Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ηγέτες λείπουν απ τον Π.Α.Ο.Κ. και σε αγωνιστικό και σε διοικητικό αλλά ακόμα και σε οπαδικό επίπεδο...Κι ο κόσμος διαχρονικά εμπιστεύεται, στηρίζει κι ακολουθεί ηγέτες...Είτε με μακριά μαλλιά παλιότερα είτε με τατουάζ στους σημερινούς καιρούς...
Υ.Γ. Τον ρόλο του ηγέτη στον Π.Α.Ο.Κ. τα τελευταία 30 χρόνια τον έχουν "αναλάβει" οι κ@λοάρδ με τις ευλογίες της όποιας διοίκησης ...δυστυχώς...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 02 Ιαν 2016, 12:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Π.Α.Ο.Κ. καποτε ειχε ηγετη(ες)
στην διοικηση
στο χορταρι
στην κερκιδα
Σημερα δεν εχει πουθενα,
και οταν δεν εχεις ηγετη(ες)...............................χεσε μεσα.
Pr.Jon, απέσυρα το ban που σε έριξα μετά τον αγώνα με τον Φάρο.. Λόγω των εορτών και επειδή δικαιολογώ, ως ένα σημείο, τον βρασμό ψυχής που σε ώθησε να γράψεις αυτά που έγραψες.
Καλώς όρισες πίσω και καλή χρονιά!
Μάγκες, τελείως φιλικά, αλλά το σύστημα ελέγχου που εφαρμόζετε για τους νέους είναι εκνευριστικό (για να μην πω τίποτα άλλο). Καθιστάτε σε κάποιον με τον περιορισμό του ελέγχου, αδύνατο να συμμετέχει σε κουβέντα στο φόρουμ. Ειδικά αν η κουβέντα γίνεται σε θρεντ με πολλά ποσταρίσματα, και το δικό μου εμφανίζεται 1 ώρα μετά, 3 σελίδες πιο πίσω πλέον, καταλαβαίνετε ότι είναι σαν μην έγινε...Αντίστοιχα,στις γιορτές με τους περισσότερους μοντς να λείπουν, έτυχε ποστ να εμφανιστεί 2 μέρες μετά...
Εφόσον επιμένετε να διατηρείτε αυτό το μέτρο, τουλάχιστον ας εμφανίζονται τα υπο έγκριση ποστ την ώρα που γίνεται η έγκριση, ώστε να εμφανίζονται τελευταία στο νήμα και όχι 2-3 σελίδες πιο πίσω.
Δε θέλω να αρχίσω να ποστάρω ανά 2 ώρες μόνο φατσούλες προκειμένου να περάσω το όριο...Το κάνουν αρκετοί και το θεωρώ ασόβαρο και υποτιμητικό για το φόρουμ.
Για τις γιορτές δεν ξέρω να σε απαντήσω, δεν έτυχε να δω post χωρίς έγκριση 2 μέρες μετά! Έχει τύχει όμως να ξαναδώ μπροστά μου το ίδιο ακριβώς post να ζητάει έγκριση ώρες ή μέρες μετά..lag του συστήματος.
Για το πότε εμφανίζονται τα posts, δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα.. Το σύστημα κρατάει την ώρα που postαρες, όχι την έγκριση, αν μπορούσαμε θα το αλλάζαμε ήδη! Δεν είσαι ο πρώτος μ'αυτό το παράπονο..
Αυτό που μπορέσαμε να κάνουμε, και το κάναμε έπειτα από συζήτηση, είναι να μειώσουμε το όριο από 250 σε 150 posts.. Εσύ έχεις 43 ακόμη..