Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Ο Οτσόα πολύ καλός κοντά στο τέρμα αλλά από εξόδους είδα λίγο.... Στο μουντιάλ μας στοίχισε! 
Πολύ σωστα ο ροντριγκεζ που κραζατε κάποιοι βγήκε όμως ε; άκου δικαιώθηκαμε να σας δώσουμε μία πάστα τότεjibbie έγραψε:αυτο που δικαωθηκαν καποιοι ενω δε μας βγηκε παικτης με ξεπερναει..βασικα ο ΠΑΟΚ βγηκε χαμενος, λιγο μας ενδιαφερει τι κανατε εσεις.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Δεν ειναι θεμα δικαιωσης ρε τσακαλια.
Αλλά όταν βλέπεις σε βάθος χρόνου οτι κάποιος δεν μπορεί ενώ παίρνει ευκαιρίες και εχει την στήριξη του προπονητή δεν γίνεται να μην το λες.
Οταν μερικοί ζαλαρχιδοι σου λένε "δεν ξερεις εσύ, στηρίξτε τον παικταρά, φοράει τον δικέφαλο" και τετοιες πίπες σε πιάνει τρέλα!
Αλλά όταν βλέπεις σε βάθος χρόνου οτι κάποιος δεν μπορεί ενώ παίρνει ευκαιρίες και εχει την στήριξη του προπονητή δεν γίνεται να μην το λες.
Οταν μερικοί ζαλαρχιδοι σου λένε "δεν ξερεις εσύ, στηρίξτε τον παικταρά, φοράει τον δικέφαλο" και τετοιες πίπες σε πιάνει τρέλα!
- desperando
- Επικοινωνία:
ελπιζω για πρωτη φορα να πεσουν φραγκα και να γινει οσο το δυνατον η καλυτερη επιλογη για την πιο συμαντικη θεση του ποδοσφαιρου.
δεν μπορει ο ΠΑΟΚ να εχει στοχο το κυπελλο και την πρωτια στα πλει οφ και να εχει τερματαδες οι οποιοι λογο της χαμηλης τους ποιοτητας να του στερησουν την επιτευξη των στοχων αυτων
δεν μπορει ο ΠΑΟΚ να εχει στοχο το κυπελλο και την πρωτια στα πλει οφ και να εχει τερματαδες οι οποιοι λογο της χαμηλης τους ποιοτητας να του στερησουν την επιτευξη των στοχων αυτων
αν το ελπίζεις, τότε μην ελπιζεις ότι θα έρθουν άλλοι παίχτες σε άλλες θέσεις, γιατί το τέρμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη θέση και είτε θα πάρεις κάποιον με λίγα λεφτά ελπίζωντας να σου βγεί μπαργαιν μπαϋ και να τον στηρίξεις στις στραβές ή κάποιον μεγάλο ελεύθερο. γιατί 5 και 6 μύρια για τέρμα δεν νομίζω να διαθέτουμε.
αααα...μην ξεχάσω αυτό που σκεφτόμουν στο δρόμο... κράζαμε για γκαλίτσιο ε;;;
- buffalobill4
ΣυγχαρητηριαAthens έγραψε:σημερα δικαιωθηκαμε ολοι εμεις που φωναζαμε για τον Ολσεν
τωρα πια ουτε ο Τουντορ τον θελει ουτε ο Αρνεσεν...
και επεται συνεχεια...
- desperando
- Επικοινωνία:
γιατι θα μπορουσε να παιξει ο γκαλιτσιος σε λιγοτερο απο ενα μηνα?K_geo έγραψε:αν το ελπίζεις, τότε μην ελπιζεις ότι θα έρθουν άλλοι παίχτες σε άλλες θέσεις, γιατί το τέρμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη θέση και είτε θα πάρεις κάποιον με λίγα λεφτά ελπίζωντας να σου βγεί μπαργαιν μπαϋ και να τον στηρίξεις στις στραβές ή κάποιον μεγάλο ελεύθερο. γιατί 5 και 6 μύρια για τέρμα δεν νομίζω να διαθέτουμε.
χιλιες φορες καποιος δανεικος
είπε τπτ ο άρνεσεν;buffalobill4 έγραψε:Athens έγραψε:σημερα δικαιωθηκαμε ολοι εμεις που φωναζαμε για τον Ολσεν
τωρα πια ουτε ο Τουντορ τον θελει ουτε ο Αρνεσεν...
και επεται συνεχεια...
@ντεσπε, ναι. αν όντως δοκιμάστηκε και όσα έλεγαν οι αρδ ισχύαν περι εργομετρικών κτλ, ναι.
τερματοφυλακας παιζει ο φασιοναικον ....K_geo έγραψε:αν το ελπίζεις, τότε μην ελπιζεις ότι θα έρθουν άλλοι παίχτες σε άλλες θέσεις, γιατί το τέρμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη θέση και είτε θα πάρεις κάποιον με λίγα λεφτά ελπίζωντας να σου βγεί μπαργαιν μπαϋ και να τον στηρίξεις στις στραβές ή κάποιον μεγάλο ελεύθερο. γιατί 5 και 6 μύρια για τέρμα δεν νομίζω να διαθέτουμε.
ασε τα δεξια και τα αριστερα μπακ τετοια εχει και η κ20 τερμα και δεκαρι αξονα θελουμε
Ο ενας γραφει για Βελλιδη,ο αλλος για Αθανασιαδη...Εχω τον 3-4ο τερματοφυλακα της εθνικης ελλαδας,εχω τον δευτερο της εθνικης σουηδιας,να φερω εναν απο αυτους να τον κανω τι; Ποιος ακριβως ο λογος να φερεις αλλον εναν τερματοφυλακα στοιχημα; Δηλαδη αν δεν βγει και αυτος ποιος θα παιξει στα πλει οφ,ο Σιαμπανης; Αυτοι ειναι οι καλοι τερματοφυλακες που ζητησε ο Τουντορ; Αν αποκτηθει ενας απο αυτους να πω παλυ τιποτα για την λιστα Αρνεσεν;Ο προπονητης συμφωνα με τα λεγομενα του εχει ζητησει επιτελικο,τερματοφυλακα και λογικα δεξι μπακ και οι πρωτοι που ηρθαν στο μυαλο του αρνεσεν ηταν ο Γκαλιτσιος και οι Βελιδοαθανασιαδηδες; Να δεις που στο τελος δεν θα αποκτηθει και επιτελικος γιατι δεν θα βρεθει κατι εξαιρετικο και τσαμπα την ειπα και στον ace.
Υ.Γ ρε ace και εσυ,θα μας τρελλανεις.Θα αποχωρησεις απο το φορουμ γιατι σου εκανε παραπονο για γκρινια ο joshua;;; Αντε σοβαρεψου και γυρνα πισω,μονος μου θα μεινω;
Υ.Γ ρε ace και εσυ,θα μας τρελλανεις.Θα αποχωρησεις απο το φορουμ γιατι σου εκανε παραπονο για γκρινια ο joshua;;; Αντε σοβαρεψου και γυρνα πισω,μονος μου θα μεινω;
πως θα κοιμασαι τα βραδυα με τις τυψεις ετσι και λειψει αληθεια κανα 2 3 μερεςjoshua έγραψε:Ο ενας γραφει για Βελλιδη,ο αλλος για Αθανασιαδη...Εχω τον 3-4ο τερματοφυλακα της εθνικης ελλαδας,εχω τον δευτερο της εθνικης σουηδιας,να φερω εναν απο αυτους να τον κανω τι; Ποιος ακριβως ο λογος να φερεις αλλον εναν τερματοφυλακα στοιχημα; Δηλαδη αν δεν βγει και αυτος ποιος θα παιξει στα πλει οφ,ο Σιαμπανης; Αυτοι ειναι οι καλοι τερματοφυλακες που ζητησε ο Τουντορ; Αν αποκτηθει ενας απο αυτους να πω παλυ τιποτα για την λιστα Αρνεσεν;Ο προπονητης συμφωνα με τα λεγομενα του εχει ζητησει επιτελικο,τερματοφυλακα και λογικα δεξι μπακ και οι πρωτοι που ηρθαν στο μυαλο του αρνεσεν ηταν ο Γκαλιτσιος και οι Βελιδοαθανασιαδηδες; Να δεις που στο τελος δεν θα αποκτηθει και επιτελικος γιατι δεν θα βρεθει κατι εξαιρετικο και τσαμπα την ειπα και στον ace.
εις αδερφε ελα ψαχνουμε τερμα
Χάνει στον ξερόλα, για αυτό δεν μπαίνει... Θα γίνει μεταγραφή
SM-G920F
SM-G920F
http://www.transfermarkt.de/stipe-pleti ... eler/14937
πηγε να κανει παρεα το λουκας και ο κροατης γμωτο
πηγε να κανει παρεα το λουκας και ο κροατης γμωτο
- thanos-xanthi
καλα αν ερθει ο Βελλιδης θα κλαψουνε μανουλες