Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Από εμένα βλέποντας λίγο Τσεντιρα στο youtube, είναι ναι.
Κανονικός ποδοσφαιριστής φαίνεται και μπάλα ξέρει και το κεφάλι δεν το έχει για ομορφιά και δύναμη έχει και κυρίως είναι στα 27.
Το μόνο που μένει είναι να μην ειναι τουρίστας.
Από Λάριν τον προτιμώ.
Κανονικός ποδοσφαιριστής φαίνεται και μπάλα ξέρει και το κεφάλι δεν το έχει για ομορφιά και δύναμη έχει και κυρίως είναι στα 27.
Το μόνο που μένει είναι να μην ειναι τουρίστας.
Από Λάριν τον προτιμώ.
Ο ΠΑΟΚ φουλάρει για την ενίσχυση στη κορυφή της επίθεσης, θέλοντας να κλείσει άμεσα την εκκρεμότητα των φορ, με διάθεση για... all in ...στην κορυφή της λιστας ο Ουαλίντ Σεντίρα γράφει η Μπούντου στο sdna
- Dimitris_L4
Δηλαδη ξαναλεω πιστευεις οτι η Μαρια εδωσε 400% ετησια αυξηση στον μισθο του παικτη. Τοτε να του κανουμε αγαλμα. Βρηκαμε τον 1ο ποδοσφαιριστη παγκοσμιως που οχι μονο εριξε τις αντιστασεις της Μαριας αλλα της πηρε και τα βρακια.Blackgr4 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:58Αυτό γράφουν τα ρεπορτάζ, αυτό υποθέτουμε πως ισχύει.nunies4 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:26 Εγω θα ηθελα καποιον με λογικα επιχειρηματα να μου πει πως εχει πεισθει οτι σε παικτη που επαιρνε 300χιλ ο ΠΑΟΚ θα δωσει 1,5εκ συμβολαιο.
Τρία εκατομμύρια για αγορά και δυο εκατομμύρια μισθό ετησίως για έναν παίκτη με λιγότερα επαγγελματικά γκολ καριέρας από τον Αλί Σαμάττα.
Ε γιατί να μην τους πιστέψουμε....;;;;;;
Απίστευτα πράγματα.
27 χρονών χωρίς καριέρα και του δίνουμε 2Μ;
Δεν μπορεί. Ελπίζω να είναι παπάς για τον κόσμο σε φάση να εμείς δίνουμε τόσα λεφτά.
Αλλιώς είναι επικίνδυνοι.
Να δώσεις 2 σε κάποιον που ματώνει τα δίχτυα σε πρωτάθλημα σαν το ελληνικό με 500κ, τον ζητάνε από Ισπανία πχ με 1Μ κι εσύ να του δώσεις 2Μ να τον δελεάσεις οκ.
Να δίνεις 2 σε επιθετικό που με εξαίρεση μια χρονιά τα τελευταία 6 χρόνια σημειώνει από 0 έως 7 γκολ τον χρόνο είναι για κλάματα.
Πραγματικά δυσκολεύομαι να το πιστέψω.
Σε βαθμό που κάποιος μας λέει ψέματα, είτε για το ότι θα έρθει είτε για το πόσα του δίνουμε
27 χρονών χωρίς καριέρα και του δίνουμε 2Μ;
Δεν μπορεί. Ελπίζω να είναι παπάς για τον κόσμο σε φάση να εμείς δίνουμε τόσα λεφτά.
Αλλιώς είναι επικίνδυνοι.
Να δώσεις 2 σε κάποιον που ματώνει τα δίχτυα σε πρωτάθλημα σαν το ελληνικό με 500κ, τον ζητάνε από Ισπανία πχ με 1Μ κι εσύ να του δώσεις 2Μ να τον δελεάσεις οκ.
Να δίνεις 2 σε επιθετικό που με εξαίρεση μια χρονιά τα τελευταία 6 χρόνια σημειώνει από 0 έως 7 γκολ τον χρόνο είναι για κλάματα.
Πραγματικά δυσκολεύομαι να το πιστέψω.
Σε βαθμό που κάποιος μας λέει ψέματα, είτε για το ότι θα έρθει είτε για το πόσα του δίνουμε
Και εγώ δεν νομίζω οτι με βάση τα δεδομένα δικαιολογείται μεγάλο συμβόλαιο στον Τσεντίρα, όσο κι αν επικαλεστεί κάποιος οτι "οι καλύτεροι απέριψαν" ή οτιδήποτε άλλο
Μακάρι αν έρθει, να δοθεί η ευκαιρία εκτίμησης αν αξίζει για βασικός ή οχι ώστε στη συνέχεια να έρθει κι άλλος. Αρα και πάλι, δεν δικαιολογείται να πάρει μεγάλο συμβόλαιο
Μακάρι αν έρθει, να δοθεί η ευκαιρία εκτίμησης αν αξίζει για βασικός ή οχι ώστε στη συνέχεια να έρθει κι άλλος. Αρα και πάλι, δεν δικαιολογείται να πάρει μεγάλο συμβόλαιο
- Montrealiotis
Ξεχνάς τον Γκουγκεσασβιλι.nunies4 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:09Δηλαδη ξαναλεω πιστευεις οτι η Μαρια εδωσε 400% ετησια αυξηση στον μισθο του παικτη. Τοτε να του κανουμε αγαλμα. Βρηκαμε τον 1ο ποδοσφαιριστη παγκοσμιως που οχι μονο εριξε τις αντιστασεις της Μαριας αλλα της πηρε και τα βρακια.Blackgr4 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:58Αυτό γράφουν τα ρεπορτάζ, αυτό υποθέτουμε πως ισχύει.nunies4 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:26 Εγω θα ηθελα καποιον με λογικα επιχειρηματα να μου πει πως εχει πεισθει οτι σε παικτη που επαιρνε 300χιλ ο ΠΑΟΚ θα δωσει 1,5εκ συμβολαιο.
Τρία εκατομμύρια για αγορά και δυο εκατομμύρια μισθό ετησίως για έναν παίκτη με λιγότερα επαγγελματικά γκολ καριέρας από τον Αλί Σαμάττα.
- Skoufos_tou_Lucescu
Ωραία πράγματα στον ΠΑΟΚ, ο Ιβάν φερνει παιχταραδες όταν έρχονται και η Μαρία κάνει σκόντο και τους κόβει όταν δεν έρχονται.nunies4 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:09Δηλαδη ξαναλεω πιστευεις οτι η Μαρια εδωσε 400% ετησια αυξηση στον μισθο του παικτη. Τοτε να του κανουμε αγαλμα. Βρηκαμε τον 1ο ποδοσφαιριστη παγκοσμιως που οχι μονο εριξε τις αντιστασεις της Μαριας αλλα της πηρε και τα βρακια.Blackgr4 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:58Αυτό γράφουν τα ρεπορτάζ, αυτό υποθέτουμε πως ισχύει.nunies4 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:26 Εγω θα ηθελα καποιον με λογικα επιχειρηματα να μου πει πως εχει πεισθει οτι σε παικτη που επαιρνε 300χιλ ο ΠΑΟΚ θα δωσει 1,5εκ συμβολαιο.
1,5 μύριο λένε.
Παίχτης της Ναπολι πάντως αποκλείεται να παίρνει 300 το χρόνο.
Παίχτης της Ναπολι πάντως αποκλείεται να παίρνει 300 το χρόνο.
-
Μπα αποκλειεται. Βεβαια, αν προκειται για γκρινια, δεν ειναι να χάνονται τετοιες ευκαιρίες.gika έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:11 Σε βαθμό που κάποιος μας λέει ψέματα, είτε για το ότι θα έρθει είτε για το πόσα του δίνουμε
οσο ανεβαινει το επιπεδο σε ενα πρωταθλημα τοσο περισσοτερο αξιολογουνται θετικοτερα ποδοσφαιριστες που μπορουν να κανουν μια δουλεια πιο εξιδεικευμενα στο γηπεδο απο καποιον αλλο που μπορει να εχει περισσοτερα θετικα στοιχεια σαν παικτης αλλα οχι καποια χαρακτηριστικα αναπτυγμενα στο βαθμο που απαιτουνται για εκεινο το πρωταθλημα . ο μαξιμοβιτς ειναι μια εξαιρετικη παστα σκυλου αμυντικου μεσου , αλλα οχι ενας παικτης που μπορει να κανει την διαφορα στο διμιουργικο παιχνιδη της ομαδας του . Ο λουτσεσκου προτιμα να παιζει με ποδοσφαιριστες που εχουν πιο λεια κι ισοροπημενα χαρακτηριστικα.giaxxo έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:20 Μετά τη δοκιμή στον παο του Μαξίμοβιτς και την πιθανή φυγή του άμεσα θα ήθελα τη γνώμη των εμπειροτέρων απο εμένα για το αν κερδίσαμε η χάσαμε απο τη μη έλευση του σε εμάς.Προσωπικά εμένα μου άρεσε πριν έρθει στην Ελλάδα απο ενα μόνο παιχνίδι που τον είδα με την Μπαρτσελόνα και ήταν ανασταλτικα άψογος.Εδώ δεν είδα κάτι που να με κάνει να ζηλέψω.Και αν θα ταίριαζε τώρα με το υπάρχων ρόστερ.
![]()
-
Ο ομπαμεγιανγκ έμεινε ελεύθερος, αν όντως θέλεις μπαμ πας και τον τσιμπας
-
Καταρχάς να διευκρινίσω πως όταν λέω ότι προτιμώ τη τεχνογνωσία από τις ακριβές μεταγραφές δεν εννοώ πως ο ΠΑΟΚ τα κάνει τέλεια φυσικά...Blackgr4 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:56Σωστή τεχνογνωσία ο ΠΑΟΚ;Panostas1995 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:21
Εσάς δλδ σας αρέσει αυτό που κάνει ο βαζελος; Να μπαίνει 30 και 40 μύρια μέσα;
Και αν δε πάρει πρωτάθλημα; Που δε θα πάρει;
Χίλιες φορές να ξέρω ότι η ομάδα δουλεύει με ίσα βάρκα ίσα νερά αλλά με σωστή τεχνογνωσία
παρά να μπαίνει μέσα τόσα λεφτά και να παίρνει ο μπακασετας 1,8 , ο Κυριακόπουλος 1,7 κτλ...
Για κάθε Μπακασέτα έχεις έναν Μπακαγιόκο και για κάθε Κυριακόπουλο (Έλληνας ε;) έχεις έναν Σαμάττα και καμιά δεκαριά Μουργκ, Κόλεϊ, Γκόμεζ, Λόβρεν, Μπράντον, Πένια και δεν συμμαζεύεται.
Επίσης δεν ξέρω τι λέτε για τον βάζελο, ξέρω βέβαια πως στο πρωτάθλημα που τελείωσε πριν 1.5 μήνα (φρέσκα κουλούρια) μας άφησε πίσω και βγήκε εκείνος στα προκριματικά του Ch.L.
Να τους κοροϊδεύουμε όταν μένουν πίσω έχει λογική. Να τους κοροϊδεύουμε και όταν μας περνάνε; Ε κάπου βάστα γιατί μου φαίνεται πως καβαλήσαμε άσχημα το καλάμι.
Πες μου μια ομάδα στον κόσμο που πιστεύεις ότι έχει τη καλύτερη τεχνογνωσία πάνω στο ποδόσφαιρο και εγώ θα σου βρω ΣΊΓΟΥΡΑ 3 /10 μεταγραφές που δε της βγήκαν..
Ο Παναθηναϊκός των ακριβών μεταγραφών μας πέρασε αν θυμάμαι καλά για έναν βαθμό...
Εσύ για τα ελληνικά δεδομένα ποια ομάδα πιστεύεις ότι κατέχει αυτή τη ποδοσφαιρική γνώση στις μεταγραφές;
Εγώ γιατί να του κάνω άγαλμα και γιατί να με απασχολεί το αν έπεισε τον ΠΑΟΚ να του δώσει το μεγαλύτερο συμβόλαιο που θα έβρισκε σε ολόκληρο τον πλανήτη; Απλά σχολιάζω και συμπληρώνω πως ο Αντρίγια που κάνει παπάδες στον ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια, είναι αρχηγός και διεθνής, θα αμείβεται πλέον με λιγότερα ΑΝ ισχύουν αυτά που διαβάζουμε. Ως εκεί.nunies4 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:09Δηλαδη ξαναλεω πιστευεις οτι η Μαρια εδωσε 400% ετησια αυξηση στον μισθο του παικτη. Τοτε να του κανουμε αγαλμα. Βρηκαμε τον 1ο ποδοσφαιριστη παγκοσμιως που οχι μονο εριξε τις αντιστασεις της Μαριας αλλα της πηρε και τα βρακια.Blackgr4 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:58Αυτό γράφουν τα ρεπορτάζ, αυτό υποθέτουμε πως ισχύει.nunies4 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:26 Εγω θα ηθελα καποιον με λογικα επιχειρηματα να μου πει πως εχει πεισθει οτι σε παικτη που επαιρνε 300χιλ ο ΠΑΟΚ θα δωσει 1,5εκ συμβολαιο.
- Kabamaru11
O Μαροκινος παντως εχει στοιχεια που θελει ο Λουτσεσκου,τωρα για το ποσα θα παιρνει,δεν μου φαινονται λογικα τα χρηματα που ακουγονται.