Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

To forum δεν υπάρχει για να επιλέγουμε σωστές απόψεις και να τις εξυψώνουμε. Το forum υπάρχει για να ακούγονται όλες οι απόψεις! Εμείς είμαστε εδώ για να γίνεται όλο αυτό κόσμια! ;)
Εγώ όταν γράφτηκα εδώ, ήμουν 15 χρονώ ( :cry: ) και δεν είχα άποψη για πολλά πράγματα*, οπότε διάβαζα εδώ το μακρύ και το κοντό του καθενού και διαμόρφωσα μια δική μου γνώμη για το πώς βλέπω τον Π.Α.Ο.Κ. και τα πράγματα γενικότερα! Αν τότε υπήρχαν άτομα που έλεγαν "Ξέρεις, αυτό είναι το σωστό and fuck the rest", τότε δεν θα ήταν το ίδιο... Μετά άρχισα και να μπαίνω σε συζητήσεις..

Φυσικά δεν το λέω για να το κάνεις κι εσύ goran, μεγάλος άνθρωπος είσαι, το λέω για να καταλάβεις τη σημασία του να ακούγονται όλες οι απόψεις!

* και τώρα έγινα ξερόλας και παίζω και Ξερόλα! 8-)
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

παοκαρα23 έγραψε:Με λιγα λογια θες ενα τοπικ οπου θα προκυπτουν μεσω ψηφοφοριας οι σωστες αποψεις δλδ ο καταλογος των αποψεων του καλου ΠΑΟΚτση.Ενα πατροναρισμα των αποψεων με δημοκρατικο και καλα περιτυλιγμα..Αν δεν συμμορφωνεσαι στις αποψεις της πλειοψηφιας παιρνεις μπουλο..Σαν να μου λενε εμενα οι Συριζεοι και οι νδτες οτι αν δεν συμφωνησω οτι με περικοπη δαπανων και υπερφορολογηση θα ερθει η αναπτυξη της οικονομιας θα πρεπει να εξοστρακιστω..και για να μην ξεφευγουμε απ τα του ΠΑΟΚ καποτε η πλειοψηφια υμνουσε τον Ζαγορακη και υπηρχαν καποιοι λιγοι που σιγομουρμουριζαν διαφορα..το ποιος αποδειχτηκε σωστος νομιζω το ξερουμε ολοι πλεον.
Και ρωταω εγω: απο αυτο τι θα προκυψει;ενα φορουμ που δεν θα ναι φορουμ θα ναι απλα επαναληψη των ιδιων αποψεων και γραπτων απο διαφορετικους χρηστες;μια σουπα με λιγα λογια;
κι αυτο ολο επειδη υπαρχουν ατομα που δεν αντεχουν να διαβαζουν διαφορετικες αποψεις;
συγγνωμη αλλα αυτο ειναι δικο τους προβλημα..
Φιλε γκοραν εισαι μεγαλος ανθρωπος(οπως εχεις δηλωσει κι ο ιδιος) και νομιζω οτι μπορεις να καταλαβεις οτι ενα τετοιο εγχειρημα ειναι οχι μονο απαραδεκτο ως προς την ολη φιλοσοφια του αλλα και θα εχει και τα αντιθετα αποτελεσματα απ αυτα που επιδιωκεις.Αντ αυτου θα σε συμβουλευα να μαθεις να ζεις με τη διαφορετικη αποψη ειτε αγνοωντας την ειτε κατανοωντας την ειτε αντιπαραθετοντας τα δικα σου επιχειρηματα ως προς αυτην.
Απλά respect.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ23 δεν αντιλαμβάνομαι να κατάλαβες τίποτε από το ζουμί φίλε μου...

Ευχαριστώ για τη συμβουλή σου αλλά όπως δεν διαπίστωσες (αφού μου έδωσες τέτοια συμβουλή) ξέρω πολύ καλά να ζω με..., να σέβομαι και να δέχομαι κιόλας την διαφορετική άποψη...Απλά όταν έχω σοβαρά επιχειρήματα για να αντιπαρατεθώ σ αυτήν επειδή κάνει γενικά κακό (και ειδικά στον Π.Α.Ο.Κ.) το παλεύω μέχρι κάποιος να το καταλάβει και δεν αδιαφορώ αφήνοντας τον "στον κόσμο του"!!!

Η παραδοχή του λάθους (κι από μένα τον ίδιο κρίνω πρώτα πρώτα) είναι αυτή που διδάσκει και βελτιώνει έναν άνθρωπο και τον βάζει σε φάση να το θυμάται για να μην το επαναλάβει (όπως φυσικά κι έναν Π.Α.Ο.Κ.κτσή) κι όχι το ίδιο το λάθος που τις περισσότερες φορές άσκεφτα γίνεται και πολύ αβίαστα ξεχνιέται!!! ;)

Σε πολλά που γράφεις παραπάνω συμφωνώ αλλά σε σχέση μ αυτό που ζητάω τα βρίσκω απλά εκτός θέματος :shock:

Να είσαι καλά μιας και...Π.Α.Ο.Κ. είσαι και συ... ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

pgetsos έγραψε:Πάνω δεξιά σε κάθε μήνυμα Έχει ένα θαυμαστικό. Αν το πατήσεις, κάνεις αναφορά το μήνυμα και ένας μοντ θα το μπορέσει να το δει άμεσα
Ο.Κ. δεν το ήξερα, ευχαριστώ...
Άβαταρ μέλους
goran 64

[quote="RoMaN"]To forum δεν υπάρχει για να επιλέγουμε σωστές απόψεις και να τις εξυψώνουμε. Το forum υπάρχει για να ακούγονται όλες οι απόψεις! Εμείς είμαστε εδώ για να γίνεται όλο αυτό κόσμια! ;)
Εγώ όταν γράφτηκα εδώ, ήμουν 15 χρονώ ( :cry: ) και δεν είχα άποψη για πολλά πράγματα*, οπότε διάβαζα εδώ το μακρύ και το κοντό του καθενού και διαμόρφωσα μια δική μου γνώμη για το πώς βλέπω τον Π.Α.Ο.Κ. και τα πράγματα γενικότερα! Αν τότε υπήρχαν άτομα που έλεγαν "Ξέρεις, αυτό είναι το σωστό and fuck the rest", τότε δεν θα ήταν το ίδιο... Μετά άρχισα και να μπαίνω σε συζητήσεις..

Φυσικά δεν το λέω για να το κάνεις κι εσύ goran, μεγάλος άνθρωπος είσαι, το λέω για να καταλάβεις τη σημασία του να ακούγονται όλες οι απόψεις!

Είπα εγώ να μην ακούγονται όλες οι απόψεις βρε RoMaN μου;

Είπα να εξυψώνουμε τη σωστή άποψη; Ίσα ίσα που γι αυτό ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ η σωστή άποψη ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ (αυτό μας έλειπε, δεν μας φτάνουν οι χιλιάδες Π.Α.Ο.Κ.άρχες που έχουμε ήδη) μιας κι ο σωστός Π.Α.Ο.Κ.τσής οφείλει να είναι και ταπεινός!!!

Είπα απλά να παραδέχεται κάποιος το λάθος του όταν το καταλάβει...Το ζητούμενο είναι "Η ΓΕΝΝΑΙΑ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ"...

Αφού όμως πειστεί από τα επιχειρήματα που έχει η "διαφορετική" άποψη (οπότε πως δεν θα ακουστεί ρε φίλε;)...Ίσα ίσα που θα μπορούν να εκφραστούν πολλά περισσότερα σοβαρά επιχειρήματα κι ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ...Μάλλον λάθος το "έπιασες" το θέμα φίλε μου...

Όσο για την ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ για το σωστό το έθεσα ως ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΥΣΗ και μόνο ΟΤΑΝ κάποιος από τους δύο (ή και περισσότερους) αντιπαρατιθέμενους "ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ" και ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ...

Ελπίζω να έγινα πλήρως κατανοητός πλέον... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 30 Νοέμ 2015, 12:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Εσυ καταλαβαινεις οτι εισαι λαθος σ αυτο που προτεινεις;ΟΧΙ,δεν το καταλαβαινεις και δικαιωμα σου.Τι πρεπει να κανει η κοινοτητα να ζητησει την αποπομπη σου;Να φερουμε το θεμα σε ψηφοφορια κι αν δεν συνετιστεις με την πλειοψηφια να αποχωρησεις;Εγω λεω πως ΟΧΙ.Δεν θες να καταλαβεις,δικαιωμα σου.
Μια χαρα καταλαβα το ζουμι,εσυ προφανως δεν καταλαβαινεις που οδηγουμαστε με τετοιες λυσεις.
Τα πραγματα ειναι απλα.Επειδη κρινεις εσυ οτι εχεις "σοβαρα" επιχειρηματα,δεν σημαινει οτι ο αλλος ειναι υποχρεωμενος ουτε να συνετιστει ουτε καν να μπει σε διαδικασια διαλογου μαζι σου.Θα το κανει μοναχα αν ο ιδιος το θελησει.Δεν σε ορισε κανενας δασκαλο του "σωστου" ΠΑΟΚτση.
Σου ανεφερα και πριν παραδειγματα λαθους των πλειοψηφιων αλλα εσυ τα αγνοησες.Αν η πλειοψηφια πιστευει οτι τα επιχειρηματα της μιας πλευρας ειναι γελοια και της αλλης σοβαρα και μετα απο λιγο καιρο αποδειχτει οτι η μειοψηφια ειχε δικιο τελικα τοτε τι κανουμε;Ειδικοτερα αν δεν εχουμε μια "γεναια αποδοχη του λαθους απ τη μειοψηφια" που θα χει ως αποτελεσμα τις κυρωσεις που αναφερεις.
Η παραδοχη του λαθους δεν γινεται μεσω εξαναγκασμου αλλα μεσω συνειδητοποιησης.Ο ανθρωπος που δεν μαθαινει απ τα λαθη του θα εχει τα αποτελεσμα τα τους στη ζωη,δεν χρειαζεται εναν μπαμπουλα να του υποδεικνυει το σωστο γιατι πολυ απλα η ορθοτητα των αποψεων του μπαμπουλα ειναι υποκειμενικη περα του οτι δεν θα οφελησει τον καταπιεζομενο.
Αν η συμπεριφορα καποιου μελους καταντησει προκλητικη με ξεκαθαρα κινητρα αποπροσανατολισμου η προπαγανδας,εδω ειναι οι υπευθυνοι να αναλαβουν δραση οπως και τα μελη για να αντιδρασουν(εχει συμβει ενα σωρο φορες).Απο μονη της η κοινοτητα θα τον αποβαλλει.
Άβαταρ μέλους
goran 64

...πολλά είπα ήδη...Τα ντουβάρια δεν πέφτουν με κεφαλίδια...Κρινόμαστε κι οι δύο...
παοκαρα23

αυτο λεω και εγω κρινομαστε..δεν χρειαζετε να παρω τα λεγομενα μας βαζοντας τα σε ψηφοφορια και το αποτελεσμα να δειξει ποιος θα αποχωρησει.δεν ειμαστε στο big brother :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

παοκαρα23 έγραψε:Με λιγα λογια θες ενα τοπικ οπου θα προκυπτουν μεσω ψηφοφοριας οι σωστες αποψεις δλδ ο καταλογος των αποψεων του καλου ΠΑΟΚτση.Ενα πατροναρισμα των αποψεων με δημοκρατικο και καλα περιτυλιγμα..Αν δεν συμμορφωνεσαι στις αποψεις της πλειοψηφιας παιρνεις μπουλο.
.............................................
Νάσαι καλά παλληκάρι.

Πιο εύστοχα δε λέγεται.
Άβαταρ μέλους
goran 64

παοκαρα23 έγραψε:αυτο λεω και εγω κρινομαστε..δεν χρειαζετε να παρω τα λεγομενα μας βαζοντας τα σε ψηφοφορια και το αποτελεσμα να δειξει ποιος θα αποχωρησει.δεν ειμαστε στο big brother :mrgreen:
Το ερμηνεύεις όπως σε βολεύει αλλοιώνοντας όλο το σωστό του νοήματος αλλά δεν μπορώ και να σου το ζωγραφίσω...Sorry...game over...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 29 Νοέμ 2015, 18:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

να μπεί ένα τέλος στην ιστορία; αυτό πιστεύω είναι κάτι που όλοι συμφωνούμε!
παοκαρα23

τελευταιο κγεο και δεν προκειται να επανελθω οτι κι αν γραφτει.αλλωστε καμια προθεση να γινει ροντεο η ολη κατασταση,αλλα δεν μπορω να διαβαζω τα παρακατω
"οπως σε βολευει" ...μαλιστα..μηπως εχω και καποιον συμφερον και γι αυτο αλλοιωνω τη αληθεια σου;θα τρελαθουμε στο τελος..φαινεται για σενα οποιος εχει διαφορετικη κριση πανω σε κατι ειναι προπαγανδιστης-εχει συμφερον επειδη α αληθεια σου ειναι η μονη σωστη.
"αλλοιωνοντας το ολο σωστο του νοηματος"..φιλε δεν εκρινα προθεσεις-κινητρα,εκρινα πραξεις και τις επιπτωσεις τους..
κι εκρινα οτι η σωστοτητα του ολου εγχειρηματος ειναι μηδαμινη..αν θες το καταλαβαινεις,αν παλι δεν θες μη το καταλαβαινεις,δικαιωμα σου.
ΤΕΛΟΣ απο μενα,οτι κι αν γραφτει δεν προκειται να ξανααπαντησω.

Ουτως η αλλως οποιος διαφωνει μαζι μου,απλα ερμηνευει τα γραπτα μου οπως τον βολευουν αλλοιωνοντας τη ορθοτητα του νοηματος τους και δυστυχως δεν μπορω να γινω Πικασο για να τους κανω να καταλαβουν :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Sorry κι από μένα K_geo...δεν θα γράψω πολλά, ούτε αιχμηρά...

Συγγνώμη φίλε μου για το "όπως σε βολεύει", είναι όντως λάθος..." Όπως το καταλαβαίνεις" είναι το σωστό και δεν εκφράστηκα σωστά, έχεις δίκαιο...

Πιστεύω ότι αν ξαναδιάβαζες προσεκτικά όλα τα post μου επί του θέματος ίσως είχες άλλη άποψη...Να είσαι καλά πάντως κι ας είσαι τόσο επιθετικός και ειρωνικός μαζί μου σε αντίθεση με μένα...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

το νου σας με το φόρουμ
μη μαιντανοποιηθεί
Άβαταρ μέλους
goran 64

Είμαι της άποψης ότι για να προχωράει κάποιος στη ζωή του με σκοπό του την βελτίωση όχι μόνο του εαυτού του αλλά και του διπλανού του χρειάζεται να έχει πρώτα απ όλα την γενναιότητα να λέει, ρεαλιστικά όμως, τα εξής τρία:

"Συγγνώμη" (όταν καταλαβαίνει το λάθος του)...

"Ευχαριστώ" (όταν με οποιονδήποτε τρόπο βοηθιέται από κάποιον)... και

"Δεν πειράζει" (όταν συγχωρεί κάποιον που παραδέχεται ένα λάθος του)...

Ας κριθώ λοιπόν ευθέως γι αυτές τις πεποιθήσεις μου, τις οποίες προσπαθώ να εκφράζω και με τα posts μου μέσα στο forum...

Ευχαριστώ για την προσοχή σας...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”