Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!
"ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ"
Κώδικας: Επιλογή όλων
PAOK Handball Club / ΠΑΟΚΚώδικας: Επιλογή όλων
PAOK Handball Club / ΠΑΟΚΦίλε μου PAOK_NORTH_ARMY σε ενημερώνω ότι στους τελευταίους δύο αγώνες που πήγα με "ξινές" και κούλα ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ (δεν παρεξηγώ καθόλου την λέξη από σένα φυσικά) ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 με κούλα...Ελπίζω να αυξηθούμε στο διπλάσιο σύντομα μιας και αξίζει τον "κόπο"...PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Είστε τεράστιοι μάγκες....ΠΕΡΥΣΙ καταφέρατε να κρατήσετε την οπαδική μας περηφάνια ψηλά. Το συνεχίζετε και φέτος. Τα 2 διαρκείας μου είναι πραγματικά το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω για να δείξω την ευγνωμοσύνη μου. Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που θα ήθελα πολύ να μένω Θεσσαλονίκη, να είμαι πάντα δίπλα σας, εκεί με τους 20-30 γραφικούς.
Φίλε Γκόραν μόλις είδα το μήνυμα. Όταν έγραφα για 20-30 προφανώς και δεν εννοούσα το σύνολο αλλά τα πετσιά, αυτούς που είναι τέρμα αριστερά δηλαδή. Μέχρι και πέρσι που ερχόμουν συχνά-πυκνά στη Μίκρα, ήμασταν δεν ήμασταν 50 τέτοιοι σε κάθε ματς. Φέτος ντρέπομαι που το λέω αλλά ακόμα δεν έχω έρθει γιατί μου έτυχαν κάτι πολύ ευχάριστα εμπόδια. Είναι τόσο μεγάλη η καύλα που υπάρχει στα ερασιτεχνικά, ειδικά αν βλέπεις το πάθος και στους παίχτες που όποιος δε τα ζει, δε μπορεί να νιώσει τον ΠΑΟΚ σε όλο του το μεγαλείο. Το "γραφικοί" ευκόλως εννοούμενο φυσικάgoran 64 έγραψε:Φίλε μου PAOK_NORTH_ARMY σε ενημερώνω ότι στους τελευταίους δύο αγώνες που πήγα με "ξινές" και κούλα ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ (δεν παρεξηγώ καθόλου την λέξη από σένα φυσικά) ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 με κούλα...Ελπίζω να αυξηθούμε στο διπλάσιο σύντομα μιας και αξίζει τον "κόπο"...PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Είστε τεράστιοι μάγκες....ΠΕΡΥΣΙ καταφέρατε να κρατήσετε την οπαδική μας περηφάνια ψηλά. Το συνεχίζετε και φέτος. Τα 2 διαρκείας μου είναι πραγματικά το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω για να δείξω την ευγνωμοσύνη μου. Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που θα ήθελα πολύ να μένω Θεσσαλονίκη, να είμαι πάντα δίπλα σας, εκεί με τους 20-30 γραφικούς.
![]()
![]()
Κώδικας: Επιλογή όλων
PAOK Handball Club / ΠΑΟΚ