Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
Προσωπικά και μόνο που δίνεται ανάσα ζωής σε αυτόν τον σύλλογο, δεν μπορώ να το δω με καλό μάτι.
Δεν ξέρω τι παίζεται από πίσω και πόσο χωμένα είναι και τα αδέλφια, αλλά το γεγονός πως οι κομπλεξικοί γείτονες που δεν έχουν ούτε το 10% του brand name του ΠΑΟΚ στο εξωτερικό βρήκανε επενδυτή με φράγκα, πρέπει να κινητοποιήσει και άλλο τον Θανάση ώστε κάτι να γίνει και με εμάς.
Δεν ξέρω τι παίζεται από πίσω και πόσο χωμένα είναι και τα αδέλφια, αλλά το γεγονός πως οι κομπλεξικοί γείτονες που δεν έχουν ούτε το 10% του brand name του ΠΑΟΚ στο εξωτερικό βρήκανε επενδυτή με φράγκα, πρέπει να κινητοποιήσει και άλλο τον Θανάση ώστε κάτι να γίνει και με εμάς.
Πεδίον λαμπρό για τον κύριο τέλη να επενδύσει στο μπάσκετ .Να μας δείξει μια στήριξη εμπράγματη πρώτα.
Τέλεια αν στραφούν πάλι στο ξεχασμένο μπασκετάκι,
τρακτέρ πάλι στο ποδόσφαιρο.
Ο τεράστιος Γκάλης τους έκανε ανεπανόρθωτη ζημιά.
Μια χαρά ομάδα είχαν το '80 μετά εξαφανίστηκαν
τρακτέρ πάλι στο ποδόσφαιρο.
Ο τεράστιος Γκάλης τους έκανε ανεπανόρθωτη ζημιά.
Μια χαρά ομάδα είχαν το '80 μετά εξαφανίστηκαν

Δύσκολο να έρθει επενδυτής που να θέλει να αυγατισει τα λεφτά του. Είναι ο Σκόπελος της Ευρωλίγκας. Μην κοιτάτε που βρέθηκε αυτός ο μ@λ@κ@ς ο Κινέζος με τα ουρανοκατέβατοι λεφτά του φυλακισμένου μπαμπά να κάνει τον ζεν πρεμιέ με τα κακόγουστα ρολόγια. Έβαλαν και το χεράκι τους τα κωλοπαιδα από τα Σεπόλια και έγινε η δουλειά. Τόσα χρόνια ο Ιβάν χαζός είναι και δεν ασχολείται; Εντάξει οι ενέσεις, αλλά πρέπει να τα στάξει κάποιος υπερδιπλα από τους δύο καρκίνους για να δει χαιρι. Εκτός κι αν επιτυχία βαφτίζουμε τον κάθε τρίτο διαττοντα αστέρα της χρονιάς.
-
Ντροπή ότι χαρακτήρισες "κωλόπαιδα" τους Αντετοκούμπο.
- These users thanked the author nikos ioannidis for the post (total 2):
- Nikodiai, OvelixPAOK
Δικαίωμα μου. Έλληνας δεν είμαι για να τους προσκυνάω. Είμαι μόνο ΠΑΟΚ. Εσύ μπορεί να έχεις χίλιους λόγους για τα αποτελέσματα της εθνικής σου, εγώ δεν έχω κανέναν. Βοήθησαν τον εχθρό μου, είναι εχθροί μου. Τις ντροπες πρόσεχε πως τις μοιράζεις.
Από πρώτη ματιά δεν φαίνεται κακό το να μπει νέος επενδυτής στο πρωτάθλημα μπάσκετ των δύο ομάδων.
Από την άλλη και επειδή μαζί με πολλούς έζησα την 8ετία της Θεσσαλονίκης 1984-1992, παράπονο για το ότι οικονομικά θα είμαστε και πάλι πίσω από τον συμπολίτη. Τότε έπεφτε χρήμα στον άρη από τον Μιχαηλίδη και τον Μητρούδη που είχε την BMW, με μεγαλύτερο όμως χρηματοδότη τον Μπουτάρη. Όσο κι αν προσπαθούσε ο Βεζυρτζής, δεν μπορούσε να φτάσει το budget τους, με αποτέλεσμα να είμαστε ένα βήμα πίσω. Το μπάσκετ τότε ήταν τέτοιο, ώστε ένας παίκτης όπως ο Γκάλης, να μπορεί να πάρει μόνος του ένα αγώνα. Πόσο μάλλον όταν είχε δίπλα του και τον Γιαννάκη συν τον αυτοαποκληθέντα καθηγητή της αλητείας, ας τον συγχωρέσει ο Θεός, γιατί εκεί που είναι δεν κάνει να τον κρίνουμε πλέον.
Επιπλέον, πίκρα και αχαριστία μου δίνει ο Γ. Αντετοκούμπο που έψησε τον επενδυτή για ομάδα χωρίς ιδιόκτητο γήπεδο και με τρελλά χρέη, όταν ο ΠΑΟΚ έδωσε το όποιο συμβόλαιο στον άμπαλο μπασκετικά αδελφό του.
Τέλος θα κρατήσω και μια πισινή για τον επενδυτή από Κίνα-Μαλαισία, χώρες γνωστές για την λαμογιά στον παράνομο στοιχηματισμό και το ξέπλυμα χρήματος, ειδικά η δεύτερη, με τον πατέρα του στα σίδερα και τον ίδιο τον Χσιάο να φέρεται ότι κάνει money laundering. Αλλά επειδή ζούμε στην Ελλάδα των ΟΠΕΚΕΠΕ, με αγρότες με Ferrari να εισπράττουν 15 εκατομμύρια γιατί είχαν 200.000 στρέμματα και τους υπουργούς να δηλώνουν υπεράνω και τον άλλον να μας λέει ότι εμείς θα πληρώσουμε το πρόστιμο που θα φτάσει και το ένα δις, δεν θα εκπλαγώ αν δω τον κινέζο να ανακατεύεται και σε άλλα.
Από την άλλη και επειδή μαζί με πολλούς έζησα την 8ετία της Θεσσαλονίκης 1984-1992, παράπονο για το ότι οικονομικά θα είμαστε και πάλι πίσω από τον συμπολίτη. Τότε έπεφτε χρήμα στον άρη από τον Μιχαηλίδη και τον Μητρούδη που είχε την BMW, με μεγαλύτερο όμως χρηματοδότη τον Μπουτάρη. Όσο κι αν προσπαθούσε ο Βεζυρτζής, δεν μπορούσε να φτάσει το budget τους, με αποτέλεσμα να είμαστε ένα βήμα πίσω. Το μπάσκετ τότε ήταν τέτοιο, ώστε ένας παίκτης όπως ο Γκάλης, να μπορεί να πάρει μόνος του ένα αγώνα. Πόσο μάλλον όταν είχε δίπλα του και τον Γιαννάκη συν τον αυτοαποκληθέντα καθηγητή της αλητείας, ας τον συγχωρέσει ο Θεός, γιατί εκεί που είναι δεν κάνει να τον κρίνουμε πλέον.
Επιπλέον, πίκρα και αχαριστία μου δίνει ο Γ. Αντετοκούμπο που έψησε τον επενδυτή για ομάδα χωρίς ιδιόκτητο γήπεδο και με τρελλά χρέη, όταν ο ΠΑΟΚ έδωσε το όποιο συμβόλαιο στον άμπαλο μπασκετικά αδελφό του.
Τέλος θα κρατήσω και μια πισινή για τον επενδυτή από Κίνα-Μαλαισία, χώρες γνωστές για την λαμογιά στον παράνομο στοιχηματισμό και το ξέπλυμα χρήματος, ειδικά η δεύτερη, με τον πατέρα του στα σίδερα και τον ίδιο τον Χσιάο να φέρεται ότι κάνει money laundering. Αλλά επειδή ζούμε στην Ελλάδα των ΟΠΕΚΕΠΕ, με αγρότες με Ferrari να εισπράττουν 15 εκατομμύρια γιατί είχαν 200.000 στρέμματα και τους υπουργούς να δηλώνουν υπεράνω και τον άλλον να μας λέει ότι εμείς θα πληρώσουμε το πρόστιμο που θα φτάσει και το ένα δις, δεν θα εκπλαγώ αν δω τον κινέζο να ανακατεύεται και σε άλλα.
- kataramenos5
O Γιάννης μαλοον βοηθησε να βρεθει ομαδα για να παιζουν τ αδελφια του
- These users thanked the author kataramenos5 for the post:
- DamoN
- Σουριναμέζος
Καλά ο ρόλος των Αντετοκούνμπο έχει μαγαλοποιήθει αρκετά, προφανώς γιατί πουλάει. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ την ιδέα και την παρότρυνση να πάρει τον άρη του την έδωσαν δύο αρειανοί οικονομολόγοι που συνεργάζονται μαζί του καθώς ήξεραν ότι θέλει να εμπλακεί στο μπάσκετ. Από εκεί και πέρα ο ίδιος το είπε και στα αδέρφια (έχει καλές σχέσεις και κοινές επενδύσεις) και του είπαν καλά λόγια, τι περιμένατε να του πουν? Μακριά από το σκουλήκι?
Έχουν ήδη αρχίσει να μας τα ζαλίζουν με την επιστροφή του αυτοκράτορα κλπ κλπ .
Αναγουλες
Αναγουλες
Η αλήθεια είναι πως αν κάποιος επενδυτής έβαζε κάτω τα δεδομένα αύρα θα έδειχναν ΠΑΟΚ. Περισσότερο κόσμο, λιγότερα χρέη, ιδιόκτητο γήπεδο κλπ. Δε ξέρω τι παίχτηκε.Σουριναμέζος έγραψε: Σάβ 28 Ιουν 2025, 10:52 Καλά ο ρόλος των Αντετοκούνμπο έχει μαγαλοποιήθει αρκετά, προφανώς γιατί πουλάει. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ την ιδέα και την παρότρυνση να πάρει τον άρη του την έδωσαν δύο αρειανοί οικονομολόγοι που συνεργάζονται μαζί του καθώς ήξεραν ότι θέλει να εμπλακεί στο μπάσκετ. Από εκεί και πέρα ο ίδιος το είπε και στα αδέρφια (έχει καλές σχέσεις και κοινές επενδύσεις) και του είπαν καλά λόγια, τι περιμένατε να του πουν? Μακριά από το σκουλήκι?
- kataramenos5