Εγώ όταν γράφτηκα εδώ, ήμουν 15 χρονώ (

Φυσικά δεν το λέω για να το κάνεις κι εσύ goran, μεγάλος άνθρωπος είσαι, το λέω για να καταλάβεις τη σημασία του να ακούγονται όλες οι απόψεις!
* και τώρα έγινα ξερόλας και παίζω και Ξερόλα!

Απλά respect.παοκαρα23 έγραψε:Με λιγα λογια θες ενα τοπικ οπου θα προκυπτουν μεσω ψηφοφοριας οι σωστες αποψεις δλδ ο καταλογος των αποψεων του καλου ΠΑΟΚτση.Ενα πατροναρισμα των αποψεων με δημοκρατικο και καλα περιτυλιγμα..Αν δεν συμμορφωνεσαι στις αποψεις της πλειοψηφιας παιρνεις μπουλο..Σαν να μου λενε εμενα οι Συριζεοι και οι νδτες οτι αν δεν συμφωνησω οτι με περικοπη δαπανων και υπερφορολογηση θα ερθει η αναπτυξη της οικονομιας θα πρεπει να εξοστρακιστω..και για να μην ξεφευγουμε απ τα του ΠΑΟΚ καποτε η πλειοψηφια υμνουσε τον Ζαγορακη και υπηρχαν καποιοι λιγοι που σιγομουρμουριζαν διαφορα..το ποιος αποδειχτηκε σωστος νομιζω το ξερουμε ολοι πλεον.
Και ρωταω εγω: απο αυτο τι θα προκυψει;ενα φορουμ που δεν θα ναι φορουμ θα ναι απλα επαναληψη των ιδιων αποψεων και γραπτων απο διαφορετικους χρηστες;μια σουπα με λιγα λογια;
κι αυτο ολο επειδη υπαρχουν ατομα που δεν αντεχουν να διαβαζουν διαφορετικες αποψεις;
συγγνωμη αλλα αυτο ειναι δικο τους προβλημα..
Φιλε γκοραν εισαι μεγαλος ανθρωπος(οπως εχεις δηλωσει κι ο ιδιος) και νομιζω οτι μπορεις να καταλαβεις οτι ενα τετοιο εγχειρημα ειναι οχι μονο απαραδεκτο ως προς την ολη φιλοσοφια του αλλα και θα εχει και τα αντιθετα αποτελεσματα απ αυτα που επιδιωκεις.Αντ αυτου θα σε συμβουλευα να μαθεις να ζεις με τη διαφορετικη αποψη ειτε αγνοωντας την ειτε κατανοωντας την ειτε αντιπαραθετοντας τα δικα σου επιχειρηματα ως προς αυτην.
Ο.Κ. δεν το ήξερα, ευχαριστώ...pgetsos έγραψε:Πάνω δεξιά σε κάθε μήνυμα Έχει ένα θαυμαστικό. Αν το πατήσεις, κάνεις αναφορά το μήνυμα και ένας μοντ θα το μπορέσει να το δει άμεσα
Νάσαι καλά παλληκάρι.παοκαρα23 έγραψε:Με λιγα λογια θες ενα τοπικ οπου θα προκυπτουν μεσω ψηφοφοριας οι σωστες αποψεις δλδ ο καταλογος των αποψεων του καλου ΠΑΟΚτση.Ενα πατροναρισμα των αποψεων με δημοκρατικο και καλα περιτυλιγμα..Αν δεν συμμορφωνεσαι στις αποψεις της πλειοψηφιας παιρνεις μπουλο.
.............................................
Το ερμηνεύεις όπως σε βολεύει αλλοιώνοντας όλο το σωστό του νοήματος αλλά δεν μπορώ και να σου το ζωγραφίσω...Sorry...game over...παοκαρα23 έγραψε:αυτο λεω και εγω κρινομαστε..δεν χρειαζετε να παρω τα λεγομενα μας βαζοντας τα σε ψηφοφορια και το αποτελεσμα να δειξει ποιος θα αποχωρησει.δεν ειμαστε στο big brother