Ναι και μετά να τον κράζεις και να λες. ....έκανα λάθοςjoshua έγραψε:Φερτε τον Κρανιτσαρ που ειναι ελευθερος να τελειωνουμε!
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι και μετά να τον κράζεις και να λες. ....έκανα λάθοςjoshua έγραψε:Φερτε τον Κρανιτσαρ που ειναι ελευθερος να τελειωνουμε!
Αν και η πτολεμαιδα έχει μεγαλύτερο ποσοστό ΠΑΟΚ η Κοζάνη έχει κάτι φλωροβαζελους φοιτητές εκείsn0ufel4 έγραψε:προφανωςeorptol έγραψε:Ε τι αλλοK_geo έγραψε:ωπ, Κοζανίτης. ΠΑΟΚτσάκι θα ειναι!
![]()
λιμβρα τι εγινε φιλος?Kostas_Peraia4 έγραψε:Οποτε το inpaok ή ο Libra μας λενε ψεμματα![]()
![]()
Γιατί; Παίρνουμε τον Michael Jordan??????efthimis_paok έγραψε:Το 23 είναι ελεύθερο;
Εγώ πάλι Εσκιμώο...Χειμώνας είναι...eorptol έγραψε:Κινέζο η ταιλανδο εγώMANIAKOS έγραψε:Ιάπωνα θελω εγω:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι πέρυσι και τι προπέρυσι; Ο "χειρισμός" τύπου "πάγκος" και "πάγος" δεν υπάρχει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο γιατί χάνονται λεφτά κι απ τις δύο πλευρές...Αυτές οι "παλαιοπαραγοντικές" λογικές υπάρχουν πλέον μόνο σε ερασιτεχνικά σωματεία που οι παίχτες αξίζουν (και παίζουν για) μία πορτοκαλάδα...sourmenetes έγραψε:Ο λουκας απο περυσι δε χειριστηκε σωστα...goran 64 έγραψε:Στην περίπτωση Λούκας, αν ειδικά πουληθεί πάνω από 15 μύρια, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο κέρδος με τίποτα...Ιδίως αφού δεν ήθελε με τίποτε να μείνει...Από "ανόρεχτους" παίχτες στην ομάδα μόνο χασούρα μπορείς να έχεις...Αν έμενε δηλαδή με το ζόρι, με "πάγκους" και με "πάγους" θα τον πουλούσες αργότερα μεsourmenetes έγραψε:Μηπως να περιμενεις και το euro??
Λεω εγω...
Μηπως να δουμε και αν θα παιξουμε τσου λου??Λεω γω..
Δεν πουλαμε τσιχλες...Δεν μιλαμε για χιλιαρικα...για εκ. μιλαμε..
Επισης ειναι σημαντικο να δει και ο Σαββιδης οτι κατι κινειται μετα απο τρια χρονια,οτι κατι τελος παντων δουλευει.
Θελει και λιγο τυχη θελει και τολμη..αυτο το πως τον κρατας τον παιχτη δεν το καταλαβα..ο παιχτης εχει συμβολαιο και ξερει οτι εσυ τον "ανεστησες"...δεν εχει ορεξη;;;υπαρχει και ο παγκος και ο παγος...
Ειδαμε οτι ο εξυπνος λουκας χειριστηκε μια χαρα την υποθρση του και θα βγουμε και εμεις(μπορουσαμε πολυ παραπανω) και αυτος κερδισμενοι...6 μύρια;
...
![]()
Δεν νομίζω να "υπάρχει" αυτό, όχι μόνο σαν πράξη αλλά ούτε καν σαν "όνειρο Π/Α.Ο.Κ.τσίδικης νυχτός"...
Δυστυχως αλλο καταλαβες...goran 64 έγραψε:Τι πέρυσι και τι προπέρυσι; Ο "χειρισμός" τύπου "πάγκος" και "πάγος" δεν υπάρχει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο γιατί χάνονται λεφτά κι απ τις δύο πλευρές...Αυτές οι "παλαιοπαραγοντικές" λογικές υπάρχουν πλέον μόνο σε ερασιτεχνικά σωματεία που οι παίχτες αξίζουν (και παίζουν για) μία πορτοκαλάδα...sourmenetes έγραψε:Ο λουκας απο περυσι δε χειριστηκε σωστα...goran 64 έγραψε: Στην περίπτωση Λούκας, αν ειδικά πουληθεί πάνω από 15 μύρια, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο κέρδος με τίποτα...Ιδίως αφού δεν ήθελε με τίποτε να μείνει...Από "ανόρεχτους" παίχτες στην ομάδα μόνο χασούρα μπορείς να έχεις...Αν έμενε δηλαδή με το ζόρι, με "πάγκους" και με "πάγους" θα τον πουλούσες αργότερα με6 μύρια;
...
![]()
Δεν νομίζω να "υπάρχει" αυτό, όχι μόνο σαν πράξη αλλά ούτε καν σαν "όνειρο Π/Α.Ο.Κ.τσίδικης νυχτός"...
ace79grpaok έγραψε:λιμβρα τι εγινε φιλος?Kostas_Peraia4 έγραψε:Οποτε το inpaok ή ο Libra μας λενε ψεμματα![]()
![]()