Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- efthimis_paok
- ace79grpaok
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
efthimis_paok έγραψε:https://vimeo.com/136090978
Ποιος είναι ο τυπάς?
- efthimis_paok
Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Ο μόνος αξιόλογος παίκτης μετά τον νομποα της ροστοβ. Και κρυφός επιθετικός, ενιαροδεκαρο.
Τζάμπα έδωσε το δάνειο ο σαββιδης;!?
Τζάμπα έδωσε το δάνειο ο σαββιδης;!?
με το συμβολαιο του να ληγει το καλοκαιρι τον επαιξα ηδη στον ξερολλα...

- efthimis_paok
Αναίτια, nothu, δεν τα έβαλα με κανέναν μέχρι τώρα, καρντασάκο μου...Και με όλους "κοιτάζω" με πολλή υπομονή να τα βρούμε στο τέλος, κάτι το οποίο ή δεν πρόσεξες ή ξέχασες να αναφέρεις κι αναρωτιέμαι το γιατί...nothu έγραψε:Κάθε μέρα και μ έναν διαφορετικό τα βάζεις. Λες τα δικά σου συνέχεια και στο τέλος πετάς παντα και τις ειρωνείες σου.goran 64 έγραψε:Όταν κάποιος, που μάλιστα πριν μερικές ώρες μου "την είπε" σχεδόν βρίζοντας με αγανακτισμένος κι εγώ ασχολήθηκα υπομονετικά μαζί του αρκετή ώρα για να τον πείσω για τα αυτονόητα, αφήνει αρνητικά υπονοούμενα για το άτομο μου, ναι ρε "ψιλέ", ψοφάω...Γιατί Π.Α.Ο.Κ. είμαι και δεν την αντέχει το ασπρόμαυρο αίμα μου την αδικία, Ο.Κ.;
Και τα δικά μου τα λέω γιατί και δικαίωμα μου είναι και κανέναν δεν θίγω μ αυτά και γιατί προσπαθώ τουλάχιστον να τα βασίζω σε λογική σκέψη, μιας και δεν υπάρχουν αποδείξεις για τίποτα αλλά μόνο ενδείξεις...
Όσο για τις ειρωνείες μου, τις πετάω εκεί που το λογικό και το δίκαιο είναι με το μέρος μου, αφού μόνο "όταν μου δίνουν γιακά, τότε τον τραβάω"...
Για όλα τα παραπάνω λοιπόν κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ κι εσύ και μην "πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα" (υπερασπιζόμενος κάποιους με "αστήρικτα" και αβάσιμα δηλητηριώδη posts σου που αφήνουν υπονοούμενα σε βάρος μου για το "ποιόν" μου μέσα στο forum), γιατί ως εμένα δεν φτάνει...Άντε μπράβο...Καλή σου μέρα...
-
mbison
Επομενο ηταν ο ΝΒ να κοψει τον Γκαλιτσιο, αφου το επιθετο ξεκινα απο Γκαλι...
Παντως, στα σοβαρα, δεν μπορει ο Αντιπροεδρος να αποφασιζει. Στην πρωτη συνεντευξη του ΦΑ η του ΙΑ ας μας πληροφορησουν
Παντως, στα σοβαρα, δεν μπορει ο Αντιπροεδρος να αποφασιζει. Στην πρωτη συνεντευξη του ΦΑ η του ΙΑ ας μας πληροφορησουν
Ναι...και σε ποιον...στον σαλιάρη χοντρομουσάτο
..."Κονομήσαμε" πάλι... 
http://www.transfermarkt.co.uk/oussama- ... 235540#ath
https://www.youtube.com/watch?v=abhncJKwsfw
Παικτουρα 21 ετών!!!! Θυμίζει Λουκάς !!
https://www.youtube.com/watch?v=abhncJKwsfw
Παικτουρα 21 ετών!!!! Θυμίζει Λουκάς !!
Καλη χρονια καταρχας
Αλλη μια μεταγραφη που ανακαλυψαν οι αρδ δεν εγινε,ντεμεκ εφτασε σαλονικα ντεμεκ εκανε προπονησεις ντεμεκ περασε ιατρικα τεστ ντεμεκ τον απεριψε ο νβ.....
Κ ουτε μια φωτο ρε μαγκες 5 μερες σαλονικα ο τυπος?ουτε ενας αρδ δεν ηταν στην μεσημβρια να τον βγαλει μια φωτο?
Τεσπα μαλακιες των αρδ συνεχιζουμε.
Καλα ρε φρανκ 2 του μηνος κ ακομα δεν εκανες μεταγραφη ντροπης
Αλλη μια μεταγραφη που ανακαλυψαν οι αρδ δεν εγινε,ντεμεκ εφτασε σαλονικα ντεμεκ εκανε προπονησεις ντεμεκ περασε ιατρικα τεστ ντεμεκ τον απεριψε ο νβ.....
Κ ουτε μια φωτο ρε μαγκες 5 μερες σαλονικα ο τυπος?ουτε ενας αρδ δεν ηταν στην μεσημβρια να τον βγαλει μια φωτο?
Ποια ματια και μυαλα ανοιχτα ρε παλικαρια πλακα μας κανετε;
Η ομαδα καθε χρονο ειναι μπουρδελο και αυτο δεν αλλαζει,τωρα πειτε εσεις οτι γιαυτο φταιει ο κοσμος φταινε οι αρδ και φταιει ο μητροπολιτης θεσ/νικης.
Ελπιζω επιτελους να στηριξει για μια ολοκληρη σεζον τις γαμοεπιλογες του.
Η ομαδα καθε χρονο ειναι μπουρδελο και αυτο δεν αλλαζει,τωρα πειτε εσεις οτι γιαυτο φταιει ο κοσμος φταινε οι αρδ και φταιει ο μητροπολιτης θεσ/νικης.
Ελπιζω επιτελους να στηριξει για μια ολοκληρη σεζον τις γαμοεπιλογες του.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++mpouJr έγραψε:Καλη χρονια καταρχας![]()
Οι ΑΡΔ κάνουν το παιχνιδάκι τους ανενόχλητοι
Τις ειρωνείες σου τις πετάς όταν δεν εχεις τι να πεις. Οποτε διαβάσεις αρνητικό ποστ βγαινεις αμέσως και λες "σε μένα πήγαινε αυτό"; Λες και όλοι εδώ μέσα μαζί σου ασχολούνται. Σου είπα φόρουμ είναι κι εσύ δεν είσαι αφεντικό εδώ μέσα να τη λες σε ολους. Ενα παλιό λαϊκό τραγούδι σου ταιριάζει αλλά δεν το λέω επειδή σέβομαι την ηλικία σου.goran 64 έγραψε:Αναίτια, nothu, δεν τα έβαλα με κανέναν μέχρι τώρα, καρντασάκο μου...Και με όλους "κοιτάζω" με πολλή υπομονή να τα βρούμε στο τέλος, κάτι το οποίο ή δεν πρόσεξες ή ξέχασες να αναφέρεις κι αναρωτιέμαι το γιατί...nothu έγραψε:Κάθε μέρα και μ έναν διαφορετικό τα βάζεις. Λες τα δικά σου συνέχεια και στο τέλος πετάς παντα και τις ειρωνείες σου.goran 64 έγραψε:Όταν κάποιος, που μάλιστα πριν μερικές ώρες μου "την είπε" σχεδόν βρίζοντας με αγανακτισμένος κι εγώ ασχολήθηκα υπομονετικά μαζί του αρκετή ώρα για να τον πείσω για τα αυτονόητα, αφήνει αρνητικά υπονοούμενα για το άτομο μου, ναι ρε "ψιλέ", ψοφάω...Γιατί Π.Α.Ο.Κ. είμαι και δεν την αντέχει το ασπρόμαυρο αίμα μου την αδικία, Ο.Κ.;![]()
Και τα δικά μου τα λέω γιατί και δικαίωμα μου είναι και κανέναν δεν θίγω μ αυτά και γιατί προσπαθώ τουλάχιστον να τα βασίζω σε λογική σκέψη, μιας και δεν υπάρχουν αποδείξεις για τίποτα αλλά μόνο ενδείξεις...![]()
Όσο για τις ειρωνείες μου, τις πετάω εκεί που το λογικό και το δίκαιο είναι με το μέρος μου, αφού μόνο "όταν μου δίνουν γιακά, τότε τον τραβάω"...![]()
Για όλα τα παραπάνω λοιπόν κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ κι εσύ και μην "πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα" (υπερασπιζόμενος κάποιους με "αστήρικτα" και αβάσιμα δηλητηριώδη posts σου που αφήνουν υπονοούμενα σε βάρος μου για το "ποιόν" μου μέσα στο forum), γιατί ως εμένα δεν φτάνει...Άντε μπράβο...Καλή σου μέρα...
To ξανάγραψα και χτες. Αν ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει στο σημείο να είναι τέτοιο έρμαιο των ΑΡΔ, που να ''βάζουν'' παίκτες στις προπονήσεις της ομάδας χωρίς να είναι αληθές και αυτό να μη διαψεύδεται καν, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και οφείλει να παραιτηθεί σύσσωμο όλο το γραφείο Τύπου.mpouJr έγραψε:Καλη χρονια καταρχας![]()