Igor Tudor
- painkiller4
Re: Igor Tudor
Απο τη στιγμη που βγαινετε και το στηριζετε το προπονητη επισημα πρεπει και να τον βοηθησετε τωρα αμεσα με μεταγραφες ουσιας και μονο το ροστερ θελει ποιοτητα γιατι διαφορετικα ειναι αλλα λογια ναγαπιομαστε τ
Συγχρόνως με τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν όμως, κάποιοι θα πρέπει ταυτόχρονα να φύγουν.
Και ερωτώ. Τα λιμα μας, ποιος μ@λ@κ@ς θα τα πάρει;;;
Δείτε απλά πόσοι έφυγαν το καλοκαίρι και έμειναν χωρίς ομάδα. Έχουμε σπάσει παγκόσμιο ρεκόρ...!
SM-G920F
Και ερωτώ. Τα λιμα μας, ποιος μ@λ@κ@ς θα τα πάρει;;;
Δείτε απλά πόσοι έφυγαν το καλοκαίρι και έμειναν χωρίς ομάδα. Έχουμε σπάσει παγκόσμιο ρεκόρ...!
SM-G920F
Αν δεν βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας η στήριξη αυτή δεν θα είναι για πολύ.
Αλλά και η αντίδραση των οπαδών δικαιολογημένη γιατί το μόνο που διαβαζουμε εδώ και μια βδομάδα στο φόρουμ είναι το πόσο ανυπόμονος είναι ο Ιβάν, πόσο αστεία είναι η επιλογή Βεζυρτζή και γιατί να αλλάξει το τριετές πλάνο.
Εντάξει, υπάρχει κάποια γραμμή, και είναι δικαιολογημένο μέχρι ένα βαθμό - αλλά υπάρχει και η κοινή λογική.
Για κάτι εμφανίσεις σαν την σημερινή θα αλλάξει - αν τελικά αλλάξει.
Αλλά και η αντίδραση των οπαδών δικαιολογημένη γιατί το μόνο που διαβαζουμε εδώ και μια βδομάδα στο φόρουμ είναι το πόσο ανυπόμονος είναι ο Ιβάν, πόσο αστεία είναι η επιλογή Βεζυρτζή και γιατί να αλλάξει το τριετές πλάνο.
Εντάξει, υπάρχει κάποια γραμμή, και είναι δικαιολογημένο μέχρι ένα βαθμό - αλλά υπάρχει και η κοινή λογική.
Για κάτι εμφανίσεις σαν την σημερινή θα αλλάξει - αν τελικά αλλάξει.
- kataramenos5
Κ@@@παιδα αν σπασει ο διολος το ποδαρι του και μεινει και κανει 2η χρονια αλλα Σαντος(την τελευταια) θα σας τα κανω παραθσεη ολα αυτα που του σερνετε πριν απο καθε παιχνιδι.Δε γλιτωνετε.

Θα είναι έγκλημα η φυγή τουντορ πραγματικό έγκλημα. ....θα βάλουμε μυαλό; τον Μάιο θα κριθεί
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δεν ξέρω τι γίνετε τώρα με την ομάδα, αλλά ξέρω ότι η ομάδα το καλοκαίρι έπαιζε πολύ στρωτά και σοβαρά
ενα στυλ παιχνιδιού που σε γέμιζε ελπίδες. οι τραυματισμοί και οι μέτριοι παίκτες στην πορεία χαμήλωσαν τον πήχη αρκετά, αλλά απο την άλλη δεν πρέπει να απαξιώνεται η ομάδα τόσο πολύ. Για μένα δεν θα κερδίσουμε τίποτα απο την αλλαγή προπονητή. Πίστη και υπομονή χρειάζεται.. εδώ δεν έπιασε Στέφενς - Μπόλονι στην ομάδα ρε παιδιά...
Μια φορά άφησε τον Σάντος 3 χρόνια εν λευκώ ο Ζαγοράκης και χτυπήσαμε πρωτάθλημα.... μόνο έτσι θα δούμε προκοπή.
ενα στυλ παιχνιδιού που σε γέμιζε ελπίδες. οι τραυματισμοί και οι μέτριοι παίκτες στην πορεία χαμήλωσαν τον πήχη αρκετά, αλλά απο την άλλη δεν πρέπει να απαξιώνεται η ομάδα τόσο πολύ. Για μένα δεν θα κερδίσουμε τίποτα απο την αλλαγή προπονητή. Πίστη και υπομονή χρειάζεται.. εδώ δεν έπιασε Στέφενς - Μπόλονι στην ομάδα ρε παιδιά...
Μια φορά άφησε τον Σάντος 3 χρόνια εν λευκώ ο Ζαγοράκης και χτυπήσαμε πρωτάθλημα.... μόνο έτσι θα δούμε προκοπή.
ο ιδιος ο προπονητης εχει ξεφυγει και σταματησει να πιστευει εδω κι ενα διμηνο απ το πλανο του και τις ισοροπιες που χε δημιουργησει οχι ο οπαδος.αυτος εχει δοκιμασει του κοσμου τις αλχημειες κι η ομαδα απο κει που ευχαριστοσουν να την βλεπεις τωρα δεν βλεπεται..
-
τσιριγώτης
Να φέρουμε τον ΓΧ συνήθεια που έγινε λατρεία. ....το θέλει και ο Καραπαπαρας
- painkiller4
Επιμενω πως πρεπει να μεινει και να ολοκληρωσει ο Τουντορ και να κριθει οριστικα στο τελος, αλλα πρωτα απ ολα αυτο που επικαλειται σημερα ο σαββιδης στηριξη για μενα στο προπονητη ταυτοχρονα θα σημαινει μεταγραφικη ενισχυση παικτων ουσιας που αν οχι θα αλλαξουν στο μεγιστο βαθμο και βελτιωσουν το υπαρχον ροστερ. Τωρα για αποχωρησεις που λετε δεν νομιζω οτι μπορει να γινει τωρα μεσουσης περιοδου αλλωστε καλο το ξεσκαρταρισμα ειναι να γινεται στο τελος της χρονιας οπου φιαχνονται κι οι ομαδες και αυτοι που θα φυγουν θαναι αρκετοι
eorptol έγραψε:Θα είναι έγκλημα η φυγή τουντορ πραγματικό έγκλημα. ....θα βάλουμε μυαλό; τον Μάιο θα κριθεί
Εγκλημα...τι θα γίνει δηλαδή, θα χάσουμε την δεύτερη θεση; το κύπελλο; Αυτά τα χάνουμε συνέχεια.
Αν είναι πάντως νε έρθει κάποιος τύπου ΓΧ χίλιες φορές να μείνει ο Τούντορ.
Μα αυτό θα γίνει επιτέλους ΈΝΑΣ προπονητης να τελείωσει την σαιζόν. ....ακόμη και ο γάβρος που είναι μόνιμος πρωταθλητής κάθε 6 μήνες αλλάζει προπονητη είναι αρρώστια αυτό
παοκαρα23 έγραψε:ο ιδιος ο προπονητης εχει ξεφυγει και σταματησει να πιστευει εδω κι ενα διμηνο απ το πλανο του και τις ισοροπιες που χε δημιουργησει οχι ο οπαδος.αυτος εχει δοκιμασει του κοσμου τις αλχημειες κι η ομαδα απο κει που ευχαριστοσουν να την βλεπεις τωρα δεν βλεπεται..
Ευχαριστιοσουν να τη βλέπεις δεν θα το έλεγα. Απλά είχε κάποιες εξάρσεις. Τωρα θυμίζει το περσινό τουρλουμπούκι του δεύτερου γύρου.
Θα είναι σπάσιμο της παράδοσης που δημιουργούμε αν τελικά καταφέρουμε έστω μια φορά να κάνουμε ένα δέύτερο γύρο καλύτερο του πρώτου.
Δεν ξέρω αν ο Τούντορ την ψιλιάστηκε την δουλειά και προσπαθεί να απολυθεί κι αυτός.