Αν το γράψεις χωρίς τους χαρακτηρισμούς, διαβάζω μία πολύ ενδιαφέρουσα άποψη, όχι για κριτική, αλλά για συγχαρητήρια.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε: Ήμουν στην 7,είδα τη βουτιά,βλέπω τον Τζαβέλλα να πανηγυρίζει που 'ξεγέλασε' τον τσάτσο του χοντρού χωρις να έχει χαμπάρι οτι το εδωσε για να μας εκθέσει και βλέποντας τον αρχηγο να παιρνει την μπαλα 'ελπίζω',αυτός που μεγάλωσε και νιώθει απο ΠΑΟΚ να την πεταξει έξω προασπίζοντας έτσι το ιδανικο της δικαιοσυνης που 90χρόνια τώρα ο συλλογος αυτός πρεσβευει και υπερασπιζεται.
Φοβουμενος οτι το ενστικτο της επιβιωσης ισως τον οδηγησει να τσιμπησει το τυρακι και να το βαλει φωναζω 'πετα την έξω!',ενω θεωρουσα αυτονόητο οτι ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ αυτό θα έκανε.
Κι όμως,ο 'αρχηγος' εκμεταλλευεται το 'δώρο' του Τζαβέλλα και πανηγυριζει,χωρις να εχει το μυαλο και τις αρχες να σκεφτει πόσα πάρα πολλα και ανεκτιμητα έχασε μπροστα στο προσκαιρο 'κερδος' των 3βαθμων.
[...]
Μαζεψα τα ανιψια μου και φυγαμε για τη μπουτικ 20' πριν ληξει η παρωδια, εξηγώντας τους το γιατι.
Ξενέρωμα και αηδία που παρα πολλοι εκει μέσα δε γνωριζουν που βρισκονται και τι πρεσβευει ο ΠΑΟΚ...
Αν ήξερε ο Κλάους ότι δεν είναι πέναλτι, θα συμφωνούσα μαζί σου. Ο μόνος τρόπος να το ήξερε είναι αν βουτούσε ο ίδιος. Ή αν το παραδέχοταν ο Τζαβέλλας. Ούτε το ένα έγινε, ούτε το άλλο. Ακόμη και εσύ εκείνη τη στιγμή, χωρίς ριπλέι, δεν είσαι απολύτως σίγουρος ότι δεν είναι πέναλτι. Απολύτως σίγουρος σημαίνει ότι «τον κόβεις επιτόπου»! Ούτε εμένα μου φάνηκε πέναλτι από το γήπεδο, το είδα στην τηλεόραση, πάλι δεν είναι λέω, αλλά «δεν τον κόβω» κιόλας!
Κατά τα άλλα, πολύ καλά έκανες και φώναξες «βγάλτην έξω» (μακάρι να ήμασταν όλοι τόσο σίγουροι) και ακόμη καλύτερα που εξήγησες στα παιδιά τί σημαίνει «κιμπαριλίκι».
ΥΓ: Αν βέβαια την πετούσε έξω ο Κλάους, άσε τί θα λέγαμε εμείς, οι αλλόθρησκοι θα μας είχαν ζαλίσει «σιγά, αδιάφορο ματς ήταν, ας το κάνει σε τελικό κυπέλλου, στο 90' και με το σκορ 0-1, να τον παραδεχτούμε». Που σημαίνει πως ό,τι τέτοιο περίεργο κάνουμε, το κάνουμε μόνο για μας, οι άλλοι πάντα θα βρουν κάτι να πουν.
Εγώ έναν θυμάμαι που έκανε κάτι τέτοιο και δεν χρειάζεται καν να το γκουγλάρω, ο Ρόμπι Φάουλερ ήταν, τόσο ξεχωριστός ποδοσφαιριστής και τόσο ασυνήθιστη κίνηση που έγραψε ιστορία. Και θυμάμαι και έναν ακόμη που έπεσε, πήρε πέναλτι, πήγε στο καπάκι στον διαιτητή και του είπε ότι δεν είναι, έφαγε και κίτρινη κάρτα και ο διαιτητής έδωσε εν τέλει επιθετικό φάουλ. Τον έλεγαν Κοστίν Λάζαρ.