Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από goran 64 »

K_geo έγραψε:ΠΡΟΣΟΧΗ, ακολουθούν παραθέσεις κατα ριπάς...

επειδή δεν θελω, όπως είχες πει και εσύ πριν λίγες ημέρες, να ανκκλώνω συζητήσεις, ξανα μανα λέω ότι τα "λιγότερα γκολ" (12 σε 15 ματς απο την άλλη με μαλεζά έχουμε φάει 11 σε 13 ματς αλλά είναι και του κυπέλλου μεσα με σαφώς πιο αδύνατους αντιπάλους ) είναι και απόροια του γεγονότος ότι με μαλεζά ΔΕΝ μπορούσε η ομάδα να παίξει τόσο ψηλά και έδινε περισσότερα μέτρα στον αντίπαλο... τα στημένα αν κανείς παρατηρεί το ρεπορτάζ της ομάδας έχει να κάνει και με την αλλαγή απο μαν του μαν σε ζώνη και τουναπαλιν.

στο γκολ που λες επίσης, αν έπεφτε τάκλιν, που μαλλον αυτό εννοείς, το πιο πιθανό θα ήταν η κόκκινη κάρτα... τεσπα λεω εγώ... και προχωράω... κάνωντας μια παρένθεση για δυο γεγονότα, ενα το σβήσιμο του μπεργκ στο ματς με τη ζελα (οπως και ελμαντερ με μπροντμπι κτλ κτλ) αλλά και την παραδοχή ότι ναι, ο τζαβέλλας εχει την πιο ολοκληρωμένη παρουσία φέτος απο τους τρείς της άμυνας.

ο καθείς έχει την άποψη του και προσωπικά προσπαθώ να είμαι δίκαιος και ειδικότερα να μην καταφεύγφω σε εύκολους μηδενισμούς "λαϊκής κατανάλωσης". εννοείται και δεν θεοποιώ, παραθέτω τα μειονεκτήματα του καθενός και θέτω την κρίση μου στην κρίση...σας...
Για να τελειώνουμε λοιπόν, δεν φαίνεται να έχει και πολύ καλύτερα στοιχεία απ τον Μαλεζά ΠΙΑ...

Αν αφαιρέσουμε τα 3 του Πάνθρακα και το 1 του Παναιτωλικού που παίζαμε λάθος άμυνα πολύ ψηλά, στην γραμμή του κέντρου, γίνονται μάνι μάνι 12-7 σχεδόν στα ίδια ματς (κι οι αντίπαλοι μου είναι αδιάφοροι αφού απ τους αδύναμους μπορεί να φάγαμε πιο "ακριβά" γκολ απ ό,τι το δεύτερο απ τον π@υστόγαυρο από κόρνερ)...

Δηλαδή στην καλύτερη περύπτωση είναι ΠΛΕΟΝ ισάξιοι...

Άρα κρατάω τον Μαλεζά που ξέρει και τα πως και τα τι στην ομάδα καλύτερα απ τον άλλον, για εναλλακτική λύση φυσικά, κι ο Ρικάρντο στην ευχή της Παναγίας...Γυρίζω και Πούγγουρα για 2η εναλλακτική και παίρνω δύο σεντερμπακάρες από ΑΥΡΙΟ για να βγάλω αποτέλεσμα για φέτος με 3-5-2 ή 3-4-3 (ο ένας ας είναι δανεικός με οψιόν κι ο άλλος "κασέρι" και "χοσέμπα"), γιατί αλλιώς δεν "την παλεύω" σε Κύπελλο και πλέυ οφφ, ειδικά με "ξινισμένα" μούτρα και αδιαφορία του Πορτογαλικού δίδυμου συνασπισμού ...

Υπόθεση εργασίας: 1...Κι αν τυχόν δεν "επανέλθει" ποτέ όπως έγινε με Σκόνδρα πέρυσι (που ξεκίνησε και σαν "πύραυλος" κι όχι μέτρια) και μάλιστα σε πολύ μικρότερη ηλικία και γίνει χειρότερος;

Υπόθεση εργασίας 2...Κι αν απ την "βιασύνη" του να επανέλθει για να κερδίσει την ανανέωση (ειδικά σε τέτοια ηλικία ενώ την "έπαθαν" ήδη πολύ νεότεροι) ξαναπάθει σε κάνα μήνα κανένα νέο τράκο;

Τέσπα, ας είναι γερό το παλικάρι αλλά λέμε τώρα...

Στο γκολ με τις γριές (- 2 βαθμοί) φυσικά δεν μιλάω για τάκλιν, αλλά να κοντράρει την μπάλα μένοντας όρθιος (έστω και με δύο πόδια αλλά χωρίς προβολή-φάουλ) μπροστά στον επιθετικό-μπάλα κι όχι να πάει να την "καντιλιάσει" σαν "αμνοερίφιο" όπως έκανε...Είχε μισό μέτρο πλεονέκτημα απ τον επιθετικό και προλάβαινε άνετα να την διεκδικήσει μπαίνοντας απλά μπροστά του φάτσα κάρτα, αλλά από τα νεύρα του για το λάθος του Σάμπο ενήργησε σαν απλός "ερασιτέχνης", πήγε αργά αλλά με δύναμη να την "στείλει για χόρτα" και του την τσίμπισε ψύχραιμα ο άλλος στέλνοντας αυτόν για βρούβες...

Στο τρίτο πάλι γκολ της γριάς που βρισκόταν αλήθεια ο "καλύτερος" αμυντικός μας και δεν πρόλαβε να καλύψει τον τερματά μας, με την μπάλα πάνω από 5 δεύτερα στον αέρα; Σε 5 δεύτερα ένας νεότερος (ίσως και πιο συγκεντρωμένος) θα έκανε την απόσταση γραμμή τέρματος-μεγάλης περιοχής πάνε έλα και θα πηδούσε κιόλας...

Στο 1ο γκολ του Μανιά στα Γιάννενα και στου Αραβίδη με την κούλα τι ακριβώς μαρκάρισμα έκανε; Μήπως ότι τους "κοίταζε άγρια";

Για τα στημένα γενικότερα που δεν έχει πηδήξει ποτέ για να διώξει δίπλα σε όποιον επιθετικό μαρκάρει κι έχουμε φάει γκολ ή πάει η ψυχή μας στην Κούλουρη, με πρόχειρο παράδειγμα στα Γιάννινα για καμιά 5-6 κόρνερ σε διάστημα 15-20 λεπτών στο 2ο ημίχρονο, αλλά αν θυμάμαι καλά και στην Βέροια και με κούλα, αλλά και Ευρώπη, σε σύνολο καμιά δεκαριά απλά στημένα που έγιναν "κίνδυνος-θάνατος" αυτά που διαβάζω, sorry, αλλά για μένα είναι φτηνές δικαιολογίες και πράσινα άλογα...

Κι εγώ λοιπόν θέλω να είμαι δίκαιος και παραθέτω την κρίση μου στην κρίση σας...

Επαναλαμβάνω λοιπόν ότι ίσως θέλει αλλά δεν μπορεί ΠΛΕΟΝ...35 πια και Γ Ε - Ρ Α - Σ Ε...

Υ.Γ. Και μην μου ξαναθυμίσει κανένας τίποτε Μπαρέζι, Μαλντίνι κι άλλους σαραντάρηδες "λίμπερο-λύκους", γιατί εκείνοι και καλή πορτοκαλάδα πίνανε κι ο σωματότυπος τους ήταν πιο ελαφρύς και λίμπερο έπαιζαν (κι όχι στόπερ που έχει τεράστια διαφορά, αφού το "βάθος" της άμυνας εκεί καλύπτει την έλλειψη ταχύτητας) κι απλά...θα γίνει και "ιερόσυλος" όποιος "τολμήσει" τέτοιες συγκρίσεις...

Υ.Γ. 2...Κι αν κάνω λάθος ρε παιδιά, ε τότε ζητάω και προκαταβολικά μάλιστα συγγνώμη, μιας και παραθέτω την προσωπική μου άποψη, τίποτα δεν έχω να χωρίσω με το παλικάρι και θα τον στηρίζω στο γήπεδο για όσο είναι παίχτης της ομάδας μας...

Υ.Γ. 3...Ξέρετε αυτό που με ενδιαφέρει τελικά, πάνω απ όλα, είναι μόνο ο Π.Α.Ο.Κ., να μην τρώμε πολλά "φτηνά" γκολ και φυσικά τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα μας και φέτος κι ουδόλως τα ονόματα που "έρχονται και παρέρχονται", όπως ακριβώς γράφει και το Νο 3 του signature μου...

:pano: είμαι... :nairepaok: ...αφού... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 06 Ιαν 2016, 04:14, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

northend4 έγραψε:Η μεταγραφική δυναμική που έχουμε δημιουργηςει από το καλοκαίρι με Τσιμιροτ, Ροντριγκεζ, Μπερμπάτοφ, Σαμπο, Ολσεν, Χαρίση, Ζάιρο κτλ, συν ο κορμός που ειχαμε, συν αυτοί που θα προστεθούν τώρα και το καλοκαίρι, με κάνει να πιστεύω πως δεν θα αργήσει η ώρα που θα έχουμε διαπλανητικη διαφορά σε σχέση με ΠΑΟ κ ΑΕΚ.
Ειμαςτε πολύ ποιο ψηλά σε σχέδιο και project ακόμη και από τον Ολυμπιακό.
Και σίγουρα η δυναμική μας δεν ειναι η βαθμολογικη συγκομιδή που έχουμε. Από εκεί ξεκινούν όλα.
Ποδοσφαιρικά ειμαςτε αρκετά καινούργια ομάδα, συνέχεια το ξεχνάμε.
Εδώ θα ειμαςτε,αρκεί να αντέξουν λιγο ακόμα οι Σαββιδης, Τουντορ, Αρνεσεν. Εμείς ούτως η άλλως δεν θα αντέξουμε.
Μέσα στην ομάδα αγωνιςτικα αλλά και διοίκητικα εγώ βλέπω υγεια(μας τα χάλασε λιγο ο ΝΒ αλλά θα στρώσει κ αυτός).
Παραέξω ειναι το πρόβλημα.
Οι μεταγραφές ειναι για την καύλα μας και μόνο. Θα πάρουμε και άλλον Μπερμπάτοφ και άλλον Τσιμιροτ και άλλον Όλσεν. Εαν πάμε καλά βαθμολογικά και παίζουμε και στο χορτάρι καλά, θα πάμε προς την Τούμπα όποιοι και να έρθουν.
Μέχρι τότε ας υποστούμε:
-τους Αθηναίους δημοσιογράφους να μας κάνουν νουθεσίες για το τι πρέπει να κάνει ο Ιβαν
- τους δικούς μας να μας κάνουν το μυαλό μίξερ
- τους Φραγκουληδες-παλαίμαχους ειδήμονες να κραζουν γιατί πρέπει ο ΠΑΟΚ να έχει DNA
- εμάς όλους τους άμπαλους να λέμε το κοντό μας κ το μακρύ μας για τα ΠΑΝΤΑ
Πιστεύω πως όλοι μας λίγο η πολλή ταυτιζόμαστε με όλα τα παραπάνω αδερφέ βοριε πολλή ωραία τοποθέτηση ,ίσος η μόνη φορά που η υπομονή να αξίζει αρκεί όπως αναφέρεις να αντέξουν τής αναταράξεις ,και εγώ πολλές φορές φρικαρο όπος όλοι μας γιατί αυτό που γίνεται στην ομάδα δεν έχει καμία λογική εξήγηση με τέτοια νικοκυροσινη και τέτοια οικονομική ηρεμία να μην ρολαρει η ομάδα.Ας ελπίσουμε ότι το 16 θα αλλάξει επιτέλους και αγονιστηκα η ομάδα.

Sent from my S55 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

goran 64 έγραψε:
K_geo έγραψε:ΠΡΟΣΟΧΗ, ακολουθούν παραθέσεις κατα ριπάς...

επειδή δεν θελω, όπως είχες πει και εσύ πριν λίγες ημέρες, να ανκκλώνω συζητήσεις, ξανα μανα λέω ότι τα "λιγότερα γκολ" (12 σε 15 ματς απο την άλλη με μαλεζά έχουμε φάει 11 σε 13 ματς αλλά είναι και του κυπέλλου μεσα με σαφώς πιο αδύνατους αντιπάλους ) είναι και απόροια του γεγονότος ότι με μαλεζά ΔΕΝ μπορούσε η ομάδα να παίξει τόσο ψηλά και έδινε περισσότερα μέτρα στον αντίπαλο... τα στημένα αν κανείς παρατηρεί το ρεπορτάζ της ομάδας έχει να κάνει και με την αλλαγή απο μαν του μαν σε ζώνη και τουναπαλιν.

στο γκολ που λες επίσης, αν έπεφτε τάκλιν, που μαλλον αυτό εννοείς, το πιο πιθανό θα ήταν η κόκκινη κάρτα... τεσπα λεω εγώ... και προχωράω... κάνωντας μια παρένθεση για δυο γεγονότα, ενα το σβήσιμο του μπεργκ στο ματς με τη ζελα (οπως και ελμαντερ με μπροντμπι κτλ κτλ) αλλά και την παραδοχή ότι ναι, ο τζαβέλλας εχει την πιο ολοκληρωμένη παρουσία φέτος απο τους τρείς της άμυνας.

ο καθείς έχει την άποψη του και προσωπικά προσπαθώ να είμαι δίκαιος και ειδικότερα να μην καταφεύγφω σε εύκολους μηδενισμούς "λαϊκής κατανάλωσης". εννοείται και δεν θεοποιώ, παραθέτω τα μειονεκτήματα του καθενός και θέτω την κρίση μου στην κρίση...σας...
Για να τελειώνουμε λοιπόν, δεν φαίνεται να έχει και πολύ καλύτερα στοιχεία απ τον Μαλεζά ΠΙΑ...

Αν αφαιρέσουμε τα 3 του Πάνθρακα και το 1 του Παναιτωλικού που παίζαμε λάθος άμυνα πολύ ψηλά, στην γραμμή του κέντρου, γίνονται μάνι μάνι 12-7 σχεδόν στα ίδια ματς (κι οι αντίπαλοι μου είναι αδιάφοροι αφού απ τους αδύναμους μπορεί να φάγαμε πιο "ακριβά" γκολ απ ό,τι το δεύτερο απ τον π@υστόγαυρο από κόρνερ)... αν αφαιρέσουμε και τα λαθη απο τα στημενα κτλ κτλ... ΑΝ... επίσης, αν υπάρχει ένα θεμα με γαύρο, είναι στο πρώτο γκολ που δεν κρατάει καλά τηξ γραμμή του οφσαϊντ (μόνιμο πρόβλημα του μαλεζά πχ), όχι στο 2ο που βγαίνουν τα σκριν στο γαυρο και παιρνει αλμα με φορα ο μιλοβογεβοτετοιος τους.

Δηλαδή στην καλύτερη περύπτωση είναι ΠΛΕΟΝ ισάξιοι...

Άρα κρατάω τον Μαλεζά που ξέρει και τα πως και τα τι στην ομάδα καλύτερα απ τον άλλον, για εναλλακτική λύση φυσικά, κι ο Ρικάρντο στην ευχή της Παναγίας...Γυρίζω και Πούγγουρα για 2η εναλλακτική και παίρνω δύο σεντερμπακάρες από ΑΥΡΙΟ για να βγάλω αποτέλεσμα για φέτος με 3-5-2 ή 3-4-3 (ο ένας ας είναι δανεικός με οψιόν κι ο άλλος "κασέρι" και "χοσέμπα"), γιατί αλλιώς δεν "την παλεύω" σε Κύπελλο και πλέυ οφφ, ειδικά με "ξινισμένα" μούτρα και αδιαφορία του Πορτογαλικού δίδυμου συνασπισμού ... εχεις άρα πρόβλημα και με Βιτορ να κατανοήσω... και θα έχεις με τους Φράνκ και Ίγκορ αν δεν σου φέρουν δυο σεντερ μπακ, κουτρα και παιχταράδες το χειμώνα...

Υπόθεση εργασίας: 1...Κι αν τυχόν δεν "επανέλθει" ποτέ όπως έγινε με Σκόνδρα πέρυσι (που ξεκίνησε και σαν "πύραυλος" κι όχι μέτρια) και μάλιστα σε πολύ μικρότερη ηλικία και γίνει χειρότερος;

Υπόθεση εργασίας 2...Κι αν απ την "βιασύνη" του να επανέλθει για να κερδίσει την ανανέωση (ειδικά σε τέτοια ηλικία ενώ την "έπαθαν" ήδη πολύ νεότεροι) ξαναπάθει σε κάνα μήνα κανένα νέο τράκο;

Τέσπα, ας είναι γερό το παλικάρι αλλά λέμε τώρα...

Στο γκολ με τις γριές (- 2 βαθμοί) φυσικά δεν μιλάω για τάκλιν, αλλά να κοντράρει την μπάλα μένοντας όρθιος (έστω και με δύο πόδια αλλά χωρίς προβολή-φάουλ) μπροστά στον επιθετικό-μπάλα κι όχι να πάει να την "καντιλιάσει" σαν "αμνοερίφιο" όπως έκανε...Είχε μισό μέτρο πλεονέκτημα απ τον επιθετικό και προλάβαινε άνετα να την διεκδικήσει μπαίνοντας απλά μπροστά του φάτσα κάρτα, αλλά από τα νεύρα του για το λάθος του Σάμπο ενήργησε σαν απλός "ερασιτέχνης", πήγε αργά αλλά με δύναμη να την "στείλει για χόρτα" και του την τσίμπισε ψύχραιμα ο άλλος στέλνοντας αυτόν για βρούβες...

Στο τρίτο πάλι γκολ της γριάς που βρισκόταν αλήθεια ο "καλύτερος" αμυντικός μας στον παγκο... έπρεπε να τρέξει γρηγορότερα να ξαναμπεί... :lol: :lol: :lol: και δεν πρόλαβε να καλύψει τον τερματά μας, με την μπάλα πάνω από 5 δεύτερα στον αέρα; Σε 5 δεύτερα ένας νεότερος (ίσως και πιο συγκεντρωμένος) θα έκανε την απόσταση γραμμή τέρματος-μεγάλης περιοχής πάνε έλα και θα πηδούσε κιόλας...

Στο 1ο γκολ του Μανιά στα Γιάννενα και στου Αραβίδη με την κούλα τι ακριβώς μαρκάρισμα έκανε; Μήπως ότι τους "κοίταζε άγρια"; εκεί είναι κυρίως ευθύνη του Τζιόλη για εμένα. ο Σίμπα θα πει του Όλσεν. :mrgreen:

Για τα στημένα γενικότερα που δεν έχει πηδήξει ποτέ για να διώξει δίπλα σε όποιον επιθετικό μαρκάρει κι έχουμε φάει γκολ ή πάει η ψυχή μας στην Κούλουρη, με πρόχειρο παράδειγμα στα Γιάννινα για καμιά 5-6 κόρνερ σε διάστημα 15-20 λεπτών στο 2ο ημίχρονο, αλλά αν θυμάμαι καλά και στην Βέροια και με κούλα, αλλά και Ευρώπη, σε σύνολο καμιά δεκαριά απλά στημένα που έγιναν "κίνδυνος-θάνατος" αυτά που διαβάζω, sorry, αλλά για μένα είναι φτηνές δικαιολογίες και πράσινα άλογα... και όλα αυτά για τον αμυντικό μας με τις περισσότερες αποκρούσεις απο πλάγια γεμίσματα...μάλιστα...

Κι εγώ λοιπόν θέλω να είμαι δίκαιος και παραθέτω την κρίση μου στην κρίση σας...

Επαναλαμβάνω λοιπόν ότι ίσως θέλει αλλά δεν μπορεί ΠΛΕΟΝ...35 πια και Γ Ε - Ρ Α - Σ Ε...

Υ.Γ. Και μην μου ξαναθυμίσει κανένας τίποτε Μπαρέζι, Μαλντίνι κι άλλους σαραντάρηδες "λίμπερο-λύκους", γιατί εκείνοι και καλή πορτοκαλάδα πίνανε κι ο σωματότυπος τους ήταν πιο ελαφρύς και λίμπερο έπαιζαν (κι όχι στόπερ που έχει τεράστια διαφορά, αφού το "βάθος" της άμυνας εκεί καλύπτει την έλλειψη ταχύτητας) κι απλά...θα γίνει και "ιερόσυλος" όποιος "τολμήσει" τέτοιες συγκρίσεις...

Υ.Γ. 2...Κι αν κάνω λάθος ρε παιδιά, ε τότε ζητάω και προκαταβολικά μάλιστα συγγνώμη, μιας και παραθέτω την προσωπική μου άποψη, τίποτα δεν έχω να χωρίσω με το παλικάρι και θα τον στηρίζω στο γήπεδο για όσο είναι παίχτης της ομάδας μας...

Υ.Γ. 3...Ξέρετε αυτό που με ενδιαφέρει τελικά, πάνω απ όλα, είναι μόνο ο Π.Α.Ο.Κ., να μην τρώμε πολλά "φτηνά" γκολ και φυσικά τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα μας και φέτος κι ουδόλως τα ονόματα που "έρχονται και παρέρχονται", όπως ακριβώς γράφει και το Νο 3 του signature μου...

:pano: είμαι... :nairepaok: ...αφού... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
έυκολος μηδενισμός με γανικόλογα 5-6 παραδείγματα....

ξαναλέω. με ενα 500αρι, αντε 600αρι με τα μπονους ειναι μια χαρα να μεινει. αλλωστε φαινεται οτι ο σωματοτυπος του αντεχει ακομα, καθοτι πιο γρηγορος απο τον 30αρη μαλεζα που σαφώς λόγω της ιστορίας του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ αξίζει μια θέση στο ρόστερ, έστω και ως λύση ανάγκης... με παραπάνω ούτε εγώ τον θέλω καθότι μπορώ να βρώ ίσως κατι καλύτερο σε αυτά τα φράγκα, τουλάχιστον σε θέματα 1με1.

φαίνεται να εχει και το απαραίτητο τσαμπουκά και aggresion ώστε να σμπρώξει τους συμπαιχτες τους να παίξουν πιο παθιασμένα, είναι ενα γεγονός...

κατα τα άλλα αυτό που μας ενδιαφέρει τελικά, πανω απο όλα, ειναι μονο ο ΠΑΟΚ, να μην τρώμε πολλά "φτηνά" γκολ και φυσικά τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα πέρα απο ονόματα...

για το ότι ο Τούντορας αναγκάστηκε να παει 15 περίπου μετρα πίσω την άμυνα δεν είδα απάντηση πάντως...

υγ: ε οχι και ο μπαρεζι ελαφρύς... άστριφτος, αλλά πανταχού παρών και τα πάντα πληρών... απο το μανατζερ του 95 οι τοποθετήσεις του και το anticipation μονιμα στο 20. :mrgreen: για να έχουμε και μια εικόνα του τι λένε οι ¨ειδικοί" δλδ... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Με 500-600 φέρνεις 2 Μαρκαντώνηδες π.χ.

Δεν μηδενίζω κανέναν, τα "ΑΝ" μου έχουν βασικό επιχείρημα που δεν είδες μάλλον, τα παραδείγματα μου είναι όσα θυμάμαι (δεν θυμάμαι καν ότι είχε γίνει αλλαγή με την γριά πριν το τέλος) κι ίσως υπάρχουν περισσότερα...

ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ κάθετα σ αυτό το θέμα, όπως και σε άλλα, αλλά μην "μηδενίζεις" εσύ σε παρακαλώ την (γραπτή ευτυχώς) άποψη μου, συμπεραίνοντας πράγματα που δεν έχω γράψει και τα βγάζεις απ τον νου σου... ;)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

σε αυτά που έγραψες απάντησα.

θες να σου πω και για τη φαση με το 2ο γκολ του ηρακλη;

δεν υπαρχει αμυντικος που να διορθωσει τετοιο λαθος χωρίς να φύγει τακλιν με πιθανότητα για ποδια και κόκκινη, εκτος αν ειναι ο ιβαν κορδοβα ή σε πιο πρόσφατο παράδειγμα ο κοσιελνι της αρσεναλ (ενας απο τα πιο γρηγορα μπακ παγκοσμιως).

αλλά εδώ παίζουμε με τρεις αμυντικούς και νομίζεις ότι ο κεντρικός παιζει στόπερ και όχι λιμπερο που δίνει βάθος ή/και οδηγεί τη γραμμή άμυνας........

υγ: σιγά μην φέρνεις και τρεις μαρκαντώνηδες... με 600 χιλιάρικα βρίσκεις ενα καλό μπακ και τέλος.
Άβαταρ μέλους
goran 64

1...Ξαναδές την φάση προσεκτικά και πες μου...

2...Εσύ δηλαδή λες ότι ο τρίτος μας αμυντικός έδινε βάθος στην άμυνα και δεν ήταν στην ευθεία με τους άλλους δύο όσο έπαιζε ο Κόστα;

3...Εσύ δεν έγραψες για "γρήγορους μηδενισμούς με 5-6 γενικόλογα παραδείγματα"; Αυτό απάντηση σ αυτά που έγραψα ήταν δηλαδή;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 06 Ιαν 2016, 04:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

1.την εχω δει πολλάκις και απο τότε είχα πει.

2. ναι. ακόμα ειδικότερα, αυτά που "κουνάει τα χέρια" είναι για να ανεβάζει την άμυνα όταν πρέπει... 8-) :lol:

υγ: παρατήρησε, όταν και αμα θες, τις πλαγιες καλύψεις του. αν και θα πρέπει να δεις ολόκληρους αγώνες του ΠΑΟΚ για να το διαπιστώσεις. δεν εχεις τετοιο αμυντικό, ακόμα τουλάχιστον.

αυτό δεν σημαίνει οτι αναιρώ αυτό που ειπα ότι ο τζαβέλλας ειναι πιο ολοκληρωμένος, τουλάχιστον με τις φετινές του παρουσίες, αφου έχει σκοράρει περισσότερο συν επιθετικές πρωτοβουλίες κτλ. αν σε μπερδεύει να στο εξηγήσω, αλλά πες γρήγορα γιατι θέλω και εγω καμια ώρα ύπνου... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ο.Κ. Τελικά άλλο άθλημα βλέπουμε...

Υ.Γ. Δεν απάντησες στο 3...

Υ.Γ. 2... Κι εγώ το ίδιο...Καλή ξεκούραση...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω μπαλα βλέπω.

το 3 το έγραψες μετά. :D

και η απάντηση είναι και πάλι ναι. μου λες για "5-6 κορνερ στα γιαννενα στο 2ο ημίχρονο" όταν έχουν ΜΗΔΕΝ (0), null,zero κορνερ σε ολόκληρο το ματς.

http://www.escore.gr/match/8OpR8Wg2/#match-statistics;0

τι να πω αλλο... :roll: :roll: :roll: :mrgreen:

το βρήκα.

θα πω καληνύχτα. :)

:nairepaok:

υγ: nothu ξενυχτάς βλεπώ ε; οχι άδικα... :D
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μπορεί να μην ήταν με γιάννενα ρε καρντάση...Εγώ δεν χρησιμοποιώ την τεχνολογία καλά όσο εσύ...

Δηλαδή εσύ δεν θυμάσαι τέτοιο ματς με 5-6 κόρνερ που μας έκαναν απανωτά σε 15-20 λεπτά και δεν πήραμε ούτε μία κεφαλιά; Εγώ θυμάμαι κι αν το βρω θα σου το "ποστάρω", τόση ανάγκη έχεις να "ακυρώσεις" την άποψη μου;

Τώρα που είδες το 3 δεν θα απαντήσεις;

Εγώ πάλι βλέπω ποδόσφαιρο... ;)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

στο 3 απαντω τοση ωρα.

οχι δεν "θυμαμαι" και αν βρεις θυμησε το μου. υπάρχουν σελίδες που μπορείς να δεις ποδοσφαιρικές αναλύσεις και απο όλα... με λεπτο ανα λεπτο αναλυση του αγωνα...

μπαλα, ποδοσφαιρο, το ιδιο ειναι με αλλα λογια...

μη κολλας στις λεξεις θα φανει ο αλεξης (και η τροϊκα). :mrgreen: ;) ;) ;)

υγ: το ματς με τα περισσοτερα συνεχομενα κορνερ αντιπαλου ειναι μεσα στη βεροια στο διαστημα 45-55 που εχει 3 η βεροια με 2 εξαιρετικες αποκρουσεις του ολσεν του παλτου. αν δεν κανουν λαθος τα..κιταπια μου... :lol:

τεσπα. τωρα πραγματικα το κλεινω εδω, μη βρουμε και τοιχο...

αντε καλο βραδυ και με τη νικη αυριο (σημερα τυπικα). :D
Άβαταρ μέλους
goran 64

Καλή ξεκούραση...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

K_geo έγραψε:
simba έγραψε:Επειδη ακουγεται πολυ αυτο με τις σπουδαιες αρετες του στο μαρκαρισμα, λες και οι αργες αντιδρασεις ή οι ολιγωριες ειναι ασχετες μαυτον τον τομεα..

Θεμα μαρκαρισματος δεν ειναι το χασιμο του αραβιδη, το δεν πηδάω για κεφαλια μπροστα απτο μανια, το ολιγωρω απιστευτα με ατρομητο, το χανω/καλυπτω σε οφσαιτ τον ιντεγιε, το μου παίρνει κεφάλια ο καθε πικραμένος???

Θεμα μαρκαρισματος δεν ειναι το να πελαγοδρομεις πολλες φορες απεναντι σε αντιπαλο σε φάση αντεπιθεσης, περιμενοντας αλλον ναρθει να κανει το key interception?
Ή μηπως και καλα δινει βαθος ή οργανωνει μαεστρικα τους αλλους κουνωντας περα δωθε τα χερια του?

Για ολα αυτα, ας ειχα τον Πουγγουρα ή τον Τσελεπιδη, τουλαχιστον κατι μπορεί να εβγαινε in the long run..

Η ουσια ειναι μια..
Οι λυσεις που εχει δωσει για την εμπερια του και τα αλλεπάλληλα λαθη/ολιγωριες του, δεν ειναι ουτε για 300 χιλιάρικα..

Μην το κλωθογυρναμε και μην ψάχνουμε με το στανιο λογους να μεινει, ως homage γιαυτο π κάποτε μπορεί να ηταν..
Ποσο μαλλον οταν δε θα τιθοταν καν θεμα συζητησης αν λεγοταν μαλεζας ή ταυλαριδης..
άμα την επιστροφή του, όπως όταν με τον όλσεν έλεγες ότι ξερει ο τουντορ κτλ κτλ, ξαναείναι βασικός και αναντικατάστατος (εκτός αν υπάρχει τεράστια διαφορά σε συζητήσεις για συμβόλαιο που ίσως οδηγήσει σε παραγκωνισμό του) τότε θα ήθελα να εχεις και εδω την ιδια παραδοχή.

και το κλείνω εδώ.
Σορρυ, αλλα δεν ειδα καμια απαντηση σε ο,τι ανεφερα, τοσο στα γεγονοτα (1ο σκελος) οσο και στην αποψη μου (2ο)...
Εκτος και αν αυτο ηταν ολο το ποιντ.. :?

Αντ'αυτου, κανεις μια αποπροσανατολιστικη αναφορα στον Ολσεν, που συν τοις αλλοις, είναι και τελειως ατοπη, γιατι για ποια παραδοχή μιλαμε ακριβως?

Αλλωστε αλλος ειναι αυτος π εξαρχης επρεπε να κανει καποια παραδοχη στα οσα ειπε ο Ιγκορ για Ολσεν (περι λαθων π στοιχισαν, ακομα κ με ντορτμουντ :!: ) , αλλα για "αγνωστους" λογους, αυτο δεν εγινε ποτε..

Κατι που ουδεποτε ανεφερα για λογους πικας (περα απο κεινο το "και ο Ιγκορ κακοπροαιρετος δηλαδη, οπως εγω κ τοσοι αλλοι?", μετα τη συνεντευξη του) , ιδιως πανω σε διαφωνιες για αλλα θεματα, με διαθεση να μειωσω το συνομιλητη μου, γιατι εχω μαθει να τον αντιμετωπιζω ντομπρα..

Και στην τελικη, τι φαση? Οι αποψεις μας για τους παικτες πρεπει να διαμορφώνονται απο το ποιους εχει ο καθε προπονητης βασικους? Ματακια και αντιληψη δεν υπαρχουν, ουτε προσωπική γνωμη?
Δλδ αν εχει 40 παιχνίδια βασικους τους Τζιολη-Πελκα-Κατσε, τι πρέπει να πουμε, ναι οντως αυτοι ειναι οι καλύτεροι, και να κλεινουμε τα ματια στις οποιες αδυναμιες/λαθη τους?
Να μη λεμε δλδ οτι χρειαζομαστε 10αρι ή οτι ο Κατσε εχει αρκετες αδυναμιες και εχουμε καλυτερους ή οτι ο τζιολης δεν κανει για τα μικρα ματς ή τα συνεχομενα ή οτι η ομαδα χρειαζεται σταδιακά να δημιουργησει αλλες σταθερες στη θεση του?

Και ειναι κακο να διατυπωνονται κάποιες αποψεις με επιχειρηματα (οχι αναγωγες του στυλ τοσα γκολ πριν κ τοσα μετα) για τον καθε κοστα ή ολσεν?

Αυτες γιατι χτυπανε red flags, ενω τα προηγουμενα (σωστά) οχι?

Εκτος αν το κριτηριο για το τι ειναι μεμπτο (εως κακοπροαιρετο κραξιμο) και τι οχι,
καθοριζεται απο καποιους βαση συμπαθειων προς παικτες ή καποιας περιεργης οπτικης π μπορει να έχουν για τα πράγματα (δλδ το τεραστιο κριτηριο του αν υπάρχει εστω κ μικρη ταυτιση με τις αρδιες)..

Και αναλογα μαυτο, αλλες απόψεις τις κυνηγανε/λοιδωρουνε ενω
αλλες τις αφηνουν να διαλανθανουν της αγρυπνης προσοχης τους, προσθετοντας μαλιστα και τη δικη τους (ξαφνικα) δικαιη γνώμη..

Ευτυχως για το φορουμ, αυτο θα εκλείψει...

Υ.Γ. κ που σαι στο γκολ του μανια, ο σιμπα ειπε ευθυνη κυριως απο κοστα (κ τζιολη π δεν εκανε μπλοκ αουτ) αλλα οχι και αμοιρος ευθυνων ο ολσεν..
Κατι που εκανα κ σε τοσες αλλες φάσεις (ντορτμουντ, γρια) χωρις να κραζω ή να ισοπεδωνω, οπως κάποιοι καταλογιζατε βαση των κριτηριων που περιεγραψα πιο πανω..
Αλλα τι να λεμε, εδω ανακαλύψατε οτι εκραζα με την κουλα..

Ειπαμε καλη η προπαγανδα, αλλα εκει π παιρνει, ε..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Γραφεται συνεχως οτι αναζητειται δεξι μπακ μετα τον τραυματισμο Κωνσταντινιδη ενω υπαρχουν για την θεση Κιτσιου,Σκονδρας και Ροντριγκεζ.Στα αριστερα αληθεια που πλην Λεοβατς, ο οποιος δεν εχει εντυπωσιασει κιολας,δεν υπαρχει αλλος παικτης,δεν ανιχνευουν καποιο κενο που πρεπει να καλυφθει;Εγω αν επρεπε να θεσω μεταγραφικες πρωταιρεοτητες θα ελεγα κατα σειρα,επιτελικος,αριστερο μπακ,κεντρικος αμυντικος και τελος ισως περιφερειακος επιθετικος.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

4 Ιανουάριο πάρα πολλοί

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”