Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από goran 64 »

Ηγέτες λείπουν απ τον Π.Α.Ο.Κ. και σε αγωνιστικό και σε διοικητικό αλλά ακόμα και σε οπαδικό επίπεδο...Κι ο κόσμος διαχρονικά εμπιστεύεται, στηρίζει κι ακολουθεί ηγέτες...Είτε με μακριά μαλλιά παλιότερα είτε με τατουάζ στους σημερινούς καιρούς... ;)

Υ.Γ. Τον ρόλο του ηγέτη στον Π.Α.Ο.Κ. τα τελευταία 30 χρόνια τον έχουν "αναλάβει" οι κ@λοάρδ με τις ευλογίες της όποιας διοίκησης ;) ...δυστυχώς... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 02 Ιαν 2016, 12:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ο Π.Α.Ο.Κ. καποτε ειχε ηγετη(ες)
στην διοικηση
στο χορταρι
στην κερκιδα
Σημερα δεν εχει πουθενα,
και οταν δεν εχεις ηγετη(ες)...............................χεσε μεσα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μπα.

απλά τότε δεν υπήρχε ιντερνετ, κινητό τηλέφωνο και οι εκπομπές στο ράδιο ήταν το 1/10 απο αυτές τώρα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλά ας υπήρχε ίντερνετ και εκπομπές στο ράδιο και θα έβλεπες τι θα γινόταν

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

"Αλλωτριώθηκε goran ο χαρακτήρας του Π.Α.Ο.Κ.τσή..." ;) Τάσος ο μασκοφόρος πριν καμιά 15αριά μέρες... :o

Λέτε το internet κι οι ραδιοαρδικές εκπομπές να μην έπαιξαν μεγάλο ρόλο σ αυτό;;; :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Υ.Γ. Κι όχι μόνο στου Π.Α.Ο.Κ.τσή, αλλά και στην αλλοτρίωση του χαρακτήρα του μεγαλύτερου μέρους των λαϊκών στρωμάτων...παγκόσμια;;;
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Γιατι ο Τάσος δεν έκανε εκπομπές; Και τηλεόραση και ράδιο;
Και μετα ήταν και με την εθνική; Μέχρι που έγινε το πέσιμο στο Καραϊσκάκη;

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Pr.Jon, απέσυρα το ban που σε έριξα μετά τον αγώνα με τον Φάρο.. Λόγω των εορτών και επειδή δικαιολογώ, ως ένα σημείο, τον βρασμό ψυχής που σε ώθησε να γράψεις αυτά που έγραψες.
Καλώς όρισες πίσω και καλή χρονιά!
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Είναι 2-3 ειρωνες που έχουν καταντήσει αηδία. Λες και φταίμε οι υπόλοιποι του φόρουμ για τα χάλια της ομάδας. Αυτά... Καληνύχτα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος moderator να στείλει το e-mail μου στον "nikolasf " για να συνεννοηθούμε για συνάντηση μας;

Υ.Γ. Παρακαλώ να με ενημερώσετε και σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την διευκόλυνση...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 08 Ιαν 2016, 00:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Ρομάν και εγώ περιμένω κάποια Mail

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Έχω στείλει το δικό σου στον pilotos, δεν επικοινωνήσατε; Με είχε απαντήσει κιόλας, αν θυμάμαι καλά..
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Μάγκες, τελείως φιλικά, αλλά το σύστημα ελέγχου που εφαρμόζετε για τους νέους είναι εκνευριστικό (για να μην πω τίποτα άλλο). Καθιστάτε σε κάποιον με τον περιορισμό του ελέγχου, αδύνατο να συμμετέχει σε κουβέντα στο φόρουμ. Ειδικά αν η κουβέντα γίνεται σε θρεντ με πολλά ποσταρίσματα, και το δικό μου εμφανίζεται 1 ώρα μετά, 3 σελίδες πιο πίσω πλέον, καταλαβαίνετε ότι είναι σαν μην έγινε...Αντίστοιχα,στις γιορτές με τους περισσότερους μοντς να λείπουν, έτυχε ποστ να εμφανιστεί 2 μέρες μετά...

Εφόσον επιμένετε να διατηρείτε αυτό το μέτρο, τουλάχιστον ας εμφανίζονται τα υπο έγκριση ποστ την ώρα που γίνεται η έγκριση, ώστε να εμφανίζονται τελευταία στο νήμα και όχι 2-3 σελίδες πιο πίσω.

Δε θέλω να αρχίσω να ποστάρω ανά 2 ώρες μόνο φατσούλες προκειμένου να περάσω το όριο...Το κάνουν αρκετοί και το θεωρώ ασόβαρο και υποτιμητικό για το φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Για τις γιορτές δεν ξέρω να σε απαντήσω, δεν έτυχε να δω post χωρίς έγκριση 2 μέρες μετά! Έχει τύχει όμως να ξαναδώ μπροστά μου το ίδιο ακριβώς post να ζητάει έγκριση ώρες ή μέρες μετά..lag του συστήματος.

Για το πότε εμφανίζονται τα posts, δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα.. Το σύστημα κρατάει την ώρα που postαρες, όχι την έγκριση, αν μπορούσαμε θα το αλλάζαμε ήδη! Δεν είσαι ο πρώτος μ'αυτό το παράπονο..

Αυτό που μπορέσαμε να κάνουμε, και το κάναμε έπειτα από συζήτηση, είναι να μειώσουμε το όριο από 250 σε 150 posts.. Εσύ έχεις 43 ακόμη..
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Δύο μέρες χωρίς έγκριση ειλικρινά το αποκλείω.

Όλη τη μέρα να μην έχω καταφέρει να μπω, το βράδυ πάντα μα πάντα θα μπω για εγκρίσεις, reports κτλ

Αλλά εκτός αργά την νύχτα, δύσκολα υπάρχει ποστ πάνω από μισάωρο και ειδικά όταν υπάρχει θέμα = πολλά ποστ

Είναι απαραίτητο μέτρο δυστυχώς, αν δεις τι δεν περνάει ώρες ώρες
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

pgetsos έγραψε:Όλη τη μέρα να μην έχω καταφέρει να μπω, το βράδυ πάντα μα πάντα θα μπω για εγκρίσεις, reports κτλ
Βλέπετε χώσιμο που τρώνε οι καινούριοι; Κι εγώ κάποτε έτσι έκανα...το χρήμα δεν βγαίνει έτσι εύκολα...

Καλά, κι εγώ δεν περνάνε 15 σερί ώρες χωρίς να μπω... :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”