Χαντμπολ 2015-16

Άβαταρ μέλους
ARMY

Re: Χαντμπολ 2015-16

Δημοσίευση από ARMY »

Θα θέλαμε με μεγάλη χαρά και τιμή να ευχαριστήσουμε τον Σ.Φ ΠΑΟΚ Καβάλας για την μαζική αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!

"ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ"

Κώδικας: Επιλογή όλων

PAOK Handball Club / ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μπράβο στα παιδιά απ την Καβάλα...Το τμήμα handball αξίζει μακράν την μεγαλύτερη στήριξη απ όλους μας γιατί είναι και πολύ :pano: ρε καρντάσια... :nairepaok: ...αφού...
Άβαταρ μέλους
goran 64

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Είστε τεράστιοι μάγκες....ΠΕΡΥΣΙ καταφέρατε να κρατήσετε την οπαδική μας περηφάνια ψηλά. Το συνεχίζετε και φέτος. Τα 2 διαρκείας μου είναι πραγματικά το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω για να δείξω την ευγνωμοσύνη μου. Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που θα ήθελα πολύ να μένω Θεσσαλονίκη, να είμαι πάντα δίπλα σας, εκεί με τους 20-30 γραφικούς.
Φίλε μου PAOK_NORTH_ARMY σε ενημερώνω ότι στους τελευταίους δύο αγώνες που πήγα με "ξινές" και κούλα ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ (δεν παρεξηγώ καθόλου την λέξη από σένα φυσικά) ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 με κούλα...Ελπίζω να αυξηθούμε στο διπλάσιο σύντομα μιας και αξίζει τον "κόπο"... :opaokara: :pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Το Χαντμπολ απο τη φύση του είναι ένα άθλημα που ταιριάζει στην ΠΑΟΚτσίδικη ιδιοσυγκρασία...

και εξηγούμαι:

Δεν θα κερδίσει ντε και καλά ο καλύτερος τεχνικά, ο πιο ακριβοπληρωμένος ή ο πιο τακτικά σωστός.

Αλλά θα κερδίσει αυτός που θα δείξει πρώτα απο όλα το μεγαλύτερο πάθος, την μεγαλύτερη προσήλωση στο στόχο, τη μέγιστη δυνατή οξυδέρκεια στις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν.

Θα κερδίσει αυτός που θα μοχθήσει περισσότερο και όχι ο τεχνικά καλύτερος. Πάντα έτσι ήταν και πάντα έτσι θα είναι το Χάντμπολ. ένα άθλημα που ναι μεν θέλει τεχνική, ταχυδύναμη ή τακτική παιδεία, ΑΛΛΆ θα κερδίσει ο πιο παθιασμένος, ο πιο οξυδερκής.

αυτό θεωρώ είναι και το ατού του ΠΑΟΚ γενικότερα στα αθλήματα. το πάθος και η οξυδέρκεια που του έχει δώσει τη δυνατότητα να γράψει τεράστια ιστορία, ειδικά στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. και επειδή και εμείς έτσι..μαθαμε απο παιδιά θεωρώ ότι είναι πιο εύκολο να βρούμε τον ΠΑΟΚ...μέσα μας, μέσω του τμήματος αυτού...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Πολύ σωστός ο K_geo...Μην "αράζετε" καρντάσια μου...Π.Α.Ο.Κ. (και μάλιστα τεράστιος) τώρα και στο κλειστό γηπεδάκι της Μίκρας...15 ευρώ μόνο το διαρκείας από το "παλατάκι" χωρίς Α.Φ.Μ., Α.Μ.Κ.Α. και λοιπές π@π@ριές...

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ...

:pano: ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ... :nairepaok: ΑΦΟΥ... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

goran 64 έγραψε:
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Είστε τεράστιοι μάγκες....ΠΕΡΥΣΙ καταφέρατε να κρατήσετε την οπαδική μας περηφάνια ψηλά. Το συνεχίζετε και φέτος. Τα 2 διαρκείας μου είναι πραγματικά το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω για να δείξω την ευγνωμοσύνη μου. Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που θα ήθελα πολύ να μένω Θεσσαλονίκη, να είμαι πάντα δίπλα σας, εκεί με τους 20-30 γραφικούς.
Φίλε μου PAOK_NORTH_ARMY σε ενημερώνω ότι στους τελευταίους δύο αγώνες που πήγα με "ξινές" και κούλα ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ (δεν παρεξηγώ καθόλου την λέξη από σένα φυσικά) ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 με κούλα...Ελπίζω να αυξηθούμε στο διπλάσιο σύντομα μιας και αξίζει τον "κόπο"... :opaokara: :pano: :nairepaok:
Φίλε Γκόραν μόλις είδα το μήνυμα. Όταν έγραφα για 20-30 προφανώς και δεν εννοούσα το σύνολο αλλά τα πετσιά, αυτούς που είναι τέρμα αριστερά δηλαδή. Μέχρι και πέρσι που ερχόμουν συχνά-πυκνά στη Μίκρα, ήμασταν δεν ήμασταν 50 τέτοιοι σε κάθε ματς. Φέτος ντρέπομαι που το λέω αλλά ακόμα δεν έχω έρθει γιατί μου έτυχαν κάτι πολύ ευχάριστα εμπόδια. Είναι τόσο μεγάλη η καύλα που υπάρχει στα ερασιτεχνικά, ειδικά αν βλέπεις το πάθος και στους παίχτες που όποιος δε τα ζει, δε μπορεί να νιώσει τον ΠΑΟΚ σε όλο του το μεγαλείο. Το "γραφικοί" ευκόλως εννοούμενο φυσικά 8-)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Εγώ κάθομαι αριστερά αλλά τέρμα επάνω για να κάνω και κανένα τσιγάρο στην κούτρα... ;) ...Ξέρεις τώρα...μεγάλος άνθρωπος τώρα πια...φωνάζω βέβαια γιατί πορώνομαι πολύ αλλά από απόσταση... :oops:

Μεγάλη η κ@ύλα όμως όπως λες, ειδικά για μένα που ήμουν handballίστας και νιώθω το κάθε "ωωχχχ" των παικτών μας στις "βαριές" φάσεις...Θυμάμαι ξανά τα γμμνα τα νιάτα μου... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Αφού είσαι και χαντμπολίστας θα μιλάμε και πιο συχνά. Το μικρόβιο του ΠΑΟΚ το έχεις, χάντμπολ έπαιζες, κερδίσαμε έναν ακόμα οπαδό. Αγάλι-αγάλι... :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Σε κάθε αγώνα βάζω μέσα και δύο Π.Α.Ο.Κ.τσάκια απ τα "αρρωστάκια" που περιμένουν απ έξω δίχως εισιτήριο, μιας κι έχω πάρει τρία διαρκείας (για τον γαμπρό μου και τον ανιψιό μου τα άλλα δύο) κι οι άλλοι με τις δουλειές τους δεν προλαβαίνουν να ακολουθήσουν... :cry: ...Θα τα λέμε φίλε κι αν έρθεις στο γήπεδο το "στίγμα" μου σου το έδωσα... ;)
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Π.Α.Ο.Κ. είσαι αφού :opaokara: :opaokara:
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εικόνα

Σάββατο 20 Δεκέμβρη λέει..πάρ'το αυγό και κούρευ' το!
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία του με την στοιχηματική εταιρία Sportingbet και την ανάδειξη της τελευταίας ως Μέγα Χορηγού του Σωματείου.

Στα πλαίσια της χορηγίας, μεταξύ άλλων, η Sportingbet θα προβάλλεται στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του ανδρικού τμήματος volley, στις φανέλες του ανδρικού και γυναικείου τμήματος Handball καθώς και στις πινακίδες των εντός έδρας αγώνων.

Ο Α.Σ.ΠΑΟΚ, ευχαριστεί την εταιρία Sportingbet η οποία βρίσκεται δίπλα μας στη προσπάθεια που καταβάλουμε για να διατηρήσουμε τα τμήματα μας σε ιδιαίτερα υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Κώδικας: Επιλογή όλων

PAOK Handball Club / ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ο Δούκας αντίπαλος μας στους "8" του κυπέλλου.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Νοκ αουτ φανταζομαι, και παλι στην αθηνα ετσι;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ε καλά τώρα... :pano: είσαι...αφού...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”