ΑΕΛ Καλλονής - Π.Α.Ο.Κ. , 30/11, 19:30, NS1 & 1HD
Re: ΑΕΛ Καλλονής - Π.Α.Ο.Κ. , 30/11, 19:30, NS1 & 1HD
Το laola θα τα δείχνει όλα τώρα;
Νομίζω είναι θέμα του ΠΑ... Καλλονής, αν παρουσιαστεί όπως πρέπει δεν θα χάσει.
Νομίζω είναι θέμα του ΠΑ... Καλλονής, αν παρουσιαστεί όπως πρέπει δεν θα χάσει.

το λαολα δειχνει μονο τα εντος μετα απο συμφωνια με την παε ΠΑΟΚ.
Α δηλαδή γιοκ λινκ
Δεν πειράζει, ίσως βγει σε γούρι...άλλωστε μετά τα 2 1.15 και το 1.35 που σπάσανε δεν είναι κορόιδα οι μπουκ να δίνουν ΠΑΟΚ 1.50....σωστά;
Θα κερδίσουμε σίγουρα.
Δεν πειράζει, ίσως βγει σε γούρι...άλλωστε μετά τα 2 1.15 και το 1.35 που σπάσανε δεν είναι κορόιδα οι μπουκ να δίνουν ΠΑΟΚ 1.50....σωστά;
Θα κερδίσουμε σίγουρα.

Αν είναι να κερδίσουμε πάντως παίξτε από πρώτο ημίχρονο...ή θα είναι 0-3 στο 25' ή 0-0 τελικό.
Καλημέρα σε όλους...Διπλό με καλή εμφάνιση βλέπω...spyretto έγραψε:Αν είναι να κερδίσουμε πάντως παίξτε από πρώτο ημίχρονο...ή θα είναι 0-3 στο 25' ή 0-0 τελικό.

Το μεγαλύτερο λιμό της κατηγορίας η Καλλονή, του χρόνου Β' και του παραχρόνου με τρακτέρ τους κόβω...

Γερμανία, έτσι κι αλλιώς θα πήγαιναν.stephanos έγραψε:Οι πρόσφυγες φεύγουν από εκεί και πάνε στη Γερμανία, τί θες, να μας κάνουν καμιά πλάκα και να πάνε και οι δικοί μας;Φοίνικας έγραψε:Νίκη ή καθίστε εκεί μαζί με τους πρόσφυγες!![]()
[youtube]IfJemGTKoWQ[/youtube]
- buffalobill4
Ωραιος ο φοινιξ
Ρε γαμω τα μυαλα μου, εχω τρελαθει. Θελουμε ενα ματς να μας βγουν απο την αρχη μεχρι το τελος ολα. Να ξεμπουκωσουμε κανονικα. Να φυγει αυτο το "αντε να δουμε πως θα γκελαρουμε σημερα. με καλη εμφανιση, με μετρια ή με κολλυρια?" Ενα ματς που το πρωτο σουτ του μακ να γραψει, το πρωτο γυρισμα του γκαρι να γινει ασιστ στον κλαους και το πρωτο φαουλ του κατσε να παει λιγο πιο κατω απο τη συμβολη που σημαδεψε δυο φορες αν θυμαμαι καλα φετος. Δεν θελω κατι το τραγικο. Απλως αυτο γαμω το κερατο μου. Αντε και μας εχουν γυρισει τα κεφαλια ενα γαμημενο Νοεμβρη τωρα.
Ρε γαμω τα μυαλα μου, εχω τρελαθει. Θελουμε ενα ματς να μας βγουν απο την αρχη μεχρι το τελος ολα. Να ξεμπουκωσουμε κανονικα. Να φυγει αυτο το "αντε να δουμε πως θα γκελαρουμε σημερα. με καλη εμφανιση, με μετρια ή με κολλυρια?" Ενα ματς που το πρωτο σουτ του μακ να γραψει, το πρωτο γυρισμα του γκαρι να γινει ασιστ στον κλαους και το πρωτο φαουλ του κατσε να παει λιγο πιο κατω απο τη συμβολη που σημαδεψε δυο φορες αν θυμαμαι καλα φετος. Δεν θελω κατι το τραγικο. Απλως αυτο γαμω το κερατο μου. Αντε και μας εχουν γυρισει τα κεφαλια ενα γαμημενο Νοεμβρη τωρα.
Είμαστε ειδικοί στο να αναστενουμε νεκρούς, κάτι μου λέει ότι αυτό θα κάνουμε και αύριο.
Θέλω αλλα δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξος.
Θέλω αλλα δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξος.
αμην.buffalobill4 έγραψε:Ρε γ@μω τα μυαλα μου, εχω τρελαθει. Θελουμε ενα ματς να μας βγουν απο την αρχη μεχρι το τελος ολα. Να ξεμπουκωσουμε κανονικα. Να φυγει αυτο το "αντε να δουμε πως θα γκελαρουμε σημερα. με καλη εμφανιση, με μετρια ή με κολλυρια?" Ενα ματς που το πρωτο σουτ του μακ να γραψει, το πρωτο γυρισμα του γκαρι να γινει ασιστ στον κλαους και το πρωτο φαουλ του κατσε να παει λιγο πιο κατω απο τη συμβολη που σημαδεψε δυο φορες αν θυμαμαι καλα φετος. Δεν θελω κατι το τραγικο. Απλως αυτο γ@μω το κερατο μου. Αντε και μας εχουν γυρισει τα κεφαλια ενα γ@μημενο Νοεμβρη τωρα.
υγ; απλά βάζε παπάκια άλλη φορά.

- painkiller4
Λοιπον αυτο ειναι ενα must win παιχνιδι καθαρα και μονο λογω ψυχολογιας.Ενταξει μην τρελαθουμε κιολας με μια καλλονη παιζουμε που ειναι στον πατο της βαθμολογιας, οκ ο ΠΑΟΚ το χει στο DNA να ανασταινει τον καθε πεθαμενο αλλα οπως και να χει ακομα και σε αυτη τη δυσκολη στιγμη δεν υπαρχει μετρο συγκρισης. Δεν με ενδιαφερει ποιοι θα παιξουν με τι συστημα θα κατεβασει ο τουντορ αν θα βρεχει και δεν ξερω τι αλλο εγω θελω επιτελους να δω παικτες να βγαζουν παθος και να λυσσανε για νικη και μονο.Σε τετοιες καταστασεις αυτο που μετρα ειναι η σκοπιμοτητα το αποτελεσμα και οχι το θεαμα, καλο ποδοσφαιρο κτλ. Πιστευω οτι θα βγαλουν εγωισμο και να με δικαιωσουν για να ρθει η νικη αλλωστε το διπλο το χω ηδη πονταρει απο προχθες

Πολλές δηλώσεις από παίχτες. Μια ο Κίτσιου, μια ο Γκολάσα.
Βρώμα η δουλειά.
Βρώμα η δουλειά.
τα συνεχομενα παιχνιδια με καμπαλα και καλλονη με εκαναν να θυμηθω ξανα τον φανουρη!
ειμαι σιγουρος οτι θα χαμε σιγουρα περισσοτερους ΒΑΘΜΟΥΣ κ λυσεις αν τον ειχαμε στην ομαδα,
ειδικα μια χρονια που ο κλαους ειναι ανυπαρκτος, οπως κι ο μπερμπα δυστυχως μεχρι τωρα.
αυτον εδιωξε ο ιγκορ επειδη δε φορουσε επικαλαμιδες; κι επειδη καθυστερησε στην προπονηση που ηρθε καπακι απο το αεροδρομιο και το γνωριζαν ολοι;;;;;;;;
γεια σου ιγκορ καβαλαρης στο αλογο σου ησουν τοτε, ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΡΘΕΣ τωρα και να ρθει πισω κι ο φανουρης, μεταξυ αλλων ασφαλως.
αντε μηπως εισαι κι εσυ μπαλαρινα προπονητικης τελικα δε μας ειπες
ειμαι σιγουρος οτι θα χαμε σιγουρα περισσοτερους ΒΑΘΜΟΥΣ κ λυσεις αν τον ειχαμε στην ομαδα,
ειδικα μια χρονια που ο κλαους ειναι ανυπαρκτος, οπως κι ο μπερμπα δυστυχως μεχρι τωρα.
αυτον εδιωξε ο ιγκορ επειδη δε φορουσε επικαλαμιδες; κι επειδη καθυστερησε στην προπονηση που ηρθε καπακι απο το αεροδρομιο και το γνωριζαν ολοι;;;;;;;;
γεια σου ιγκορ καβαλαρης στο αλογο σου ησουν τοτε, ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΡΘΕΣ τωρα και να ρθει πισω κι ο φανουρης, μεταξυ αλλων ασφαλως.
αντε μηπως εισαι κι εσυ μπαλαρινα προπονητικης τελικα δε μας ειπες
Προς το παρόν στο σκληροτράχηλο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν, έχει βάλει δύο (2) γκολ.zoran έγραψε:τα συνεχομενα παιχνιδια με καμπαλα και καλλονη με εκαναν να θυμηθω ξανα τον φανουρη!
Επειδή δεν πλήρωσε εκατό (100) ευρώ πρόστιμο. Περίπου το ένα όγδοο του μεροκάματου που βγάζει στον ΠΑΟΚ.zoran έγραψε:αυτον εδιωξε ο ιγκορ επειδη δε φορουσε επικαλαμιδες;
Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά.zoran έγραψε: κι επειδη καθυστερησε στην προπονηση που ηρθε καπακι απο το αεροδρομιο και το γνωριζαν ολοι;;;;;;;;
ΥΓ: Δεν λέω ότι δεν είναι καλός παίκτης. Αλλά με τη συμπεριφορά του το καλοκαίρι αποδείχθηκε ή αφελής ή κάτι χειρότερο.