Panostas1995 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 11:38
Blackgr4 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 11:20
Μιας και ορισμένοι επικαλείστε τον Κόλκα, να προσθέσω πως απάντησε ξεκάθαρα πως ο Σεντίρα, Τσεντίρα (πως τον λένε) έρχεται (αν έρθει) για πρώτος, όχι για τρίτος. Τον άκουσα να το απαντάει σε ερώτηση ακροατή.
Άσχετο (μπορεί και όχι) κάνοντας έναν πρόχειρο υπολογισμό, βγάζω τα παρακάτω:
Παβλένκα στη θέση του Κοτάρσκι
Γεωργιανός στη θέση του Παβλένκα
Κένι στη θέση του Όττο
Τέιλορ στη θέση του Γκόμεζ
Αγορά Μεϊτέ
Συνολικό κόστος 2 χαρτιά πάνω κάτω
Μένουν
Βασικός φορ : Φημολογείται του Σεντίρα, Τσεντίρα (πως τον λένε) με κόστος 3(!) χαρτιά (τόσα είπε ο Κόλκας)
Ένα χαφ: Έτσι για τη συζήτηση βάζω πως θα μας κοστίσει και αυτός 1 χαρτί
Ένα στόπερ: Τα ίδια και εδώ, άλλο 1 χαρτί.
Σύνολο 7 χαρτιά και λέω να τα κάνω 8 για να πέσω μέσα.
Σε σεζόν με κοντά στα 50 εκατομμύρια έσοδα από πωλήσεις από:
Τζίμα 23
Κουλιεράκη 11 + 4,5
Κοτάρσκι 5 + 1,5
Τισουντάλι 1.8
Ντόουγκλας ποσοστό μεταπώλησης
δηλαδή κάπου 47 με 48 εκατομμύρια έσοδα από πωλήσεις, ενώ τερματίσαμε τρίτοι και 20 βαθμούς απόσταση από τον πρώτο
ΦΑΊΝΕΤΑΙ πως θα δώσουμε 7-8 για αγορές.
Τίποτα παραπάνω, γιατί δεν υπάρχει κάτι οριστικό, απλά κάνω ορισμένους υπολογισμούς. Υπομονή λίγες μέρες για τα τελικά συμπεράσματα....
Αυτούς τους μπακαλιστηκους λογαριασμούς που τους έχετε μάθει;
Για να δεις αν όντως επενδύει ή όχι ο Σαββίδης θα πρέπει να έχεις γενική εικόνα με τα έσοδα και τα έξοδα της ομάδας...
Εγώ θα πω ότι τα επιτρεπόμενα λεφτά που είναι να βάλει θα τα βάλει ο Σαββίδης (νομίζω είναι 5 μύρια σε ΑΜΚ χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόστιμο από το ffp)
Καταρχήν απευθύνεσαι σε έναν, όχι σε κάποια ομάδα ανθρώπων και το ύφος αυτό προτείνω να μην το συνεχίσεις.
Όσον αφορά το αν όντως επενδύει ή όχι ο Σαββίδης, δεν έκανα καμία αναφορά σε αυτό το σχόλιο.
Τα ποσά που αναφέρω δεν είναι μπακαλίστικα, είναι τα ποσά που έχουν δημοσιοποιηθεί, προσθέτοντας δίπλα και αυτά που ΘΕΩΡΗΤΙΚΆ απομένουν για να κλείσουμε τις μεταγραφές. Φαίνεται έγραψα και υπογράμμισα. Δεν είναι δεδομένο. Θεωρία είναι.
Μπορεί να μην πάρουμε τελικά αυτόν τον Σεντίρα, Τσεντίρα πως τον λένε και να δώσουμε 35 εκατομμύρια για φορ. Μπορεί και όχι.
Βάσει όσων διαβάζουμε, υπολογίζω πως κάπου εκεί θα καταλήξουμε στα έξοδα ΑΓΟΡΏΝ. Αν δεν είναι 5-6, θα είναι 6-7 εκατομμύρια.
Θα κάνουμε ομαδάρα πρωταθλητισμού με αυτά; Δεν ξέρω. Μακάρι.
Τα έσοδα όμως των πωλήσεων είναι δεδομένα. Αυτά συγκρίνω.