Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
- zarathustra79
Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Ωραία συμφωνω λοιπον και γω. Για μενα δεν υπαρχει κανενα να φυγει ο ταδε. Ουτε φυσικα διπολο ή ο ενας ή ο αλλος. Ολοι χωρανε στην ομαδα, ειδικα υπο τις συνθηκες πολλων αγωνων και συχνων τραυματισμων που υπαρχουν. Και το ποιος θα μεινει ή ποιος θα φυγει θα το αποφασισουν ο τεχνικος διευθυντης κ ο προπονητης. Κανενας αλλος.
- pisakaipoupoula
φίλε zara φυσικά και δεν απαξίωσε κανείς τον Κάτσε, και φυσικά μακάρι να βελτιωθεί κι άλλο το παιδί και να ναι για πολλά χρόνια εδώ, αν βελτιωθεί....απλά είπαμε ότι Τσίμιροτ, Σάμπο και Αντώνης έχουν καλύτερα στοιχεία που μας βελτιώνουν επιθετικά, είναι πιο 8άρια και οι 3.
Αν έρθει καλή πρόταση για Κάτσε εν όψει και γιούρο, δε θα ταν κ άσχημα να το σκεφτόντουσαν οι δικοί μας.
Αν έρθει καλή πρόταση για Κάτσε εν όψει και γιούρο, δε θα ταν κ άσχημα να το σκεφτόντουσαν οι δικοί μας.
- kataramenos5
Αντε και μας χαιρετησαν και οι δυο .Το Βελλιο?Το Βελλιο?Επειδη εκανε ενα ακλο ξεκινημα τσουπ να γραψουν οι αρδ οτι ενδιαφερομαστε?Ποσοι Βελλιοι να υπαρχουν στην ατζεντα του Φρανκ?Mīngus έγραψε:Όταν έχεις Μπερμπάτοφ και Κλάους για 1 θέση, γιατί ουσιαστικά με ένα καθαρό φορ παίζουμε, δεν νομίζω να ενδιαφερόμαστε για Βέλλιο. Εκτός κι αν μας χαιρετίσει κάποιος εκ των 2.
Ζαρα δεν ξερω που τα βλεπεις αυτα για τα φοβερα κοψιματα του Κατσε.
Ο Κατσε στην αμυνα τακτικα δεν ειναι ιδιαιτερα καλος (οχι οτι και οι αλλοι τα προηγουμενα χρονια ηταν καλυτεροι). Καλα τα τρεξιματα αλλα μονιμος απο πισω κυνηγαει παικτες.
Ο Κατσε στην αμυνα τακτικα δεν ειναι ιδιαιτερα καλος (οχι οτι και οι αλλοι τα προηγουμενα χρονια ηταν καλυτεροι). Καλα τα τρεξιματα αλλα μονιμος απο πισω κυνηγαει παικτες.
- zarathustra79
Ρε μανια, στο τελος θα με βγαλετε και οτι ειμαι ο μανατζερ του κατσε. Και ειναι και αντιπαθεστατος (ο ιδιος που πηγε τον τζανδαρη στον γαυρο νομιζω). Δεν προσπαθω να αποδειξω οτι ο κατσε ειναι καλυτερος και αξιζει περισσοτερο απο τους αλλους, αλλα οτι δεν υπαρχει λογος για να τον μειωνουμε. Αν θες να τον πουλησεις, πρεπει και να τον βαζεις και να τον στηριξεις για να παιξει. Αν φαει παγκο, αυτοματα μειωνεται η αξια του. Κ ουτε να χαντακωσεις τους υπολοιπους. Ολοι χωρανε.
Αλλα ρε παιδια καθηστε να τους δουμε τους αλλους και σε κανονικες συνθηκες και μετα να συμπερανουμε τι απιδια πιανουν. Μαλιασε η γλωσσα μου να το λεω. Και ο βαγγελής όταν είχε έρθει μια χαρα κάθετες μπαλιές έβγαζε, αλλα αυτό δεν τον έκανε και παιχταρα.
Αλλα ρε παιδια καθηστε να τους δουμε τους αλλους και σε κανονικες συνθηκες και μετα να συμπερανουμε τι απιδια πιανουν. Μαλιασε η γλωσσα μου να το λεω. Και ο βαγγελής όταν είχε έρθει μια χαρα κάθετες μπαλιές έβγαζε, αλλα αυτό δεν τον έκανε και παιχταρα.
- pisakaipoupoula
Ναι νομίζω αυτός είναι, κ έχει και τον Κωνσταντινίδη δυστυχώς.
Ο Λάμπρος τεχνικά μια χαρά παίκτης ήταν, ειδικά για εκείνη τη περίοδο, στα υπόλοιπα υστερούσε
Ο Λάμπρος τεχνικά μια χαρά παίκτης ήταν, ειδικά για εκείνη τη περίοδο, στα υπόλοιπα υστερούσε
Κι αυτοι οι μαλακες οι Αγγλοι τοσα χρονια τον "φτιαχνανε"kataramenos5 έγραψε:Αντε και μας χαιρετησαν και οι δυο .Το Βελλιο?Το Βελλιο?Επειδη εκανε ενα ακλο ξεκινημα τσουπ να γραψουν οι αρδ οτι ενδιαφερομαστε?Ποσοι Βελλιοι να υπαρχουν στην ατζεντα του Φρανκ?Mīngus έγραψε:Όταν έχεις Μπερμπάτοφ και Κλάους για 1 θέση, γιατί ουσιαστικά με ένα καθαρό φορ παίζουμε, δεν νομίζω να ενδιαφερόμαστε για Βέλλιο. Εκτός κι αν μας χαιρετίσει κάποιος εκ των 2.
και ειπαν να κανουν μια αγαθοεργια και τον αφησαν να φυγει αφορολογητα.

Ειπαμε το ξενο ειναι πιο καλο
αλλά αυτο εχει να κανει μονο με το "κοκό".

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prist64 την Τετ 09 Δεκ 2015, 14:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Συμφωνω σε ολα εκτος του οτι ο λουκας εφυγε λογω κραξιματος..το παιδι θα την εκανε ακομα και τσου λου να βγαιναμε.zarathustra79 έγραψε:Φυσικά και ήθελε να φύγει ο λουκας, αφού σε χρονιά που έκανε 10 γκολ κ 15 ασσίστ η κερκιδα τον έβριζε εν χορώ. Τι περιμένεις, να σκίζει τη φανέλα του για την ομάδα; Αυτό ακριβώς είναι το επιχείρημα μου, οτι καταφέραμε μαυτα κ μαυτα να τον απαξιωσουμε και τελικα να τον πουλήσουμε μονο 1,5Μ...
Αυτη τη στιγμη η αξια του στο τρανσφερμαρκτ ειναι 6Μ και καλπάζει προς τα πάνω και μεις κανουμε σταυρουλακια μπας και πουληθει το καλοκαιρι για να τσιμπήσουμε κανα ψωροεκατομμυριο απο το ποσοστο μεταωλησης.
@sn0ufel4: Αντε να το δεχτω οτι ο κατσε δεν εχει το καθετο παιχνιδι μπαλας του τσιμιροτ και τις μπαλιες κ τα σουτ του αντονις. Αυτοι τα τρεξιματα του κατσε τα εχουν;;;
- ΑποστόληςΑ
Απόψεις εκθέτουμε που είναι υποκειμενικές και όπως οτιδήποτε το υποκειμενικό, ο καθένας μπορεί να κάνει λάθος.
Στον Cimirot, αλλά και στον Antonis είδα περισσότερο μυαλό στο παιχνίδι τους, γι' αυτό και πιστεύω ότι έχουν εξέλιξη. Στον Kace δεν είδα. Εδώ και 3 έτη πιστεύω ότι παίζει το ίδιο ποδόσφαιρο. Βέβαια είναι μικρός, όπως σωστά γράψατε και έχει πιθανότητες να δείξει βελτίωση. Μπορεί ήδη να την έχει δείξει και οι κουρασμένοι, πρεσβυωπικοί οφθαλμοί μου να μην το έχουν αντιληφθεί.
Στον Cimirot, αλλά και στον Antonis είδα περισσότερο μυαλό στο παιχνίδι τους, γι' αυτό και πιστεύω ότι έχουν εξέλιξη. Στον Kace δεν είδα. Εδώ και 3 έτη πιστεύω ότι παίζει το ίδιο ποδόσφαιρο. Βέβαια είναι μικρός, όπως σωστά γράψατε και έχει πιθανότητες να δείξει βελτίωση. Μπορεί ήδη να την έχει δείξει και οι κουρασμένοι, πρεσβυωπικοί οφθαλμοί μου να μην το έχουν αντιληφθεί.
o Κάτσε έχει ένα πλεονέκτημα το οποίο υπερβαίνει τα αυστηρά αθλητικά όρια.
έχει το λεγόμενο και ως...work rate
κάτι που σημαίνει ότι το παιδί, γερό να είναι, όποιο και να είναι το "ταβάνι¨ του, μέσα απο το πείσμα και τη δουλειά που ρίχνει, μπορεί και να το ξεπεράσει. όπως άλλωστε μας έχει δείξει αυτά τα χρόνια που απο ένα καχεκτικό παιδάκι που απλά έτρεχε πολύ πλεον είναι ένας παίχτης που κάνει περισσότερες δουλειές στο γήπεδο.
έχει το λεγόμενο και ως...work rate

κάτι που σημαίνει ότι το παιδί, γερό να είναι, όποιο και να είναι το "ταβάνι¨ του, μέσα απο το πείσμα και τη δουλειά που ρίχνει, μπορεί και να το ξεπεράσει. όπως άλλωστε μας έχει δείξει αυτά τα χρόνια που απο ένα καχεκτικό παιδάκι που απλά έτρεχε πολύ πλεον είναι ένας παίχτης που κάνει περισσότερες δουλειές στο γήπεδο.
- john4serres
αντι να εχουμε κανενα παπα να διαβασουμε , τοσα ποστς για τον Κατσε ;

- Kostomanolis
Και το 1,5 ητανε επειδη η ομαδα που ηθελε να παει δεν εχει μαντηλι να κλαψει... Παντως πιστευω οτι κατω απο 30% δεν πρεπει να εχουμε οποτε στη τωρινη τιμη + οποια υπεραξια τουλαχιστον 2,5 μυρια τα τσεπωνουμε, αν βεβαια δεχτει να αποχωρησει απο την ομαδα της καρδιας του....sourmenetes έγραψε:Συμφωνω σε ολα εκτος του οτι ο λουκας εφυγε λογω κραξιματος..το παιδι θα την εκανε ακομα και τσου λου να βγαιναμε.zarathustra79 έγραψε:Φυσικά και ήθελε να φύγει ο λουκας, αφού σε χρονιά που έκανε 10 γκολ κ 15 ασσίστ η κερκιδα τον έβριζε εν χορώ. Τι περιμένεις, να σκίζει τη φανέλα του για την ομάδα; Αυτό ακριβώς είναι το επιχείρημα μου, οτι καταφέραμε μαυτα κ μαυτα να τον απαξιωσουμε και τελικα να τον πουλήσουμε μονο 1,5Μ...
Αυτη τη στιγμη η αξια του στο τρανσφερμαρκτ ειναι 6Μ και καλπάζει προς τα πάνω και μεις κανουμε σταυρουλακια μπας και πουληθει το καλοκαιρι για να τσιμπήσουμε κανα ψωροεκατομμυριο απο το ποσοστο μεταωλησης.
@sn0ufel4: Αντε να το δεχτω οτι ο κατσε δεν εχει το καθετο παιχνιδι μπαλας του τσιμιροτ και τις μπαλιες κ τα σουτ του αντονις. Αυτοι τα τρεξιματα του κατσε τα εχουν;;;
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kostomanolis
Λαθος παραθεση εβαλα, το σχολιο μου αφορα το σχολιο του συνομιλικου μου μαλλον Ζαρα
ξεχναμε ευκολα..ο κατσε μας εχει κανει να τον αποθεωσουμε δικαιως πολλες φορες..
απορω απο που ξεκινησε η αμφισβητηση,
δουλευταρας με ψυχικα χαρισματα σκληροτητα και ανθεκτικοτητα..
η κινηση του μπορει να παρομοιαστει με τη συχνοτητα κινησης και το αποθεμα ενεργειας των πετουμενων εντομων..
βρισκεται παντου και με λιγα λογια προσφερει ενεργεια..
σε αντιθεση με τον τζιωλη που ειναι σαν ακινητο τοτεμ..
αλλωστε η συγκριση μεταξυ των δυο πρεπει να γινει και οχι με σαμπο αντωνης τσιμιροτ..
εχει σκοραρει και τουλαχιστον διπλασιες τριπλασιες φορες απο τον τζιωλη..
τον οποιο δε θα ανανεωνα..
με σαμπο τσιμιροτ αντωνης κατσε χαριση και γκολασα μπορεις να δημιουργησεις ωραιους συνδιασμους με χημεια..ο κατσε εχει μοναδικα χαρακτηριστικα..
εγω φοβαμαι πολυ οτι απο τη μια θ ανανεωθει ο τζιωλης και απο την αλλη θα παει δανεικος ο αντωνης ..το ποδοσφαιρικο παραλογο δηλαδη..αλλωστε ΠΑΟΚ εισαι ..εχουμε συνηθισει
απορω απο που ξεκινησε η αμφισβητηση,
δουλευταρας με ψυχικα χαρισματα σκληροτητα και ανθεκτικοτητα..
η κινηση του μπορει να παρομοιαστει με τη συχνοτητα κινησης και το αποθεμα ενεργειας των πετουμενων εντομων..
βρισκεται παντου και με λιγα λογια προσφερει ενεργεια..
σε αντιθεση με τον τζιωλη που ειναι σαν ακινητο τοτεμ..
αλλωστε η συγκριση μεταξυ των δυο πρεπει να γινει και οχι με σαμπο αντωνης τσιμιροτ..
εχει σκοραρει και τουλαχιστον διπλασιες τριπλασιες φορες απο τον τζιωλη..
τον οποιο δε θα ανανεωνα..
με σαμπο τσιμιροτ αντωνης κατσε χαριση και γκολασα μπορεις να δημιουργησεις ωραιους συνδιασμους με χημεια..ο κατσε εχει μοναδικα χαρακτηριστικα..
εγω φοβαμαι πολυ οτι απο τη μια θ ανανεωθει ο τζιωλης και απο την αλλη θα παει δανεικος ο αντωνης ..το ποδοσφαιρικο παραλογο δηλαδη..αλλωστε ΠΑΟΚ εισαι ..εχουμε συνηθισει
ο Τζιόλης έχει ΡΗΤΡΑ στο συμβόλαιο του που λήγει φέτος και αναφέρει ότι αν έχει συμμετοχή στο 60% των φετινών αγώνων τότε ανανεώνεται ΑΥΤΟΜΑΤΑ.
αυτό πέρα απο τα παιχτικά, που διαφωνώ αλλά τεσπα.
αυτό πέρα απο τα παιχτικά, που διαφωνώ αλλά τεσπα.