Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
nikos ioannidis

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

PAOKevolution έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:20 Στα δικά μου μάτια, είναι προφανές ότι έχουν ενημέρωση από το περιβάλλον του Τέλη. Δες λες συγκεκριμένα πράγματα αλλιώς. Όπως και στην πρώτη βόμβα που έσκασε με το γήπεδο, μιλούσαν με γρίφους μέρες πριν όπως αποδείχθηκε. Σιχαμένοι.
Φυσικά όλοι που είναι μέσα στα πράγματα ξέρουν .
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Μου εξαψατε την περιεργεια και μπηκα να το διαβασω και εγω.Τραγικο το αρθρο απο ολες τις αποψεις.Ποσο σιχαμενος αυτος που το εγραψε.

Απο εκει και περα δεν ανεχομαι τετοιες πουστιες στον ανθρωπο που μας αλλαξε την ιστορια.

Αν ο Μυστακιδης θελει να βοηθησει με τον οποιονδηποτε τροπο εγω δεν εχω θεμα, αρκει να γινονται ολα με συνεργασια και διαφανεια.
These users thanked the author Azrael for the post (total 4):
PAOKevolution, bane1980, TylerDurden, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

Συμφωνώ με rev προφανώς θα έχει να κάνει κάτι με ΚΑΕ ή ΑΣ.
Για να προετοιμάζει το έδαφος η ms προφανώς €€€
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

για ποιον λογο ακριβως ασχολειται ο οπαδος του ΠΑΟΚ με το μετροκολης ειναι ακατανοητος ...

ενα ...μεσον...το οποιο ειναι γνησιο παιδι των σπορ του βορα του δημ.μπουζα..

ενος...δημοσιογραφου...που απο εκεινην ακομη την εποχη ειχε την αντιληψη οτι ειχε ρολο στα του ΠΑΟΚ ...

ετσι και τωρα η ... τωρινοι...με επικεφαλης τον γρηγοριαδη εχουν την ..ιδιαν.. αντιληψη...

οτι μαθαινω για αυτο το..μμε..το μαθαινω απο εδω και ειμαι σιγουρος οτι η κυρια γαραμμη τους ειναι να... επηρεασουν..τον κοσμο..

για αυτο λοιπον μονο ο κοσμος μπορει να τους χαντακωσει και να τους αποβαλει απο την ζωη του ΠΑΟΚ...

οπου τους πετυχετε ...ολο...αυτο το ...καρτελ..ανεβασμα στα μανταλακια και το ξεφωνητο να ακουγεται μεχρι βαθεια στον ..πειραια..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: EDITED: Προσοχή τι γράφουμε! - Mod Team
These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 5):
nkoss, Vet_eranos, zissos, Jean Valjean, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

john4serres έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:05 Κουλιανε, Ζαΐρη, Πετρωτέ
Πείτε αλεύρι
Πόρτα στην Τούμπα σας γυρεύει
Μακριά εχθροί του καλού του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:32 για ποιον λογο ακριβως ασχολειται ο οπαδος του ΠΑΟΚ με το μετροκολης ειναι ακατανοητος ...

ενα ...μεσον...το οποιο ειναι γνησιο παιδι των σπορ του βορα του δημ.μπουζα..

ενος...δημοσιογραφου...που απο εκεινην ακομη την εποχη ειχε την αντιληψη οτι ειχε ρολο στα του ΠΑΟΚ ...

ετσι και τωρα η ... τωρινοι...με επικεφαλης τον γρηγοριαδη εχουν την ιδιαν αντιληψη...

οτι μαθαινω για αυτο το..μμε..το μαθαινω απο εδω και ειμαι σιγουρος οτι η κυρια γαραμμη τους ειναι να... επηρεασουν..τον κοσμο..

ια αυτο λοιπον μονο ο κοσμος μπορει να τους χαντακωσει και να τους αποβαλει απο την ζων του ΠΑΟΚ...

οπου τους πετυχετε ...ολο...αυτο το ...καρτελ..ανεβασμα στα μανταλακια και το ξεφωνητο να ακουγεται μεχρι βαθεια στον ..πειραια..
Συμφωνώ σε όλα
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

PAOKevolution έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:20 Στα δικά μου μάτια, είναι προφανές ότι έχουν ενημέρωση από το περιβάλλον του Τέλη. Δες λες συγκεκριμένα πράγματα αλλιώς. Όπως και στην πρώτη βόμβα που έσκασε με το γήπεδο, μιλούσαν με γρίφους μέρες πριν όπως αποδείχθηκε. Σιχαμένοι.
Συμφωνώ και φάνηκε από τη διαδοχή των ανακοινώσεων την ημέρα εκείνη. Φάνηκε να είναι οργανωμένη προσπάθεια με συμμετέχοντες Μετρόπολις, ΑΣ, Μυστακίδη και Θ4.
Πάντως διαφωνώ ότι είναι στόχος το μπάσκετ, αν και το είχα γράψει ως επιθυμία κι εγώ. Δεν κάνεις τόσο χαμό για να μπεις απλά στο μπάσκετ.
These users thanked the author nkoss for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

Plan B είναι φίλε μου το basket (ή ο ΑΣ)
nkoss έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:34
Συμφωνώ και φάνηκε από τη διαδοχή των ανακοινώσεων την ημέρα εκείνη. Φάνηκε να είναι οργανωμένη προσπάθεια με συμμετέχοντες Μετρόπολις, ΑΣ, Μυστακίδη και Θ4.
Πάντως διαφωνώ ότι είναι στόχος το μπάσκετ, αν και το είχα γράψει ως επιθυμία κι εγώ. Δεν κάνεις τόσο χαμό για να μπεις απλά στο μπάσκετ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Βρε μια χαρα εγω βλεπω οτι βοηθαει η εμφανιση Μυστακιδη οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα. Τυχαια ερχεται Θεσσαλονικη αυτο το καλοκαιρι ο Ιβαν? Αν επρεπε να εμφανιστει καποιος Μυστακιδης για να το δουν αλλιως καποιοι δεν καταλαβα τι μας χαλαει. Τωρα το τι καταληξη θα εχουμε θα το δουμε...
These users thanked the author joshua for the post:
bane1980
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μήπως, λεω μήπως, κάποια στιγμή να αντιληφθούμε οτι το θέμα δεν είναι ο Μυστακίδης, όπως φωνάζω από το πρώτο δευτερόλεπτο αλλά το τι κάνουν κάποιοι άλλοι εντός και γύρω απ τον ΠΑΟΚ;

Αλλά εντάξει μπροστά στα λεφτά ποιος νοιάζεται
These users thanked the author Equalizer for the post (total 4):
anaximandros4, aivas19, Jean Valjean, Unpsofable78
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Piero έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:41 Plan B είναι φίλε μου το basket (ή ο ΑΣ)
nkoss έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:34
Να πω κάποια πιθανά σενάρια?

1)Μεγάλη χρηματοδότηση του ΑΣ, μέσω,χορηγιών,ονοματοδοσιες ομάδων ή ακόμα ονοματοδοσια και στο Παλατακι με μεγάλο ποσό που θα πάρει και ο Χατζόπουλος για να ταχθεί υπέρ.
2) Εμπλοκή στο μπάσκετ, ώστε ο κόσμος του ΠΑΟΚ να τον γνωρισει , ανακαίνιση στο παλατακι που δεν κοστίζει και πολλά, και συνέχιση του project της Τούμπας με τον ΑΣ, έχοντας πλέον δειξει ότι βοηθάει.
2+1) Τα 2 παραπάνω μαζί.
4) και πιο ακραίο σενάριο, δημόσια προσφορά εξαγοράς της ΠΑΕ ,δίνοντας ένα πλάνο για το πόσα χρήματα θα μπουν, βάζοντας επιπλέον πίεση στον Ιβάν.

Σίγουρα θα πάμε σε κινήσεις σε μια ασπρόμαυρη σκακιέρα από τους 2 μεγιστάνες, ελπίζουμε ότι οι κινήσεις θα φέρουν μόνο καλά στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο πολύ πιθανό να έχουμε και το αντίθετο μια τεράστια ρήξη από ΑΣ με παε μέχρι κι από οπαδούς μεταξύ τους.

Το μόνο που δεν μου αρέσει στον Τέλη από τότε που βγήκε η περιβόητη ανακοίνωση είναι ότι ο Μπουζας και το μετροκολις λειτουργεί ως γραφείο τύπου.
leon2202

Δημοσίευση από leon2202 »

Equalizer έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:48 Μήπως, λεω μήπως, κάποια στιγμή να αντιληφθούμε οτι το θέμα δεν είναι ο Μυστακίδης, όπως φωνάζω από το πρώτο δευτερόλεπτο αλλά το τι κάνουν κάποιοι άλλοι εντός και γύρω απ τον ΠΑΟΚ;

Αλλά εντάξει μπροστά στα λεφτά ποιος νοιάζεται
εχει πολλες προεκτασεις αυτο που γραφεις, οι οποιες δεν ξερω αν επιτρεπεται να συζητηθουν ανοικτα...
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

πολλες φορες καποιοι λειτουργουν αυτοκλητα

δεν σημαινει απαραιτητα οτι ο Μυστακιδης εχει βαλει το Μετροκωλις να κανει τη δουλεια, αλλα πιο πιθανο ειναι αυτα τα σκουπιδια να μεινανε στην απεξω και να ψαχνουν να πιαστουν απο καπου

κανενας δεν λεει ΟΧΙ στον Μυστακιδη και στον καθε Μυστακιδη. ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απ ολα και αυτο σημαινει οτι αν καποιος μπορει να τον παει πιο ψηλα απ οτι ειναι σημερα καλως να ορισει, αλλα με ΑΠΟΛΥΤΟ σεβασμο στην ιστορια του και στον ανθρωπο που συνεβαλε στα μεγιστα ωστε ολοι εμεις που τον ΠΑΟΚ τον ειχαμε στον μυαλο μας ως τη μεγαλυτερη ομαδα στον πλανητη οταν μεγαλωναμε και τον βλεπαμε τεταρτοπεμπτο, να τον βλεπουμε επι των ημερων του να γ**** και τον τρομο να σκορπα και ποτε να μην τα παρατα....

Σεβασμο στην ευρητερη οικογενεια του ΠΑΟΚ, τιποτα αλλο. Αυτο που εγινε ηταν προδοσια. Αν ο Ιβαν θελει να πουλησει και να φυγει, καλως, που αποψη μου ειναι οτι μας εχει πιο πολυ αναγκη απο καθε αλλον οποτε θα πιεζεται και παραπανω να κανει πραγματα για την ομαδα. Αλλα με σεβασμο και χωρις ξεκατινιασματα που ανηκουνε σε κατι κωλοσωματεια της χαβουζασ!!!
These users thanked the author loukas karadimos for the post:
bane1980
Thax

Δημοσίευση από Thax »

Με αφορμή το κατάπτυστο άρθρο - ακόμα ένα από συγκεκριμένα άτομα - ίσως έχει έρθει η ώρα για αλλαγή τακτικής της ΠΑΕ. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ραδιόφωνα και φυλλάδες της πόλης ουσιαστικά να πολώνουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ και να πάνε να δημιουργήσουν πρόβλημα. Και η ΠΑΕ κρατάει αυτή την παθητική στάση δείχνοντας αδυναμία. Δεν φαντάζομαι πως υπάρχει ραδιόφωνο στον Πειραιά να πολεμάει τον Ολυμπιακό ή ραδιόφωνο στην Αθήνα να πολεμάει την ΑΕΚ με παρόμοιο τρόπο και να μην κουνιέται φύλλο. Γιατί πλέον δεν μιλάμε για κριτική αλλά για άρθρα και απόψεις με σκοπό τον διχασμό στον κόσμο του ΠΑΟΚ.
These users thanked the author Thax for the post:
Unpsofable78
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

Ωχου σας πειραξε το μετροκωλις και όχι οι γαυροι και οι βαζελοι που γράφανε αρθρα ότι δεν υπάρχει ΠΑΟΚ χωρίς Ιβαν.Πολεμο εχουνε οι μεγιστανες, έτσι θα παει το πράγμα.

Όποιος μπορέσει να ξαναφέρει όραμα στον οργανισμό ας "νικήσει".
These users thanked the author Nikodiai for the post:
bane1980
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”