να χαμε εναν αργιλε...pagotatzis έγραψε:Τι λετε για EPALLE;:)
Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009
-
teacher
Δεν νομίζω ότι ο Καρυπίδης παίζει για ΠΑΟΚ. Όσο για τον Επαλέ δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του φέτος, μετά από τραυματισμό....
Μάλιστα σε συνέντευξή του ο Επαλέ στις 10/10/2008 δεν δίστασε να επαναλάβει πως αν κάποια στιγμή αποφασίσει να γυρίσει στην Ελλάδα, τότε αυτό θα γίνει μόνο για χάρη του Ηρακλή.
«Το είχα πει τότε που έφυγα και θα το επαναλάβω. Σ’ αυτήν την ομάδα πέρασα τόσο όμορφα χρόνια όσο δεν πέρασα τα υπόλοιπα που βρισκόμουν σε άλλη ομάδα. Εισέπραξα την απόλυτη αγάπη του κόσμου και αυτό δεν το ξεχνώ». Οσο για το πότε θα επιστρέψει; «Αυτό δεν το ξέρω. Ποτέ δεν μπορείς να πεις με σιγουριά ορισμένα πράγματα. Προς το παρόν μ’ αρέσει αυτό που ζω εδώ και δεν σκέφτομαι να επιστρέψω, αλλά αύριο αυτό μπορεί να αλλάξει» κατέληξε ο Καμερουνέζος.
Μάλιστα σε συνέντευξή του ο Επαλέ στις 10/10/2008 δεν δίστασε να επαναλάβει πως αν κάποια στιγμή αποφασίσει να γυρίσει στην Ελλάδα, τότε αυτό θα γίνει μόνο για χάρη του Ηρακλή.
«Το είχα πει τότε που έφυγα και θα το επαναλάβω. Σ’ αυτήν την ομάδα πέρασα τόσο όμορφα χρόνια όσο δεν πέρασα τα υπόλοιπα που βρισκόμουν σε άλλη ομάδα. Εισέπραξα την απόλυτη αγάπη του κόσμου και αυτό δεν το ξεχνώ». Οσο για το πότε θα επιστρέψει; «Αυτό δεν το ξέρω. Ποτέ δεν μπορείς να πεις με σιγουριά ορισμένα πράγματα. Προς το παρόν μ’ αρέσει αυτό που ζω εδώ και δεν σκέφτομαι να επιστρέψω, αλλά αύριο αυτό μπορεί να αλλάξει» κατέληξε ο Καμερουνέζος.
- trel@menos
- pagotatzis
- PAOK_NORTH_ARMY
Ο Μαραντονα δεν κανει για μπακ-απ του Λακη. Ειναι δεκαρι ο ανθρωπος, οποτε μαλλον για αλλαγη του Ιβιτς προοριζεται, αν και προσωπικα γιαυτη τη θεση θα προτιμουσα τον Ζινταν, που ειναι και σε καλη ηλικια.Kareena4ever έγραψε:ο Μαραντονα επισης με τη νεα θεραπεια στο πλευρο του Κατρο ειναι αλλος ανθρωπος.
Ισως καλος για μπακ-απ του Λακη.
- trel@menos
- trel@menos