Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
@loukas karadimos σε αυτή την περίπτωση επείγει να προστατέψει τον εαυτό του ο Τέλης. Το γεγονός οτι επί ένα μήνα δεν το κάνει, ενώ ξεκάθαρα ΜΜΕ επικαλούνται εκ των έσω πληροφορίες, ελαχιστοποιεί μέρα με τη μέρα τις πιθανότητες να ισχύει οτι δεν το κάνουν σε συνεργασία μαζί του
@Nikodiai υπάρχουν οπαδοί απλά επειδή έτσι συνήθισαν να λένε, οπαδοί που μια στο τόσο βλέπουν τα νέα και οπαδοί που ζουν και αναπνέουν για την ομάδα τους. Όσοι είναι στις πρώτες δυο κατηγορίες ΙΣΩΣ δικαιολογούνται να τα βάζουν όλα στον ίδιο ντορβά. Οι υπόλοιποι ξέρουν πολύ καλά τον ρόλο συγκεκριμένων ΜΜΕ (οχι μόνο ενός) ενάντιον του ΠΑΟΚ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. Απαγορεύεται τα εξισώνουμε όλα επειδή "ε και οι άλλοι είπαν" μια φορά μέσα σε τόσα χρόνια.
@Nikodiai υπάρχουν οπαδοί απλά επειδή έτσι συνήθισαν να λένε, οπαδοί που μια στο τόσο βλέπουν τα νέα και οπαδοί που ζουν και αναπνέουν για την ομάδα τους. Όσοι είναι στις πρώτες δυο κατηγορίες ΙΣΩΣ δικαιολογούνται να τα βάζουν όλα στον ίδιο ντορβά. Οι υπόλοιποι ξέρουν πολύ καλά τον ρόλο συγκεκριμένων ΜΜΕ (οχι μόνο ενός) ενάντιον του ΠΑΟΚ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. Απαγορεύεται τα εξισώνουμε όλα επειδή "ε και οι άλλοι είπαν" μια φορά μέσα σε τόσα χρόνια.
O Μυστακιδης θα εχει λογο υπαρξης οταν βγει δημοσια και πει οτι θελω την ΠΑΕ.
Αν γινει αυτο και ο Σαββιδης πει οχι (οπως φερεται να εχει γινει αλλα οχι δημοσια),
τοτε παλι δημοσια μπορει να πει οτι θελω να βοηθησω τον Σαββιδη
να φτιαξει το γηπεδο. Εκει αν γινει αυτο ο Σαββιδης πρεπει να ειναι θετικος.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΝ!
Ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα.
Μεχρι τωρα ο Μυστακιδης εδειξε οτι θελει να
παρει την ΠΑΕ με τροπο που δεν αρμοζει στην ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΗΘΙΚΗ και ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ.
Θα το γραψω λοιπον οσο πιο κομψα γινεται για τελευταια φορα.
Δεν υπαρχει για τον ΠΑΟΚ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ. Επαιξε και συνεχιζει
να παιζει δολια και εχασε. Δεν υπαρχει για μενα
λογος να ανακυκλωνουμε ενα θεμα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.
Την επομενη φορα που θα ακουσω ή θα διαβασω οτιδηποτε αφορα τον Μυστακιδη
δε θα ειμαι κομψος.......
Αυτα απο καποιον που θα συνεχισει να κανει ομως ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ στον Ιβαν.
Αν γινει αυτο και ο Σαββιδης πει οχι (οπως φερεται να εχει γινει αλλα οχι δημοσια),
τοτε παλι δημοσια μπορει να πει οτι θελω να βοηθησω τον Σαββιδη
να φτιαξει το γηπεδο. Εκει αν γινει αυτο ο Σαββιδης πρεπει να ειναι θετικος.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΝ!
Ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα.
Μεχρι τωρα ο Μυστακιδης εδειξε οτι θελει να
παρει την ΠΑΕ με τροπο που δεν αρμοζει στην ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΗΘΙΚΗ και ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ.
Θα το γραψω λοιπον οσο πιο κομψα γινεται για τελευταια φορα.
Δεν υπαρχει για τον ΠΑΟΚ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ. Επαιξε και συνεχιζει
να παιζει δολια και εχασε. Δεν υπαρχει για μενα
λογος να ανακυκλωνουμε ενα θεμα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.
Την επομενη φορα που θα ακουσω ή θα διαβασω οτιδηποτε αφορα τον Μυστακιδη
δε θα ειμαι κομψος.......
Αυτα απο καποιον που θα συνεχισει να κανει ομως ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ στον Ιβαν.
Απο μονοι τους τα κανουν;Equalizer έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:48 Μήπως, λεω μήπως, κάποια στιγμή να αντιληφθούμε οτι το θέμα δεν είναι ο Μυστακίδης, όπως φωνάζω από το πρώτο δευτερόλεπτο αλλά το τι κάνουν κάποιοι άλλοι εντός και γύρω απ τον ΠΑΟΚ;
Αλλά εντάξει μπροστά στα λεφτά ποιος νοιάζεται
Αυτό είναι κάτι που και απ τη μια όψη και από την άλλη μπορεί εύκολα να αμφισβητηθεί.
Τολμάv να μας βάζouv στην ίδια πρόταση με τη mafia και να ξεφτιλίζουν τη ζωντανή ιστορία του συλλόγου κάτι τύποι που μονο έχουν κερδίσει από την ομάδα (μιας και βγάζουν το βρωμοψωμι τους απλά λέγοντας τη λέξη ΠΑΟΚ) και δεν έχουν προσφέρει το παραμικρό.
Μονο αηδια προκαλεί ως τώρα το όλο εγχείρημα από ανθρώπους που δεν έχουν προσφέρει το παραμικρό, πέρα από λόγια, διχόνοια και οργανωμένη λάσπη.
ps: αν δε θέλετε να πάρουν clicks, μπορεί να be link από web.archive
Μονο αηδια προκαλεί ως τώρα το όλο εγχείρημα από ανθρώπους που δεν έχουν προσφέρει το παραμικρό, πέρα από λόγια, διχόνοια και οργανωμένη λάσπη.
ps: αν δε θέλετε να πάρουν clicks, μπορεί να be link από web.archive
- These users thanked the author astral for the post:
- abc_o_ karpouzas
Τα γεγονοτα ειναι σαφη.Equalizer έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 11:56 Αυτό είναι κάτι που και απ τη μια όψη και από την άλλη μπορεί εύκολα να αμφισβητηθεί.
Ολα γιναν εν κρυπτω.
1) Πηγε ο Μυστακιδης στον Ιβαν να ζητησει να τον βοηθησει να κανει το γηπεδο; OXI
2) Πηγε o Μυστακιδης στον ΑΣ χωρις να το γνωριζει
η ΓΣ του Συλλογου και ο κοσμος του ΠΑΟΚ και την ιδια στιγμη ειχαμε ανακοινωση της 4
και της κυβερνησης; ΝΑΙ
3) Βγηκε ο Μυστακιδης δημοσια να πει οτι θελω να αγορασω τον ΠΑΟΚ; OXI
4) Συνυπογραψε ο Μυστακιδης εγγραφο χωρις να εχει ενημερωθει η ΓΣ του ΠΑΟΚ
και ο κοσμος του ΠΑΟΚ για το γηπεδο; ΝΑΙ
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ....
-
Έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση.
Αν βγει ο Τέλης και μιλήσει και πει εγώ σε 3 χρόνια θα έχω το γήπεδο έτοιμο, θέλω την ομάδα, Ντέλιας δεν πουλιέται, μεταγραφές επιπέδου Γιόβιτς και σία, εμείς τι κάνουμε?
Για μένα δεν είναι καλό να βγει να μιλήσει στον κόσμο.
Προτιμώ αν όντως έχει καλή προαίρεση να βρεθεί με τον Σαββίδη και να συναποφασίσουν την επόμενη μέρα.
Μόνο έτσι θα λήξει. Όποια και να είναι η επόμενη μέρα.
Αν βγει ο Τέλης και μιλήσει και πει εγώ σε 3 χρόνια θα έχω το γήπεδο έτοιμο, θέλω την ομάδα, Ντέλιας δεν πουλιέται, μεταγραφές επιπέδου Γιόβιτς και σία, εμείς τι κάνουμε?
Προτιμώ αν όντως έχει καλή προαίρεση να βρεθεί με τον Σαββίδη και να συναποφασίσουν την επόμενη μέρα.
Mπορώ κι εγώ να βγω να τα υποσχεθώ όλα αυτά. Θα φέρω και τον Haaland αν θες στα λόγια.makispaspartou έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:18 Αν βγει ο Τέλης και μιλήσει και πει εγώ σε 3 χρόνια θα έχω το γήπεδο έτοιμο, θέλω την ομάδα, Ντέλιας δεν πουλιέται, μεταγραφές επιπέδου Γιόβιτς και σία, εμείς τι κάνουμε?
Όταν κάποιος δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα πέρα από λάσπη και ίντριγκες, τότε θα κρατούσα μικρό καλάθι.
Παιχνιδάκια μπορεί να παίζει οποιος θέλει στις δουλειές του αλλα στον ΠΑΟΚ οφείλει σεβασμό. Μπορεί για αυτούς να είναι άλλη μια δουλειά, αλλα όχι για εμάς
Ο Μπούζας, όταν είχαμε προπονητή τον Τούντορ, είχε πει το "του δώσαμε και ψωμί να φάει". Τελικά ο Τούντορ τώρα είναι στην Γιουβέντους και τον δίνουν αυτοί ψωμί να φάει.
Η σημερινή κυβέρνηση μετά από ένα τσουβάλι σκάνδαλα και με ένα τσουβάλι ακόμα να έρχεται (ταμείο ανάκαμψης, ΕΛΓΑ) επιχειρεί πόλωση, ειδικά εκεί που ξέρει ότι έχει βάση ψηφοφόρων και βλέπει ότι τα ποσοστά της είναι πεσμένα. Επίσης τρέχει για να τσεκάρει κουτάκια που ακόμα δεν τα έχει τσεκάρει, παρά την παντοδυναμία της τα τελευταία 6+ χρόνια. Πιθανολογώ ότι ένα από αυτά τα κουτάκια είναι και ο Ιβάν Σαββίδης.
Θεωρώ ότι το σημερινό άρθρο δεν είναι απαραίτητα παραγγελία εκ των άνω, αφού καμιά φορά υπάρχει το "προληπτικό γλύψιμο" που εύκολα και ανέξοδα μετατρέπεται σε κωλοτούμπα, μια γυμναστική άσκηση που δεν έχει συνέπειες στην Ελλάδα, αντιθέτως εκτιμάται από αρκετούς κύκλους για μελλοντική συνεργασία.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει πρακτικός τρόπος ώστε να πάρει κάποιος ένα γραπτό του Μπούζα σε ηλεκτρονική μορφή και να σκουπίσει τον κώλο του ή να καλύψει μια επιφάνεια κατά τους ελαιοχρωματισμούς, δηλαδή το μόνο χρήσιμο που μπορεί να κάνει κάποιος με ένα γραπτό του Μπούζα.
Η σημερινή κυβέρνηση μετά από ένα τσουβάλι σκάνδαλα και με ένα τσουβάλι ακόμα να έρχεται (ταμείο ανάκαμψης, ΕΛΓΑ) επιχειρεί πόλωση, ειδικά εκεί που ξέρει ότι έχει βάση ψηφοφόρων και βλέπει ότι τα ποσοστά της είναι πεσμένα. Επίσης τρέχει για να τσεκάρει κουτάκια που ακόμα δεν τα έχει τσεκάρει, παρά την παντοδυναμία της τα τελευταία 6+ χρόνια. Πιθανολογώ ότι ένα από αυτά τα κουτάκια είναι και ο Ιβάν Σαββίδης.
Θεωρώ ότι το σημερινό άρθρο δεν είναι απαραίτητα παραγγελία εκ των άνω, αφού καμιά φορά υπάρχει το "προληπτικό γλύψιμο" που εύκολα και ανέξοδα μετατρέπεται σε κωλοτούμπα, μια γυμναστική άσκηση που δεν έχει συνέπειες στην Ελλάδα, αντιθέτως εκτιμάται από αρκετούς κύκλους για μελλοντική συνεργασία.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει πρακτικός τρόπος ώστε να πάρει κάποιος ένα γραπτό του Μπούζα σε ηλεκτρονική μορφή και να σκουπίσει τον κώλο του ή να καλύψει μια επιφάνεια κατά τους ελαιοχρωματισμούς, δηλαδή το μόνο χρήσιμο που μπορεί να κάνει κάποιος με ένα γραπτό του Μπούζα.
- These users thanked the author zissos for the post (total 2):
- loukas karadimos, astral
- loukas karadimos
Equalizer έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 11:32 @loukas karadimos σε αυτή την περίπτωση επείγει να προστατέψει τον εαυτό του ο Τέλης. Το γεγονός οτι επί ένα μήνα δεν το κάνει, ενώ ξεκάθαρα ΜΜΕ επικαλούνται εκ των έσω πληροφορίες, ελαχιστοποιεί μέρα με τη μέρα τις πιθανότητες να ισχύει οτι δεν το κάνουν σε συνεργασία μαζί του
Οκ, αλλά αν αναγνωρίσουμε το επιχειρηματικό μέγεθος Μυστακίδη στην πραγματική του διάσταση και το με πόσα πραγματικά προβληματα ασχολειται καθημερινά εγώ θεωρώ πιο λογικό να μην μπορεί να βρει τον χρόνο να ασχοληθεί μαζί τους
Να θυμίσω ότι όντως μέχρι πριν ένα μήνα δεν εμφανιζόταν πουθενά οπότε είναι πιθανόν η επικοινωνιακή του ομάδα να ει αι έως και ανύπαρκτη
Βεβαίως, όλα θα φανούνε στον λογαριασμό που έρχεται στο τέλος
Η ομαδα εχει ιδιοκτητη και προεδρο. Τα ζηταει ΕΚΕΙ και του απανταει.makispaspartou έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:18 Έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση.
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
- loukas karadimos
- Montrealiotis
Αυτήν την στιγμή ο ΠΑΟΚ διανύει τα χρυσά χρόνια της ιστορίας του, με τον Ιβαν ιδιοκτήτη.makispaspartou έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:18 Έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση.
Δεν μου φτάνουν κούφιες υποσχέσεις από έναν δισεκατομμυριούχο που δεν έχει κάνει τίποτα για τον σύλλογο ποτέ, από τον ευεργέτη όλου του συλλόγου Ιβαν.
Αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τις ΠΡΑΞΕΙΣ του Μυστακίδη.Μακαρι να ρίξει χρήμα στην ΚΑΕ ή στον Α.Σ.
Εμένα μ ενδιαφέρει ΜΟΝΟ ο ΠΑΟΚ.
Και δεν πέφτω απ' τα σύννεφα για τα τζουκμποξ των 2 μεγιστάνων.Αυτη είναι η δουλειά τους, πληρώνονται για να επικοινωνούν τις θέσεις των αφεντικών τους.
Εμένα μ ενδιαφέρει ΜΟΝΟ ο ΠΑΟΚ.
Και δεν πέφτω απ' τα σύννεφα για τα τζουκμποξ των 2 μεγιστάνων.Αυτη είναι η δουλειά τους, πληρώνονται για να επικοινωνούν τις θέσεις των αφεντικών τους.