Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Ωραία συμφωνω λοιπον και γω. Για μενα δεν υπαρχει κανενα να φυγει ο ταδε. Ουτε φυσικα διπολο ή ο ενας ή ο αλλος. Ολοι χωρανε στην ομαδα, ειδικα υπο τις συνθηκες πολλων αγωνων και συχνων τραυματισμων που υπαρχουν. Και το ποιος θα μεινει ή ποιος θα φυγει θα το αποφασισουν ο τεχνικος διευθυντης κ ο προπονητης. Κανενας αλλος.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

φίλε zara φυσικά και δεν απαξίωσε κανείς τον Κάτσε, και φυσικά μακάρι να βελτιωθεί κι άλλο το παιδί και να ναι για πολλά χρόνια εδώ, αν βελτιωθεί....απλά είπαμε ότι Τσίμιροτ, Σάμπο και Αντώνης έχουν καλύτερα στοιχεία που μας βελτιώνουν επιθετικά, είναι πιο 8άρια και οι 3.
Αν έρθει καλή πρόταση για Κάτσε εν όψει και γιούρο, δε θα ταν κ άσχημα να το σκεφτόντουσαν οι δικοί μας.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Mīngus έγραψε:Όταν έχεις Μπερμπάτοφ και Κλάους για 1 θέση, γιατί ουσιαστικά με ένα καθαρό φορ παίζουμε, δεν νομίζω να ενδιαφερόμαστε για Βέλλιο. Εκτός κι αν μας χαιρετίσει κάποιος εκ των 2.
Αντε και μας χαιρετησαν και οι δυο .Το Βελλιο?Το Βελλιο?Επειδη εκανε ενα ακλο ξεκινημα τσουπ να γραψουν οι αρδ οτι ενδιαφερομαστε?Ποσοι Βελλιοι να υπαρχουν στην ατζεντα του Φρανκ?
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ζαρα δεν ξερω που τα βλεπεις αυτα για τα φοβερα κοψιματα του Κατσε.

Ο Κατσε στην αμυνα τακτικα δεν ειναι ιδιαιτερα καλος (οχι οτι και οι αλλοι τα προηγουμενα χρονια ηταν καλυτεροι). Καλα τα τρεξιματα αλλα μονιμος απο πισω κυνηγαει παικτες.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Ρε μανια, στο τελος θα με βγαλετε και οτι ειμαι ο μανατζερ του κατσε. Και ειναι και αντιπαθεστατος (ο ιδιος που πηγε τον τζανδαρη στον γαυρο νομιζω). Δεν προσπαθω να αποδειξω οτι ο κατσε ειναι καλυτερος και αξιζει περισσοτερο απο τους αλλους, αλλα οτι δεν υπαρχει λογος για να τον μειωνουμε. Αν θες να τον πουλησεις, πρεπει και να τον βαζεις και να τον στηριξεις για να παιξει. Αν φαει παγκο, αυτοματα μειωνεται η αξια του. Κ ουτε να χαντακωσεις τους υπολοιπους. Ολοι χωρανε.

Αλλα ρε παιδια καθηστε να τους δουμε τους αλλους και σε κανονικες συνθηκες και μετα να συμπερανουμε τι απιδια πιανουν. Μαλιασε η γλωσσα μου να το λεω. Και ο βαγγελής όταν είχε έρθει μια χαρα κάθετες μπαλιές έβγαζε, αλλα αυτό δεν τον έκανε και παιχταρα.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ναι νομίζω αυτός είναι, κ έχει και τον Κωνσταντινίδη δυστυχώς.
Ο Λάμπρος τεχνικά μια χαρά παίκτης ήταν, ειδικά για εκείνη τη περίοδο, στα υπόλοιπα υστερούσε
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

kataramenos5 έγραψε:
Mīngus έγραψε:Όταν έχεις Μπερμπάτοφ και Κλάους για 1 θέση, γιατί ουσιαστικά με ένα καθαρό φορ παίζουμε, δεν νομίζω να ενδιαφερόμαστε για Βέλλιο. Εκτός κι αν μας χαιρετίσει κάποιος εκ των 2.
Αντε και μας χαιρετησαν και οι δυο .Το Βελλιο?Το Βελλιο?Επειδη εκανε ενα ακλο ξεκινημα τσουπ να γραψουν οι αρδ οτι ενδιαφερομαστε?Ποσοι Βελλιοι να υπαρχουν στην ατζεντα του Φρανκ?
Κι αυτοι οι μαλακες οι Αγγλοι τοσα χρονια τον "φτιαχνανε"
και ειπαν να κανουν μια αγαθοεργια και τον αφησαν να φυγει αφορολογητα. :o

Ειπαμε το ξενο ειναι πιο καλο
αλλά αυτο εχει να κανει μονο με το "κοκό". ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prist64 την Τετ 09 Δεκ 2015, 14:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

zarathustra79 έγραψε:Φυσικά και ήθελε να φύγει ο λουκας, αφού σε χρονιά που έκανε 10 γκολ κ 15 ασσίστ η κερκιδα τον έβριζε εν χορώ. Τι περιμένεις, να σκίζει τη φανέλα του για την ομάδα; Αυτό ακριβώς είναι το επιχείρημα μου, οτι καταφέραμε μαυτα κ μαυτα να τον απαξιωσουμε και τελικα να τον πουλήσουμε μονο 1,5Μ...

Αυτη τη στιγμη η αξια του στο τρανσφερμαρκτ ειναι 6Μ και καλπάζει προς τα πάνω και μεις κανουμε σταυρουλακια μπας και πουληθει το καλοκαιρι για να τσιμπήσουμε κανα ψωροεκατομμυριο απο το ποσοστο μεταωλησης.

@sn0ufel4: Αντε να το δεχτω οτι ο κατσε δεν εχει το καθετο παιχνιδι μπαλας του τσιμιροτ και τις μπαλιες κ τα σουτ του αντονις. Αυτοι τα τρεξιματα του κατσε τα εχουν;;;
Συμφωνω σε ολα εκτος του οτι ο λουκας εφυγε λογω κραξιματος..το παιδι θα την εκανε ακομα και τσου λου να βγαιναμε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Απόψεις εκθέτουμε που είναι υποκειμενικές και όπως οτιδήποτε το υποκειμενικό, ο καθένας μπορεί να κάνει λάθος.
Στον Cimirot, αλλά και στον Antonis είδα περισσότερο μυαλό στο παιχνίδι τους, γι' αυτό και πιστεύω ότι έχουν εξέλιξη. Στον Kace δεν είδα. Εδώ και 3 έτη πιστεύω ότι παίζει το ίδιο ποδόσφαιρο. Βέβαια είναι μικρός, όπως σωστά γράψατε και έχει πιθανότητες να δείξει βελτίωση. Μπορεί ήδη να την έχει δείξει και οι κουρασμένοι, πρεσβυωπικοί οφθαλμοί μου να μην το έχουν αντιληφθεί.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

o Κάτσε έχει ένα πλεονέκτημα το οποίο υπερβαίνει τα αυστηρά αθλητικά όρια.

έχει το λεγόμενο και ως...work rate :mrgreen:

κάτι που σημαίνει ότι το παιδί, γερό να είναι, όποιο και να είναι το "ταβάνι¨ του, μέσα απο το πείσμα και τη δουλειά που ρίχνει, μπορεί και να το ξεπεράσει. όπως άλλωστε μας έχει δείξει αυτά τα χρόνια που απο ένα καχεκτικό παιδάκι που απλά έτρεχε πολύ πλεον είναι ένας παίχτης που κάνει περισσότερες δουλειές στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

αντι να εχουμε κανενα παπα να διαβασουμε , τοσα ποστς για τον Κατσε ; :? :evil:
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

sourmenetes έγραψε:
zarathustra79 έγραψε:Φυσικά και ήθελε να φύγει ο λουκας, αφού σε χρονιά που έκανε 10 γκολ κ 15 ασσίστ η κερκιδα τον έβριζε εν χορώ. Τι περιμένεις, να σκίζει τη φανέλα του για την ομάδα; Αυτό ακριβώς είναι το επιχείρημα μου, οτι καταφέραμε μαυτα κ μαυτα να τον απαξιωσουμε και τελικα να τον πουλήσουμε μονο 1,5Μ...

Αυτη τη στιγμη η αξια του στο τρανσφερμαρκτ ειναι 6Μ και καλπάζει προς τα πάνω και μεις κανουμε σταυρουλακια μπας και πουληθει το καλοκαιρι για να τσιμπήσουμε κανα ψωροεκατομμυριο απο το ποσοστο μεταωλησης.

@sn0ufel4: Αντε να το δεχτω οτι ο κατσε δεν εχει το καθετο παιχνιδι μπαλας του τσιμιροτ και τις μπαλιες κ τα σουτ του αντονις. Αυτοι τα τρεξιματα του κατσε τα εχουν;;;
Συμφωνω σε ολα εκτος του οτι ο λουκας εφυγε λογω κραξιματος..το παιδι θα την εκανε ακομα και τσου λου να βγαιναμε.
Και το 1,5 ητανε επειδη η ομαδα που ηθελε να παει δεν εχει μαντηλι να κλαψει... Παντως πιστευω οτι κατω απο 30% δεν πρεπει να εχουμε οποτε στη τωρινη τιμη + οποια υπεραξια τουλαχιστον 2,5 μυρια τα τσεπωνουμε, αν βεβαια δεχτει να αποχωρησει απο την ομαδα της καρδιας του....

Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Λαθος παραθεση εβαλα, το σχολιο μου αφορα το σχολιο του συνομιλικου μου μαλλον Ζαρα

Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

ξεχναμε ευκολα..ο κατσε μας εχει κανει να τον αποθεωσουμε δικαιως πολλες φορες..
απορω απο που ξεκινησε η αμφισβητηση,
δουλευταρας με ψυχικα χαρισματα σκληροτητα και ανθεκτικοτητα..
η κινηση του μπορει να παρομοιαστει με τη συχνοτητα κινησης και το αποθεμα ενεργειας των πετουμενων εντομων..
βρισκεται παντου και με λιγα λογια προσφερει ενεργεια..
σε αντιθεση με τον τζιωλη που ειναι σαν ακινητο τοτεμ..
αλλωστε η συγκριση μεταξυ των δυο πρεπει να γινει και οχι με σαμπο αντωνης τσιμιροτ..
εχει σκοραρει και τουλαχιστον διπλασιες τριπλασιες φορες απο τον τζιωλη..
τον οποιο δε θα ανανεωνα..
με σαμπο τσιμιροτ αντωνης κατσε χαριση και γκολασα μπορεις να δημιουργησεις ωραιους συνδιασμους με χημεια..ο κατσε εχει μοναδικα χαρακτηριστικα..
εγω φοβαμαι πολυ οτι απο τη μια θ ανανεωθει ο τζιωλης και απο την αλλη θα παει δανεικος ο αντωνης ..το ποδοσφαιρικο παραλογο δηλαδη..αλλωστε ΠΑΟΚ εισαι ..εχουμε συνηθισει
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ο Τζιόλης έχει ΡΗΤΡΑ στο συμβόλαιο του που λήγει φέτος και αναφέρει ότι αν έχει συμμετοχή στο 60% των φετινών αγώνων τότε ανανεώνεται ΑΥΤΟΜΑΤΑ.

αυτό πέρα απο τα παιχτικά, που διαφωνώ αλλά τεσπα. :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”