Όντως αυτό το πάσα πάσα μου θυμίζει κι εμένα πολύ Άρσεναλ ή Μπάρτσα πολύ κουραστικό με την διαφορά τι παίκτες έχουν αυτοί και πως το παίζουν......nickgg έγραψε:+1Pa0ki έγραψε:Πολύ άχρωμη και και προβλέψιμη πλέον η ομάδα, ενώ είχε ξεκινήσει διαφορετικά, πλέον πονάνε τα μάτια μας με τις παράλληλες πάσες και τα γύρω-γύρω όλοι
Ρε Tudorα, στην προπόνηση τι σκατά κάνετε? Δε γίνεται να φτάνουμε στη μεγάλη περιοχή και 9/10 φορές να μην ξέρουν τι να κάνουν τη μπάλα, να μη μπορούν να συνδυαστούν, λες και είναι άγνωστοι παίκτες μεταξύ τους
Επίσης δε μπορώ να χωνέψω ότι δεν έχεις ενσωματώσει τον Μπέρμπα στο παιχνίδι της ομάδας. Ok, δεν έχουμε και τους παιχταράδες να μοιράζουν ασσίστ και κάθετες συνέχεια αλλά αυτοί ούτε που ψάχνουν να τον βρουν, έστω και αποτυχημένα
Λες και δεν υπάρχει μες στο γήπεδο
Igor Tudor
Re: Igor Tudor
κοιτα, αν, ξαναλέω, αν χάσουμε, σίγουρα κάποιος θα πάρει αεροπλάνο. αν δεν είναι ο τούντορας ας πούμε θα κάνεις εσυ ένα τριήμερο ταξιδάκι!ace79grpaok έγραψε:Οχι έμαθα απο κάποιον που ξέρει πολλά μακάρι να κερδίσουμε και να μην γίνει τίποτα δεν καίγομαι να επαληθευτωK_geo έγραψε:απλα ξερει οτι δεν χανουμε και πουλαει προλογο. κλασσικα πραματα.
είδες; έτσι σου ανεβάζω και τη διάθεση για νίκη αύριο!!!

- ace79grpaok
Ετσι απείλησε με σωστοςςςςςς εγω φταίω που έμαθα κάτι και το μοιραστικα μαζί σας αν με πούλησε παπα αυτός ο τύπος τότε δεν φταιω εγω.
Όλα τα ξέρεις εσύ ....εδώ μάθαμε ότι στηρίζες σαντος στην εποχή των σαρδελλων άλλαξες Ace αλλαξες πολύ δεν έχεις πλέον υπομονήace79grpaok έγραψε:Οχι έμαθα απο κάποιον που ξέρει πολλά μακάρι να κερδίσουμε και να μην γίνει τίποτα δεν καίγομαι να επαληθευτωK_geo έγραψε:απλα ξερει οτι δεν χανουμε και πουλαει προλογο. κλασσικα πραματα.

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Εσύ φταις που το μεταφέρεις εδώ όνομα δεν έχει; για να του το χρεωσουμε; φίλος του Ace του σαντοσκυλου θα λέμε ;ace79grpaok έγραψε:Ετσι απείλησε με σωστοςςςςςς εγω φταίω που έμαθα κάτι και το μοιραστικα μαζί σας αν με πούλησε παπα αυτός ο τύπος τότε δεν φταιω εγω.
είδες που αγχώθηκες;ace79grpaok έγραψε:Ετσι απείλησε με σωστοςςςςςς εγω φταίω που έμαθα κάτι και το μοιραστικα μαζί σας αν με πούλησε παπα αυτός ο τύπος τότε δεν φταιω εγω.
δεν χρειάζεται ace, αφού δεν χάνουμε!

Το αυτονόητο λέει ρε παιδιά ο άνθρωπος.
Πιστεύει κανένας ότι αν γίνει στραβή και με την Καλλονή , δεν θα έχουμε δράματα ?
Πιστεύει κανένας ότι αν γίνει στραβή και με την Καλλονή , δεν θα έχουμε δράματα ?
ποτέ δεν πήγα σε αγώνα με το σκεπτικό ότι θα χάσω. και το μεταφέρω και σε ένα πιο γενικό πλαίσιο αυτό.
κατηγορείτε την ομάδα ξερω γω για ηττοπάθεια, αλλά πρώτοι την εκφράζετε. θετική ενέργεια ρεεεεεεεεεεεεεε...
ΠΑΟΚ είμαστε, το ξεχάσαμε;
κατηγορείτε την ομάδα ξερω γω για ηττοπάθεια, αλλά πρώτοι την εκφράζετε. θετική ενέργεια ρεεεεεεεεεεεεεε...
ΠΑΟΚ είμαστε, το ξεχάσαμε;
Τι τον θελουμε τον προπονητη? Αφού ολοι τους είναι άσχετοι.....
Προτείνω στην ΠΑΕ 24 ώρες πριν το εκάστοτε παιχνιδι οι φιλαθλοι να ψηφιζουν για την 11αδα, συστημα/διαταξη και για της πιθανες αλλαγες ετσι ολοι να ειμαστε ικανοποιημενοι και να σταματησει η μιζερια και η γκρινια....
κάνουμε και οικονομία......
Προτείνω στην ΠΑΕ 24 ώρες πριν το εκάστοτε παιχνιδι οι φιλαθλοι να ψηφιζουν για την 11αδα, συστημα/διαταξη και για της πιθανες αλλαγες ετσι ολοι να ειμαστε ικανοποιημενοι και να σταματησει η μιζερια και η γκρινια....
κάνουμε και οικονομία......
- ace79grpaok
Ante παλι ο αστυνόμος πίστης στο πλάνο μας έκανε την παρστηρηση του ,μην ασχολησε μαζί μου δεν γουσταρωeorptol έγραψε:Όλα τα ξέρεις εσύ ....εδώ μάθαμε ότι στηρίζες σαντος στην εποχή των σαρδελλων άλλαξες Ace αλλαξες πολύ δεν έχεις πλέον υπομονήace79grpaok έγραψε:Οχι έμαθα απο κάποιον που ξέρει πολλά μακάρι να κερδίσουμε και να μην γίνει τίποτα δεν καίγομαι να επαληθευτωK_geo έγραψε:απλα ξερει οτι δεν χανουμε και πουλαει προλογο. κλασσικα πραματα.:)
- hasio_john
Μάγκες δεν χρειάζεται να έχεις πληροφοριοδότες για να καταλάβεις πως ο Τούντορ θα φύγει βράδυ αν συνεχιστούν οι φάπες από τα χωριά! Και ο ίδιος ο προπονητής το έχει καταλάβει.
Ας ελπίσουμε να δούμε κάτι καλύτερο στην συνέχεια και να μην χρειαστεί να μπούμε σε τέτοια μονοπάτια που μόνο κακό θα κάνουν στην ομάδα! Βέβαια και από την άλλη πλευρά, ο προπονητής ΠΡΕΠΕΙ να μας παρουσιάσει κάτι καλύτερο από αυτό το χάλι που βλέπουμε ως τώρα. Βασικά η γνώμη μου είναι πως ΔΕΝ έχει βρει το ""ψυχολογικό κουμπί"" της ομάδας που μερικές φορές είναι σημαντικότερο από το ""αγωνιστικό κουμπί"".
Όπως και να έχει όμως, μια φάπα από την Καλονή με κατεβασμένα τα παντελόνια και αγωνιστική απραξία, θα φέρει τριγμούς στην καρέκλα του. Δεν νομίζω να φύγει, αλλά σίγουρα θα κοπεί το ένα ποδαράκι της καρέκλας!
(Όλα τα παραπάνω είναι προσωπική γνώμη)
Ας ελπίσουμε να δούμε κάτι καλύτερο στην συνέχεια και να μην χρειαστεί να μπούμε σε τέτοια μονοπάτια που μόνο κακό θα κάνουν στην ομάδα! Βέβαια και από την άλλη πλευρά, ο προπονητής ΠΡΕΠΕΙ να μας παρουσιάσει κάτι καλύτερο από αυτό το χάλι που βλέπουμε ως τώρα. Βασικά η γνώμη μου είναι πως ΔΕΝ έχει βρει το ""ψυχολογικό κουμπί"" της ομάδας που μερικές φορές είναι σημαντικότερο από το ""αγωνιστικό κουμπί"".
Όπως και να έχει όμως, μια φάπα από την Καλονή με κατεβασμένα τα παντελόνια και αγωνιστική απραξία, θα φέρει τριγμούς στην καρέκλα του. Δεν νομίζω να φύγει, αλλά σίγουρα θα κοπεί το ένα ποδαράκι της καρέκλας!
(Όλα τα παραπάνω είναι προσωπική γνώμη)
- buffalobill4
Δεν νομιζω να φυγει. Ειναι σχεδον ειλημμένη αποφαση (πιστευω) να μεινει τουλαχιστον μεχρι το τελος της χρονιας. Εγω προσωπικα θα τον κρατουσα να κανει και την προετοιμασια του καλοκαιριου και θα τον εκρινα του χρονου. Ο Σαββιδης μπορει να ειναι αμπαλος αλλα ειναι πανεξυπνος. Δεν νομιζω να τον διωξει παρακαμπτοντας τον Αρνεσεν και αδιαφορωντας για την σχεδον καθολικη αποδοχη του απο τον κοσμο.
http://www.e-lesvos.com/en-02-4.htm
Εδώ εχει πληροφορίες για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια για τουντορ αν χασουμε
Εδώ εχει πληροφορίες για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια για τουντορ αν χασουμε
Πάντως σαντοσκυλο δεν εισουν με τίποτα δεν υπήρχε περίπτωση να μην εκραζες την εποχή των σαρδελλων καθαρά θέμα χαρακτήρα είναιace79grpaok έγραψε:Ante παλι ο αστυνόμος πίστης στο πλάνο μας έκανε την παρστηρηση του ,μην ασχολησε μαζί μου δεν γουσταρωeorptol έγραψε:Όλα τα ξέρεις εσύ ....εδώ μάθαμε ότι στηρίζες σαντος στην εποχή των σαρδελλων άλλαξες Ace αλλαξες πολύ δεν έχεις πλέον υπομονήace79grpaok έγραψε: Οχι έμαθα απο κάποιον που ξέρει πολλά μακάρι να κερδίσουμε και να μην γίνει τίποτα δεν καίγομαι να επαληθευτω:)
- hasio_john
MANIAKOS έγραψε:http://www.e-lesvos.com/en-02-4.htm

Ή έστω κάποιος να του μάθει το 11880! :p