Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Πολύ ωραίο, μοντέρνο και χρηστικό, το νέο layout! Μπράβο σε όλους!! Από Tapatalk 8.9.11P πάντως δε μπορώ να μπω ακόμα (αιώνιο loading). Αν και η mobile έκδοση φαίνεται τόσο καλή, που μπορεί να μη χρειάζεται κιόλας το Tapatalk...
Η καινούρια πλατφόρμα, θυμίζει πολύ τα πρώτα forums στο ελληνικό διαδίκτυο.
Για να μαθαίνουν οι μικροί, τι τραβούσαμε οι μεγαλύτεροι.
Βάλατε που βάλατε like, βάλτε και ένα dislike, ώστε να αποφεύγουμε χαοτικές διαφωνίες.
Διαφωνείς με κάτι; Πάτα ένα dislike και συνέχισε την ζωή σου.
Για να μαθαίνουν οι μικροί, τι τραβούσαμε οι μεγαλύτεροι.
Βάλατε που βάλατε like, βάλτε και ένα dislike, ώστε να αποφεύγουμε χαοτικές διαφωνίες.
Διαφωνείς με κάτι; Πάτα ένα dislike και συνέχισε την ζωή σου.
Συγχαρητηρια σε ολους σας και πραγματικα σεβασμο για την προσπαθεια που κανετε.
- Rating: 14.29%
Δηλαδή το Τapatalk οριστικό τέλος ;
Υπάρχουν σχεδίου να ενταχθεί ξανά ;
Καλορίζικο το νέο φόρουμ , πολύ όμορφο !
Υπάρχουν σχεδίου να ενταχθεί ξανά ;
Καλορίζικο το νέο φόρουμ , πολύ όμορφο !
Λαρυγγια στα τσιμεντα και ψυχη στα καγκελα
Καλημερα! Εξαιρετικο το νεο φορουμ! Εντοπισα ενα προβλημα που μπορει και να μην ειναι προβλημα και εγω απλα να κανω κατι λαθος.
Οταν παω στα newest posts με στελνει στην αρχη του τοπικ και οχι στο τελευταιο ποστ...
Οταν παω στα newest posts με στελνει στην αρχη του τοπικ και οχι στο τελευταιο ποστ...
- nikos_algio
- Has thanked: 2 times
Παιδιά πραγματικά πολύ ωραία δουλειά!
Είμαι στον χώρο του UI/UX και Graphic Design και πραγματικά δεν νομίζω ότι μπορούσε να γίνει καλύτερο το αγαπημένο μας φόρουμ!
Συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν πάνω σε αυτό για να μας παρέχουν κάτι τόσο όμορφο και εύχρηστο!
Είμαι στον χώρο του UI/UX και Graphic Design και πραγματικά δεν νομίζω ότι μπορούσε να γίνει καλύτερο το αγαπημένο μας φόρουμ!
Συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν πάνω σε αυτό για να μας παρέχουν κάτι τόσο όμορφο και εύχρηστο!
Ήρθαμε πάλι για να προσκυνήσουμε ...
μπραβο τα παλικαρια για την αναβαθμιση
για την επομενη ομως να μη χρειαστει να παραιτηθει ο προεδρος του ΑΣ, να εμφανιστουν απο το πουθενα η ΠΑΕ, το γηπεδο, ο Μυστακιδης μεχρι και να κλεισει ο Μειτε για να αναγκαστειτε να την κανετε
για την επομενη ομως να μη χρειαστει να παραιτηθει ο προεδρος του ΑΣ, να εμφανιστουν απο το πουθενα η ΠΑΕ, το γηπεδο, ο Μυστακιδης μεχρι και να κλεισει ο Μειτε για να αναγκαστειτε να την κανετε
- Rating: 28.57%
Καταλαβαινω ότι ειμαι λιγο εκτος κλιματος,να ευχηθω καλοριζικο το νέο φορματ του φορουμ, ασχετως της σχεσης μου πια μαζι του,δεν προκειται να ασχοληθω με το τελευταιο μπαν, δεν υπαρχει λογος ,αλλα χρωσταω μια απαντηση στο παραπανω ποστ.ενα ποστ πραγματικη λασπη στον ανεμιστηρα,χωρις καν την ευθυξια να γραφτει οσο μπορουσα να απαντησω.CCCP έγραψε: Δευ 23 Ιουν 2025, 15:25Ειμαι κατα των μπαν γενικα ως extreme μεσο αλλα πρεπει να πω ομως οτι στο θεμα τον τελευταιων ημερων ο joshua με εξεπληξε πολυ αρνητικα και μονο ως καλη πενα δε μπορεις να χαρακτηρισεις τα ποστ του στο τοπικ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Θετική η μείωση της ποινής. Τον Joshua τον ξέρω σχετικά καλά και τον σέβομαι απεριόριστα. Ακόμη και όταν διαφωνούμε έχει τα επιχειρήματά του και είναι πάντοτε πρόθυμος σε αντίλογο, με επιχειρήματα βεβαίως. Νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες πένες του φόρουμ.
Αυτα που εγραφε ηταν 100% biased υπερ της πλευρας μυστακιδη/κατσαρη σε κυριολεκτικα αστειο βαθμο και και δεν εβρισκε το παραμικρο λαθος στον τροπο που χειρειστηκαν το ολο θεμα και εβρισκε λογικη πισω απο καθε χειρισμο τους. Μεχρι και που ειπε "ο μυστακιδης εδειξε οτι ειναι εδω, τωρα ο Ιβαν πρεπει να δειξει". Aυτον τον οποιο δεν τον εχει δει κανενας και το μονο που εχουμε ειναι μια χραμμη σε μια ανακοινωση του ΑΣ "εδειξε οτι ειναι εδω". Δε λεω οτι ειναι για μπαν αλλα ναι ειναι σε σημειο που το λες και τρολλινγκ και φυτιλιασμα αυτο.
Συγνωμη για το σεντονι,προσπεραστε το οσοι δεν σας ενδιαφερει.
Λοιπον CCCP θα σου παραθεσω όχι 1-2 αλλα 10 ποστ μου από το τοπικ ΠΑΕ-ΑΣ.Αν διαβάζοντας τα διατηρεις την ιδια αποψη περι τρολ που πηρε το μερος Κατσαρη σε αστειο βαθμο,σε βαθμο 1000%,περι προσπαθειας φυτυλιασματος και εγω δεν ξερω τι άλλο, τοτε απλα λυπαμαι.Ακομα και αυτό που γραφεις για τη δηλωση παρον του Μυστακιδη αποτελει τρελη παραποιηση των λεγομενων μου σε βαθμο που με κανει να απορω. Αν τωρα αλλαξεις αποψη με χαρα θα σε δω να ανακαλεσεις…
''Τώρα αν ο ίδιος ο Μυστακιδης μέσα σε λίγες μόνο μέρες καταφέρει να απαξιώσει τον εαυτό του σε τέτοιο βαθμό δεν θα του φταίει κανείς και εμεις απλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να στηρίζουμε όσο μπορούμε τον Ιβάν γιατί αυτόν έχουμε και ήδη με τα καλά και τα στραβά του έχει προσφέρει πράγματα που είχαμε εγκαταλείψει τη προσδοκία ότι θα ζούσαμε.''
''Αδυνατω να πιστεψω οτι ενας παραγοντας με εμπειρια 30 χρονων επελεξε να βγαλει μια ανακοινωση ,μεταξυ των αλλων ασυντακτη και ξεκαθαρα προχειρογραμμενη, στην οποια θα συμπεριλαβει ως 4ο θεμα την συμφωνια με το γηπεδο. Μιλαμε για μνημειωδες μεγεθος βλακειας.''
''Αν αποσυρθεί τόσο εύκολα ο Μυστακιδης τότε θα γελοιοποιηθει μόνος του και δεν θα του φταίει κανένας.''
''Εγω ξαναλεω μπορει να διαφωνω με τον τροπο που επελεξε να κανει την πρωτη κινηση ο ΑΣ αλλα η ομαδα ειχε αναγκη απο ενα σοκ που θα οδηγουσε ανθρωπους να αναλαβουν ευθυνες που θα τους δικαιωσουν η θα τους εκθεσουν και απλα αναμενω την συνεχεια...''
''Δεν ξέρω τι να πρωτοκανω...Να γελάσω με τον τρόπο που εμφανίζουν καποιοι τον Μυστακιδη η να κλάψω με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον Σαββιδη καποιοι άλλοι (ισοπεδωση).''
''Στο αστοχη και ακομψη επικοινωνιακα κινηση θα συμφωνησω. Για να το προχωρησω παρακατω με ορους οπως αυτους που χρησιμοποιεις θελω να μαθω περισσοτερα.''
''Καρπουζα μονος μου αναφερθηκα στο ποσο τραγικη ηταν η πρωτη επικοινωνιακη προσεγγιση στο θεμα και αυτο δεν αφορα μονο τον ΑΣ αλλα και τον ιδιο τον Μυστακιδη αλλα η ζωη ειναι γεματη απο τετοιες και το εχουμε δει πολλακις και στη περιπτωση Ιβαν για αυτο και λεω συνεχως να κανουμε υπομονη για να μαθουμε λεπτομερειες.''
''1000 δικια μπορει να εχει ο ΑΣ ,ο τροπος ομως που το χειριζεται ειναι λαθος. Πρωτο λαθος η αστεια πρωτη ανακοινωση και επομενο η εξαφανιση εκτοτε. Πρεπει να το μαζεψει αμεσα με μονη προφανη λυση μια συνεντευξη τυπου οπου θα πρεπει να ειπωθουν αληθειες οσο σκληρες και αν ειναι.''
''Εγώ επιμένω πως πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή. Λαθος η πρώτη κίνηση του ΑΣ αλλά ας κρατάμε μια πισινή ως προς τους λόγους που οδηγήθηκαν εκεί. 100% άστοχο επικοινωνιακα αλλά ως προς την ουσία μπορεί να υπάρχει πλούσιο παρασκήνιο.''
''Πρωτος απο ολους εγραψα πως οτι ειναι να γινει πρεπει να γινει με σεβασμο στην προσφορα του Ιβαν ,οπως εγραψα οτι η πρωτη κινηση της ''αλλης'' πλευρας ηταν ακομψη,δεν μπορω ομως να μην πω οτι και ο ιδιος ο Ιβαν εχει βαλει το χερακι του στην αλλοιωση της εικονας του.''
Ευχαριστω για την υπομονή,οποιος δεν ειναι προκατειλημμένος,νομιζω καταλαβε...
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Here he comes now, stick to your guns and let him through
- Equalizer
- Site Admin
- Been thanked: 12 times
Καλημέρα σε όλους
Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια
Το Tapatalk ΔΕΝ υπάρχει πια στο φόρουμ. Ήταν συχνές οι δυσλειτουργίες του και σε ένα βαθμό έδινε λιγότερες δυνατότητες από αυτή τη νέα έκδοση ειδικά για τους διαχειριστές
Το σύστημα λαϊκ όντως δεν έχει ντισλαϊκ, πράγμα περίεργο, είναι όμως το καλύτερο εξτενσιον που υπάρχει σχετικά με αυτή τη λειτουργία, δεν ήταν δικια μας επιλογή
Το γεγονός πως πάει στις πρώτες σελίδες αντί για τις τελευταίες είναι επίσης ενοχλητικό, αλλά λειτουργία του phpbb και επίσης όχι δικιά μας ιδέα. Το δουλεύουμε πάντως και ίσως διορθωθεί
Το Tapatalk ΔΕΝ υπάρχει πια στο φόρουμ. Ήταν συχνές οι δυσλειτουργίες του και σε ένα βαθμό έδινε λιγότερες δυνατότητες από αυτή τη νέα έκδοση ειδικά για τους διαχειριστές
Το σύστημα λαϊκ όντως δεν έχει ντισλαϊκ, πράγμα περίεργο, είναι όμως το καλύτερο εξτενσιον που υπάρχει σχετικά με αυτή τη λειτουργία, δεν ήταν δικια μας επιλογή
Το γεγονός πως πάει στις πρώτες σελίδες αντί για τις τελευταίες είναι επίσης ενοχλητικό, αλλά λειτουργία του phpbb και επίσης όχι δικιά μας ιδέα. Το δουλεύουμε πάντως και ίσως διορθωθεί
- Rating: 28.57%
- nikos_algio
Είναι λίγο περίεργο που δεν μετράει τα λαικ ποσοτικά αλλά βγάζει rating πχ 20%
Ήρθαμε πάλι για να προσκυνήσουμε ...
- abc_o_ karpouzas
καλημερα ...καλη δουλεια
για εμας ...της καποιας ηλικιας...που τα πραγματα επηρεαζονται και απο το οπτικο...ενα εχω να πω...
μας γαμησατε...

για εμας ...της καποιας ηλικιας...που τα πραγματα επηρεαζονται και απο το οπτικο...ενα εχω να πω...
μας γαμησατε...

Βρηκα λυση. Μενου και μετα "νεες δημοσιευσεις*Equalizer έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 07:32 Καλημέρα σε όλους
- Kabamaru11
Ομορφιες,πραγματικα καλη δουλεια,σιγουρα θα υπαρχουν καποια θεματακια για αρχη,αλλα θα ξεπεραστουν ευκολα πιστευω.
Μπραβο παιδια
Μπραβο παιδια