nikos ioannidis έγραψε: Πέμ 03 Ιούλ 2025, 11:48
Παιδιά, λίγο να προσέχουμε πως χαρακτηρίζουμε όχι μόνο τους παίκτες και τους διοικούντες μας αλλά και τους αντιπάλους που έχουν σοβαρότητα.
Δηλαδή ο Κατσίβελης προτίμησε τον "γέρο Σάκοτα" επειδή δεν θα τον φωνάζει; Τι είναι αυτά;
Ο Σάκοτα, ο οποίος είναι 73 και δουλεύει σαν 25αρης
Συγνώμη κιόλας που είπα τον παππού γέρο. Μα είναι. Αν δουλεύει σαν μικρός δεν το ξέρω, αλλά μπορώ να έχω τη γνώμη μου για τις ικανότητές του από τότε που του φωνάζαμε από πάνω στο Πάλε τι αλλαγές να κάνει όταν τον έπαιρνε ο ύπνος..
Και ναι κοιτάει μοιρολατρικά τον αγώνα να εξελίσσεται και δεν φωνάζει στους παίκτες του-μόνο στα κοράκια- , πάμε γήπεδό και βλέπουμε με τα ματάκια μας.
Επίσης, χτυπάει τους καλύτερους παίκτες μας, θα του πούμε κι ευχαριστώ; μπινελίκια πρέπει να ακούσει.
Τέλος, θα σε παρακαλέσω να μην ξανασχολιασεις δικό μου σχόλιο.
Ontopic: μακάρι να μήν είχε σταματήσει ο Βασίλης Ξανθοπουλος να αγοράζαμε λίγο μυαλό στο παρκέ.
Ρωραω ξανά; έχει κλείσει Καρδίτσα ο Διπλαρος;
ΥΓ ο Κόνιαρης είναι πολυτέλεια τώρα πια . Κλείστε τον χθες
ΥΓ2 τον Γιούρι χαλαρό τον βρίσκω. Παρουσιάστηκε και μετά την έκανε εκτός για κάποιες μέρες, καλοκαιράκι είναι να φέρει και καμιά αποσκευή. Ρε φίλε, μια βδομάδα που είχες κλείσει πριν την παρουσίαση τι έκανες; το ξέρεις ότι στερεύει η αγορά Ελλήνων παικτών , κι αντί να κάνεις καμιά συνάντηση να πείσεις κάνα πουλέν εσύ κόβεις βόλτες;
ΥΓ3 το δίλλημα που είχα Σαλουστρος ή Περσίδης λύθηκε από μόνο του , έφτασε 35 και σταμάτησε ο Σαλου. Καλή συνέχεια άριστος επαγγελματίας και συμπαθητική φυσιογνωμία
ΥΓ4 αφήστε τις τσιγγουνιές και τον παλιό τρόπο σκέψης: 75 λέει είναι πολλά για Κακλαμανάκη. ΟΚ, πες μου ποιοι είναι καλύτεροι και πόσα ζητάνε... ΡΕ υποτίθεται μπάτζετ 1 μύρριο σημαίνει θα δώσεις τέτοια ποσά στους Ελληνες, σχεδόν διπλάσιο είναι πια μη σκέφτεστε όπως τα προηγούμενα χρόνια!