Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από joshua »

Ναι γιατι αν δεν παρουμε τον Πολωνο θα παρουμε τον Ροδρι...Εχουμε συνηθισει να βρισκουμε σιγουρους παικτες...Περσι 3 μηνες ψαχναμε χαφ και βρηκαμε τον Μπακαγιοκο και το χειμωνα τον Πενια...
These users thanked the author joshua for the post (total 4):
Patron, Logistis, Blackgr4, Spike4
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

van rooy έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:05 Ας φέρουν 2 εξτρέμ που σκοράρουν και κανένα χαφ που να πατάει περιοχή....και ας μην φέρουν φορ πρώτης γραμμής.
φιλε μου καταλαβαινω τι λες αλλα 1,200 βγαινει η φετα να το αφησω ? ψιλικατζηδες ειναι και δεν θα φερουν τιποτα εδω ειμαστε και θα το δουμε δυσκολη μερα η σημερινη εχω βγει ηδη απο τα ρουχα μου
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

Δημοσίευση από Skoufos_tou_Lucescu »

PAOKevolution έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:06 Και λέει το In τώρα ότι του δίνουμε το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα. Το 1 γκολ.
Αν ισχύει αυτό έρχεται για πρώτος. Συγχαρητήρια στη σχολή τυφλωεεεε στο τμήμα σκαουυτινγκ
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Θα έλεγα να περιμένουμε που θα παει η μπίλια.
Ωστοσο αν καταλήξουμε.στο μαροκινό θα δείξουμε αλλη μια.φορα οτι η διοίκηση απο το 1 μεχρι το τελευταιο ειναι άχρηστοι.
Μόνο όταν θέλουμε να πουλήσουμε να ερθει το χρήμα τρέχουν ολοι
Άβαταρ μέλους
giaxxo

Δημοσίευση από giaxxo »

Μετά τη δοκιμή στον παο του Μαξίμοβιτς και την πιθανή φυγή του άμεσα θα ήθελα τη γνώμη των εμπειροτέρων απο εμένα για το αν κερδίσαμε η χάσαμε απο τη μη έλευση του σε εμάς.Προσωπικά εμένα μου άρεσε πριν έρθει στην Ελλάδα απο ενα μόνο παιχνίδι που τον είδα με την Μπαρτσελόνα και ήταν ανασταλτικα άψογος.Εδώ δεν είδα κάτι που να με κάνει να ζηλέψω.Και αν θα ταίριαζε τώρα με το υπάρχων ρόστερ.

:nairepaok:
These users thanked the author giaxxo for the post:
Andrew R
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Να πάρουμε και τον Μπράντον για τρίτο, έναν ακόμα ξένο στόπερ και κάνα 2 ξένα χαφ και στη δήλωση της Ευρωπαϊκής λίστας να γίνει η σφαγή του Δράμαλη.
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 11:46
Panostas1995 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 11:38
Blackgr4 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 11:20 Μιας και ορισμένοι επικαλείστε τον Κόλκα, να προσθέσω πως απάντησε ξεκάθαρα πως ο Σεντίρα, Τσεντίρα (πως τον λένε) έρχεται (αν έρθει) για πρώτος, όχι για τρίτος. Τον άκουσα να το απαντάει σε ερώτηση ακροατή.

Άσχετο (μπορεί και όχι) κάνοντας έναν πρόχειρο υπολογισμό, βγάζω τα παρακάτω:

Παβλένκα στη θέση του Κοτάρσκι
Γεωργιανός στη θέση του Παβλένκα
Κένι στη θέση του Όττο
Τέιλορ στη θέση του Γκόμεζ
Αγορά Μεϊτέ
Συνολικό κόστος 2 χαρτιά πάνω κάτω

Μένουν
Βασικός φορ : Φημολογείται του Σεντίρα, Τσεντίρα (πως τον λένε) με κόστος 3(!) χαρτιά (τόσα είπε ο Κόλκας)
Ένα χαφ: Έτσι για τη συζήτηση βάζω πως θα μας κοστίσει και αυτός 1 χαρτί
Ένα στόπερ: Τα ίδια και εδώ, άλλο 1 χαρτί.

Σύνολο 7 χαρτιά και λέω να τα κάνω 8 για να πέσω μέσα.

Σε σεζόν με κοντά στα 50 εκατομμύρια έσοδα από πωλήσεις από:
Τζίμα 23
Κουλιεράκη 11 + 4,5
Κοτάρσκι 5 + 1,5
Τισουντάλι 1.8
Ντόουγκλας ποσοστό μεταπώλησης
δηλαδή κάπου 47 με 48 εκατομμύρια έσοδα από πωλήσεις, ενώ τερματίσαμε τρίτοι και 20 βαθμούς απόσταση από τον πρώτο ΦΑΊΝΕΤΑΙ πως θα δώσουμε 7-8 για αγορές.

Τίποτα παραπάνω, γιατί δεν υπάρχει κάτι οριστικό, απλά κάνω ορισμένους υπολογισμούς. Υπομονή λίγες μέρες για τα τελικά συμπεράσματα....
Αυτούς τους μπακαλιστηκους λογαριασμούς που τους έχετε μάθει;
Για να δεις αν όντως επενδύει ή όχι ο Σαββίδης θα πρέπει να έχεις γενική εικόνα με τα έσοδα και τα έξοδα της ομάδας...

Εγώ θα πω ότι τα επιτρεπόμενα λεφτά που είναι να βάλει θα τα βάλει ο Σαββίδης (νομίζω είναι 5 μύρια σε ΑΜΚ χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόστιμο από το ffp)
Αυτά τα ανέκδοτα για πρόστιμα θέλετε και τα λετε? Ο βαζελος που είναι - καμιά 40αρα εκ. έφαγε 400.000. Εμείς είμαστε πολύ +
Εσάς δλδ σας αρέσει αυτό που κάνει ο βαζελος; Να μπαίνει 30 και 40 μύρια μέσα;
Και αν δε πάρει πρωτάθλημα; Που δε θα πάρει;
Χίλιες φορές να ξέρω ότι η ομάδα δουλεύει με ίσα βάρκα ίσα νερά αλλά με σωστή τεχνογνωσία
παρά να μπαίνει μέσα τόσα λεφτά και να παίρνει ο μπακασετας 1,8 , ο Κυριακόπουλος 1,7 κτλ...
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:14
PAOKevolution έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:06 Και λέει το In τώρα ότι του δίνουμε το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα. Το 1 γκολ.
Αν ισχύει αυτό έρχεται για πρώτος. Συγχαρητήρια στη σχολή τυφλωεεεε στο τμήμα σκαουυτινγκ
Για ότι κακό ή αμφιλεγόμενο γίνεται στον ΠΑΟΚ φταίει το τμήμα σκάουτινγκ, ο Λουτσέσκου, ο Καρυπίδης, η Γκοντσάρεβα και για ό, τι καλό γίνεται υπεύθυνος είναι ο Σαββίδης. Κοίτα να δεις
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Panostas1995 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:21
Panostas1995 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 11:38

Αυτούς τους μπακαλιστηκους λογαριασμούς που τους έχετε μάθει;
Για να δεις αν όντως επενδύει ή όχι ο Σαββίδης θα πρέπει να έχεις γενική εικόνα με τα έσοδα και τα έξοδα της ομάδας...

Εγώ θα πω ότι τα επιτρεπόμενα λεφτά που είναι να βάλει θα τα βάλει ο Σαββίδης (νομίζω είναι 5 μύρια σε ΑΜΚ χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόστιμο από το ffp)
Αυτά τα ανέκδοτα για πρόστιμα θέλετε και τα λετε? Ο βαζελος που είναι - καμιά 40αρα εκ. έφαγε 400.000. Εμείς είμαστε πολύ +
Χίλιες φορές να ξέρω ότι η ομάδα δουλεύει με ίσα βάρκα ίσα νερά αλλά με σωστή τεχνογνωσία
παρά να μπαίνει μέσα τόσα λεφτά και να παίρνει ο μπακασετας 1,8 , ο Κυριακόπουλος 1,7 κτλ...
Γιατί έχουμε τεχνογνωσία;
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

nikos ioannidis έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:23
Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:14
Για ότι κακό ή αμφιλεγόμενο γίνεται στον ΠΑΟΚ φταίει το τμήμα σκάουτινγκ, ο Λουτσέσκου, ο Καρυπίδης, η Γκοντσάρεβα και για ό, τι καλό γίνεται υπεύθυνος είναι ο Σαββίδης. Κοίτα να δεις
Εδώ διαβάσαμε οτι για οτι καλό συμβαίνει φταίει η πίεση απο Τελη
These users thanked the author dragon for the post (total 2):
navigator11, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

nikos ioannidis έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:23 Για ότι κακό ή αμφιλεγόμενο γίνεται στον ΠΑΟΚ φταίει το τμήμα σκάουτινγκ, ο Λουτσέσκου, ο Καρυπίδης, η Γκοντσάρεβα και για ό, τι καλό γίνεται υπεύθυνος είναι ο Σαββίδης. Κοίτα να δεις

Αισχρό ύπουλο και ύποπτο σχόλιο, κίτρινη καρτα, μην το συνεχίσεις
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εγω θα ηθελα καποιον με λογικα επιχειρηματα να μου πει πως εχει πεισθει οτι σε παικτη που επαιρνε 300χιλ ο ΠΑΟΚ θα δωσει 1,5εκ συμβολαιο.
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
FreeWatcher, Logistis
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

nikos ioannidis έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:23
Panostas1995 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:21
Γιατί έχουμε τεχνογνωσία;
Πάντως 1,8 στον μπακασετα δε δίνουν....αυτό τα λέει όλα
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Σε θέματα μεταγραφικά υπάρχουν πάντα οι αισιόδοξοι (ή έστω ψύχραιμοι) και οι απαισιόδοξοι (ή έστω σκεπτικοί). Ε νομίζω η επιλογή Σεντιρα πρέπει να προβληματίζει και τον πιο αισιόδοξο ΠΑΟΚτζη. Πως το καταφέραμε πάλι αυτό; Και δεν μιλάμε για επιλογή φτηνή, που θα δικαιολογούσε κάπως την επιλογή.

Ο ΠΑΟΚτζης είναι απλός άνθρωπος. Δώσε του όραμα, πες του την αλήθεια και θα σε στηρίξει. Δεν θέλεις να επενδύσεις πολλά στη συγκεκριμένη θεση (ή γενικα); Δεκτό. Προωθησε τον Χατσιδη (και τον καθε Χατσιδη από τις ακαδημιες) και θα είμαστε οι πρώτοι που θα βγούμε να στηρίξουμε και να αγοράσουμε και φανέλες και να πορωθούμε.

Αν πραγματοποιηθεί, θα μιλαμε αντικειμενικα για μια αντι-εμπορικη κίνηση.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Παντως αν ερθει δεν ειναι για πρωτος.
Και στις δυο περιπτωσεις παντως:

1) Αν ειναι για πρωτος κλαψτα Xαραλαμπε.
2) Αν ειναι για 2ος-3ος παλι κλαψτα Χαραλαμπε.
Ο πρωτος ποτε θαρθει; Τον Σεπτεμβριο.

Και κατι τελευταιο. Ας σταματησει αυτο το ανεκδοτο
(δεν αφορα καποιον προσωπικα για να μην παρεξηγουμε)
με το να περιμενουμε τελη Αυγουστου. Παιχτης που δε θα ρθει
σε πεντε μερες θα ειναι πληρως ετοιμος και ενταγμενος στη
φιλοσοφια της ομαδας το νωριτερο τον Δεκεμβριο.

ΥΓ. Η προετοιμασια ΞΕΚΙΝΗΣΕ 27 Ιουνιου........
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”