Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

efthimis_paok έγραψε:https://vimeo.com/136090978

Ποιος είναι ο τυπάς?
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Ο μόνος αξιόλογος παίκτης μετά τον νομποα της ροστοβ. Και κρυφός επιθετικός, ενιαροδεκαρο.
Τζάμπα έδωσε το δάνειο ο σαββιδης;!?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

με το συμβολαιο του να ληγει το καλοκαιρι τον επαιξα ηδη στον ξερολλα... :D :D :D
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

;-)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

nothu έγραψε:
goran 64 έγραψε:Όταν κάποιος, που μάλιστα πριν μερικές ώρες μου "την είπε" σχεδόν βρίζοντας με αγανακτισμένος κι εγώ ασχολήθηκα υπομονετικά μαζί του αρκετή ώρα για να τον πείσω για τα αυτονόητα, αφήνει αρνητικά υπονοούμενα για το άτομο μου, ναι ρε "ψιλέ", ψοφάω...Γιατί Π.Α.Ο.Κ. είμαι και δεν την αντέχει το ασπρόμαυρο αίμα μου την αδικία, Ο.Κ.;
Κάθε μέρα και μ έναν διαφορετικό τα βάζεις. Λες τα δικά σου συνέχεια και στο τέλος πετάς παντα και τις ειρωνείες σου.
Αναίτια, nothu, δεν τα έβαλα με κανέναν μέχρι τώρα, καρντασάκο μου...Και με όλους "κοιτάζω" με πολλή υπομονή να τα βρούμε στο τέλος, κάτι το οποίο ή δεν πρόσεξες ή ξέχασες να αναφέρεις κι αναρωτιέμαι το γιατί... ;)

Και τα δικά μου τα λέω γιατί και δικαίωμα μου είναι και κανέναν δεν θίγω μ αυτά και γιατί προσπαθώ τουλάχιστον να τα βασίζω σε λογική σκέψη, μιας και δεν υπάρχουν αποδείξεις για τίποτα αλλά μόνο ενδείξεις... 8-)

Όσο για τις ειρωνείες μου, τις πετάω εκεί που το λογικό και το δίκαιο είναι με το μέρος μου, αφού μόνο "όταν μου δίνουν γιακά, τότε τον τραβάω"... ;)

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ κι εσύ και μην "πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα" (υπερασπιζόμενος κάποιους με "αστήρικτα" και αβάσιμα δηλητηριώδη posts σου που αφήνουν υπονοούμενα σε βάρος μου για το "ποιόν" μου μέσα στο forum), γιατί ως εμένα δεν φτάνει...Άντε μπράβο...Καλή σου μέρα... 8-)
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Επομενο ηταν ο ΝΒ να κοψει τον Γκαλιτσιο, αφου το επιθετο ξεκινα απο Γκαλι...
Παντως, στα σοβαρα, δεν μπορει ο Αντιπροεδρος να αποφασιζει. Στην πρωτη συνεντευξη του ΦΑ η του ΙΑ ας μας πληροφορησουν
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αυριο συνεντευξη Βεζυρτζή στο σκαι
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ναι...και σε ποιον...στον σαλιάρη χοντρομουσάτο :twisted: ..."Κονομήσαμε" πάλι... :mrgreen:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

http://www.transfermarkt.co.uk/oussama- ... 235540#ath
https://www.youtube.com/watch?v=abhncJKwsfw
Παικτουρα 21 ετών!!!! Θυμίζει Λουκάς !!
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Καλη χρονια καταρχας :D

Αλλη μια μεταγραφη που ανακαλυψαν οι αρδ δεν εγινε,ντεμεκ εφτασε σαλονικα ντεμεκ εκανε προπονησεις ντεμεκ περασε ιατρικα τεστ ντεμεκ τον απεριψε ο νβ.....
Κ ουτε μια φωτο ρε μαγκες 5 μερες σαλονικα ο τυπος?ουτε ενας αρδ δεν ηταν στην μεσημβρια να τον βγαλει μια φωτο?

Τεσπα μαλακιες των αρδ συνεχιζουμε.

Καλα ρε φρανκ 2 του μηνος κ ακομα δεν εκανες μεταγραφη ντροπης
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ποια ματια και μυαλα ανοιχτα ρε παλικαρια πλακα μας κανετε;
Η ομαδα καθε χρονο ειναι μπουρδελο και αυτο δεν αλλαζει,τωρα πειτε εσεις οτι γιαυτο φταιει ο κοσμος φταινε οι αρδ και φταιει ο μητροπολιτης θεσ/νικης.
Ελπιζω επιτελους να στηριξει για μια ολοκληρη σεζον τις γαμοεπιλογες του.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

mpouJr έγραψε:Καλη χρονια καταρχας :D

Αλλη μια μεταγραφη που ανακαλυψαν οι αρδ δεν εγινε,ντεμεκ εφτασε σαλονικα ντεμεκ εκανε προπονησεις ντεμεκ περασε ιατρικα τεστ ντεμεκ τον απεριψε ο νβ.....
Κ ουτε μια φωτο ρε μαγκες 5 μερες σαλονικα ο τυπος?ουτε ενας αρδ δεν ηταν στην μεσημβρια να τον βγαλει μια φωτο?

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Οι ΑΡΔ κάνουν το παιχνιδάκι τους ανενόχλητοι :? :? :?
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

goran 64 έγραψε:
nothu έγραψε:
goran 64 έγραψε:Όταν κάποιος, που μάλιστα πριν μερικές ώρες μου "την είπε" σχεδόν βρίζοντας με αγανακτισμένος κι εγώ ασχολήθηκα υπομονετικά μαζί του αρκετή ώρα για να τον πείσω για τα αυτονόητα, αφήνει αρνητικά υπονοούμενα για το άτομο μου, ναι ρε "ψιλέ", ψοφάω...Γιατί Π.Α.Ο.Κ. είμαι και δεν την αντέχει το ασπρόμαυρο αίμα μου την αδικία, Ο.Κ.;
Κάθε μέρα και μ έναν διαφορετικό τα βάζεις. Λες τα δικά σου συνέχεια και στο τέλος πετάς παντα και τις ειρωνείες σου.
Αναίτια, nothu, δεν τα έβαλα με κανέναν μέχρι τώρα, καρντασάκο μου...Και με όλους "κοιτάζω" με πολλή υπομονή να τα βρούμε στο τέλος, κάτι το οποίο ή δεν πρόσεξες ή ξέχασες να αναφέρεις κι αναρωτιέμαι το γιατί... ;)

Και τα δικά μου τα λέω γιατί και δικαίωμα μου είναι και κανέναν δεν θίγω μ αυτά και γιατί προσπαθώ τουλάχιστον να τα βασίζω σε λογική σκέψη, μιας και δεν υπάρχουν αποδείξεις για τίποτα αλλά μόνο ενδείξεις... 8-)

Όσο για τις ειρωνείες μου, τις πετάω εκεί που το λογικό και το δίκαιο είναι με το μέρος μου, αφού μόνο "όταν μου δίνουν γιακά, τότε τον τραβάω"... ;)

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ κι εσύ και μην "πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα" (υπερασπιζόμενος κάποιους με "αστήρικτα" και αβάσιμα δηλητηριώδη posts σου που αφήνουν υπονοούμενα σε βάρος μου για το "ποιόν" μου μέσα στο forum), γιατί ως εμένα δεν φτάνει...Άντε μπράβο...Καλή σου μέρα... 8-)
Τις ειρωνείες σου τις πετάς όταν δεν εχεις τι να πεις. Οποτε διαβάσεις αρνητικό ποστ βγαινεις αμέσως και λες "σε μένα πήγαινε αυτό"; Λες και όλοι εδώ μέσα μαζί σου ασχολούνται. Σου είπα φόρουμ είναι κι εσύ δεν είσαι αφεντικό εδώ μέσα να τη λες σε ολους. Ενα παλιό λαϊκό τραγούδι σου ταιριάζει αλλά δεν το λέω επειδή σέβομαι την ηλικία σου.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

mpouJr έγραψε:Καλη χρονια καταρχας :D

To ξανάγραψα και χτες. Αν ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει στο σημείο να είναι τέτοιο έρμαιο των ΑΡΔ, που να ''βάζουν'' παίκτες στις προπονήσεις της ομάδας χωρίς να είναι αληθές και αυτό να μη διαψεύδεται καν, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και οφείλει να παραιτηθεί σύσσωμο όλο το γραφείο Τύπου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”