33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από goran 64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Το να πηγαίνουν οι παίκτες σε γεύμα χαλάρωσης έχει έναν και μόνο σκοπό: Να ξαναδεθούν όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα μεταξύ τους, να γίνουν πάλι μια οικογένεια. Αυτό είναι κάτι που γίνεται συν τω χρόνω και δεν είναι αποτέλεσμα μια βραδιάς. Στο χαλαρωτικό πλαίσιο του γεύματος ανήκει και ο αστεϊσμός με την φωτογραφία. Μην χάσουμε το δάσος προσπαθώντας να ερμηνεύσουμε τι σημαίνει η συγκεκριμένη φωτο. Ήδη έχουμε αρχίσει να το χάνουμε.
Καλημέρα σε όλους...

Εγώ δέχομαι ότι επιτεύχθηκε ο μοναδικός στόχος της χθεσινής συνάντησης, ότι χαλάρωσαν στο γεύμα Απόστολε, αφού αστειεύτηκαν, γέλασαν και γενικά καλοπέρασαν...

Το να "ανέβει" αυτή η "συγκεκριμένη" φωτογραφία ποιο κέρδος επέφερε όμως; Μήπως να μας επιβεβαιώσουν και όλους εμάς ότι πέρασαν τόσο καλά και χαλάρωσαν όλοι τόσο, ώστε μετά το "οικογενειακού τυπου" γεύμα και την χαλαρότητα που επήλθε απ αυτό τώρα τα έχουν τόσο καλά με τον (μέχρι προχθές μαινόμενο μ αυτούς τους παίχτες) προπονητή τους που τους επιτρέπεται πια μέχρι και να τρολάρουν τα λόγια του χαζογελώντας ΔΗΜΟΣΙΑ; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά ή μήπως έτσι μας επιβεβαιώνει κανένας τους ότι μετά από τόση χαλάρωση θα ρίξουμε και ένα τετράμπαλο στην Καμπάλα την Πέμπτη;

Εμένα το λιγότερο στο οποίο με παραπέμπει είναι που, όταν πιτσιρικάς βγαίναμε να φάμε οικογενειακά, μόλις έτρωγα με άφηναν οι γονείς μου να φύγω απ το τραπέζι για να πάω να παίξω σαν παιδάκι που ήμουνα με τα άλλα παιδάκια που ήταν στα γύρω τραπέζια...Ούτε καν αυτό όμως (που είναι το ελάχιστο και το αθωότερο) δεν μπορώ να ανεχτώ από τον αρχηγό της ομάδας μας, του Π.Α.Ο.Κ., ειδικά μάλιστα όταν η ομάδα έχει τα μαύρα της τα χάλια!!!

Σεβαστή η άποψη σου αλλά δεν πιστεύω ότι χάνουμε κανένα δάσος Απόστολε προσπαθώντας να ερμηνεύσουμε τι σημαίνει η συγκεκριμένη φωτογραφία...Γιατί περνάει μηνύματα και μάλιστα τουλάχιστον (το αθωότερο που μπορώ να σκεφτώ) παιδιάστικα, ασόβαρα...Αν θέλανε (και ο Κλάους αλλά και οι υπεύθυνοι εκεί στον Π.Α.Ο.Κ.) να μην χαθεί το δάσος ας μην την δημοσιοποιούσαν καθόλου!!!

Προσωπική γνώμη μου πάντα.

Υ.Γ. Το ότι απευθύνομαι προσωπικά σε σένα Απόστολε το μόνο που επιδιώκει είναι να προσδώσει έμφαση στην διαφορετικότητα της άποψης μας στο συγκεκριμένο θέμα...Επίσης το κάνω γιατί ξέρεις πόσο στήριζα τόσο καιρό τον Κλάους και μάλιστα κάποια στιγμή σε ρώτησα με νόημα "μήπως είσαι λιγάκι αντιΚλάους Απόστολε"; Μην το παραξηγήσεις σε παρακαλώ όπως και κανένας άλλος φίλος στο φόρουμ...Ας μείνουμε επικεντρωμένοι στο νόημα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 24 Νοέμ 2015, 13:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Η πρωτη μου -αυθόρμητη- αντίδραση μόλις είδα τις μπαλαρίνες ήταν "στα τσακίδια κωλόπαιδα". Προσπάθησα να αναθεωρήσω , να δω τα πράγματα πιο ψύχραιμα ¨ οπως πχ ο Αποστόλης, να δικαιολογήσω.... Τίποτα μου είναι αδύνατο. Ίσως έχω έλλειψη χιούμορ, ίσως είμαι πολύ μεγάλος (στα χρόνια) να αποδεχθώ τέτοιες συμπεριφορές.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

goran 64 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Το να πηγαίνουν οι παίκτες σε γεύμα χαλάρωσης έχει έναν και μόνο σκοπό: Να ξαναδεθούν όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα μεταξύ τους, να γίνουν πάλι μια οικογένεια. Αυτό είναι κάτι που γίνεται συν τω χρόνω και δεν είναι αποτέλεσμα μια βραδιάς. Στο χαλαρωτικό πλαίσιο του γεύματος ανήκει και ο αστεϊσμός με την φωτογραφία. Μην χάσουμε το δάσος προσπαθώντας να ερμηνεύσουμε τι σημαίνει η συγκεκριμένη φωτο. Ήδη έχουμε αρχίσει να το χάνουμε.
Καλημέρα σε όλους...

Εγώ δέχομαι ότι επιτεύχθηκε ο μοναδικός στόχος της χθεσινής συνάντησης, ότι χαλάρωσαν στο γεύμα Απόστολε, αφού αστειεύτηκαν, γέλασαν και γενικά καλοπέρασαν...

Το να "ανέβει" αυτή η "συγκεκριμένη" φωτογραφία ποιο κέρδος επέφερε όμως; Μήπως να μας επιβεβαιώσουν και όλους εμάς ότι πέρασαν τόσο καλά και χαλάρωσαν όλοι τόσο, ώστε μετά το "οικογενειακού τυπου" γεύμα και την χαλαρότητα που επήλθε απ αυτό τώρα τα έχουν τόσο καλά με τον (μέχρι προχθές μαινόμενο μ αυτούς τους παίχτες) προπονητή τους που τους επιτρέπεται πια μέχρι και να τρολάρουν τα λόγια του χαζογελώντας ΔΗΜΟΣΙΑ; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά ή μήπως έτσι μας επιβεβαιώνει κανένας τους ότι μετά από τόση χαλάρωση θα ρίξουμε και ένα τετράμπαλο στην Καμπάλα την Πέμπτη;

Εμένα το λιγότερο στο οποίο με παραπέμπει είναι που, όταν πιτσιρικάς που βγαίναμε να φάμε οικογενειακά, μόλις έτρωγα με άφηναν οι γονείς μου να φύγω απ το τραπέζι για να πάω να παίξω σαν παιδάκι που ήμουνα με τα άλλα παιδάκια που ήταν στα γύρω τραπέζια...Ούτε καν αυτό όμως (που είναι το ελάχιστο και το αθωότερο) δεν μπορώ να ανεχτώ από τον αρχηγό της ομάδας μας, του Π.Α.Ο.Κ., ειδικά μάλιστα όταν η ομάδα έχει τα μαύρα της τα χάλια!!!

Σεβαστή η άποψη σου αλλά δεν πιστεύω ότι χάνουμε κανένα δάσος Απόστολε προσπαθώντας να ερμηνεύσουμε τι σημαίνει η συγκεκριμένη φωτογραφία...Γιατί περνάει μηνύματα και μάλιστα τουλάχιστον (το αθωότερο που μπορώ να σκεφτώ) παιδιάστικα, ασόβαρα...Αν θέλανε (και ο Κλάους αλλά και οι υπεύθυνοι εκεί στον Π.Α.Ο.Κ.) να μην χαθεί το δάσος ας μην την δημοσιοποιούσαν καθόλου!!!

Προσωπική γνώμη μου πάντα.

Υ.Γ. Το ότι απευθύνομαι προσωπικά σε σένα Απόστολε το μόνο που επιδιώκει είναι να προσδώσει έμφαση στην διαφορετικότητα της άποψης μας στο συγκεκριμένο θέμα...Επίσης το κάνω γιατί ξέρεις πόσο στήριζα τόσο καιρό τον Κλάους και μάλιστα κάποια στιγμή σε ρώτησα με νόημα "μήπως είσαι λιγάκι αντιΚλάους Απόστολε"; Μην το παραξηγήσεις σε παρακαλώ όπως και κανένας άλλος φίλος στο φόρουμ...Ας μείνουμε επικεντρωμένοι στο νόημα...
+1926
Προσθετω απλα οτι κ εγω θεωρουσα οτι ο συγκεκριμενος (Κλαους) οχι μονο ειναι παρεξηγημενος αλλα θα ειναι η σημαια της ομαδας για πολλα χρονια..Τον φανταζομουνα κατι σαν τον Τοτι ρε παιδι μου..Να ειναι τοσα χρονια στην ομαδα που αγαπαει και τον αγαπαει...Φτανω στο σημειο ομως να πω οτι με ξενερωσε πολυ..Με απογοητευσε..Κριμα..
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Και για πλακα να ηταν που πιστευω οτι ηταν(αν και τετοιου ειδους πλακα δεν ηταν της στιγμης να γινει ας εκαναν μια αλλο στυλ πλακας και οχι μπαλαρινες) δεν επρεπε ουτε καν να βγει ποσο μαλλον να δημοσιευτει και μαλιστα επισημα.Αφου εκαναν πλακα μεταξυ τους επρεπε να μεινει εκει και οχι να βγει προς τα εξω.Φαουλ του' οχι και μικρου σε ηλικια παικτη της ομαδας μας(27 στα 28 παει δεν λεγεται μικρος) τι ειναι 18 η 20 χρονων.Και το κυριοτερο οπως ειπαν και αλλοι παραπανω ειναι οτι δινει τροφη στους ΑΡΔ να αρχισουν.Νομιζω οτι εχει υποχρεωση και αυτος και η ΠΑΕ για διευκρινησεις η' οτι αλλο.Ειδικα μετα απο τετοια εμφανιση.Και οπως ειπε και ενας συνοπαδος πιο πανω ο Τζιωλης δεν θα εκανε τετοιου ειδους πλακα και εχουν μονο 3 χρονια διαφορα.Λιγη σοβαροτητα παραπανω τουλαχιστον δημοσιως παραπανω δεν θα εβλαπτε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

joshua έγραψε:Βρε δεν υπαρχει καμια θεωρια συνομωσιας πισω απο την φωτο,μια μαλακια της στιγμης ηταν,οπως για μενα μαλακια ηταν και το δειπνο,θυμιζει εμας με τα παιδια μας που πρωτα τα μαλωνουμε και μετα νιωθουμε ενοχες και τους παιρνουμε παιχνιδια κανωντας τα 2 φορες κακομαθημενα.
Για το θέμα του δείπνου διαφωνώ τελείως φίλε μου και εξηγούμαι αμέσως...

Όπως ανέφερα σε προηγούμενο ποστ μου, ο προπονητής μας στην προχθεσινή συνέντευξη τύπου προκάλεσε με τις καυστικότατες δηλώσεις του (για παίχτες-μη άντρες) ένα ηλεκτροσόκ στην ομάδα προσπαθώντας να αλλάξει κλίμα και λάθος νοοτροπίες των παιχτών...Θεωρώ ότι αυτή ήταν και η τελευταία προειδοποίηση του σε όλους πριν αναγκαστεί να λάβει πιο δραστικά μέτρα, ειδικά για κάποιους που δεν τον ικανοποιούν παρά το ότι τους πιστεύει, πάντα όμως για το καλό της ομάδας (και συνεπαγωγικά το δικό του φυσικά)...

Επειδή αυτού του τύπου το ηλεκτροσόκ μπορούσε να είναι άνετα παρεξηγήσιμο από πολλούς (μέσα αλλά και έξω απ την ομάδα), παρενέβησαν με την χθεσινή επίσκεψη τους στην προπόνηση οι Άρνεσεν και Αγγελίδης για να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις, όπως και έγινε...

Το γεύμα αποτέλεσε (τουλάχιστον επικοινωνιακά) μία ένδειξη ότι το κλίμα στην ομάδα παραμένει "οικογενειακό" και ήταν ίσως απαραίτητο για να κλείσουν πολλά φαρμακερά στόματα, ειδικά εκτός ομάδας...

Προσωπική μου άποψη όπως πάντα βέβαια...
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Dimitris_L4 έγραψε: Προσθετω απλα οτι κ εγω θεωρουσα οτι ο συγκεκριμενος (Κλαους) οχι μονο ειναι παρεξηγημενος αλλα θα ειναι η σημαια της ομαδας για πολλα χρονια..Τον φανταζομουνα κατι σαν τον Τοτι ρε παιδι μου..Να ειναι τοσα χρονια στην ομαδα που αγαπαει και τον αγαπαει...Φτανω στο σημειο ομως να πω οτι με ξενερωσε πολυ..Με απογοητευσε..Κριμα..
Αυτα ενοχλουν πολλους οσο αφορα τον Κλαους φιλε. Ο Τοτι ηταν παικτης με τεραστια @@, ηταν ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ και εφερε και πρωταθλημα στη Ρομα.

Ο Κλαους τι ακριβως εκανε για να θεωρηθει Τοτι του ΠΑΟΚ? Δε μπορουμε ρε παιδια να αναγαγουμε παικτες σε κατι το οποιο ΘΕΛΟΥΜΕ να ΓΙΝΟΥΝ πριν κανουν κατι. Μακαρι να γινει ο Κλαους και ο καθε Κλαους Τοτι του ΠΑΟΚ, αλλα δεν γινεται με το μυαλο μας αυτο.

ΥΓ. Ρεσιταλ γλυψιματος στον Κλαους αυτη τη στιγμη απο τους 24.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

CCCP έγραψε:
Dimitris_L4 έγραψε: Προσθετω απλα οτι κ εγω θεωρουσα οτι ο συγκεκριμενος (Κλαους) οχι μονο ειναι παρεξηγημενος αλλα θα ειναι η σημαια της ομαδας για πολλα χρονια..Τον φανταζομουνα κατι σαν τον Τοτι ρε παιδι μου..Να ειναι τοσα χρονια στην ομαδα που αγαπαει και τον αγαπαει...Φτανω στο σημειο ομως να πω οτι με ξενερωσε πολυ..Με απογοητευσε..Κριμα..
Αυτα ενοχλουν πολλους οσο αφορα τον Κλαους φιλε. Ο Τοτι ηταν παικτης με τεραστια @@, ηταν ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ και εφερε και πρωταθλημα στη Ρομα.

Ο Κλαους τι ακριβως εκανε για να θεωρηθει Τοτι του ΠΑΟΚ? Δε μπορουμε ρε παιδια να αναγαγουμε παικτες σε κατι το οποιο ΘΕΛΟΥΜΕ να ΓΙΝΟΥΝ πριν κανουν κατι. Μακαρι να γινει ο Κλαους και ο καθε Κλαους Τοτι του ΠΑΟΚ, αλλα δεν γινεται με το μυαλο μας αυτο.

ΥΓ. Ρεσιταλ γλυψιματος στον Κλαους αυτη τη στιγμη απο τους 24.
Δεν εννοουσα οτι εκανε κατι σε θεμα τιτλων αλλα στο να ειναι σε μια ομαδα απο μικρος εως το τελος του το ποδοσφαιρικο..Τον φανταζομουνα αλλιως ρε φιλε..Να ειναι μορφη μεσα στα αποδυτηρια...αλλα ειναι ασοβαρος πολυ τελικα..
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Αυτο που εννοω Δημητρη ειναι οτι πολυ συχνα, περνουμε αυτο που φανταζομαστε και θελουμε και το κανουμε πραγματικοτητα πριν γινει...πραγματικα πραγματικοτητα.

Θελει ο αλλος εναν Τοτι και ειναι ανυπομονος οποτε κανει τον Χ Κλαους Τοτι στο μυαλο του και αρχιζει να συμπεριφερεται και να λατρευει τον Χ Κλαους σαν να ειναι Τοτι.

Τα ιδια γίνονται και με παικτες που βγαζουμε απο την ακαδημια και τους μεγαλωνουμε στο μυαλο μας πριν καν τους δουμε και δωσουν κατι (σαν τον Σταφυλιδη που ενω μεν εχει ταλεντο, εχει περασει στην συνηδηση του μεσου παοκτση ως παικταρας, κατι το οποιο ειναι τουλαχιστον αστειο μιας και ουτε στο επιπεδο του Κιτσιου δεν εφτασε). Μπορει να θελουμε και καλα θελουμε να βγαλουμε δικους μας παικτες αλλα δεν γινεται αυτη η απελπισια να αλλαζει την πραγματικοτητα.

Ολα αυτα οδηγουν και στο να βλεπουμε παντου παικταραδες και να τρωμε μετα τους προπονητες και να αναρωτιωμαστε γιατι δεν ειναι "αντρες" και δεν παιζουν οπως μπορουν στο μυαλο μας.
Άβαταρ μέλους
Indio

Δημοσίευση από Indio »

CCCP έγραψε:Αυτο που εννοω Δημητρη ειναι οτι πολυ συχνα, περνουμε αυτο που φανταζομαστε και θελουμε και το κανουμε πραγματικοτητα πριν γινει...πραγματικα πραγματικοτητα.

Θελει ο αλλος εναν Τοτι και ειναι ανυπομονος οποτε κανει τον Χ Κλαους Τοτι στο μυαλο του και αρχιζει να συμπεριφερεται και να λατρευει τον Χ Κλαους σαν να ειναι Τοτι.

Τα ιδια γίνονται και με παικτες που βγαζουμε απο την ακαδημια και τους μεγαλωνουμε στο μυαλο μας πριν καν τους δουμε και δωσουν κατι (σαν τον Σταφυλιδη που ενω μεν εχει ταλεντο, εχει περασει στην συνηδηση του μεσου παοκτση ως παικταρας, κατι το οποιο ειναι τουλαχιστον αστειο μιας και ουτε στο επιπεδο του Κιτσιου δεν εφτασε). Μπορει να θελουμε και καλα θελουμε να βγαλουμε δικους μας παικτες αλλα δεν γινεται αυτη η απελπισια να αλλαζει την πραγματικοτητα.

Ολα αυτα οδηγουν και στο να βλεπουμε παντου παικταραδες και να τρωμε μετα τους προπονητες και να αναρωτιωμαστε γιατι δεν ειναι "αντρες" και δεν παιζουν οπως μπορουν στο μυαλο μας.
Συμφωνω απολυτα ++++
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

CCCP έγραψε:Αυτο που εννοω Δημητρη ειναι οτι πολυ συχνα, περνουμε αυτο που φανταζομαστε και θελουμε και το κανουμε πραγματικοτητα πριν γινει...πραγματικα πραγματικοτητα.

Συμφωνω απολυτα σε αυτο..Απλως απο καποιους εχεις και περισσοτερες απαιτησεις..Τεσπα μεγαλη κουβεντα..Το ζητημα ειναι οτι υπαχει μια ασοβαρη κατασταση...εκει τρελαινομαι..ειπαμε οτι το καλοκαιρι καθαρισε η σαπιλα αλλα μαλλον δεν.....και δεν εννοω ΜΟΝΟ τον κλαους..
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Κατήφορος χωρίς τέλος για τον αρχηγό,αγωνιστικός και εξωαγωνιστικός.

Βασικά συγνώμη αλλά νιώθω ότι ντροπιάζει τις έννοιες και τον θεσμό "αρχηγός του ΠΑΟΚ" ο Αθανασιάδης.

Φανταστείτε τον Σκαρτάδο ή τον Κούδα ή τον Μαγκντί ή τον Ζαγοράκη να δείχνουν φωτογραφίες με....μπαλέτα!!!

ΥΓ Αρχηγό θέλουμε κάποιον με ψυχή και κύρος και αυτός που βλέπω να τα ενσαρκώνει αυτά τα 2 την παρούσα στιγμή είναι ο Τζιόλης.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το πρόβλημα κατ' εμέ δεν είναι ότι χάνουμε το δάσος, αλλά το ότι θεωρούμε ότι ΔΕΝ το χάνουμε. Στην πρώτη περίπτωση υπάρχει το περιθώριο διόρθωσης. Στη δεύτερη όχι.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Αφου ειναι ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΑΦΟΥ,εγώ έχω μια ανωμαλία,δεν γουστάρω κανέναν παίκτη του ΠΑΟΚ,ποτε δεν γούσταρα και ποτε δεν θα γουστάρω για εμένα ειναι γρανάζια της μηχανής που λέγεται ΠΑΟΚ που θέλω να κερδιζει όταν δεν γίνεται αυτό δεν κοιτάω αν ειναι ΠΑΟΚτσακι η ξένος που μόλις ήρθε κοιτςω απόδοση και αποτέλεσμα ,δεν ήμουν ποτε γκαρσιακος ,ζαγορακης ,βρυζας η φραντζεσκος μόνο ΠΑΟΚ και οποιος δεκ αποδηδει η κάνει την ομάδα μπουρδελο ΔΕΝ κάνει και πρέπει να φευγει.Αν εσείς λέτε ο ένας ειναι ΠΑΟΚτσακι ο άλλος καλό παιδί η άλλος ειναι από τις ακαδημίες τότε λουστητε τους.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σύμφωνοι, ο Αθανασιάδης ακολουθεί πτωτική αγωνιστική πορεία εδώ και 11 μήνες, όπως άλλωστε και όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξεγράφουμε το παρελθόν και συμπεραίνουμε φέτος ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ.
Αν η ομάδα είχε καλή σχετικά πορεία, αλλά μόνον ο Κλάους έπασχε τότε ναι, θα υπήρχε θέμα.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Σύμφωνοι, ο Αθανασιάδης ακολουθεί πτωτική αγωνιστική πορεία εδώ και 11 μήνες, όπως άλλωστε και όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξεγράφουμε το παρελθόν και συμπεραίνουμε φέτος ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ.

Αποψη σου ,όπως εγώ εξέθεσα την δική μου 8-) ,οποιος αποδησει μαζί του οποιος όχι να πάρει τον δρόμο του όπως γίνεται σε κάθε άλλη δουλειά του κοσμου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”