Dimg4 έγραψε:Εχουμε τον ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ... ξαναλεω τον ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ στον ΠΑΟΚ. Και προσπαθουμε να τον ενσωματωσουμε σε ενα ηλιθιο τροπο παιχνιδιου, σε ενα "χτισιμο" και πειραματισμο ανουσιο και του κανουμε σπασιματα.
ΑΝτι να δουλεψουμε και να εκτιμησουμε την καθε κουβεντα, καθε κινηση του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΦΟΡ που περασε, παμε να τον βγαλουμε αχρηστο και να του ριξουν και προστιμο ειπε καποιος γιατι εφυγε στα αποδυτηρια χαχαχαχαχα
Αυτη η "εβγαλα γκομενα την Σκαρλετ Γιοχανσον αλλα επειδη ειμαι απο χωριο την σταματω απο τις ταινιες" νοοτροπια θα μας εχει καταδικασμενους μια ζωη
Εσύ αν είδες ότι έφυγε απλά στα αποδυτήρια, εγώ, μέσα απ το γήπεδο κι από κει που κάθομαι, είδα να χαμογελάει νευριασμένος ειρωνικά, να μην δίνει το χέρι του στον Σάμπο, να παραμιλάει κάτι βουλγαρογαλλικά και μετά τον αγώνα να φεύγει μόνος κι όχι μαζί με την αποστολή όπως πήγε στο γήπεδο...
Με τέτοιες ενέργειες και με σκεπτικά σαν το δικό σου γίνονται ρδελαμπού οι ομάδες φίλε μου και εξηγούμαι:
Εσύ βλέπεις (θεωρώ ίσα με τη μύτη σου) μόνο ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ και εγώ βλέπω ΟΜΑΔΑ 28 επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, προπονητικού τιμ, τεχικού διευθυντή, μεγαλομετόχου Ιβάν Σαββίδη κ.τ.λ. και καναδυό εκατομμυρίων τρελαμένων οπαδών, βλέπω δηλαδή τον τεράστιο οργανισμό Π.Α.Ο.Κ.!!!
Βλέπω όμως και τι παράδειγμα παίρνουν τα σημερινά "παιχτάκια" από το (αναμενόμενο τουλάχιστον από μένα) "υπόδειγμα" Μπερμπάτοφ με τέτοιου είδους ενέργειες και φαντάζομαι τι θα γίνει όταν ο Π.Α.Ο.Κ. των ονείρων μου φτάσει να έχει στην σύνθεση του 2 ή 5 ή ακόμα και 10 τέτοιου βεληνεκούς παίκτες!!!
Πρόστιμο και ΣΥΓΓΝΩΜΗ απ όλους στα αποδυτήρια ζήτησα, ούτε να τον διώξουν, ούτε ότι είναι βεντέτα ή παλτό ή συνταξιούχος είπα, ούτε ότι οι υπόλοιποι γύρω του είναι η μικτή κόσμου, ούτε ότι είναι αδιάφορος και δεν φαίνεται σκασμένος με την όλη κατάσταση...
Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνει μόνος του αν είναι όντως όχι μόνο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ αλλά και απλά γενναίος άντρας...Να ζητήσει συγγνώμη στα αποδυτήρια (όχι απαραίτητα να δημοσιευθεί αυτό) για το ατόπημα του δικαιολογώντας την απρεπή συμπεριφορά του με οποιονδήποτε τρόπο (έστω και λέγοντας ψέματα) και κερδίζοντας μ αυτόν τον τρόπο σαν χαρακτήρας την απόλυτη εκτίμηση όλων των υπολοίπων...
Γνώμη σου και γνώμη μου λοιπόν...Συμφωνώ ότι διαφωνούμε ριζικά αλλά Π.Α.Ο.Κ. είμαστε...αφού...