Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Έχει σχέση η αντιπαράθεσή μου με τον Σεραφείμ, Ντεσπέ;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ναι
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

ΟΚ, καλά κατάλαβα!
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Sera4 έγραψε:το οτι εσυ μπορεις και κανεις τις συστασεις δεν σου δινει και το δικαιωμα να κανεις καταχρηση της εξουσιας σου...δεν εχω θεση εδω μεσα γι αυτο και απενεργοποιω απο αυτη τη στιγμη τον λογαριασμο μου...
desperando έγραψε:θα ηθελα παρακαλω πολυ να διαγραφει ο λογαριασμος και τα οποια στοιχεια μου εχω δωσει σε αυτο το σαιτ
Δικές σας είναι οι όποιες αποφάσεις, εγώ απλώς σας παρακαλώ και τους δύο (και τον Ντίνο) να αλλάξετε γνώμη.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Λογαριασμος δε γινεται διαγραφη.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Dinos_Liverpool έγραψε:Καλά, δεν θα μαλώσετε κιόλας...

Γκόραν, ξέρουμε, βρε συ, ποιος γράφει και πότε. Ελέγχεται η κατάσταση! Be sure! Κι εγώ παρατηρώ, πάντως, ότι μερικές (μερικές ; ) φορές γράφεις παραπανήσια πράγματα. Μπες λίγο καλύτερα στο πνεύμα του φόρουμ και περιόρισε τα αχρείαστα ποστ, σε παρακαλώ.

Και για τους υπόλοιπους...

Εντάξει, ανοικτό φόρουμ είμαστε, ας δεχτούμε τον άλλο με τις όποιες ιδιαιτερότητές του, εντός των πλαισίων βέβαια. Εγώ πώς ανέχομαι π.χ. μερικούς υπέργηρους που η σχέση τους με το χιούμορ έχει διαρραγεί ολοσχερώς;
:roll: :roll: :roll:
Καλησπερα.Με βαση για τους υπολοιπους που λες,επειδη ειμαι νεος εδω μεσα σαν μελος ,πλην ομως σας διαβαζω εδω κ περιπου 3-4 χρονια ειδικα τοτε που γινοταν ο χαμος με τον Σαλπιγγιδη και γι αυτο δεν ηθελα να γραφτω τοτε για τη γκρινια κ τις αντιπαραθεσεις που υπηρχαν ,θα θελα προσωπικα σε μενα οταν βλεπετε οτι κατι δεν παει καλα με τα σχολια μου να μου τα κοβετε η να μου κανετε μια παρατηρηση, αν ειναι να αρχισει αντιπαραθεση η αν ειναι μεγαλα σε μεγεθος η ακαταλαβιστικα η κανω τον ξερολα.Επισης δεν ξερω αν ειναι το σωστο τοπικ αλλα καποια παιδια που διαβαζα παλια εδω, οπως πχ γω ζορρο δεν γραφουν πολυ.Επισης εχω μια ηλικια(μεγαλος το μαθα αυτο το πραγμα κ δεν κατεχω φατσουλεςς κλπ.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Όταν κάτι κρίνουμε πως είναι λάθος αδερφέ,το γράφουμε συνήθως κάτω στο ίδιο post με μπλε γράμματα για να φαίνεται..

Γενικά βρισιές δεν επιτρέπουμε..Όλα σε λογικά πλαίσια θεωρώ.. :)
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Στέφανε, σε τι να αλλάξω γνώμη εγώ;

Τίποτα απολύτως δεν έχω με τα παλικάρια, ούτε έχω διαγράψει κανένα λογαριασμό. Μία παρεξήγηση είχαμε με στον Σεραφείμ, διότι δεν θέλει να αντιληφθεί πως δεν είναι σωστό να συντηρούμε αρνητικό κλίμα εις βάρος οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή (του Γλύκου, εν προκειμένω). Το να γράφουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα "δεν κάνει", "πολύ χαμηλού επιπέδου" τι νόημα έχει;

Παρατήρηση και μάλιστα με το καλό του έγινε. Ο ίδιος δεν αντέδρασε σωστά, θίχθηκε πολύ πέραν της παρατήρησης που του έγινε και μάλιστα δεν απαντούσε, ανάλογα με το ύφος της παρατήρησης, αλλά πολύ πιο έντονα και προσβλητικά σε κάποιο βαθμό.

Αύριο, ας ξαναδεί με περισσότερη ηρεμία το διάλογο που είχαμε και εύχομαι να ανακαλέσει την απόφασή του. Και ο Ντεσπέ ο ίδιο.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

sourmenetes έγραψε:Λογαριασμος δε γινεται διαγραφη.
Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω αυτό; Τι πάει να πει δεν γίνεται διαγραφή; Δεν έχετε πρόσβαση στη DB της εφαρμογής σας δηλαδή και δεν μπορείτε να διαγράφετε ένα account;

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Έχω την εντύπωση ότι οι site admins μπορούν, teacher, Stallion...
Και πάλι χωρίς να είμαι σίγουρος.
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

stephanos έγραψε:
Sera4 έγραψε:το οτι εσυ μπορεις και κανεις τις συστασεις δεν σου δινει και το δικαιωμα να κανεις καταχρηση της εξουσιας σου...δεν εχω θεση εδω μεσα γι αυτο και απενεργοποιω απο αυτη τη στιγμη τον λογαριασμο μου...
desperando έγραψε:θα ηθελα παρακαλω πολυ να διαγραφει ο λογαριασμος και τα οποια στοιχεια μου εχω δωσει σε αυτο το σαιτ
Δικές σας είναι οι όποιες αποφάσεις, εγώ απλώς σας παρακαλώ και τους δύο (και τον Ντίνο) να αλλάξετε γνώμη.

Εγώ παρακαλώ αν γίνεται, να διαγραφεί ο Ντίνος . Σκέφτηκα να ζητήσω κι εγώ τη διαγραφή μου λόγω του συγκεκριμένου διαχειριστή αλλά επειδή έχω την εντύπωση πως το φόρουμ δεν του ανήκει, αν και ο ίδιος αυτό πιστεύει, προτείνω στους αντμιν τη διαγραφή ή καθαίρεσή του πριν το φόρουμ κλείσει εξ αιτίας του.

Αν πάλι του ανήκει , ζητώ κι εγώ τη διαγραφή μου.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δεν γίνεται να διαγραφεί ο Ντίνος, οπότε διαγράφω τον λογαριασμό σου;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Τι εγινε παλι;

Ησυχια δε βρίσκουμε
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Κανένας δε γίνεται να διαγραφεί είπατε. Είναι το φόρουμ δικό σου; Αυτό ρώτησα. Αν ναι, τον διαγράφεις αμέσως. Ή τον κλειδώνεις.

Α κάνε και καμιά αυτοκριτική. Για το καλό σου, που λες κι εσύ. :D
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Που να είχαμε χάσει χτες ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”