Προσωπικά και μόνο που δίνεται ανάσα ζωής σε αυτόν τον σύλλογο, δεν μπορώ να το δω με καλό μάτι.
Δεν ξέρω τι παίζεται από πίσω και πόσο χωμένα είναι και τα αδέλφια, αλλά το γεγονός πως οι κομπλεξικοί γείτονες που δεν έχουν ούτε το 10% του brand name του ΠΑΟΚ στο εξωτερικό βρήκανε επενδυτή με φράγκα, πρέπει να κινητοποιήσει και άλλο τον Θανάση ώστε κάτι να γίνει και με εμάς.
Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
Πεδίον λαμπρό για τον κύριο τέλη να επενδύσει στο μπάσκετ .Να μας δείξει μια στήριξη εμπράγματη πρώτα.
Τέλεια αν στραφούν πάλι στο ξεχασμένο μπασκετάκι,
τρακτέρ πάλι στο ποδόσφαιρο.
Ο τεράστιος Γκάλης τους έκανε ανεπανόρθωτη ζημιά.
Μια χαρά ομάδα είχαν το '80 μετά εξαφανίστηκαν
τρακτέρ πάλι στο ποδόσφαιρο.
Ο τεράστιος Γκάλης τους έκανε ανεπανόρθωτη ζημιά.
Μια χαρά ομάδα είχαν το '80 μετά εξαφανίστηκαν

Δύσκολο να έρθει επενδυτής που να θέλει να αυγατισει τα λεφτά του. Είναι ο Σκόπελος της Ευρωλίγκας. Μην κοιτάτε που βρέθηκε αυτός ο μ@λ@κ@ς ο Κινέζος με τα ουρανοκατέβατοι λεφτά του φυλακισμένου μπαμπά να κάνει τον ζεν πρεμιέ με τα κακόγουστα ρολόγια. Έβαλαν και το χεράκι τους τα κωλοπαιδα από τα Σεπόλια και έγινε η δουλειά. Τόσα χρόνια ο Ιβάν χαζός είναι και δεν ασχολείται; Εντάξει οι ενέσεις, αλλά πρέπει να τα στάξει κάποιος υπερδιπλα από τους δύο καρκίνους για να δει χαιρι. Εκτός κι αν επιτυχία βαφτίζουμε τον κάθε τρίτο διαττοντα αστέρα της χρονιάς.
-
Ντροπή ότι χαρακτήρισες "κωλόπαιδα" τους Αντετοκούμπο.
- These users thanked the author nikos ioannidis for the post (total 2):
- Nikodiai, OvelixPAOK
Δικαίωμα μου. Έλληνας δεν είμαι για να τους προσκυνάω. Είμαι μόνο ΠΑΟΚ. Εσύ μπορεί να έχεις χίλιους λόγους για τα αποτελέσματα της εθνικής σου, εγώ δεν έχω κανέναν. Βοήθησαν τον εχθρό μου, είναι εχθροί μου. Τις ντροπες πρόσεχε πως τις μοιράζεις.