Καλημέρα σε όλους...ΑποστόληςΑ έγραψε:Το να πηγαίνουν οι παίκτες σε γεύμα χαλάρωσης έχει έναν και μόνο σκοπό: Να ξαναδεθούν όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα μεταξύ τους, να γίνουν πάλι μια οικογένεια. Αυτό είναι κάτι που γίνεται συν τω χρόνω και δεν είναι αποτέλεσμα μια βραδιάς. Στο χαλαρωτικό πλαίσιο του γεύματος ανήκει και ο αστεϊσμός με την φωτογραφία. Μην χάσουμε το δάσος προσπαθώντας να ερμηνεύσουμε τι σημαίνει η συγκεκριμένη φωτο. Ήδη έχουμε αρχίσει να το χάνουμε.
Εγώ δέχομαι ότι επιτεύχθηκε ο μοναδικός στόχος της χθεσινής συνάντησης, ότι χαλάρωσαν στο γεύμα Απόστολε, αφού αστειεύτηκαν, γέλασαν και γενικά καλοπέρασαν...
Το να "ανέβει" αυτή η "συγκεκριμένη" φωτογραφία ποιο κέρδος επέφερε όμως; Μήπως να μας επιβεβαιώσουν και όλους εμάς ότι πέρασαν τόσο καλά και χαλάρωσαν όλοι τόσο, ώστε μετά το "οικογενειακού τυπου" γεύμα και την χαλαρότητα που επήλθε απ αυτό τώρα τα έχουν τόσο καλά με τον (μέχρι προχθές μαινόμενο μ αυτούς τους παίχτες) προπονητή τους που τους επιτρέπεται πια μέχρι και να τρολάρουν τα λόγια του χαζογελώντας ΔΗΜΟΣΙΑ; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά ή μήπως έτσι μας επιβεβαιώνει κανένας τους ότι μετά από τόση χαλάρωση θα ρίξουμε και ένα τετράμπαλο στην Καμπάλα την Πέμπτη;
Εμένα το λιγότερο στο οποίο με παραπέμπει είναι που, όταν πιτσιρικάς βγαίναμε να φάμε οικογενειακά, μόλις έτρωγα με άφηναν οι γονείς μου να φύγω απ το τραπέζι για να πάω να παίξω σαν παιδάκι που ήμουνα με τα άλλα παιδάκια που ήταν στα γύρω τραπέζια...Ούτε καν αυτό όμως (που είναι το ελάχιστο και το αθωότερο) δεν μπορώ να ανεχτώ από τον αρχηγό της ομάδας μας, του Π.Α.Ο.Κ., ειδικά μάλιστα όταν η ομάδα έχει τα μαύρα της τα χάλια!!!
Σεβαστή η άποψη σου αλλά δεν πιστεύω ότι χάνουμε κανένα δάσος Απόστολε προσπαθώντας να ερμηνεύσουμε τι σημαίνει η συγκεκριμένη φωτογραφία...Γιατί περνάει μηνύματα και μάλιστα τουλάχιστον (το αθωότερο που μπορώ να σκεφτώ) παιδιάστικα, ασόβαρα...Αν θέλανε (και ο Κλάους αλλά και οι υπεύθυνοι εκεί στον Π.Α.Ο.Κ.) να μην χαθεί το δάσος ας μην την δημοσιοποιούσαν καθόλου!!!
Προσωπική γνώμη μου πάντα.
Υ.Γ. Το ότι απευθύνομαι προσωπικά σε σένα Απόστολε το μόνο που επιδιώκει είναι να προσδώσει έμφαση στην διαφορετικότητα της άποψης μας στο συγκεκριμένο θέμα...Επίσης το κάνω γιατί ξέρεις πόσο στήριζα τόσο καιρό τον Κλάους και μάλιστα κάποια στιγμή σε ρώτησα με νόημα "μήπως είσαι λιγάκι αντιΚλάους Απόστολε"; Μην το παραξηγήσεις σε παρακαλώ όπως και κανένας άλλος φίλος στο φόρουμ...Ας μείνουμε επικεντρωμένοι στο νόημα...