ΑΕΛ Καλλονής - Π.Α.Ο.Κ. , 30/11, 19:30, NS1 & 1HD

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: ΑΕΛ Καλλονής - Π.Α.Ο.Κ. , 30/11, 19:30, NS1 & 1HD

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Λινκ;
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Το laola θα τα δείχνει όλα τώρα;

Νομίζω είναι θέμα του ΠΑ... Καλλονής, αν παρουσιαστεί όπως πρέπει δεν θα χάσει. :|
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το λαολα δειχνει μονο τα εντος μετα απο συμφωνια με την παε ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Α δηλαδή γιοκ λινκ

Δεν πειράζει, ίσως βγει σε γούρι...άλλωστε μετά τα 2 1.15 και το 1.35 που σπάσανε δεν είναι κορόιδα οι μπουκ να δίνουν ΠΑΟΚ 1.50....σωστά;

Θα κερδίσουμε σίγουρα. 8-)
Άβαταρ μέλους
spyretto

Αν είναι να κερδίσουμε πάντως παίξτε από πρώτο ημίχρονο...ή θα είναι 0-3 στο 25' ή 0-0 τελικό.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

spyretto έγραψε:Αν είναι να κερδίσουμε πάντως παίξτε από πρώτο ημίχρονο...ή θα είναι 0-3 στο 25' ή 0-0 τελικό.
Καλημέρα σε όλους...Διπλό με καλή εμφάνιση βλέπω... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Το μεγαλύτερο λιμό της κατηγορίας η Καλλονή, του χρόνου Β' και του παραχρόνου με τρακτέρ τους κόβω...

:pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

stephanos έγραψε:
Φοίνικας έγραψε:Νίκη ή καθίστε εκεί μαζί με τους πρόσφυγες!
Οι πρόσφυγες φεύγουν από εκεί και πάνε στη Γερμανία, τί θες, να μας κάνουν καμιά πλάκα και να πάνε και οι δικοί μας; :lol:

Γερμανία, έτσι κι αλλιώς θα πήγαιναν.

[youtube]IfJemGTKoWQ[/youtube]
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ωραιος ο φοινιξ

Ρε γαμω τα μυαλα μου, εχω τρελαθει. Θελουμε ενα ματς να μας βγουν απο την αρχη μεχρι το τελος ολα. Να ξεμπουκωσουμε κανονικα. Να φυγει αυτο το "αντε να δουμε πως θα γκελαρουμε σημερα. με καλη εμφανιση, με μετρια ή με κολλυρια?" Ενα ματς που το πρωτο σουτ του μακ να γραψει, το πρωτο γυρισμα του γκαρι να γινει ασιστ στον κλαους και το πρωτο φαουλ του κατσε να παει λιγο πιο κατω απο τη συμβολη που σημαδεψε δυο φορες αν θυμαμαι καλα φετος. Δεν θελω κατι το τραγικο. Απλως αυτο γαμω το κερατο μου. Αντε και μας εχουν γυρισει τα κεφαλια ενα γαμημενο Νοεμβρη τωρα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Είμαστε ειδικοί στο να αναστενουμε νεκρούς, κάτι μου λέει ότι αυτό θα κάνουμε και αύριο.
Θέλω αλλα δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξος.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

buffalobill4 έγραψε:Ρε γ@μω τα μυαλα μου, εχω τρελαθει. Θελουμε ενα ματς να μας βγουν απο την αρχη μεχρι το τελος ολα. Να ξεμπουκωσουμε κανονικα. Να φυγει αυτο το "αντε να δουμε πως θα γκελαρουμε σημερα. με καλη εμφανιση, με μετρια ή με κολλυρια?" Ενα ματς που το πρωτο σουτ του μακ να γραψει, το πρωτο γυρισμα του γκαρι να γινει ασιστ στον κλαους και το πρωτο φαουλ του κατσε να παει λιγο πιο κατω απο τη συμβολη που σημαδεψε δυο φορες αν θυμαμαι καλα φετος. Δεν θελω κατι το τραγικο. Απλως αυτο γ@μω το κερατο μου. Αντε και μας εχουν γυρισει τα κεφαλια ενα γ@μημενο Νοεμβρη τωρα.
αμην.

υγ; απλά βάζε παπάκια άλλη φορά. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Λοιπον αυτο ειναι ενα must win παιχνιδι καθαρα και μονο λογω ψυχολογιας.Ενταξει μην τρελαθουμε κιολας με μια καλλονη παιζουμε που ειναι στον πατο της βαθμολογιας, οκ ο ΠΑΟΚ το χει στο DNA να ανασταινει τον καθε πεθαμενο αλλα οπως και να χει ακομα και σε αυτη τη δυσκολη στιγμη δεν υπαρχει μετρο συγκρισης. Δεν με ενδιαφερει ποιοι θα παιξουν με τι συστημα θα κατεβασει ο τουντορ αν θα βρεχει και δεν ξερω τι αλλο εγω θελω επιτελους να δω παικτες να βγαζουν παθος και να λυσσανε για νικη και μονο.Σε τετοιες καταστασεις αυτο που μετρα ειναι η σκοπιμοτητα το αποτελεσμα και οχι το θεαμα, καλο ποδοσφαιρο κτλ. Πιστευω οτι θα βγαλουν εγωισμο και να με δικαιωσουν για να ρθει η νικη αλλωστε το διπλο το χω ηδη πονταρει απο προχθες :D :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Πολλές δηλώσεις από παίχτες. Μια ο Κίτσιου, μια ο Γκολάσα.
Βρώμα η δουλειά.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

τα συνεχομενα παιχνιδια με καμπαλα και καλλονη με εκαναν να θυμηθω ξανα τον φανουρη!
ειμαι σιγουρος οτι θα χαμε σιγουρα περισσοτερους ΒΑΘΜΟΥΣ κ λυσεις αν τον ειχαμε στην ομαδα,
ειδικα μια χρονια που ο κλαους ειναι ανυπαρκτος, οπως κι ο μπερμπα δυστυχως μεχρι τωρα.

αυτον εδιωξε ο ιγκορ επειδη δε φορουσε επικαλαμιδες; κι επειδη καθυστερησε στην προπονηση που ηρθε καπακι απο το αεροδρομιο και το γνωριζαν ολοι;;;;;;;;

γεια σου ιγκορ καβαλαρης στο αλογο σου ησουν τοτε, ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΡΘΕΣ τωρα και να ρθει πισω κι ο φανουρης, μεταξυ αλλων ασφαλως.

αντε μηπως εισαι κι εσυ μπαλαρινα προπονητικης τελικα δε μας ειπες
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Προβλέπεται ξέσπασμα
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

zoran έγραψε:τα συνεχομενα παιχνιδια με καμπαλα και καλλονη με εκαναν να θυμηθω ξανα τον φανουρη!
ειμαι σιγουρος οτι θα χαμε σιγουρα περισσοτερους ΒΑΘΜΟΥΣ κ λυσεις αν τον ειχαμε στην ομαδα,
ειδικα μια χρονια που ο κλαους ειναι ανυπαρκτος, οπως κι ο μπερμπα δυστυχως μεχρι τωρα.
Προς το παρόν στο σκληροτράχηλο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν, έχει βάλει δύο (2) γκολ.
zoran έγραψε:αυτον εδιωξε ο ιγκορ επειδη δε φορουσε επικαλαμιδες;
Επειδή δεν πλήρωσε εκατό (100) ευρώ πρόστιμο. Περίπου το ένα όγδοο του μεροκάματου που βγάζει στον ΠΑΟΚ.
zoran έγραψε: κι επειδη καθυστερησε στην προπονηση που ηρθε καπακι απο το αεροδρομιο και το γνωριζαν ολοι;;;;;;;;
Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά.

ΥΓ: Δεν λέω ότι δεν είναι καλός παίκτης. Αλλά με τη συμπεριφορά του το καλοκαίρι αποδείχθηκε ή αφελής ή κάτι χειρότερο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”