Προσωπικά δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να δίνουμε πολύ σημασία σε κάθε ματς ξεχωριστά, εκτός μόνο της λογικής να είμαστε κοντά στην δεύτερη θέση. Όλα παίζονται στα play-off. Νομίζω ότι και ο Άρνεσεν αλλά και ο Τούντορ γνωρίζουν κάποια πράγματα για να κάνουνε ροτέισον και αλλαγές σε διάφορες θέσεις. Άν δεν έκανε τις δοκιμές ο Τούντοπ ακόμα ο Μακ θα ήταν αριστερό χαφ, ο Χαρίσης μπορεί να μην είχε παίξει καθόλου και επιπλέον μπορεί να είχαμε πολύ περισσότερους τραυματισμούς. Καλύτερο είναι για τον προπονητή νομίζω να έχει έναν προδοσφαιριστή έτοιμο να τον χρησιμοποιήσει παρά έναν που έρχεται από τραυματισμό.
Νομίζω το ροτέισον της ομάδας, δηλαδή το υλικό των παικτών μας δεν είναι ομοιόμορφα δομημένο ακόμα για να γίνεται επιτυχημένο ροτέισον. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα ληθεί το καλοκαίρι και όχι μεσούσης της περιόδου. Ο Άρνεσεν το είπε και όλας ότι τους παίκτους που θέλουμε να κρατήσουμε θα τους κρατήσουμε και θα ενισχυθούμε επί του κορμού μας.
Απλά το μόνο που λέω είναι ότι είμαι σίγουρος ότι στα play-offs θα παίξει ο σταθερός κορμός που έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Δεν κυνηγάει τίποτα ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και δεν βλέπω και το λόγο να τρελαινόμαστε καθότι και 12 βαθμους να είμαστε μπροστά 2 πόντοι είναι στα play-offs.