Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από nikolasf »

Ο Οτσόα πολύ καλός κοντά στο τέρμα αλλά από εξόδους είδα λίγο.... Στο μουντιάλ μας στοίχισε! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

jibbie έγραψε:αυτο που δικαωθηκαν καποιοι ενω δε μας βγηκε παικτης με ξεπερναει..βασικα ο ΠΑΟΚ βγηκε χαμενος, λιγο μας ενδιαφερει τι κανατε εσεις.
Πολύ σωστα ο ροντριγκεζ που κραζατε κάποιοι βγήκε όμως ε; άκου δικαιώθηκαμε να σας δώσουμε μία πάστα τότε :):)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

ο ολσεν θ μεινει μεχρι το καλοκαίρι ως 2-3ος.μετα βλεπουμε.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Δεν ειναι θεμα δικαιωσης ρε τσακαλια.
Αλλά όταν βλέπεις σε βάθος χρόνου οτι κάποιος δεν μπορεί ενώ παίρνει ευκαιρίες και εχει την στήριξη του προπονητή δεν γίνεται να μην το λες.
Οταν μερικοί ζαλαρχιδοι σου λένε "δεν ξερεις εσύ, στηρίξτε τον παικταρά, φοράει τον δικέφαλο" και τετοιες πίπες σε πιάνει τρέλα!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ελπιζω για πρωτη φορα να πεσουν φραγκα και να γινει οσο το δυνατον η καλυτερη επιλογη για την πιο συμαντικη θεση του ποδοσφαιρου.

δεν μπορει ο ΠΑΟΚ να εχει στοχο το κυπελλο και την πρωτια στα πλει οφ και να εχει τερματαδες οι οποιοι λογο της χαμηλης τους ποιοτητας να του στερησουν την επιτευξη των στοχων αυτων
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αν το ελπίζεις, τότε μην ελπιζεις ότι θα έρθουν άλλοι παίχτες σε άλλες θέσεις, γιατί το τέρμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη θέση και είτε θα πάρεις κάποιον με λίγα λεφτά ελπίζωντας να σου βγεί μπαργαιν μπαϋ και να τον στηρίξεις στις στραβές ή κάποιον μεγάλο ελεύθερο. γιατί 5 και 6 μύρια για τέρμα δεν νομίζω να διαθέτουμε.

αααα...μην ξεχάσω αυτό που σκεφτόμουν στο δρόμο... κράζαμε για γκαλίτσιο ε;;;
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Athens έγραψε:σημερα δικαιωθηκαμε ολοι εμεις που φωναζαμε για τον Ολσεν
τωρα πια ουτε ο Τουντορ τον θελει ουτε ο Αρνεσεν...
και επεται συνεχεια...
Συγχαρητηρια
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

K_geo έγραψε:αν το ελπίζεις, τότε μην ελπιζεις ότι θα έρθουν άλλοι παίχτες σε άλλες θέσεις, γιατί το τέρμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη θέση και είτε θα πάρεις κάποιον με λίγα λεφτά ελπίζωντας να σου βγεί μπαργαιν μπαϋ και να τον στηρίξεις στις στραβές ή κάποιον μεγάλο ελεύθερο. γιατί 5 και 6 μύρια για τέρμα δεν νομίζω να διαθέτουμε.

γιατι θα μπορουσε να παιξει ο γκαλιτσιος σε λιγοτερο απο ενα μηνα?

χιλιες φορες καποιος δανεικος
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

buffalobill4 έγραψε:
Athens έγραψε:σημερα δικαιωθηκαμε ολοι εμεις που φωναζαμε για τον Ολσεν
τωρα πια ουτε ο Τουντορ τον θελει ουτε ο Αρνεσεν...
και επεται συνεχεια...
είπε τπτ ο άρνεσεν; :roll: :roll: :roll:

@ντεσπε, ναι. αν όντως δοκιμάστηκε και όσα έλεγαν οι αρδ ισχύαν περι εργομετρικών κτλ, ναι.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

K_geo έγραψε:αν το ελπίζεις, τότε μην ελπιζεις ότι θα έρθουν άλλοι παίχτες σε άλλες θέσεις, γιατί το τέρμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη θέση και είτε θα πάρεις κάποιον με λίγα λεφτά ελπίζωντας να σου βγεί μπαργαιν μπαϋ και να τον στηρίξεις στις στραβές ή κάποιον μεγάλο ελεύθερο. γιατί 5 και 6 μύρια για τέρμα δεν νομίζω να διαθέτουμε.

τερματοφυλακας παιζει ο φασιοναικον ....

ασε τα δεξια και τα αριστερα μπακ τετοια εχει και η κ20 τερμα και δεκαρι αξονα θελουμε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο ενας γραφει για Βελλιδη,ο αλλος για Αθανασιαδη...Εχω τον 3-4ο τερματοφυλακα της εθνικης ελλαδας,εχω τον δευτερο της εθνικης σουηδιας,να φερω εναν απο αυτους να τον κανω τι; Ποιος ακριβως ο λογος να φερεις αλλον εναν τερματοφυλακα στοιχημα; Δηλαδη αν δεν βγει και αυτος ποιος θα παιξει στα πλει οφ,ο Σιαμπανης; Αυτοι ειναι οι καλοι τερματοφυλακες που ζητησε ο Τουντορ; Αν αποκτηθει ενας απο αυτους να πω παλυ τιποτα για την λιστα Αρνεσεν;Ο προπονητης συμφωνα με τα λεγομενα του εχει ζητησει επιτελικο,τερματοφυλακα και λογικα δεξι μπακ και οι πρωτοι που ηρθαν στο μυαλο του αρνεσεν ηταν ο Γκαλιτσιος και οι Βελιδοαθανασιαδηδες; Να δεις που στο τελος δεν θα αποκτηθει και επιτελικος γιατι δεν θα βρεθει κατι εξαιρετικο και τσαμπα την ειπα και στον ace.

Υ.Γ ρε ace και εσυ,θα μας τρελλανεις.Θα αποχωρησεις απο το φορουμ γιατι σου εκανε παραπονο για γκρινια ο joshua;;; Αντε σοβαρεψου και γυρνα πισω,μονος μου θα μεινω;
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

joshua έγραψε:Ο ενας γραφει για Βελλιδη,ο αλλος για Αθανασιαδη...Εχω τον 3-4ο τερματοφυλακα της εθνικης ελλαδας,εχω τον δευτερο της εθνικης σουηδιας,να φερω εναν απο αυτους να τον κανω τι; Ποιος ακριβως ο λογος να φερεις αλλον εναν τερματοφυλακα στοιχημα; Δηλαδη αν δεν βγει και αυτος ποιος θα παιξει στα πλει οφ,ο Σιαμπανης; Αυτοι ειναι οι καλοι τερματοφυλακες που ζητησε ο Τουντορ; Αν αποκτηθει ενας απο αυτους να πω παλυ τιποτα για την λιστα Αρνεσεν;Ο προπονητης συμφωνα με τα λεγομενα του εχει ζητησει επιτελικο,τερματοφυλακα και λογικα δεξι μπακ και οι πρωτοι που ηρθαν στο μυαλο του αρνεσεν ηταν ο Γκαλιτσιος και οι Βελιδοαθανασιαδηδες; Να δεις που στο τελος δεν θα αποκτηθει και επιτελικος γιατι δεν θα βρεθει κατι εξαιρετικο και τσαμπα την ειπα και στον ace.

Υ.Γ ρε ace και εσυ,θα μας τρελλανεις.Θα αποχωρησεις απο το φορουμ γιατι σου εκανε παραπονο για γκρινια ο joshua;;; Αντε σοβαρεψου και γυρνα πισω,μονος μου θα μεινω;
πως θα κοιμασαι τα βραδυα με τις τυψεις ετσι και λειψει αληθεια κανα 2 3 μερες ;)

εις αδερφε ελα ψαχνουμε τερμα
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Χάνει στον ξερόλα, για αυτό δεν μπαίνει... Θα γίνει μεταγραφή

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

http://www.transfermarkt.de/stipe-pleti ... eler/14937