Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
odynet

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από odynet »

Πολύ ωραίο, μοντέρνο και χρηστικό, το νέο layout! Μπράβο σε όλους!! Από Tapatalk 8.9.11P πάντως δε μπορώ να μπω ακόμα (αιώνιο loading). Αν και η mobile έκδοση φαίνεται τόσο καλή, που μπορεί να μη χρειάζεται κιόλας το Tapatalk...
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

Η καινούρια πλατφόρμα, θυμίζει πολύ τα πρώτα forums στο ελληνικό διαδίκτυο.
Για να μαθαίνουν οι μικροί, τι τραβούσαμε οι μεγαλύτεροι.

Βάλατε που βάλατε like, βάλτε και ένα dislike, ώστε να αποφεύγουμε χαοτικές διαφωνίες.
Διαφωνείς με κάτι; Πάτα ένα dislike και συνέχισε την ζωή σου.
Άβαταρ μέλους
ReignMan
Been thanked: 4 times

Δημοσίευση από ReignMan »

Συγχαρητηρια σε ολους σας και πραγματικα σεβασμο για την προσπαθεια που κανετε.
Rating: 11.11%
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Δηλαδή το Τapatalk οριστικό τέλος ;
Υπάρχουν σχεδίου να ενταχθεί ξανά ;
Καλορίζικο το νέο φόρουμ , πολύ όμορφο !
Λαρυγγια στα τσιμεντα και ψυχη στα καγκελα
Άβαταρ μέλους
Gospi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από Gospi »

Καλημερα! Εξαιρετικο το νεο φορουμ! Εντοπισα ενα προβλημα που μπορει και να μην ειναι προβλημα και εγω απλα να κανω κατι λαθος.
Οταν παω στα newest posts με στελνει στην αρχη του τοπικ και οχι στο τελευταιο ποστ...
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Καλοτάξιδο
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Μεγεια! :pano:
Άβαταρ μέλους
nikos_algio
Has thanked: 2 times

Δημοσίευση από nikos_algio »

Παιδιά πραγματικά πολύ ωραία δουλειά!

Είμαι στον χώρο του UI/UX και Graphic Design και πραγματικά δεν νομίζω ότι μπορούσε να γίνει καλύτερο το αγαπημένο μας φόρουμ!

Συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν πάνω σε αυτό για να μας παρέχουν κάτι τόσο όμορφο και εύχρηστο!
Ήρθαμε πάλι για να προσκυνήσουμε ...
tasso85
Been thanked: 2 times

Δημοσίευση από tasso85 »

μπραβο τα παλικαρια για την αναβαθμιση
για την επομενη ομως να μη χρειαστει να παραιτηθει ο προεδρος του ΑΣ, να εμφανιστουν απο το πουθενα η ΠΑΕ, το γηπεδο, ο Μυστακιδης μεχρι και να κλεισει ο Μειτε για να αναγκαστειτε να την κανετε
Rating: 22.22%
Άβαταρ μέλους
joshua
Been thanked: 7 times

Δημοσίευση από joshua »

CCCP έγραψε: Δευ 23 Ιουν 2025, 15:25
ΑποστόληςΑ έγραψε:Θετική η μείωση της ποινής. Τον Joshua τον ξέρω σχετικά καλά και τον σέβομαι απεριόριστα. Ακόμη και όταν διαφωνούμε έχει τα επιχειρήματά του και είναι πάντοτε πρόθυμος σε αντίλογο, με επιχειρήματα βεβαίως. Νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες πένες του φόρουμ.
Ειμαι κατα των μπαν γενικα ως extreme μεσο αλλα πρεπει να πω ομως οτι στο θεμα τον τελευταιων ημερων ο joshua με εξεπληξε πολυ αρνητικα και μονο ως καλη πενα δε μπορεις να χαρακτηρισεις τα ποστ του στο τοπικ.

Αυτα που εγραφε ηταν 100% biased υπερ της πλευρας μυστακιδη/κατσαρη σε κυριολεκτικα αστειο βαθμο και και δεν εβρισκε το παραμικρο λαθος στον τροπο που χειρειστηκαν το ολο θεμα και εβρισκε λογικη πισω απο καθε χειρισμο τους. Μεχρι και που ειπε "ο μυστακιδης εδειξε οτι ειναι εδω, τωρα ο Ιβαν πρεπει να δειξει". Aυτον τον οποιο δεν τον εχει δει κανενας και το μονο που εχουμε ειναι μια χραμμη σε μια ανακοινωση του ΑΣ "εδειξε οτι ειναι εδω". Δε λεω οτι ειναι για μπαν αλλα ναι ειναι σε σημειο που το λες και τρολλινγκ και φυτιλιασμα αυτο.
Καταλαβαινω ότι ειμαι λιγο εκτος κλιματος,να ευχηθω καλοριζικο το νέο φορματ του φορουμ, ασχετως της σχεσης μου πια μαζι του,δεν προκειται να ασχοληθω με το τελευταιο μπαν, δεν υπαρχει λογος ,αλλα χρωσταω μια απαντηση στο παραπανω ποστ.ενα ποστ πραγματικη λασπη στον ανεμιστηρα,χωρις καν την ευθυξια να γραφτει οσο μπορουσα να απαντησω.
Συγνωμη για το σεντονι,προσπεραστε το οσοι δεν σας ενδιαφερει.
Λοιπον CCCP θα σου παραθεσω όχι 1-2 αλλα 10 ποστ μου από το τοπικ ΠΑΕ-ΑΣ.Αν διαβάζοντας τα διατηρεις την ιδια αποψη περι τρολ που πηρε το μερος Κατσαρη σε αστειο βαθμο,σε βαθμο 1000%,περι προσπαθειας φυτυλιασματος και εγω δεν ξερω τι άλλο, τοτε απλα λυπαμαι.Ακομα και αυτό που γραφεις για τη δηλωση παρον του Μυστακιδη αποτελει τρελη παραποιηση των λεγομενων μου σε βαθμο που με κανει να απορω. Αν τωρα αλλαξεις αποψη με χαρα θα σε δω να ανακαλεσεις…

''Τώρα αν ο ίδιος ο Μυστακιδης μέσα σε λίγες μόνο μέρες καταφέρει να απαξιώσει τον εαυτό του σε τέτοιο βαθμό δεν θα του φταίει κανείς και εμεις απλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να στηρίζουμε όσο μπορούμε τον Ιβάν γιατί αυτόν έχουμε και ήδη με τα καλά και τα στραβά του έχει προσφέρει πράγματα που είχαμε εγκαταλείψει τη προσδοκία ότι θα ζούσαμε.''

''Αδυνατω να πιστεψω οτι ενας παραγοντας με εμπειρια 30 χρονων επελεξε να βγαλει μια ανακοινωση ,μεταξυ των αλλων ασυντακτη και ξεκαθαρα προχειρογραμμενη, στην οποια θα συμπεριλαβει ως 4ο θεμα την συμφωνια με το γηπεδο. Μιλαμε για μνημειωδες μεγεθος βλακειας.''

''Αν αποσυρθεί τόσο εύκολα ο Μυστακιδης τότε θα γελοιοποιηθει μόνος του και δεν θα του φταίει κανένας.''

''Εγω ξαναλεω μπορει να διαφωνω με τον τροπο που επελεξε να κανει την πρωτη κινηση ο ΑΣ αλλα η ομαδα ειχε αναγκη απο ενα σοκ που θα οδηγουσε ανθρωπους να αναλαβουν ευθυνες που θα τους δικαιωσουν η θα τους εκθεσουν και απλα αναμενω την συνεχεια...''

''Δεν ξέρω τι να πρωτοκανω...Να γελάσω με τον τρόπο που εμφανίζουν καποιοι τον Μυστακιδη η να κλάψω με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον Σαββιδη καποιοι άλλοι (ισοπεδωση).''

''Στο αστοχη και ακομψη επικοινωνιακα κινηση θα συμφωνησω. Για να το προχωρησω παρακατω με ορους οπως αυτους που χρησιμοποιεις θελω να μαθω περισσοτερα.''

''Καρπουζα μονος μου αναφερθηκα στο ποσο τραγικη ηταν η πρωτη επικοινωνιακη προσεγγιση στο θεμα και αυτο δεν αφορα μονο τον ΑΣ αλλα και τον ιδιο τον Μυστακιδη αλλα η ζωη ειναι γεματη απο τετοιες και το εχουμε δει πολλακις και στη περιπτωση Ιβαν για αυτο και λεω συνεχως να κανουμε υπομονη για να μαθουμε λεπτομερειες.''

''1000 δικια μπορει να εχει ο ΑΣ ,ο τροπος ομως που το χειριζεται ειναι λαθος. Πρωτο λαθος η αστεια πρωτη ανακοινωση και επομενο η εξαφανιση εκτοτε. Πρεπει να το μαζεψει αμεσα με μονη προφανη λυση μια συνεντευξη τυπου οπου θα πρεπει να ειπωθουν αληθειες οσο σκληρες και αν ειναι.''

''Εγώ επιμένω πως πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή. Λαθος η πρώτη κίνηση του ΑΣ αλλά ας κρατάμε μια πισινή ως προς τους λόγους που οδηγήθηκαν εκεί. 100% άστοχο επικοινωνιακα αλλά ως προς την ουσία μπορεί να υπάρχει πλούσιο παρασκήνιο.''

''Πρωτος απο ολους εγραψα πως οτι ειναι να γινει πρεπει να γινει με σεβασμο στην προσφορα του Ιβαν ,οπως εγραψα οτι η πρωτη κινηση της ''αλλης'' πλευρας ηταν ακομψη,δεν μπορω ομως να μην πω οτι και ο ιδιος ο Ιβαν εχει βαλει το χερακι του στην αλλοιωση της εικονας του.''

Ευχαριστω για την υπομονή,οποιος δεν ειναι προκατειλημμένος,νομιζω καταλαβε...
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Been thanked: 15 times

Δημοσίευση από Equalizer »

Καλημέρα σε όλους

Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια

Το Tapatalk ΔΕΝ υπάρχει πια στο φόρουμ. Ήταν συχνές οι δυσλειτουργίες του και σε ένα βαθμό έδινε λιγότερες δυνατότητες από αυτή τη νέα έκδοση ειδικά για τους διαχειριστές

Το σύστημα λαϊκ όντως δεν έχει ντισλαϊκ, πράγμα περίεργο, είναι όμως το καλύτερο εξτενσιον που υπάρχει σχετικά με αυτή τη λειτουργία, δεν ήταν δικια μας επιλογή

Το γεγονός πως πάει στις πρώτες σελίδες αντί για τις τελευταίες είναι επίσης ενοχλητικό, αλλά λειτουργία του phpbb και επίσης όχι δικιά μας ιδέα. Το δουλεύουμε πάντως και ίσως διορθωθεί
Rating: 22.22%
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Είναι λίγο περίεργο που δεν μετράει τα λαικ ποσοτικά αλλά βγάζει rating πχ 20%
Ήρθαμε πάλι για να προσκυνήσουμε ...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

καλημερα ...καλη δουλεια :opaokara: :opaokara:

για εμας ...της καποιας ηλικιας...που τα πραγματα επηρεαζονται και απο το οπτικο...ενα εχω να πω...

μας γαμησατε... :yellowcard: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Equalizer έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 07:32 Καλημέρα σε όλους

Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια

Το Tapatalk ΔΕΝ υπάρχει πια στο φόρουμ. Ήταν συχνές οι δυσλειτουργίες του και σε ένα βαθμό έδινε λιγότερες δυνατότητες από αυτή τη νέα έκδοση ειδικά για τους διαχειριστές

Το σύστημα λαϊκ όντως δεν έχει ντισλαϊκ, πράγμα περίεργο, είναι όμως το καλύτερο εξτενσιον που υπάρχει σχετικά με αυτή τη λειτουργία, δεν ήταν δικια μας επιλογή

Το γεγονός πως πάει στις πρώτες σελίδες αντί για τις τελευταίες είναι επίσης ενοχλητικό, αλλά λειτουργία του phpbb και επίσης όχι δικιά μας ιδέα. Το δουλεύουμε πάντως και ίσως διορθωθεί
Βρηκα λυση. Μενου και μετα "νεες δημοσιευσεις*
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11
Has thanked: 3 times

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ομορφιες,πραγματικα καλη δουλεια,σιγουρα θα υπαρχουν καποια θεματακια για αρχη,αλλα θα ξεπεραστουν ευκολα πιστευω.

Μπραβο παιδια
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”