Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- Dinos_Liverpool
- desperando
- Επικοινωνία:
- Dinos_Liverpool
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Sera4 έγραψε:το οτι εσυ μπορεις και κανεις τις συστασεις δεν σου δινει και το δικαιωμα να κανεις καταχρηση της εξουσιας σου...δεν εχω θεση εδω μεσα γι αυτο και απενεργοποιω απο αυτη τη στιγμη τον λογαριασμο μου...
Δικές σας είναι οι όποιες αποφάσεις, εγώ απλώς σας παρακαλώ και τους δύο (και τον Ντίνο) να αλλάξετε γνώμη.desperando έγραψε:θα ηθελα παρακαλω πολυ να διαγραφει ο λογαριασμος και τα οποια στοιχεια μου εχω δωσει σε αυτο το σαιτ
- sourmenetes
- Moderator
-
- Mr Ξερόλας 2019
Καλησπερα.Με βαση για τους υπολοιπους που λες,επειδη ειμαι νεος εδω μεσα σαν μελος ,πλην ομως σας διαβαζω εδω κ περιπου 3-4 χρονια ειδικα τοτε που γινοταν ο χαμος με τον Σαλπιγγιδη και γι αυτο δεν ηθελα να γραφτω τοτε για τη γκρινια κ τις αντιπαραθεσεις που υπηρχαν ,θα θελα προσωπικα σε μενα οταν βλεπετε οτι κατι δεν παει καλα με τα σχολια μου να μου τα κοβετε η να μου κανετε μια παρατηρηση, αν ειναι να αρχισει αντιπαραθεση η αν ειναι μεγαλα σε μεγεθος η ακαταλαβιστικα η κανω τον ξερολα.Επισης δεν ξερω αν ειναι το σωστο τοπικ αλλα καποια παιδια που διαβαζα παλια εδω, οπως πχ γω ζορρο δεν γραφουν πολυ.Επισης εχω μια ηλικια(μεγαλος το μαθα αυτο το πραγμα κ δεν κατεχω φατσουλεςς κλπ.Dinos_Liverpool έγραψε:Καλά, δεν θα μαλώσετε κιόλας...
Γκόραν, ξέρουμε, βρε συ, ποιος γράφει και πότε. Ελέγχεται η κατάσταση! Be sure! Κι εγώ παρατηρώ, πάντως, ότι μερικές (μερικές ; ) φορές γράφεις παραπανήσια πράγματα. Μπες λίγο καλύτερα στο πνεύμα του φόρουμ και περιόρισε τα αχρείαστα ποστ, σε παρακαλώ.
Και για τους υπόλοιπους...
Εντάξει, ανοικτό φόρουμ είμαστε, ας δεχτούμε τον άλλο με τις όποιες ιδιαιτερότητές του, εντός των πλαισίων βέβαια. Εγώ πώς ανέχομαι π.χ. μερικούς υπέργηρους που η σχέση τους με το χιούμορ έχει διαρραγεί ολοσχερώς;
![]()
![]()
![]()
Όταν κάτι κρίνουμε πως είναι λάθος αδερφέ,το γράφουμε συνήθως κάτω στο ίδιο post με μπλε γράμματα για να φαίνεται..
Γενικά βρισιές δεν επιτρέπουμε..Όλα σε λογικά πλαίσια θεωρώ..
Γενικά βρισιές δεν επιτρέπουμε..Όλα σε λογικά πλαίσια θεωρώ..

- Dinos_Liverpool
Στέφανε, σε τι να αλλάξω γνώμη εγώ;
Τίποτα απολύτως δεν έχω με τα παλικάρια, ούτε έχω διαγράψει κανένα λογαριασμό. Μία παρεξήγηση είχαμε με στον Σεραφείμ, διότι δεν θέλει να αντιληφθεί πως δεν είναι σωστό να συντηρούμε αρνητικό κλίμα εις βάρος οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή (του Γλύκου, εν προκειμένω). Το να γράφουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα "δεν κάνει", "πολύ χαμηλού επιπέδου" τι νόημα έχει;
Παρατήρηση και μάλιστα με το καλό του έγινε. Ο ίδιος δεν αντέδρασε σωστά, θίχθηκε πολύ πέραν της παρατήρησης που του έγινε και μάλιστα δεν απαντούσε, ανάλογα με το ύφος της παρατήρησης, αλλά πολύ πιο έντονα και προσβλητικά σε κάποιο βαθμό.
Αύριο, ας ξαναδεί με περισσότερη ηρεμία το διάλογο που είχαμε και εύχομαι να ανακαλέσει την απόφασή του. Και ο Ντεσπέ ο ίδιο.
Τίποτα απολύτως δεν έχω με τα παλικάρια, ούτε έχω διαγράψει κανένα λογαριασμό. Μία παρεξήγηση είχαμε με στον Σεραφείμ, διότι δεν θέλει να αντιληφθεί πως δεν είναι σωστό να συντηρούμε αρνητικό κλίμα εις βάρος οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή (του Γλύκου, εν προκειμένω). Το να γράφουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα "δεν κάνει", "πολύ χαμηλού επιπέδου" τι νόημα έχει;
Παρατήρηση και μάλιστα με το καλό του έγινε. Ο ίδιος δεν αντέδρασε σωστά, θίχθηκε πολύ πέραν της παρατήρησης που του έγινε και μάλιστα δεν απαντούσε, ανάλογα με το ύφος της παρατήρησης, αλλά πολύ πιο έντονα και προσβλητικά σε κάποιο βαθμό.
Αύριο, ας ξαναδεί με περισσότερη ηρεμία το διάλογο που είχαμε και εύχομαι να ανακαλέσει την απόφασή του. Και ο Ντεσπέ ο ίδιο.
Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω αυτό; Τι πάει να πει δεν γίνεται διαγραφή; Δεν έχετε πρόσβαση στη DB της εφαρμογής σας δηλαδή και δεν μπορείτε να διαγράφετε ένα account;sourmenetes έγραψε:Λογαριασμος δε γινεται διαγραφη.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Έχω την εντύπωση ότι οι site admins μπορούν, teacher, Stallion...
Και πάλι χωρίς να είμαι σίγουρος.
Και πάλι χωρίς να είμαι σίγουρος.
- Black&White
stephanos έγραψε:Sera4 έγραψε:το οτι εσυ μπορεις και κανεις τις συστασεις δεν σου δινει και το δικαιωμα να κανεις καταχρηση της εξουσιας σου...δεν εχω θεση εδω μεσα γι αυτο και απενεργοποιω απο αυτη τη στιγμη τον λογαριασμο μου...Δικές σας είναι οι όποιες αποφάσεις, εγώ απλώς σας παρακαλώ και τους δύο (και τον Ντίνο) να αλλάξετε γνώμη.desperando έγραψε:θα ηθελα παρακαλω πολυ να διαγραφει ο λογαριασμος και τα οποια στοιχεια μου εχω δωσει σε αυτο το σαιτ
Εγώ παρακαλώ αν γίνεται, να διαγραφεί ο Ντίνος . Σκέφτηκα να ζητήσω κι εγώ τη διαγραφή μου λόγω του συγκεκριμένου διαχειριστή αλλά επειδή έχω την εντύπωση πως το φόρουμ δεν του ανήκει, αν και ο ίδιος αυτό πιστεύει, προτείνω στους αντμιν τη διαγραφή ή καθαίρεσή του πριν το φόρουμ κλείσει εξ αιτίας του.
Αν πάλι του ανήκει , ζητώ κι εγώ τη διαγραφή μου.
- Dinos_Liverpool
Δεν γίνεται να διαγραφεί ο Ντίνος, οπότε διαγράφω τον λογαριασμό σου;
- Black&White
Κανένας δε γίνεται να διαγραφεί είπατε. Είναι το φόρουμ δικό σου; Αυτό ρώτησα. Αν ναι, τον διαγράφεις αμέσως. Ή τον κλειδώνεις.
Α κάνε και καμιά αυτοκριτική. Για το καλό σου, που λες κι εσύ.
Α κάνε και καμιά αυτοκριτική. Για το καλό σου, που λες κι εσύ.