Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
agios

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από agios »

nickgg έγραψε:
Pa0ki έγραψε:Πολύ άχρωμη και και προβλέψιμη πλέον η ομάδα, ενώ είχε ξεκινήσει διαφορετικά, πλέον πονάνε τα μάτια μας με τις παράλληλες πάσες και τα γύρω-γύρω όλοι
Ρε Tudorα, στην προπόνηση τι σκατά κάνετε? Δε γίνεται να φτάνουμε στη μεγάλη περιοχή και 9/10 φορές να μην ξέρουν τι να κάνουν τη μπάλα, να μη μπορούν να συνδυαστούν, λες και είναι άγνωστοι παίκτες μεταξύ τους
Επίσης δε μπορώ να χωνέψω ότι δεν έχεις ενσωματώσει τον Μπέρμπα στο παιχνίδι της ομάδας. Ok, δεν έχουμε και τους παιχταράδες να μοιράζουν ασσίστ και κάθετες συνέχεια αλλά αυτοί ούτε που ψάχνουν να τον βρουν, έστω και αποτυχημένα
Λες και δεν υπάρχει μες στο γήπεδο
+1
Όντως αυτό το πάσα πάσα μου θυμίζει κι εμένα πολύ Άρσεναλ ή Μπάρτσα πολύ κουραστικό με την διαφορά τι παίκτες έχουν αυτοί και πως το παίζουν......
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ace79grpaok έγραψε:
K_geo έγραψε:απλα ξερει οτι δεν χανουμε και πουλαει προλογο. κλασσικα πραματα. :lol:
Οχι έμαθα απο κάποιον που ξέρει πολλά μακάρι να κερδίσουμε και να μην γίνει τίποτα δεν καίγομαι να επαληθευτω
κοιτα, αν, ξαναλέω, αν χάσουμε, σίγουρα κάποιος θα πάρει αεροπλάνο. αν δεν είναι ο τούντορας ας πούμε θα κάνεις εσυ ένα τριήμερο ταξιδάκι!

είδες; έτσι σου ανεβάζω και τη διάθεση για νίκη αύριο!!! :D :D :D
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ετσι απείλησε με σωστοςςςςςς εγω φταίω που έμαθα κάτι και το μοιραστικα μαζί σας αν με πούλησε παπα αυτός ο τύπος τότε δεν φταιω εγω.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ace79grpaok έγραψε:
K_geo έγραψε:απλα ξερει οτι δεν χανουμε και πουλαει προλογο. κλασσικα πραματα. :lol:
Οχι έμαθα απο κάποιον που ξέρει πολλά μακάρι να κερδίσουμε και να μην γίνει τίποτα δεν καίγομαι να επαληθευτω
Όλα τα ξέρεις εσύ ....εδώ μάθαμε ότι στηρίζες σαντος στην εποχή των σαρδελλων άλλαξες Ace αλλαξες πολύ δεν έχεις πλέον υπομονή :):)

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ace79grpaok έγραψε:Ετσι απείλησε με σωστοςςςςςς εγω φταίω που έμαθα κάτι και το μοιραστικα μαζί σας αν με πούλησε παπα αυτός ο τύπος τότε δεν φταιω εγω.
Εσύ φταις που το μεταφέρεις εδώ όνομα δεν έχει; για να του το χρεωσουμε; φίλος του Ace του σαντοσκυλου θα λέμε ;

Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ace79grpaok έγραψε:Ετσι απείλησε με σωστοςςςςςς εγω φταίω που έμαθα κάτι και το μοιραστικα μαζί σας αν με πούλησε παπα αυτός ο τύπος τότε δεν φταιω εγω.
είδες που αγχώθηκες;

δεν χρειάζεται ace, αφού δεν χάνουμε! ;)
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Το αυτονόητο λέει ρε παιδιά ο άνθρωπος.

Πιστεύει κανένας ότι αν γίνει στραβή και με την Καλλονή , δεν θα έχουμε δράματα ?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ποτέ δεν πήγα σε αγώνα με το σκεπτικό ότι θα χάσω. και το μεταφέρω και σε ένα πιο γενικό πλαίσιο αυτό.

κατηγορείτε την ομάδα ξερω γω για ηττοπάθεια, αλλά πρώτοι την εκφράζετε. θετική ενέργεια ρεεεεεεεεεεεεεε...

ΠΑΟΚ είμαστε, το ξεχάσαμε;
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Τι τον θελουμε τον προπονητη? Αφού ολοι τους είναι άσχετοι.....
Προτείνω στην ΠΑΕ 24 ώρες πριν το εκάστοτε παιχνιδι οι φιλαθλοι να ψηφιζουν για την 11αδα, συστημα/διαταξη και για της πιθανες αλλαγες ετσι ολοι να ειμαστε ικανοποιημενοι και να σταματησει η μιζερια και η γκρινια....
κάνουμε και οικονομία......
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

eorptol έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:
Όλα τα ξέρεις εσύ ....εδώ μάθαμε ότι στηρίζες σαντος στην εποχή των σαρδελλων άλλαξες Ace αλλαξες πολύ δεν έχεις πλέον υπομονή :):)

Ante παλι ο αστυνόμος πίστης στο πλάνο μας έκανε την παρστηρηση του ,μην ασχολησε μαζί μου δεν γουσταρω
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Μάγκες δεν χρειάζεται να έχεις πληροφοριοδότες για να καταλάβεις πως ο Τούντορ θα φύγει βράδυ αν συνεχιστούν οι φάπες από τα χωριά! Και ο ίδιος ο προπονητής το έχει καταλάβει.
Ας ελπίσουμε να δούμε κάτι καλύτερο στην συνέχεια και να μην χρειαστεί να μπούμε σε τέτοια μονοπάτια που μόνο κακό θα κάνουν στην ομάδα! Βέβαια και από την άλλη πλευρά, ο προπονητής ΠΡΕΠΕΙ να μας παρουσιάσει κάτι καλύτερο από αυτό το χάλι που βλέπουμε ως τώρα. Βασικά η γνώμη μου είναι πως ΔΕΝ έχει βρει το ""ψυχολογικό κουμπί"" της ομάδας που μερικές φορές είναι σημαντικότερο από το ""αγωνιστικό κουμπί"".
Όπως και να έχει όμως, μια φάπα από την Καλονή με κατεβασμένα τα παντελόνια και αγωνιστική απραξία, θα φέρει τριγμούς στην καρέκλα του. Δεν νομίζω να φύγει, αλλά σίγουρα θα κοπεί το ένα ποδαράκι της καρέκλας!
(Όλα τα παραπάνω είναι προσωπική γνώμη)
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Δεν νομιζω να φυγει. Ειναι σχεδον ειλημμένη αποφαση (πιστευω) να μεινει τουλαχιστον μεχρι το τελος της χρονιας. Εγω προσωπικα θα τον κρατουσα να κανει και την προετοιμασια του καλοκαιριου και θα τον εκρινα του χρονου. Ο Σαββιδης μπορει να ειναι αμπαλος αλλα ειναι πανεξυπνος. Δεν νομιζω να τον διωξει παρακαμπτοντας τον Αρνεσεν και αδιαφορωντας για την σχεδον καθολικη αποδοχη του απο τον κοσμο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

http://www.e-lesvos.com/en-02-4.htm

Εδώ εχει πληροφορίες για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια για τουντορ αν χασουμε
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ace79grpaok έγραψε:
eorptol έγραψε:
ace79grpaok έγραψε: Οχι έμαθα απο κάποιον που ξέρει πολλά μακάρι να κερδίσουμε και να μην γίνει τίποτα δεν καίγομαι να επαληθευτω

Ante παλι ο αστυνόμος πίστης στο πλάνο μας έκανε την παρστηρηση του ,μην ασχολησε μαζί μου δεν γουσταρω
Πάντως σαντοσκυλο δεν εισουν με τίποτα δεν υπήρχε περίπτωση να μην εκραζες την εποχή των σαρδελλων καθαρά θέμα χαρακτήρα είναι

Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

MANIAKOS έγραψε:http://www.e-lesvos.com/en-02-4.htm

Εδώ εχει πληροφορίες για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια για τουντορ αν χασουμε
:lol: :lol: .... να του βρούμε και ταξί !
Ή έστω κάποιος να του μάθει το 11880! :p
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”