10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
stephanos

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από stephanos »

Odi έγραψε: Εγω τον είδα και να χειροκροτεί και να εμψυχώνει σημερα και πιστεύω οτι απλα ειναι σκασμένος που δεν βγαινει τίποτα.
Δεν ξέρω τί ήπιες φίλε και το είδες αυτό, αλλά μάλλον ήπια κι εγώ το ίδιο, γιατί κι εγώ το βλέπω σε κάθε ματς.
Δεν μοιάζει συμπεριφορά «ξενερωμένου» αυτή, εκτός κι αν μπερδεύουμε τις λέξεις και τα νοήματά τους. Εγώ βλέπω έναν τύπο που αρρωσταίνει όταν δεν νικάει και τέτοιους τύπους τους θέλω στην ομάδα, με κάθε κόστος.

Από εκεί και πέρα, ούτε «αυτά που εκμηστηρεύτηκε σε φίλο του» ακούσαμε οι ίδιοι (άρα προσέχτε τον μπελά μου μέσα, ΤΙ πιστεύετε και ΤΙ διαδίδετε ΚΑΙ εδώ μέσα), ούτε ξέρουμε ΤΙ ακριβώς έγινε χτες μετά την αλλαγή. Τσατίστηκε με τον προπονητή του; Με τον εαυτό του; Με το κοράκι; Με τους συμπαίκτες του; Είχε κάποια ενόχληση στο πόδι; ;) Πήγε για μπίρες; Πήγε σπίτι και έβαλε DVD; Πήγε σε γιατρό; Πήγε να διαιωνίσει το είδος; Όλα αυτά μαζί; Κάτι άλλο που δεν σκέφτηκα; :lol:
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

buffalobill4 έγραψε:Καλώς ή κακώς το μέγεθος του ειναι μεγαλυτερο απο ολη την ομαδα μας. Ειναι η μονη αμφιβολια που ειχα οταν ερχοταν αυτος ο παιχταρας. Το κατα ποσο θα αντεξει οταν παιζουμε κατι σαν ποδοσφαιρο.

Εχθες δεν αντεξε. Παρολα αυτα η κινηση του να φυγει απο το ματς ηταν αδικαιολογητη. Μπορει να μην ειμαστε ΟΜΑΔΑ αγωνιστικα, αλλα οργανωτικα ειμαστε ΟΜΑΔΑ. Καθε 1η του μηνος μπαινουν τα φραγκα, οι παιχτες τα εχουν ολα λυμενα και στην τελικη αν ειχε σπασει ο διαολος το ποδαρι του και ερχοταν κατα τη διοικηση προηγουμενων που οι πληρωμες πηγαινανε και 6 μηνες πισω τι θα επρεπε να κανει?

:yellowcard: απο εμενα κυριως γιατι περα απο τα γκολ σου, σε πηραμε (και το ξερεις και το ανεφερες αυτο) για να παραδειγματιζονται οι νεοτεροι παιχτες. Αυτο το χθεσινο ειναι παραδειγμα προς αποφυγη.
+++Μπραβο.Αυτο εγραψα χθες στο τοπικ του Τουντορ.Συν το οτι καλυτερα να μην ειχε ερθει κ (χωρις να εχει κανει προετοιμασια)με αυτο το ροστερ που εχουμε.Ισως παλι να φταιει το συστημα το συγκεκριμενο που παιζουμε, και (γι αυτον) και κατ' αυτον(κατα την γνωμη του Μπερμπατωφ).
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Στο "ισως καλυτερα να μην ειχε ερθει" διαφωνω καθετα φιλε. Για τον Μπερμπατοφ μιλαμε οχι για τον Μουσλιμοβιτς.
Αντι να κατσει κατω καταενθουσιασμενο ολο το συστημα ΠΑΟΚ και να πει πως θα εκμεταλλευτουμε το πολυβολο, καθομαστε και ανεχομαστε τις λαλακιες του Μακ και του Ροντριγκεζ στο ποιος θα ειναι πιο ατομιστης.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Τα ίδια και με νατχο και με στοχ οι άξιοι και πι καλοι τα ακούνε

Αλλα οαντως σηκώσαμε ψηλα τον πήχυ άμα τον βγάλουμε και παλτό θα φτάσουμε στο απόγειο μας
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Dimg4 έγραψε:Στο "ισως καλυτερα να μην ειχε ερθει" διαφωνω καθετα φιλε. Για τον Μπερμπατοφ μιλαμε οχι για τον Μουσλιμοβιτς.
Αντι να κατσει κατω καταενθουσιασμενο ολο το συστημα ΠΑΟΚ και να πει πως θα εκμεταλλευτουμε το πολυβολο, καθομαστε και ανεχομαστε τις λαλακιες του Μακ και του Ροντριγκεζ στο ποιος θα ειναι πιο ατομιστης.
Ειπα συγκεκριμενα (με αυτο το ροστερ) και (χωρις προετοιμασια).Με αυτο που ειπα αυτο αφησα να εννοηθει οτι ειναι παλτο;Αν αυτο καταλαβατε ενταξει τοτε(για τον Μανιακο αν εννοουσε εμενα).
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ο στοχ ναι παιχτουρα αλλα δεν τον αδικησε κανεις... εκανε βουτια απο μονος του λογω ξενυχτιων
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Τα βρήκανε λέει. Παλι θα τον φάμε τον Κούβα στον ξερολα. Ας κρατούσε κάνα δυο μέρες μούτρα.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Τα μουτρα του δεν ειναι ξινισμενα. Τσατισμενα ειναι.
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Ειδα το video που ανεβαζει η ΠΑΕ καθε μερα απ την προπονηση..αλλα δε τον ειδα πουθενα τον Βουλγαρο...
Άβαταρ μέλους
Pa0ki

Δημοσίευση από Pa0ki »

Pablito έγραψε:Ειδα το video που ανεβαζει η ΠΑΕ καθε μερα απ την προπονηση..αλλα δε τον ειδα πουθενα τον Βουλγαρο...
Λογικά δεν προπονήθηκε κανονικά λόγω της ενόχλησης στη γάμπα
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Pablito έγραψε:Ειδα το video που ανεβαζει η ΠΑΕ καθε μερα απ την προπονηση..αλλα δε τον ειδα πουθενα τον Βουλγαρο...
τον κίτσιου τον είδες; ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

spyretto έγραψε:Εφ όσον η ομάδα δεν μπορεί να διαχειριστεί έναν Μπερμπάτοφ να μην έχουμε απαιτήσεις να έρχονται παικταράδες. Ας την αράξουμε να βλέπουμε τον Μακ και τον Ροντρίγκεζ να σκουντουφλάνε και να βγαίνουμε 5οι στο χειρότερο πρωτάθλημα όλων των εποχών και πολύ μας είναι.

Δεν θα δει ασπρη μέρα αυτή η ομάδα ποτέ.
"Είπε ο υπεραισιόδοξος :? φανατικός :roll: οπαδός του Π.Α.Ο.Κ." :shock: :o :o :o :o :o :o :o

Μπράβο spyretto μου..."Έγραψες" (ή καλύτερα "ζωγράφισες") για πολλοστή φορά...Να σε χαιρόμαστε μπρε...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

λογικό το ξύνισμά του.

είναι σα να πηγαίνετε εσείς να παίξετε με 10χρονα και να μη μπορείτε να κουνηθείτε...

ο μπερμπάτοφ δέχτηκε να έρθει να παίξει στον ΠΑΟΚ, έχοντας κάνει απο πίσω μια σπουδαία καριέρα και βλέπει ότι δεν του βγαίνει τίποτα.
έχασε το πέναλτι με τον ηρακλή, έχασε το τετ α τετ με τον παναιτώλακα... οι συμπαίκτες του είναι χαμηλού ποδοσφαιρικού iq, οπότε λογικό να είναι σκασμένος
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Σε καταλαβαίνω δεν έχεις κανέναν να σε καταλαΒαινει μες την ομάδα κασι να μπορεί να παίξει στους χρονους σου
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Dimg4 έγραψε:Εχουμε τον ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ... ξαναλεω τον ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ στον ΠΑΟΚ. Και προσπαθουμε να τον ενσωματωσουμε σε ενα ηλιθιο τροπο παιχνιδιου, σε ενα "χτισιμο" και πειραματισμο ανουσιο και του κανουμε σπασιματα.
ΑΝτι να δουλεψουμε και να εκτιμησουμε την καθε κουβεντα, καθε κινηση του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΦΟΡ που περασε, παμε να τον βγαλουμε αχρηστο και να του ριξουν και προστιμο ειπε καποιος γιατι εφυγε στα αποδυτηρια χαχαχαχαχα
Αυτη η "εβγαλα γκομενα την Σκαρλετ Γιοχανσον αλλα επειδη ειμαι απο χωριο την σταματω απο τις ταινιες" νοοτροπια θα μας εχει καταδικασμενους μια ζωη
Εσύ αν είδες ότι έφυγε απλά στα αποδυτήρια, εγώ, μέσα απ το γήπεδο κι από κει που κάθομαι, είδα να χαμογελάει νευριασμένος ειρωνικά, να μην δίνει το χέρι του στον Σάμπο, να παραμιλάει κάτι βουλγαρογαλλικά και μετά τον αγώνα να φεύγει μόνος κι όχι μαζί με την αποστολή όπως πήγε στο γήπεδο...

Με τέτοιες ενέργειες και με σκεπτικά σαν το δικό σου γίνονται ρδελαμπού οι ομάδες φίλε μου και εξηγούμαι:

Εσύ βλέπεις (θεωρώ ίσα με τη μύτη σου) μόνο ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ και εγώ βλέπω ΟΜΑΔΑ 28 επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, προπονητικού τιμ, τεχικού διευθυντή, μεγαλομετόχου Ιβάν Σαββίδη κ.τ.λ. και καναδυό εκατομμυρίων τρελαμένων οπαδών, βλέπω δηλαδή τον τεράστιο οργανισμό Π.Α.Ο.Κ.!!!

Βλέπω όμως και τι παράδειγμα παίρνουν τα σημερινά "παιχτάκια" από το (αναμενόμενο τουλάχιστον από μένα) "υπόδειγμα" Μπερμπάτοφ με τέτοιου είδους ενέργειες και φαντάζομαι τι θα γίνει όταν ο Π.Α.Ο.Κ. των ονείρων μου φτάσει να έχει στην σύνθεση του 2 ή 5 ή ακόμα και 10 τέτοιου βεληνεκούς παίκτες!!!

Πρόστιμο και ΣΥΓΓΝΩΜΗ απ όλους στα αποδυτήρια ζήτησα, ούτε να τον διώξουν, ούτε ότι είναι βεντέτα ή παλτό ή συνταξιούχος είπα, ούτε ότι οι υπόλοιποι γύρω του είναι η μικτή κόσμου, ούτε ότι είναι αδιάφορος και δεν φαίνεται σκασμένος με την όλη κατάσταση...

Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνει μόνος του αν είναι όντως όχι μόνο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ αλλά και απλά γενναίος άντρας...Να ζητήσει συγγνώμη στα αποδυτήρια (όχι απαραίτητα να δημοσιευθεί αυτό) για το ατόπημα του δικαιολογώντας την απρεπή συμπεριφορά του με οποιονδήποτε τρόπο (έστω και λέγοντας ψέματα) και κερδίζοντας μ αυτόν τον τρόπο σαν χαρακτήρας την απόλυτη εκτίμηση όλων των υπολοίπων...

Γνώμη σου και γνώμη μου λοιπόν...Συμφωνώ ότι διαφωνούμε ριζικά αλλά Π.Α.Ο.Κ. είμαστε...αφού...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”