Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από eorptol »

joshua έγραψε:Φερτε τον Κρανιτσαρ που ειναι ελευθερος να τελειωνουμε!
Ναι και μετά να τον κράζεις και να λες. ....έκανα λάθος :):)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Αντε ρε Λινο,

τραβα σε καμμιά παραλια και βρες κανα μαυρουκο

και φερτον προς τα 'δω να βγαλουμε γουστα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

sn0ufel4 έγραψε:
eorptol έγραψε:
K_geo έγραψε:ωπ, Κοζανίτης. ΠΑΟΚτσάκι θα ειναι! :opaokara:
Ε τι αλλο
προφανως :pano: :opaokara:
Αν και η πτολεμαιδα έχει μεγαλύτερο ποσοστό ΠΑΟΚ η Κοζάνη έχει κάτι φλωροβαζελους φοιτητές εκεί

Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Οποτε το inpaok ή ο Libra μας λενε ψεμματα :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Οποτε το inpaok ή ο Libra μας λενε ψεμματα :lol: :lol: :lol:
λιμβρα τι εγινε φιλος?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

efthimis_paok έγραψε:Το 23 είναι ελεύθερο;
Γιατί; Παίρνουμε τον Michael Jordan?????? :) :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

eorptol έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Ιάπωνα θελω εγω
Κινέζο η ταιλανδο εγώ :):)

Εγώ πάλι Εσκιμώο...Χειμώνας είναι... :x
Άβαταρ μέλους
goran 64

sourmenetes έγραψε:
goran 64 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Μηπως να περιμενεις και το euro??
Λεω εγω...
Μηπως να δουμε και αν θα παιξουμε τσου λου??Λεω γω..

Δεν πουλαμε τσιχλες...Δεν μιλαμε για χιλιαρικα...για εκ. μιλαμε..

Επισης ειναι σημαντικο να δει και ο Σαββιδης οτι κατι κινειται μετα απο τρια χρονια,οτι κατι τελος παντων δουλευει.

Θελει και λιγο τυχη θελει και τολμη..αυτο το πως τον κρατας τον παιχτη δεν το καταλαβα..ο παιχτης εχει συμβολαιο και ξερει οτι εσυ τον "ανεστησες"...δεν εχει ορεξη;;;υπαρχει και ο παγκος και ο παγος...

Ειδαμε οτι ο εξυπνος λουκας χειριστηκε μια χαρα την υποθρση του και θα βγουμε και εμεις(μπορουσαμε πολυ παραπανω) και αυτος κερδισμενοι...
Στην περίπτωση Λούκας, αν ειδικά πουληθεί πάνω από 15 μύρια, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο κέρδος με τίποτα...Ιδίως αφού δεν ήθελε με τίποτε να μείνει...Από "ανόρεχτους" παίχτες στην ομάδα μόνο χασούρα μπορείς να έχεις...Αν έμενε δηλαδή με το ζόρι, με "πάγκους" και με "πάγους" θα τον πουλούσες αργότερα με :shock: 6 μύρια; :o ... :oops:

Δεν νομίζω να "υπάρχει" αυτό, όχι μόνο σαν πράξη αλλά ούτε καν σαν "όνειρο Π/Α.Ο.Κ.τσίδικης νυχτός"... :(
Ο λουκας απο περυσι δε χειριστηκε σωστα...
Τι πέρυσι και τι προπέρυσι; Ο "χειρισμός" τύπου "πάγκος" και "πάγος" δεν υπάρχει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο γιατί χάνονται λεφτά κι απ τις δύο πλευρές...Αυτές οι "παλαιοπαραγοντικές" λογικές υπάρχουν πλέον μόνο σε ερασιτεχνικά σωματεία που οι παίχτες αξίζουν (και παίζουν για) μία πορτοκαλάδα... :oops:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Παντως κατα την γνωμη μου υπαρχει δεκαρι στο ελληνικο πρωταθλημα,το οποιο αν ερχοταν σε μια μεγαλη ομαδα θα μπορουσε να αφησει εποχη....Στο transfermark λεει οτι ειναι δανεικος,αλλα νομιζω το καλοκαιρι που το διαβαζα πηγε ελευθερος στον αστερα

http://www.transfermarkt.co.uk/facundo- ... ler/107525
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Δεν ειμαι απο αυτους που θα γκρινιαξουν ευκολα..αλλα αυτο το παραμυθι του γεναρη δεν εχει προηγουμενο...απο σεμτεμβρη μηνα κοιτουσαν στη λιστα των ελευθερων παιχτων (αφου φαγαμε ενα καλοκαιρι) να βρουμε στοπερ και δεκαρι..Περασε ο σεπτεμβρης μπηκε οκτωβρης και συνεχιστηκε το παραμυθι οτι εχουμε ετοιμους παιχτες για αυτες τις 2 θεσεις και οταν ανοιξει η μεταγραφικη περιοδος του γεναρη θα ερθουν...εχει φτασει 23 ο μηνας και ακομα παιχτες σε αυτες τις θεσεις δεν εχουνε ερθει..λυπαμαι αλλα αυτο που γινεται πλεον δεν εχει προηγουμενο..της πλακας διοικηση...ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ...10 ατομα να αποφασισουν εαν παρουμε παιχτη...Κριμα..παμε παλι καλοκαιρι να ξαναστησουμε πλανο..και μην εχει αυταπατες κανενας οτι εαν δεν παρουμε 2η θεση η κυπελλο θα μεινει ο Φρανκ και ο Τουντορ..Και κακα τα ψεματα με αυτην την ομαδα δεν μπορεις να πας ουτε για 2η θεση ουτε για κυπελλο...ΚΡΙΜΑ...

Μακαρι την υστατη στιγμη να τους φωτισει ο Μεγαλοδυναμος και να κανουν μεταγραφη ουσιας και οχι για να γινει...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

goran 64 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
goran 64 έγραψε: Στην περίπτωση Λούκας, αν ειδικά πουληθεί πάνω από 15 μύρια, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο κέρδος με τίποτα...Ιδίως αφού δεν ήθελε με τίποτε να μείνει...Από "ανόρεχτους" παίχτες στην ομάδα μόνο χασούρα μπορείς να έχεις...Αν έμενε δηλαδή με το ζόρι, με "πάγκους" και με "πάγους" θα τον πουλούσες αργότερα με :shock: 6 μύρια; :o ... :oops:

Δεν νομίζω να "υπάρχει" αυτό, όχι μόνο σαν πράξη αλλά ούτε καν σαν "όνειρο Π/Α.Ο.Κ.τσίδικης νυχτός"... :(
Ο λουκας απο περυσι δε χειριστηκε σωστα...
Τι πέρυσι και τι προπέρυσι; Ο "χειρισμός" τύπου "πάγκος" και "πάγος" δεν υπάρχει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο γιατί χάνονται λεφτά κι απ τις δύο πλευρές...Αυτές οι "παλαιοπαραγοντικές" λογικές υπάρχουν πλέον μόνο σε ερασιτεχνικά σωματεία που οι παίχτες αξίζουν (και παίζουν για) μία πορτοκαλάδα... :oops:
Δυστυχως αλλο καταλαβες...
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

300 σελίδες, έρχονται άλλοι δυο ποδοσφαιριστές...
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

[youtube]Y7E3SaIihD8[/youtube]

για Κορεάτης τεχνικά πολύ καλός.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

εγω γιατι εχω την αισθηση οτι δεν θα ειναι κανενας απο αυτους που ακουστηκαν
ουτε με μπυροκοιλια για να παιξει με το καλο το πασχα, ουτε βετερανος..
ηδη ο μπαργκαν που πεταξε καποιος το ονομα, εκλεισε πανιωνιο
1 βδομαδα και κατι εμεινε, τα περιθωρια στενευουν
Libra
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Libra »

ace79grpaok έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Οποτε το inpaok ή ο Libra μας λενε ψεμματα :lol: :lol: :lol:
λιμβρα τι εγινε φιλος?

φιλε αυτα που πληροφορηθηκα τα εγραψα τα μιραστηκα μαζι σας αναλυτικα κιολς ειπα τωρα το wiki o kauenaw mporei na balei sto PAOK FC k ton messi

Για τον κιβρακιδη που εγραψα ακουγεται στην αθηνα κ ειπα απο που το πληροφορηθηκα (καμια σχεση με αυτο που ειπα για τον vdf)..

Οπως απαντησα σε ενα φιλο ουτε εχς κανενα οφελος ουτε τα παιρνω απο πουθενα κ εγω κολλημενος παοκτσης ειμαι το καλυτερο θελω στην ομαδα μας.. (μακαρι να βρισκομουν στην διοικηση να σας ελεγα standard πραγματα)..

για τον vdf εχς 2 γνωστους σπουδαζουν ισπανια κ ακουγοταναι εντονα κ εκει... αρα λεω θα στεκει κ απο αυτον που μου το ειπε πριν το γραψουν οι αρδ κτλπ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”