Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Κρίμα, το πίστευα πως θα μείνει ο Δημήτρης. Μεγάλη η προσφορά του πέρυσι ειδικά μέχρι τον τραυματισμό του. Μετά δεν επανήλθε ποτέ πλήρως. Δεν είναι τυχαίο ότι τις καλύτερες σεζόν του τις έκανε εδώ. Το θεωρώ λάθος του. Είναι το τελευταίο του συμβόλαιο και υπολογίζει το κάθε ευρώ.
-
Ο Καρκανιάς είπε ότι έγινε πρόταση στον Κόνιαρη αλλά υπάρχει απόσταση
-
-
- Επικοινωνία:
Τον Alex για ποιον ακριβώς εξωαγωνιστικο λόγο να τον κρατήσουμε; Για να βρει ο αδελφός του επενδυτή και στις γριές;KalamarGiannis έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 18:06 καλός και συμπαθής, αλλά όχι αναντικατάστατος. Είχε τρύπα στην άμυνα...και για μεγάλο διάστημα (Στα κρίσιμα στο τέλος;) έχασε το καλό τριποντο που είχε...
Εμένα με νοιάζουν τώρα οι Ελληνες.
Για εξωαγωνιστικούς λόγους θέλω Αλεξ Αντετοκούμπο,
και για αγωνιστικούς θα θελα να διεκδικήσουμε (με σειρά προτίμησης):
Κατσίβελη
Κόνιαρη
Μήτρου-Λογκ -τον μικρό που είχαμε
Σαλούστρο
Λίνο
Τσαιρέλη
Καράμπελα (ελλείψει σοβαρών λύσεων)
...και έναν καλό από Α2, αυτός ο Γερομιχαλός ο γκαρντ που τον είδα στον τελικό ήταν πολύ κάτω του μετρίου, δηλ.Τσιακμάς καλύτερος
Ελεύθεροι ψηλοί από Κλείτο: Γκιουζέλης, Κακλαμανάκης (τον θέλουν όλοι κάτω από το 4-5) και μάλλον Χατζηδάκης. Επίσης Τσαιρέλης που δεν ακούστηκε να μας απασχολεί.
άλλα νέα: ο Νιονιος έδωσε τρελά λεφτά στον Κρούζερ, έχει μπάτζετ > 2 μυρια.
Ο Σαβαρ Ρευνολντς ψάχνει για συμβόλαιο κοντά στα 200, έχει απορρίψει προτάσεις στα 170 οπότε δεν ασχολούμαστε.
Οι πιθανότητες να κρατήσουμε Κατσίβελη δεν είναι καλές , τα λεφτά της χάρτινης δε μπορούμε να τα φτάσουμε.
ΥΓ γιατί έπρεπε να περιμένουμε μια βδομάδα για τον προπονητή; ανακοινώθηκε επιτέλους.
Καλή επιτυχία να του πούμε κι ας ελπίσουμε για το καλύτερο (ο χαρακτήρας δημιουργεί ανησυχία)
Δυστυχώς η καθυστέρηση στην επιλογή προπονητή φαίνεται να στοιχίζει όλο τον προγραμματισμό
- BlackMagicPAOK
Όπως είχα γράψει παλιότερα, η πρώτη επιλογή του προέδρου έπρεπε να είναι ο Ιταλός.
Με αυτόν απογειώθηκαν οι παίκτες, αυτόν είχαν σαν μέντορα.
Έφυγε ο Ιταλός, σκορπισαν και οι παίκτες..
Και τους περισσότερους θα τους βλέπουμε στην gbl σαν αντιπάλους
Τραβάω Χ στον Κανσελιερι και στην περσινή πορεία.
Ξεκινάμε από το μηδέν.
Κι ότι βγει..
Μαθημενοι είμαστε σε αυτές τις καταστάσεις..
Με αυτόν απογειώθηκαν οι παίκτες, αυτόν είχαν σαν μέντορα.
Έφυγε ο Ιταλός, σκορπισαν και οι παίκτες..
Και τους περισσότερους θα τους βλέπουμε στην gbl σαν αντιπάλους

Τραβάω Χ στον Κανσελιερι και στην περσινή πορεία.
Ξεκινάμε από το μηδέν.
Κι ότι βγει..
Μαθημενοι είμαστε σε αυτές τις καταστάσεις..
- Σουριναμέζος
Θεωρώ πως μακροπρόθεσμα έχει κάνει λάθος επιλογή ο Κατσίβελης, θα είχε την ευκαιρία να έχει τον ρόλο που ειχέ στα αποδυτήρια ο Μαργαρίτης και να έχει συμβόλαια μέχρι τα 40
-
Εγώ ρελασιτικα θέλω Κόνιαρη(ζητάει 110k αλλά λογικά θα πέσει), Καράμπελα, Μαστρογιαννόπουλο, Περσίδη, Ιατρίδη και Τσαϊρέλη. Όλοι αυτοί αν κάνουν μαζί 300k, δίνεις τα υπόλοιπα 700k σε έξι καλούς ξένους και ας φτάσει το μπάτζτετ το 1,2, ας βρουν χορηγίες, 4,4k διαρκείας έχουμε
-
Ενδεικτικό της αγοράς είναι ότι ο Κακλαμανάκης έκλεισε στο Περιστέρι με 80k, όπως και ο Παπαδάκης με 50k.
Μάλλον, μόλις είδαν αυτοί που θέλουμε να κρατήσουμε ποιός είναι προπονητής, πάνε αλλού.sn0ufel4 έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 21:44 Δυστυχώς η καθυστέρηση στην επιλογή προπονητή φαίνεται να στοιχίζει όλο τον προγραμματισμό
Κονιαρης 110 χιλιαρικα.Λολ.Θα ηταν το δευτερο ακριβοτερο συμβολαιο δηλαδη περισυ μετα τον Μπαρτλει.Με 5 ποντους μ.ο. στον Προμηθεα και 7 στο Λαυριο.Καλα και το ποσο του Κακλαμανακη αστειο ειναι αλλα τεσπα,παλι θα φανω πικροχολος για τους Ελληνες παιχτες και το 6+6
Έτσι όπως τα γράφεις ειναι μια ρεαλιστική λύση …nikos ioannidis έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 22:21 Εγώ ρελασιτικα θέλω Κόνιαρη(ζητάει 110k αλλά λογικά θα πέσει), Καράμπελα, Μαστρογιαννόπουλο, Περσίδη, Ιατρίδη και Τσαϊρέλη. Όλοι αυτοί αν κάνουν μαζί 300k, δίνεις τα υπόλοιπα 700k σε έξι καλούς ξένους και ας φτάσει το μπάτζτετ το 1,2, ας βρουν χορηγίες, 4,4k διαρκείας έχουμε
Απλά αν έχουμε ποσοστό επιτυχίας λιγότερο 50% στην επιλογή των ξένων τοτε δεν βλέπω τρόπο να μην κινδυνεύσουμε φετος.
Όσον αφορά τις ακαδημίες μας καθώς κ των υπολοίπων ομάδων ειμαι πλέον πεπεισμένος πως δεν έχουν λόγο ύπαρξης
-
Αφού ο Μπάρτλεϊ πήγε στην ΑΕΚ με 200k και ο Κατσίβελης με 150k. Δεν δίναμε τόσα λεφτά.
Έτσι ακριβώς!Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 19:33 Λογικό να σε κάνει πλάκα ο άλλος με τα ban.
Όταν το 2022 έγινε ψηφοφορία για υποβιβασμό της Κούλας και του σκουληκιού, εμείς πήραμε το μέρος τους.
Ότι έγινε και με τον ποδοσφαιρικό βαζελο το 2017.
Δυστυχώς η μεγαλοψυχία μας πληρώνεται στην Ελλάδα..