Για να τελειώνουμε λοιπόν, δεν φαίνεται να έχει και πολύ καλύτερα στοιχεία απ τον Μαλεζά ΠΙΑ...K_geo έγραψε:ΠΡΟΣΟΧΗ, ακολουθούν παραθέσεις κατα ριπάς...
επειδή δεν θελω, όπως είχες πει και εσύ πριν λίγες ημέρες, να ανκκλώνω συζητήσεις, ξανα μανα λέω ότι τα "λιγότερα γκολ" (12 σε 15 ματς απο την άλλη με μαλεζά έχουμε φάει 11 σε 13 ματς αλλά είναι και του κυπέλλου μεσα με σαφώς πιο αδύνατους αντιπάλους ) είναι και απόροια του γεγονότος ότι με μαλεζά ΔΕΝ μπορούσε η ομάδα να παίξει τόσο ψηλά και έδινε περισσότερα μέτρα στον αντίπαλο... τα στημένα αν κανείς παρατηρεί το ρεπορτάζ της ομάδας έχει να κάνει και με την αλλαγή απο μαν του μαν σε ζώνη και τουναπαλιν.
στο γκολ που λες επίσης, αν έπεφτε τάκλιν, που μαλλον αυτό εννοείς, το πιο πιθανό θα ήταν η κόκκινη κάρτα... τεσπα λεω εγώ... και προχωράω... κάνωντας μια παρένθεση για δυο γεγονότα, ενα το σβήσιμο του μπεργκ στο ματς με τη ζελα (οπως και ελμαντερ με μπροντμπι κτλ κτλ) αλλά και την παραδοχή ότι ναι, ο τζαβέλλας εχει την πιο ολοκληρωμένη παρουσία φέτος απο τους τρείς της άμυνας.
ο καθείς έχει την άποψη του και προσωπικά προσπαθώ να είμαι δίκαιος και ειδικότερα να μην καταφεύγφω σε εύκολους μηδενισμούς "λαϊκής κατανάλωσης". εννοείται και δεν θεοποιώ, παραθέτω τα μειονεκτήματα του καθενός και θέτω την κρίση μου στην κρίση...σας...
Αν αφαιρέσουμε τα 3 του Πάνθρακα και το 1 του Παναιτωλικού που παίζαμε λάθος άμυνα πολύ ψηλά, στην γραμμή του κέντρου, γίνονται μάνι μάνι 12-7 σχεδόν στα ίδια ματς (κι οι αντίπαλοι μου είναι αδιάφοροι αφού απ τους αδύναμους μπορεί να φάγαμε πιο "ακριβά" γκολ απ ό,τι το δεύτερο απ τον π@υστόγαυρο από κόρνερ)...
Δηλαδή στην καλύτερη περύπτωση είναι ΠΛΕΟΝ ισάξιοι...
Άρα κρατάω τον Μαλεζά που ξέρει και τα πως και τα τι στην ομάδα καλύτερα απ τον άλλον, για εναλλακτική λύση φυσικά, κι ο Ρικάρντο στην ευχή της Παναγίας...Γυρίζω και Πούγγουρα για 2η εναλλακτική και παίρνω δύο σεντερμπακάρες από ΑΥΡΙΟ για να βγάλω αποτέλεσμα για φέτος με 3-5-2 ή 3-4-3 (ο ένας ας είναι δανεικός με οψιόν κι ο άλλος "κασέρι" και "χοσέμπα"), γιατί αλλιώς δεν "την παλεύω" σε Κύπελλο και πλέυ οφφ, ειδικά με "ξινισμένα" μούτρα και αδιαφορία του Πορτογαλικού δίδυμου συνασπισμού ...
Υπόθεση εργασίας: 1...Κι αν τυχόν δεν "επανέλθει" ποτέ όπως έγινε με Σκόνδρα πέρυσι (που ξεκίνησε και σαν "πύραυλος" κι όχι μέτρια) και μάλιστα σε πολύ μικρότερη ηλικία και γίνει χειρότερος;
Υπόθεση εργασίας 2...Κι αν απ την "βιασύνη" του να επανέλθει για να κερδίσει την ανανέωση (ειδικά σε τέτοια ηλικία ενώ την "έπαθαν" ήδη πολύ νεότεροι) ξαναπάθει σε κάνα μήνα κανένα νέο τράκο;
Τέσπα, ας είναι γερό το παλικάρι αλλά λέμε τώρα...
Στο γκολ με τις γριές (- 2 βαθμοί) φυσικά δεν μιλάω για τάκλιν, αλλά να κοντράρει την μπάλα μένοντας όρθιος (έστω και με δύο πόδια αλλά χωρίς προβολή-φάουλ) μπροστά στον επιθετικό-μπάλα κι όχι να πάει να την "καντιλιάσει" σαν "αμνοερίφιο" όπως έκανε...Είχε μισό μέτρο πλεονέκτημα απ τον επιθετικό και προλάβαινε άνετα να την διεκδικήσει μπαίνοντας απλά μπροστά του φάτσα κάρτα, αλλά από τα νεύρα του για το λάθος του Σάμπο ενήργησε σαν απλός "ερασιτέχνης", πήγε αργά αλλά με δύναμη να την "στείλει για χόρτα" και του την τσίμπισε ψύχραιμα ο άλλος στέλνοντας αυτόν για βρούβες...
Στο τρίτο πάλι γκολ της γριάς που βρισκόταν αλήθεια ο "καλύτερος" αμυντικός μας και δεν πρόλαβε να καλύψει τον τερματά μας, με την μπάλα πάνω από 5 δεύτερα στον αέρα; Σε 5 δεύτερα ένας νεότερος (ίσως και πιο συγκεντρωμένος) θα έκανε την απόσταση γραμμή τέρματος-μεγάλης περιοχής πάνε έλα και θα πηδούσε κιόλας...
Στο 1ο γκολ του Μανιά στα Γιάννενα και στου Αραβίδη με την κούλα τι ακριβώς μαρκάρισμα έκανε; Μήπως ότι τους "κοίταζε άγρια";
Για τα στημένα γενικότερα που δεν έχει πηδήξει ποτέ για να διώξει δίπλα σε όποιον επιθετικό μαρκάρει κι έχουμε φάει γκολ ή πάει η ψυχή μας στην Κούλουρη, με πρόχειρο παράδειγμα στα Γιάννινα για καμιά 5-6 κόρνερ σε διάστημα 15-20 λεπτών στο 2ο ημίχρονο, αλλά αν θυμάμαι καλά και στην Βέροια και με κούλα, αλλά και Ευρώπη, σε σύνολο καμιά δεκαριά απλά στημένα που έγιναν "κίνδυνος-θάνατος" αυτά που διαβάζω, sorry, αλλά για μένα είναι φτηνές δικαιολογίες και πράσινα άλογα...
Κι εγώ λοιπόν θέλω να είμαι δίκαιος και παραθέτω την κρίση μου στην κρίση σας...
Επαναλαμβάνω λοιπόν ότι ίσως θέλει αλλά δεν μπορεί ΠΛΕΟΝ...35 πια και Γ Ε - Ρ Α - Σ Ε...
Υ.Γ. Και μην μου ξαναθυμίσει κανένας τίποτε Μπαρέζι, Μαλντίνι κι άλλους σαραντάρηδες "λίμπερο-λύκους", γιατί εκείνοι και καλή πορτοκαλάδα πίνανε κι ο σωματότυπος τους ήταν πιο ελαφρύς και λίμπερο έπαιζαν (κι όχι στόπερ που έχει τεράστια διαφορά, αφού το "βάθος" της άμυνας εκεί καλύπτει την έλλειψη ταχύτητας) κι απλά...θα γίνει και "ιερόσυλος" όποιος "τολμήσει" τέτοιες συγκρίσεις...
Υ.Γ. 2...Κι αν κάνω λάθος ρε παιδιά, ε τότε ζητάω και προκαταβολικά μάλιστα συγγνώμη, μιας και παραθέτω την προσωπική μου άποψη, τίποτα δεν έχω να χωρίσω με το παλικάρι και θα τον στηρίζω στο γήπεδο για όσο είναι παίχτης της ομάδας μας...
Υ.Γ. 3...Ξέρετε αυτό που με ενδιαφέρει τελικά, πάνω απ όλα, είναι μόνο ο Π.Α.Ο.Κ., να μην τρώμε πολλά "φτηνά" γκολ και φυσικά τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα μας και φέτος κι ουδόλως τα ονόματα που "έρχονται και παρέρχονται", όπως ακριβώς γράφει και το Νο 3 του signature μου...