Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από iasoiako »

Παιδιά καλημέρα.

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να δίνουμε πολύ σημασία σε κάθε ματς ξεχωριστά, εκτός μόνο της λογικής να είμαστε κοντά στην δεύτερη θέση. Όλα παίζονται στα play-off. Νομίζω ότι και ο Άρνεσεν αλλά και ο Τούντορ γνωρίζουν κάποια πράγματα για να κάνουνε ροτέισον και αλλαγές σε διάφορες θέσεις. Άν δεν έκανε τις δοκιμές ο Τούντοπ ακόμα ο Μακ θα ήταν αριστερό χαφ, ο Χαρίσης μπορεί να μην είχε παίξει καθόλου και επιπλέον μπορεί να είχαμε πολύ περισσότερους τραυματισμούς. Καλύτερο είναι για τον προπονητή νομίζω να έχει έναν προδοσφαιριστή έτοιμο να τον χρησιμοποιήσει παρά έναν που έρχεται από τραυματισμό.

Νομίζω το ροτέισον της ομάδας, δηλαδή το υλικό των παικτών μας δεν είναι ομοιόμορφα δομημένο ακόμα για να γίνεται επιτυχημένο ροτέισον. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα ληθεί το καλοκαίρι και όχι μεσούσης της περιόδου. Ο Άρνεσεν το είπε και όλας ότι τους παίκτους που θέλουμε να κρατήσουμε θα τους κρατήσουμε και θα ενισχυθούμε επί του κορμού μας.

Απλά το μόνο που λέω είναι ότι είμαι σίγουρος ότι στα play-offs θα παίξει ο σταθερός κορμός που έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Δεν κυνηγάει τίποτα ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και δεν βλέπω και το λόγο να τρελαινόμαστε καθότι και 12 βαθμους να είμαστε μπροστά 2 πόντοι είναι στα play-offs. ;)
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Την επιμονή στον Πέλκα δεν μπορώ να την εξηγήσω. ούτε να βάζει τον τζιόλη σέντερ μπάκ. Χθές θα μπορούσε να ξεκινήσει με Τζιόλη-Χαρίση μια και το γήπεδο ηταν βαρύ και μπροστά τους να έβαζε μυστακίδη ή Σάμπο...θα έπρεπε να ξεκινήσει τον Ζαίρο μιας και γεμίζει περιοχή και αριστερά ας έβαζε ροντρίγκεζ...
Φοβάται τραυματισμούς, σκέφτεται το μάτς της ΑΕΚ και "έχασε" αυτό!
Σίγουρα θέλει 10ρι και να παίζει φόρ ο μπερμπάτοφ...
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Αν ο μεγαλομέτοχος ήθελε να κάνει μεγάλο τον ΠΑΟΚ σε ένα καλοκαίρι θα είχαν αλλάξει όλα. Προφανώς ακόμα δεν το θέλει για τους δικούς του λόγους.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Με τον Τζιόλη σεντερ μπακ πήραμε τη νίκη μας πέρσι στο τηγάνι.

Με δοκάρι και μέσα ολα καλά, με δοκάρι και έξω μας γυρίζουν τα μυαλά γμτ την τύχη μου μέσα. :evil:

Δεν αναφέρομαι τόσο στην κριτική για Τζιόλη εδώ μέσα όσο σε αυτό που διάβασα ότι ο Τζιόλης δεν μπορεί να σταθεί ως αμυντικός :twisted: :twisted: :

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9815 ... o-tou-paok
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Τα δεδομενα για τον Τουντορ εχουν ως εξης:
1) Εχει παρει χαμπαρι οτι ολοι οι αγωνες πλην κυπελλου κ play off εχουν το χαρακτηρα του τεστ. Γι αυτο κ δοκιμαζει πραγματα. Απο τα λεγομενα του κ απο τις επιλογες στη ενδεκακδα αυτο φαινεται.

2) Δεν τον νοιαζει τοσο πολυ να κερδισει την Ξανθη πχ οσο να μαθει καλυτερα τους παικτες του για βα διαλεξει τους καλυετρους στα ματς που κρινουν στοχους.

3) Ειδαμε χθες οτι το σισυμο ΧΧ-ΓΤ θα εχει κ κακες μερες ή μπορει να εχει προβληματα σε αγωνες υψηλης πιεσης. Θα φανει. Επισης ειδαμε οτιβο Ολσεν αποδιδει σε πολυ ηψηλη πιεση, σε παιχνιδι που ουσιαστικα του λεει- παιξε ΤΩΡΑ αλλιως μπορει να μην ξαναπαιξεις. Αν δεν τον ειχε "απαξιωσει" τοσο δε θα ειχε αυτες τις συνθηκες πιεσης κ πιθανο να μην το βλεπεμε ποτε αυτο. Εδωσε ευκαιρια σε Σαμπο, που ουσιαστικα του λεει, στο κεντρο δυσκολα βα παιξεις αμεσα, μπορεις να προσφερεις αλλου; Δεν εδειξε τπτα.

4) Δεν πιστευω οτι μιλαει παραπανω αποτι πρεπει στις συνενετευξεις επειδη ειναι χαζος. Μιλαει για να βαλει πιεση σε παικτες κ καποιες φορες θα του βγει. Βλεπε Ολσεν. Να δουμε κ πως υα αντιδρασει ο Σκονδρας στην κριτικη.

5) Σιγουρα δεν του βγαινουν πολλα που εχει στο μυαλο του κ βρεθηκε κοντα στο να φυγει, γιατι εχει κ παικτες με ισχυρο χαρακτηρα οπως ο Μπερμπατοφ. Εκει θελει δουλεια.

6) Δε μπορει καποιος να τον κατηγορησει οτι δε δινει ευκαιριες,

7) Ναι ειναι μαθητευομενος, αλλα δεν ειναι κολλημενος. Προτιμω ανοιχτομυαλο μαθητευομενο κ φιλοδοξο παρα μπαρουτοκαπνισμενο, εκκεντρικο κ δυσκολο στο να συνεργαστει με τους γυρω του προπονητη.

Κ εγω οπως κ ολοι ηθελα βα το σπασω το ραδιοφωνο χθες οταν ακουγα οτι καναμε την Ξανθη να φαινεται Μπαρτσελονα. ΠΑΟΚ εισαι κ υελεις βα κερδιζεις παντου. Απο καπου πρεπει να ερχισεις ομως. Βαρεθηκα τα ραβε ξηλωνε. Πιστευω στον Τουντορ, θα θει στους αγωνες που κρινουν στοχους κ θα ειμαι ο πρωτις που θα τον σκισω αν αποδειχθει λιγος, αλλα ειναι ακομη ΝΩΡΙΣ
Luigi Vampa

spyretto έγραψε:Αν ο μεγαλομέτοχος ήθελε να κάνει μεγάλο τον ΠΑΟΚ σε ένα καλοκαίρι θα είχαν αλλάξει όλα. Προφανώς ακόμα δεν το θέλει για τους δικούς του λόγους.
Φιλε μου μπορεις να μου πεις εναν, οχι δυο ή παραπανω, εναν μεγαλομετοχο που σε ενα καλοκαιρι τα αλλαξε ολα; Κ μιλαμε για ανθρωπο που δεν εχει σχεση με το ποδοσφαιρο ετσι;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

tzelas έγραψε:Με τον Τζιόλη σεντερ μπακ πήραμε ένα ντόρτι πέρυσι στην Ξάνθη
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Luigi Vampa έγραψε:
spyretto έγραψε:Αν ο μεγαλομέτοχος ήθελε να κάνει μεγάλο τον ΠΑΟΚ σε ένα καλοκαίρι θα είχαν αλλάξει όλα. Προφανώς ακόμα δεν το θέλει για τους δικούς του λόγους.
Φιλε μου μπορεις να μου πεις εναν, οχι δυο ή παραπανω, εναν μεγαλομετοχο που σε ενα καλοκαιρι τα αλλαξε ολα; Κ μιλαμε για ανθρωπο που δεν εχει σχεση με το ποδοσφαιρο ετσι;
Ξεκινα από τον κοκκαλη πότε πέτυχε

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Luigi Vampa έγραψε:Τα δεδομενα για τον Τουντορ εχουν ως εξης:
1) Εχει παρει χαμπαρι οτι ολοι οι αγωνες πλην κυπελλου κ play off εχουν το χαρακτηρα του τεστ. Γι αυτο κ δοκιμαζει πραγματα. Απο τα λεγομενα του κ απο τις επιλογες στη ενδεκακδα αυτο φαινεται.

2) Δεν τον νοιαζει τοσο πολυ να κερδισει την Ξανθη πχ οσο να μαθει καλυτερα τους παικτες του για βα διαλεξει τους καλυετρους στα ματς που κρινουν στοχους.

3) Ειδαμε χθες οτι το σισυμο ΧΧ-ΓΤ θα εχει κ κακες μερες ή μπορει να εχει προβληματα σε αγωνες υψηλης πιεσης. Θα φανει. Επισης ειδαμε οτιβο Ολσεν αποδιδει σε πολυ ηψηλη πιεση, σε παιχνιδι που ουσιαστικα του λεει- παιξε ΤΩΡΑ αλλιως μπορει να μην ξαναπαιξεις. Αν δεν τον ειχε "απαξιωσει" τοσο δε θα ειχε αυτες τις συνθηκες πιεσης κ πιθανο να μην το βλεπεμε ποτε αυτο. Εδωσε ευκαιρια σε Σαμπο, που ουσιαστικα του λεει, στο κεντρο δυσκολα βα παιξεις αμεσα, μπορεις να προσφερεις αλλου; Δεν εδειξε τπτα.

4) Δεν πιστευω οτι μιλαει παραπανω αποτι πρεπει στις συνενετευξεις επειδη ειναι χαζος. Μιλαει για να βαλει πιεση σε παικτες κ καποιες φορες θα του βγει. Βλεπε Ολσεν. Να δουμε κ πως υα αντιδρασει ο Σκονδρας στην κριτικη.

5) Σιγουρα δεν του βγαινουν πολλα που εχει στο μυαλο του κ βρεθηκε κοντα στο να φυγει, γιατι εχει κ παικτες με ισχυρο χαρακτηρα οπως ο Μπερμπατοφ. Εκει θελει δουλεια.

7) Ναι ειναι μαθητευομενος, αλλα δεν ειναι κολλημενος. Προτιμω ανοιχτομυαλο μαθητευομενο κ φιλοδοξο παρα μπαρουτοκαπνισμενο, εκκεντρικο κ δυσκολο στο να συνεργαστει με τους γυρω του προπονητη.

Κ εγω οπως κ ολοι ηθελα βα το σπασω το ραδιοφωνο χθες οταν ακουγα οτι καναμε την Ξανθη να φαινεται Μπαρτσελονα. ΠΑΟΚ εισαι κ υελεις βα κερδιζεις παντου. Απο καπου πρεπει να ερχισεις ομως. Βαρεθηκα τα ραβε ξηλωνε. Πιστευω στον Τουντορ, θα θει στους αγωνες που κρινουν στοχους κ θα ειμαι ο πρωτις που θα τον σκισω αν αποδειχθει λιγος, αλλα ειναι ακομη ΝΩΡΙΣ
ωραιος
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Σατανικό!
Παίζουμε ψιλοφιλικά όλη τη χρονιά, αλλά κάθε Τετάρτη/Πέμπτη και τον Μαϊο παίζουμε στα σοβαρά.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Ωραίος ο sick
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Luigi Vampa έγραψε:Τα δεδομενα για τον Τουντορ εχουν ως εξης:

Αδερφέ συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που λες, και πιστεύω ότι ο Όλσεν αξίζει ευκαιρίες και λόγο ήθους. Διότι το χαρακτήρας του είναι σεμνός και δε σχολιάζει ποτέ τίποτα. Μπορεί όντως το παιδί να είχε ένα πολύ κακό πρώτο εξάμηνο. Ο κόσμος με 3-4 καλά παιχνίδια του Όλσεν θα το βοηθήσει πολύ. Πάντα θα πρέπει να φέρνουμε στο μυαλό μας το παράδειγμα το Γ.Χ. όταν ήρθε το πρώτο εξάμηνο στον ΠΑΟΚ και ήταν πραγματικά πολύ κακός και πως εξελίχθηκε στο μέλλον.
Luigi Vampa

Sick Bastard έγραψε:Σατανικό!
Παίζουμε ψιλοφιλικά όλη τη χρονιά, αλλά κάθε Τετάρτη/Πέμπτη και τον Μαϊο παίζουμε στα σοβαρά.
Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο Σατανας ο Τουντορ. Αν σκεφτεις οτι ο απεσταλμενος του Θεου περυσι επαιξε 20 τελικους μεχρι το Γεναρη τους κερδισε ολους κ μετα εσκασε η ομαδα κ εχανε κ απ την ΑΕ Ποντιων ΚοΖανης..εχει μια λογικη το παραπανω. Για να σοβαρευτουμε κ λιγο εχει λογικη να διαλεγει παιχνιδια ο προπονητης, αλλα ειναι σημαντικο να μην δινει δικαιωμα στους παικτες να διαλεγουν παιχνιδια. Αυτος που το πετυχαινει αυτο ειναι καλος προπονητης. Ειναι ο Τουντορ καλος προπονητης; Εγω δεν ξερω ακομα. Εσυ φιλε μ ξερεις;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ωραίος χωριό ο ΠΑΣ λέει και δεν ήθελε να κερδίσει με μας λέει. ...ωραίος :):):):)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Sick Bastard έγραψε:
tzelas έγραψε:Με τον Τζιόλη σεντερ μπακ πήραμε ένα ντόρτι πέρυσι στην Ξάνθη
:mrgreen:
Ειναι διαφορετικό να μου απαντήσεις γράφοντας ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ότι πήραμε ντόρτι πέρσυ στην Ξάνθη με τον Τζιόλη και να δεχτώ την απάντηση σου και διαφορετικό να βάλεις λόγια που δεν είπα να φαίνονται με παράθεση ότι τα λέω εγώ :twisted: Είναι θέμα πλαστοπροσωπίας εις βάρος μου και δεν το σώζουν τα πρασινάκια :redcard:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”