Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Δεν νομίζω ότι ο Καρυπίδης παίζει για ΠΑΟΚ. Όσο για τον Επαλέ δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του φέτος, μετά από τραυματισμό....
Μάλιστα σε συνέντευξή του ο Επαλέ στις 10/10/2008 δεν δίστασε να επαναλάβει πως αν κάποια στιγμή αποφασίσει να γυρίσει στην Ελλάδα, τότε αυτό θα γίνει μόνο για χάρη του Ηρακλή.
«Το είχα πει τότε που έφυγα και θα το επαναλάβω. Σ’ αυτήν την ομάδα πέρασα τόσο όμορφα χρόνια όσο δεν πέρασα τα υπόλοιπα που βρισκόμουν σε άλλη ομάδα. Εισέπραξα την απόλυτη αγάπη του κόσμου και αυτό δεν το ξεχνώ». Οσο για το πότε θα επιστρέψει; «Αυτό δεν το ξέρω. Ποτέ δεν μπορείς να πεις με σιγουριά ορισμένα πράγματα. Προς το παρόν μ’ αρέσει αυτό που ζω εδώ και δεν σκέφτομαι να επιστρέψω, αλλά αύριο αυτό μπορεί να αλλάξει» κατέληξε ο Καμερουνέζος.
ποιος επαλε ρε παιδια. φτανει. μη μικαρενετε την ομαδα. παραειναι λιγος για τις φιλοδοξιες μας, οι οποιες δεν πιστευω κανενος να μην του εχει περασει η ιδεα του τσου λου. κακα τα ψεματα ο επαλε δεν κανει.
εγραψα και εγω ενα ονομα που ειναι πρωσοπικη μου αποψη και πεσατε με τα μουτρα σαν να μην πω
οταν γραφουν για κρεσπο κτλ καθεστε ωρες και γραφετε τεσπα
οπως αναφερα πρωσοπικη μου αποψη ηταν και τιποτα αλλο
Απ'ότι άκουσα από φίλο που γνωρίζει καλά δημοσιογράφο που ασχολείται με τα του ΠΑΟΚ, δύσκολα τα πράματα για Ιμπραίμοβιτς μιας και μπήκε σφήνα για την απόκτησή του η Κρίσταλ Πάλας της οποίας ο πρόεδρος ως γνωστόν δε λογαριάζει το χρήμα μιας και του τρέχει απ'τα μπατζάκια.
Kareena4ever έγραψε:Ο Ιμπραχιμοβιτς ισως θα ηταν καλη λυση στην επιθεση, αλλα θα εξαρτηθει απο το κασε του και το αν μπορει να σπασει ευκολα το συμβολαιο του.
Kareena4ever έγραψε:ο Μαραντονα επισης με τη νεα θεραπεια στο πλευρο του Κατρο ειναι αλλος ανθρωπος.
Ισως καλος για μπακ-απ του Λακη.
Ο Μαραντονα δεν κανει για μπακ-απ του Λακη. Ειναι δεκαρι ο ανθρωπος, οποτε μαλλον για αλλαγη του Ιβιτς προοριζεται, αν και προσωπικα γιαυτη τη θεση θα προτιμουσα τον Ζινταν, που ειναι και σε καλη ηλικια.