Π.Α.Ο.Κ. - Πλατανιάς, 1-0, mvp, Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

mvp

Όλσεν
3
3%
Κων/νίδης
3
3%
Μαλεζάς
1
1%
Τζαβέλλας
25
26%
Λέοβατς
2
2%
Τζιόλης
1
1%
Τσιμιροτ
21
22%
Πέλκας
1
1%
Μυστακίδης
6
6%
Αθανασιάδης
2
2%
Μακ
1
1%
Σκόνδρας
2
2%
Μελισσας
22
23%
Μπερμπάτοφ
5
5%

Σύνολο ψήφων: 95

Άβαταρ μέλους
Mapogo

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Πλατανιάς, 1-0, mvp, Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Mapogo »

Το μόνο κοινό στα πέναλτυ Τζιόλη-Τζαβ είναι ότι τα κερδίζουνε παίκτες που μια μερίδα οπαδών δεν τους γουστάρει.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε: Ήμουν στην 7,είδα τη βουτιά,βλέπω τον Τζαβέλλα να πανηγυρίζει που 'ξεγέλασε' τον τσάτσο του χοντρού χωρις να έχει χαμπάρι οτι το εδωσε για να μας εκθέσει και βλέποντας τον αρχηγο να παιρνει την μπαλα 'ελπίζω',αυτός που μεγάλωσε και νιώθει απο ΠΑΟΚ να την πεταξει έξω προασπίζοντας έτσι το ιδανικο της δικαιοσυνης που 90χρόνια τώρα ο συλλογος αυτός πρεσβευει και υπερασπιζεται.

Φοβουμενος οτι το ενστικτο της επιβιωσης ισως τον οδηγησει να τσιμπησει το τυρακι και να το βαλει φωναζω 'πετα την έξω!',ενω θεωρουσα αυτονόητο οτι ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ αυτό θα έκανε.

Κι όμως,ο 'αρχηγος' εκμεταλλευεται το 'δώρο' του Τζαβέλλα και πανηγυριζει,χωρις να εχει το μυαλο και τις αρχες να σκεφτει πόσα πάρα πολλα και ανεκτιμητα έχασε μπροστα στο προσκαιρο 'κερδος' των 3βαθμων.

[...]

Μαζεψα τα ανιψια μου και φυγαμε για τη μπουτικ 20' πριν ληξει η παρωδια, εξηγώντας τους το γιατι.

Ξενέρωμα και αηδία που παρα πολλοι εκει μέσα δε γνωριζουν που βρισκονται και τι πρεσβευει ο ΠΑΟΚ...
Αν το γράψεις χωρίς τους χαρακτηρισμούς, διαβάζω μία πολύ ενδιαφέρουσα άποψη, όχι για κριτική, αλλά για συγχαρητήρια.
Αν ήξερε ο Κλάους ότι δεν είναι πέναλτι, θα συμφωνούσα μαζί σου. Ο μόνος τρόπος να το ήξερε είναι αν βουτούσε ο ίδιος. Ή αν το παραδέχοταν ο Τζαβέλλας. Ούτε το ένα έγινε, ούτε το άλλο. Ακόμη και εσύ εκείνη τη στιγμή, χωρίς ριπλέι, δεν είσαι απολύτως σίγουρος ότι δεν είναι πέναλτι. Απολύτως σίγουρος σημαίνει ότι «τον κόβεις επιτόπου»! Ούτε εμένα μου φάνηκε πέναλτι από το γήπεδο, το είδα στην τηλεόραση, πάλι δεν είναι λέω, αλλά «δεν τον κόβω» κιόλας! :lol:

Κατά τα άλλα, πολύ καλά έκανες και φώναξες «βγάλτην έξω» (μακάρι να ήμασταν όλοι τόσο σίγουροι) και ακόμη καλύτερα που εξήγησες στα παιδιά τί σημαίνει «κιμπαριλίκι». :nairepaok:

ΥΓ: Αν βέβαια την πετούσε έξω ο Κλάους, άσε τί θα λέγαμε εμείς, οι αλλόθρησκοι θα μας είχαν ζαλίσει «σιγά, αδιάφορο ματς ήταν, ας το κάνει σε τελικό κυπέλλου, στο 90' και με το σκορ 0-1, να τον παραδεχτούμε». Που σημαίνει πως ό,τι τέτοιο περίεργο κάνουμε, το κάνουμε μόνο για μας, οι άλλοι πάντα θα βρουν κάτι να πουν.
Εγώ έναν θυμάμαι που έκανε κάτι τέτοιο και δεν χρειάζεται καν να το γκουγλάρω, ο Ρόμπι Φάουλερ ήταν, τόσο ξεχωριστός ποδοσφαιριστής και τόσο ασυνήθιστη κίνηση που έγραψε ιστορία. Και θυμάμαι και έναν ακόμη που έπεσε, πήρε πέναλτι, πήγε στο καπάκι στον διαιτητή και του είπε ότι δεν είναι, έφαγε και κίτρινη κάρτα και ο διαιτητής έδωσε εν τέλει επιθετικό φάουλ. Τον έλεγαν Κοστίν Λάζαρ.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

pgetsos έγραψε: Φαρμακοποιός

Την επόμενη φορά που θα πεις παίχτη του ΠΑΟΚ βρωμιαρη η οτιδήποτε παρόμοιο, έχεις φύγει για καιρό

Χαρισμένη τώρα γιατί αντιλαμβάνομαι πως όλοι έχουμε το αίμα στο κεφάλι, αλλά ήταν ΒΑΡΎ
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

pgetsos έγραψε: Φαρμακοποιός

Την επόμενη φορά που θα πεις παίχτη του ΠΑΟΚ βρωμιαρη η οτιδήποτε παρόμοιο, έχεις φύγει για καιρό

Χαρισμένη τώρα γιατί αντιλαμβάνομαι πως όλοι έχουμε το αίμα στο κεφάλι, αλλά ήταν ΒΑΡΎ
Παικτης του ΠΑΟΚ ο Μητσιος;;;

Γιατι αυτόν αποκαλεσα βρωμιαρη που μας δωρισε το πεναλντυ!

Πριν απειλησουμε με μπανια διαρκειας ας έχουμε επιγνωση του τι διαβαζουμε σας παρακαλω!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Τότε ζητάω συγγνώμη, γιατί όπως το διάβασα, και μιας και είχες αναφερθεί στον Τζαβέλλα προηγουμένως, το μυαλό μου πήγε άμεσα εκεί!

Οπότε και αντιλαμβάνεσαι ως προς τι η "απειλή" ;)
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Ε,ναι ρε Πέτρο...

Μα να φαω μπαν για τα μούτρα του Μήτσιου!! :o :lol: :lol:

Κι επειδη επεξεργάστηκες το κειμενο μου,αν θες διόρθωσε το για να μην δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Στο έφτιαξα /off
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

τώρα το θυμάμαι και γελάω μόνος μου.

Τελικά είμαστε για τα σίδερα. Από τη μία να ωρυόμαστε εκεί στην 5 όσες φορές την έβγαλε πλάγιο ο Σκόνδρας λόγω τραυματία του Πλατανιά (ακόμη και ου ακόυστηκε) και από την άλλη να θέλουμε να χτυπήσει άουτ το πέναλτυ ο Κλάους.
Κοινό χαρακτηριστικό ότι έχουμε μάτι και για τους μουσαντένιους τραυματισμούς και για τα μουσαντένια πέναλτυ.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Καλά ναι.
Εγώ είχα πίσω μου στην 4 έναν, που όταν την βγάλαμε πλάγιο επειδή είχαν οι άλλοι παίκτη κάτω, φώναζε επειδή "πάμε με τον σταυρό στο χέρι" και μετά το γκολ έλεγε ότι έπρεπε ο Κλάους να τη βγάλει. Και στις δύο περιπτώσεις έβριζε τους παίκτες μας.

Γενικά, αφορμή για να γκρινιάζουμε ψάχνουμε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ABOLEYTOI έγραψε:τώρα το θυμάμαι και γελάω μόνος μου.

Τελικά είμαστε για τα σίδερα. Από τη μία να ωρυόμαστε εκεί στην 5 όσες φορές την έβγαλε πλάγιο ο Σκόνδρας λόγω τραυματία του Πλατανιά (ακόμη και ου ακόυστηκε) και από την άλλη να θέλουμε να χτυπήσει άουτ το πέναλτυ ο Κλάους.
Κοινό χαρακτηριστικό ότι έχουμε μάτι και για τους μουσαντένιους τραυματισμούς και για τα μουσαντένια πέναλτυ.
Έτσι λες εσύ...
sakoulepsu_teen

Δημοσίευση από sakoulepsu_teen »

Mapogo έγραψε:Το μόνο κοινό στα πέναλτυ Τζιόλη-Τζαβ είναι ότι τα κερδίζουνε παίκτες που μια μερίδα οπαδών δεν τους γουστάρει.
Τους στηρίζει η διαιτησία (σύστημα) γιατί δε τους γουστάρει η πλειοψηφία των οπαδών της ομάδας
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

PAOK_Antarctica έγραψε:Καλά ναι.
Εγώ είχα πίσω μου στην 4 έναν, που όταν την βγάλαμε πλάγιο επειδή είχαν οι άλλοι παίκτη κάτω, φώναζε επειδή "πάμε με τον σταυρό στο χέρι" και μετά το γκολ έλεγε ότι έπρεπε ο Κλάους να τη βγάλει. Και στις δύο περιπτώσεις έβριζε τους παίκτες μας.

Γενικά, αφορμή για να γκρινιάζουμε ψάχνουμε.
Επειδη ειμαι εγω αυτος ο τυπας που λες γιατι δεν ηρθες να μου πεις το προβλημα σου εκεινη την ωρα;Τι σε ενοχλησε ακριβως;Δεν εχω το δικαιωμα να βριζω τους παιχτες μας;Ε ρε θρασος που εχουν μερικοι.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Δεν ξέρω αν κάνεις πλάκα η όχι

Άλλα όχι. ΔΕΝ έχεις δικαίωμα να βρίζεις τους παίχτες μας και ειδικά για αστείους λόγους
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

sakoulepsu_teen έγραψε:
Mapogo έγραψε:Το μόνο κοινό στα πέναλτυ Τζιόλη-Τζαβ είναι ότι τα κερδίζουνε παίκτες που μια μερίδα οπαδών δεν τους γουστάρει.
Τους στηρίζει η διαιτησία (σύστημα) γιατί δε τους γουστάρει η πλειοψηφία των οπαδών της ομάδας

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ABOLEYTOI έγραψε:τώρα το θυμάμαι και γελάω μόνος μου.

να ξαναπώ για την οξύμωρη μας φύση;

δεν το λέω... :roll: :roll:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”