Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
karl

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από karl »

Αν μιλάτε για τον Μπερμπελκαφορχαφ έχω την ίδια άποψη :D
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Απο τη στιγμη που βγαινετε και το στηριζετε το προπονητη επισημα πρεπει και να τον βοηθησετε τωρα αμεσα με μεταγραφες ουσιας και μονο το ροστερ θελει ποιοτητα γιατι διαφορετικα ειναι αλλα λογια ναγαπιομαστε τ
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Συγχρόνως με τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν όμως, κάποιοι θα πρέπει ταυτόχρονα να φύγουν.
Και ερωτώ. Τα λιμα μας, ποιος μ@λ@κ@ς θα τα πάρει;;;
Δείτε απλά πόσοι έφυγαν το καλοκαίρι και έμειναν χωρίς ομάδα. Έχουμε σπάσει παγκόσμιο ρεκόρ...!

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Αν δεν βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας η στήριξη αυτή δεν θα είναι για πολύ.
Αλλά και η αντίδραση των οπαδών δικαιολογημένη γιατί το μόνο που διαβαζουμε εδώ και μια βδομάδα στο φόρουμ είναι το πόσο ανυπόμονος είναι ο Ιβάν, πόσο αστεία είναι η επιλογή Βεζυρτζή και γιατί να αλλάξει το τριετές πλάνο.
Εντάξει, υπάρχει κάποια γραμμή, και είναι δικαιολογημένο μέχρι ένα βαθμό - αλλά υπάρχει και η κοινή λογική.

Για κάτι εμφανίσεις σαν την σημερινή θα αλλάξει - αν τελικά αλλάξει.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κ@@@παιδα αν σπασει ο διολος το ποδαρι του και μεινει και κανει 2η χρονια αλλα Σαντος(την τελευταια) θα σας τα κανω παραθσεη ολα αυτα που του σερνετε πριν απο καθε παιχνιδι.Δε γλιτωνετε. :twisted: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Γιατί κάνεις τόσο θέμα για τον δημιουργικό χαφ, τη στιγμή που δέχεσαι πάλι δυο γκολ;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Θα είναι έγκλημα η φυγή τουντορ πραγματικό έγκλημα. ....θα βάλουμε μυαλό; τον Μάιο θα κριθεί

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

δεν ξέρω τι γίνετε τώρα με την ομάδα, αλλά ξέρω ότι η ομάδα το καλοκαίρι έπαιζε πολύ στρωτά και σοβαρά
ενα στυλ παιχνιδιού που σε γέμιζε ελπίδες. οι τραυματισμοί και οι μέτριοι παίκτες στην πορεία χαμήλωσαν τον πήχη αρκετά, αλλά απο την άλλη δεν πρέπει να απαξιώνεται η ομάδα τόσο πολύ. Για μένα δεν θα κερδίσουμε τίποτα απο την αλλαγή προπονητή. Πίστη και υπομονή χρειάζεται.. εδώ δεν έπιασε Στέφενς - Μπόλονι στην ομάδα ρε παιδιά...
Μια φορά άφησε τον Σάντος 3 χρόνια εν λευκώ ο Ζαγοράκης και χτυπήσαμε πρωτάθλημα.... μόνο έτσι θα δούμε προκοπή.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

ο ιδιος ο προπονητης εχει ξεφυγει και σταματησει να πιστευει εδω κι ενα διμηνο απ το πλανο του και τις ισοροπιες που χε δημιουργησει οχι ο οπαδος.αυτος εχει δοκιμασει του κοσμου τις αλχημειες κι η ομαδα απο κει που ευχαριστοσουν να την βλεπεις τωρα δεν βλεπεται..
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Η ομάδα πετάει.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Να φέρουμε τον ΓΧ συνήθεια που έγινε λατρεία. ....το θέλει και ο Καραπαπαρας

Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Επιμενω πως πρεπει να μεινει και να ολοκληρωσει ο Τουντορ και να κριθει οριστικα στο τελος, αλλα πρωτα απ ολα αυτο που επικαλειται σημερα ο σαββιδης στηριξη για μενα στο προπονητη ταυτοχρονα θα σημαινει μεταγραφικη ενισχυση παικτων ουσιας που αν οχι θα αλλαξουν στο μεγιστο βαθμο και βελτιωσουν το υπαρχον ροστερ. Τωρα για αποχωρησεις που λετε δεν νομιζω οτι μπορει να γινει τωρα μεσουσης περιοδου αλλωστε καλο το ξεσκαρταρισμα ειναι να γινεται στο τελος της χρονιας οπου φιαχνονται κι οι ομαδες και αυτοι που θα φυγουν θαναι αρκετοι
Άβαταρ μέλους
spyretto

eorptol έγραψε:Θα είναι έγκλημα η φυγή τουντορ πραγματικό έγκλημα. ....θα βάλουμε μυαλό; τον Μάιο θα κριθεί

Εγκλημα...τι θα γίνει δηλαδή, θα χάσουμε την δεύτερη θεση; το κύπελλο; Αυτά τα χάνουμε συνέχεια.
Αν είναι πάντως νε έρθει κάποιος τύπου ΓΧ χίλιες φορές να μείνει ο Τούντορ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μα αυτό θα γίνει επιτέλους ΈΝΑΣ προπονητης να τελείωσει την σαιζόν. ....ακόμη και ο γάβρος που είναι μόνιμος πρωταθλητής κάθε 6 μήνες αλλάζει προπονητη είναι αρρώστια αυτό

Άβαταρ μέλους
spyretto

παοκαρα23 έγραψε:ο ιδιος ο προπονητης εχει ξεφυγει και σταματησει να πιστευει εδω κι ενα διμηνο απ το πλανο του και τις ισοροπιες που χε δημιουργησει οχι ο οπαδος.αυτος εχει δοκιμασει του κοσμου τις αλχημειες κι η ομαδα απο κει που ευχαριστοσουν να την βλεπεις τωρα δεν βλεπεται..

Ευχαριστιοσουν να τη βλέπεις δεν θα το έλεγα. Απλά είχε κάποιες εξάρσεις. Τωρα θυμίζει το περσινό τουρλουμπούκι του δεύτερου γύρου.
Θα είναι σπάσιμο της παράδοσης που δημιουργούμε αν τελικά καταφέρουμε έστω μια φορά να κάνουμε ένα δέύτερο γύρο καλύτερο του πρώτου.

Δεν ξέρω αν ο Τούντορ την ψιλιάστηκε την δουλειά και προσπαθεί να απολυθεί κι αυτός.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”