Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
DC

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από DC »

Νομίζω ότι ούτε ο χρόνος ούτε ο τόπος είναι τα κατάλληλα για συζήτηση για άλλους προπονητές.
theo-drama έγραψε:Σιγουρα οχι, αν ειναι υγειης ο Λεοβατς, οχι,
Σιγουρα οχι,αλλα στο 3-5-2 που παιζει ο Τουντορ ποιον θα βαλει αριστεροποδαρο στοπερ αφου δεν εχουμε αλλον(και νομιζω οτι του ταιριαζει η θεση αυτη σε αυτο το συστημα αφου κατα την γνωμη μου δεν ειναι γρηγορος)γι αυτο αναγκαζεται να βαζει τον ροντριγκεζ ειτε δεξια ειτε αριστερα φουλ μπακ λογω ταχυτητας(κι ας μην ειναι καλος αμυντικα αφου δεν ειναι η θεση του).Με 4 στην αμυνα μπορει να παιξει αρ μπακ εφοσον δεν θα εχει τοσα πολλα τρεξιματα.
Κι εγώ πιστέυω ότι μέχρι τώρα ο Τζαβέλας τα πήγε καλά σαν στόπερ.
Τις περισσότερες γκέλες τις έκαναν οι Πορτογάλοι.
Από την άλλη, έρχεσαι στα λόγια μου, ότι ο Γκάρι δεν είναι μπακ. Τον ξεκίνησε δεξί μπακ μόνο στην Τρίπολη, αν θυμάμαι καλά. 2-1 τελικό. Δεν έχει δεξί μπακ; Ας αλλάξει σύστημα. Δεν έχει στόπερ; Το ίδιο.
Anyway, για να μην κουράζω, ο Τούντορ έχει κάποια "πρέπει" στο μυαλό του με τα οποία διαφωνώ. Πρέπει να παίζουμε με τρεις στην άμυνα, πρέπει να παίζουν οι Μακ, Γκάρι, Τζιόλης κλπ.
Βασικά, μάλλον από το πρώτο ξεκινάει το πρόβλημα. :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για να δείξει κάποιος προπονητής (οποιοσδήποτε) κάτι καλό πρέπει να κάτσει στον πάγκο τουλάχιστον μια σεζόν. Και πάλι λίγα θα προλάβει να αλλάξει και κυρίως να τα αφομοιώσουν οι παίκτες. Η τριετία είναι ένα πολύ καλό χρονικό διάστημα.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Το πρόβλημα που βλέπουμε ειναι το ίδιο που βλέπαμε και πέρσυ και πρόπερσυ, με άλλα πρόσωπα-ίδιο χάλι.

Ελπίζω οι ντεμεκ υπεύθυνοι να το βρούν, αλλα ο προπονητής δεν φταίει και δουλεύει.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

mbison έγραψε:Για Γούναρη τί λέτε? Έχει και δίπλωμα pro (δεν τρολάρω). Αδικημένος προπονητής...
Για το πάνελ του Χήτα καλός είναι.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Πλέον συνειδητοποιώ με λύπη, ότι οι περισσότεροι για το πάνελ του Χύτα είμαστε..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το θεμα ειναι τι ειναι η ομαδα οχι εμεις και προς το παρον και αυτη για trash tv προσφερεται.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

+ στο παρα/παραπάνω...
goran 64 έγραψε:
simba έγραψε:Εφοσον δηλωσε αγνοια για αρδ στους οργανωμενους,
ειμαι προβληματισμενος με ποιους εννοει στο σημειο αυτο ο Ιγκορ
https://youtu.be/GghS4erJHjY?t=936
But i'm tired of listening that every time coach need to...
If cannot handle the pressure, the problem is the coach because you need to be psychologist..
and then there's a problem with system..
"Why you're playing this system?
ehhh you don't play football..you need to play to win"
It's always about coach....
But it's easy to say coach need to find chemistry...
What fuckin chemistry..
Μηπως εννοει τον Ιβαν??

Γιατι ειδικα τα λογια που εχω σε εισαγωγικα,
μοιαζουν πολυ με τα δικα του,
βασει και οσων μετεφερε και στην εκπομπη των οργανωμενων, οτι του ειπε ο Ιβαν...
Απλά ο κ. Σαββίδης μου λέει συνέχεια ότι πρέπει να κερδίζουμε. Με ρώτησε αν ξέρω ότι ήρθα εδώ για να κερδίζω και του είπα ΝΑΙ. Ξέρετε πως ήταν η συζήτηση όταν πριν ένα μήνα ήμασταν στην 10η θέση;"
Φυσικά και εννοεί τον Ιβάν ρε simba...Έχω postάρει παλιότερα ότι κι ο Ιβάν κάνει λάθη και το μεγαλύτερο του είναι ότι συμπεριφέρεται αρκετές φορές σαν οπαδός κι όχι σαν μεγαλομέτοχος "μπερδεύοντας" την ομάδα...

Επεμβαίνει στα αγωνιστικά της ομάδας (βλέπε π.χ. κάθοδο στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του τελικού Κυπέλλου με βάζελους, "ξεσκαρτάρισμα" καλοκαιριού βασιζόμενος μόνο στην "μαρτυρία" ενός παίκτη -άραγε αυτός τα είπε όλα ή κάλυψε κάποια φιλαράκια του;-, αγορά Μπερμπάτοφ ενώ δεν ταίριαζε στο αγωνιστικό πλάνο των Ι.Τ. και Φ.Α. που ήθελαν γρήγορο εκρηκτικό φορ με καλά ποσοστά στα τελειώματα - τύπου Ρούντνεβς που "κόντεψε" να υπογράψει κιόλας - για να "πουλήσει μούρη" σαν οπαδός, "προσωπική" πώληση Νομπόα "καπελώνοντας" τον Φ.Α., κ.τ.λ ), ενώ το μόνο που θα έπρεπε να κάνει είναι να παραδώσει στους υπεύθυνους (που διάλεξε μάλιστα ο ίδιος για να του κάνουν τη δουλειά) το "business plan" της τριετίας, να τους στηρίξει με στιβαρές δηλώσεις του και να επεμβαίνει μόνο με πριμ (όταν το πλάνο πάει καλά) και πρόστιμα (όταν "χάνουν το δρόμο" τους κάποιοι), ελέγχοντας το πλάνο του σε κομβικά χρονικά σημεία και κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές τότε και μόνο τότε κι αν χρειάζονται απαραίτητα...

On topic: ΣΤΗΡΙΞΗ στον Τούντορ με δημόσιες αλλά και "ιδιωτικές" (μέσα στα αποδυτήρια) δηλώσεις και πρόστιμα τώρα που είναι απαραίτητο από τον Ιβάν...Στην χθεσινή συνέντευξη τύπου αυτό κατάλαβα ότι ζήτησε πολύ εύσχημα (αφού δεν ανακάτεψε στις δηλώσεις του φανερά τον Ιβάν) αλλά εντελώς δραστικά ο Τούντορ και δεν προσπάθησε τόσο να εναντιωθεί στους παίχτες του που μ αυτούς δουλεύει καθημερινά...Βλέπεις ο άνθρωπος έχει συνηθίσει σε διαφορετικές πραγματικότητες και νοοτροπίες απ αυτές που επικρατούν στην Ελλάδα και ειδικότερα στον Π.Α.Ο.Κ. και τα έχει πλέον χαμένα με αυτά που βλέπει εδώ και 5 μήνες ;)
γεια σου ρε goran, the insider...

βγήκε το πορισμα λοιπόν. ο σαββίδης κάπου, κάποτε, έκανε μάθημα χημείας στον Ιγκόρ που όμως προτιμά τη φυσική και στράβωσε...

και κερασάκι να πετάξουμε για μπερμπάτοφ (που τους χάλασε που ήρθε δλδ... :shock: :lol: ), ρούντβενς (που πλακωνόταν με τη γυναίκα του που του κατέστρεψε την καριέρα στην τελική... :shock: :lol: ) και έστειλε το νομπόα (που απο τα πλει οφφ ήταν ΦΕΥΓΑΤΟΣ :shock: :lol: )...

τι να πει άλλο κανείς;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Η γνώμη μου είναι φίλε μου...Δεν ισχυρίστηκα ότι ντε και καλά έτσι είναι ούτε πόρισμα έβγαλα ;) ...

Πρόβλημα δεν λέω ότι είναι ο Μπέρμπα, απλά ακόμα φαίνεται ότι ο Τούντορ ψάχνει θέση να τον βάλει γιατί θέλει και τον Αθανασιάδη...

Δεν αναφέρθηκα στον Ρούντνεβς για την αξία του σαν ποδοσφαιριστή αλλά για να δείξω τι "τύπου" φορ έψαχναν Τούντορ και Άρνεσεν φίλε μου...

Ο Νομπόα ξέρουμε όλοι ότι ήταν φευγάτος από τα "κλαίει ωχ" (γιατί ήρθε τότε για ουσιαστικά 2-3 μήνες;) αλλά (για τους "τύπους" τουλάχιστον) δεν έπρεπε να αναλάβει την υπόθεση πώλησης του ο Τ.Δ. της ομάδας ως ο πλέον αρμόδιος;

Όσο για το "Insider" δεν ξέρω ακριβώς τι είναι αλλά αν δεν είναι...βρισιά ευχαριστώ πολύ...Όποιον τίτλο κερδίζει κάποιος καλός είναι :) :D :P :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 24 Νοέμ 2015, 02:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Περα απ΄την καθοδο στα αποδυτηρια, τα υπολοιπα που αναφερει ο goran ειναι πολυ τραβηγμενα και μονο ως προσωπικες υποθεσεις μπορει να ειπωθουν...
Γιατι ειναι λεπτομερειες που προκυπτουν μονο αν εχεις εσωτερικη πληροφορηση..
Και εφοσον αυτη δεν υπαρχει, τοτε οντως, τετοιες κουβεντες εχουν καφενειακο χαρακτηρα, αλα nextgeneration..

Υ.Γ. Κ_geo, εσυ σε ποιον/ους πιστευεις οτι αναφεροταν ο Ιγκορ?? Δεδομενου οτι ο ιδιος ειπε οτι δεν ξερω τη γλωσσα και ουτε τι λενε οι αρδ..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δλδ το ντηλ του νομποα πιστευεις οτι ηταν τετοιο που θα ελεγε οχι ο οποιοσδήποτε τεχνικός διευθυντής ή προπονητής έστω;

εγώ λεω όχι γιατί ήταν στο μάξιμουμ δυνατό και ο παίχτης δεν "κλοτσούσε" ώστε να μην συμφωνήσει. win win κατάσταση ήταν και οποιοσδήποτε λογικός τδ θα έλεγε και ένα μπράβο στον πρόεδρο, απο τη στιγμή που η φυγή ήταν δεδομένη δηλαδή.

για ρουντβενς κτλ απο ότι φαίνεται ο τούντορ θέλει/προτιμάει/ τον βολεύει να έχει ένα ψευτοεννιάρι (μπερμπατοφ) και ενα γρήγορο φορ (μακ στην προκειμένη). οπότε μπορεί και ο ρούντβενς να ήταν ξέχωρη περίπτωση απο τον Βούλγαρο. αρα και εκεί το να το αναφέρουμε και μόνο ξεπερνάει τα όρια της γνώμης και γίνεται λανθασμένη δημιουργία εντυπώσεων που συγχέει καταστάσεις και λογικά οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα.

άλλωστε και ο άρνεσεν είπε ότι όταν έπεσε στο τραπέζι η ιδέα του μπερμπάτοφ (καιρό πριν τη μάθουμε εμείς μάλιστα) του άρεσε και το κυνήγησε. άρα δεν υπάρχει καμία σχέση με αυτό που εκφράζεις.

υγ για simba: για παίχτες κτλ που είπε το έγραψα χθες. πιστεύω στο μυαλό του τριγυρνούσαν οι χαμένες ευκαιρίες αυτού που δεν περιμένεις να τις χάσει αλλά να δώσει στην ομάδα το απλό που χρειάζεται, την ποιότητα του. τον Μπερμπάτοφ. αλλά είπα ότι και ο Ντίμιταρ το ξέρει και είμαι σίγουρος ότι επειδή ΕΙΝΑΙ άνδρας με κάκαλα θα το αναπληρώσει στο μέλλον! Απο την άλλη, "ρεπορτάζ" σήμερα ουσιαστικά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι έλεγε τους νεαρότερους να... man up. Ίσως είναι και αυτό μια οπτική.

τώρα, για τα περι χημείας, πρώτη μου εντύπωση ήταν ότι τα έλεγε στους αρδ. σε αυτό συνέβαλε και η πρώτη του κουβέντα που ήταν όταν ρώτησε το μεταφραστή γιατί αυτοί παραπονιούνται, του είπε ότι διαμαρτυρήθηκαν που...άργησε και είπε :"oh, late... ok...", χαμήλωσε το βλέμμα και ακούμπησε το μικρόφωνο, δείγμα του ότι μέσα του έλεγε κάτι στο στύλ "ρε με τι μλκς έχω μπλέξει Θεέ μου!"... :mrgreen: απο την άλλη, ίσως είναι και κουβέντες που μπορεί να έχουν ειπωθεί στις συναντήσεις του με Ιβάν, Φράνκ κτλ κτλ. δεν είναι απίθανο. Αλλά επίσης και το κλείσιμο (τσαντισμένο) του ματιού που τους κάνει όταν τα λέει, νομίζω ότι συνηγορεί στην άποψη που εξέφρασα. Φυσικά όμως πάντα, τέτοια πράγματα, όταν έχουν ειπωθεί έτσι...φλου και με δύσκολα προσδιορίσιμο αποδέκτη, επειδή είναι εξαιρετικά εύκολο να βασιστούν εν τέλει στην αντίληψη του καθενός μας που εύκολα διαφέρει, καλό είναι είτε να μην γίνονται, είτε να γίνονται με στόχο που θα έχει εξηγηθεί ή θα μπορεί εύκολα να εξηγηθεί και στους υπόλοιπους που απαρτίζουν την ομάδα, ώστε αυτή να μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς σύννεφα (υπαρκτά ή μη) στις σχέσεις των μελών της.

αυτά.... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

simba έγραψε:Περα απ΄την καθοδο στα αποδυτηρια, τα υπολοιπα που αναφερει ο goran ειναι πολυ τραβηγμενα και μονο ως προσωπικες υποθεσεις μπορει να ειπωθουν...
Γιατι ειναι λεπτομερειες που προκυπτουν μονο αν εχεις εσωτερικη πληροφορηση..
Και εφοσον αυτη δεν υπαρχει, τοτε οντως, τετοιες κουβεντες εχουν καφενειακο χαρακτηρα, αλα nextgeneration..

Υ.Γ. Κ_geo, εσυ σε ποιον/ους πιστευεις οτι αναφεροταν ο Ιγκορ?? Δεδομενου οτι ο ιδιος ειπε οτι δεν ξερω τη γλωσσα και ουτε τι λενε οι αρδ..
Simba δήλωσα ότι δεν τα γνωρίζω "από μέσα" και δηλώνω ξανά τώρα ευθαρσώς ότι αυτά που έγραψα είναι αυτά που κατάλαβα προσωπικά...

Ελπίζω να μην προκάλεσα τίποτα "τριγμούς" με την άποψη μου... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 23 Νοέμ 2015, 16:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

DC έγραψε: Σορι μαν, αλλά και από την άλλη, ΕΓΩ, δεν μπορώ να παραβλέψω τα λάθη (κατά την δική μου άποψη πάντα) του Τούντορ.
Και έχουμε βέβαια πάντα στο μυαλό μας ότι αυτός προπόνησε και μία ομάδα στην Κροατία, ενώ (σχεδόν) ΟΛΟΙ εμείς οι έχοντες άποψη δεν έχουμε προπονήσει ούτε ομάδα από δωδεκάχρονα. ;)
DC έγραψε: Όταν αποφάσισε τον Ιούλιο να παίξει 352 ή 343, έκατσε να σκεφτεί α) αν η ομάδα το έχει ξαναδοκιμάσει στο παρελθόν
Το πιο άκυρο σχόλιο.
1) Ήρθε ο προπονητής τον Ιούλιο και έπρεπε να κάνει γκάλοπ ανάμεσα στους παίκτες, ποιό «σύστημα» χρησιμοποιούσαν παλιότερα και ποιό τους βολεύει πιο πολύ. :P
2) Αν ο προπονητής θέλει να μάθει στους παίκτες του ένα σύστημα, πότε θα το κάνει, αν όχι τον Ιούλιο; «Να είμαστε και λογικοί, μήν είμαστε και πλεονέκτες». Ή απαγορεύεται στον προπονητή να χρησιμοποιεί το σύστημα που πιστεύει ότι ταιριάζει στην ομάδα και στο πρωτάθλημα;
DC έγραψε: και β) με ποια φουλ μπακ θα το παίξει; Γιατί εγώ στην ομάδα αναγνωρίζω μόνο δύο φουλ μπακ (Κίτσιου-Τζαβέλα), έναν που το παλεύει (Κωνσταντινίδη) και έναν που ακόμα δεν τον έχω δει για να τον "ζυγίσω", τον Λέοβατς. Ο Γκάρι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΜΠΑΚ.
Εγώ πάλι βλέπω δύο γεννημένους φουλ μπακ (Κίτσιου και Κωνσταντινίδη), έναν που το παίζει καλά (Λέοβατς) και έναν που το παίζει ανέλπιστα καλά (Γκάρι). Και έναν που έπαιξε εκεί και στην χώρα του (Σάμπο), έναν που παλιότερα έπαιζε είτε μπακ, είτε χαφ, αλλά μάλλον τώρα δεν μπορεί (Τζαβέλλας), έναν που παίζει τώρα είτε μπακ, είτε χαφ, αλλά όχι σταθερό (Κοροβέσης), έναν που τον είδα εκεί στα φιλικά και το πάλευε καλά (Μυστακίδης) και έναν που τον είδα εκεί στα φιλικά και δεν την πάλευε (Μακ).
Άν ήξερες πόσοι (και ποιοί) έπαιξαν σε ρόλο φουλ μπακ στην (χιλιοτραγουδισμένη) Γιούβε του Κόντε, θα καταλάβαινες.*
DC έγραψε:Έχεις τραυματισμούς Λέοβατς, Κωνσταντινίδη και Κίτσιου; ΟΚ. Άλαξε σύστημα βρε αδερφέ. Τι βάζεις φουλ μπακ τον Σκόνδρα; Και μάλιστα αριστερά. Η απορία μου δηλαδή, είναι το αν δουλεύει στις προπονήσεις κάτι άλλο από το "τρεις στην άμυνα".
Χθες ο Σκόνδρας έπαιζε αριστερό στόπερ. Ή αυτός θα ήταν εκεί ή ο Μαλεζάς. Δεξιοπόδαροι και οι δύο, αλλά ακόμη και αυτός ο Σκόνδρας μάλλον στρίβει πιο γρήγορα.
Αν εννοείς «μια άλλη φορά», αριστερό φουλ μπακ έχουν δοκιμάσει καμιά 5-6 παίκτες.
Έχει αλλάξει και σύστημα, αν βλέπεις τα ματς του ΠΑΟΚ, θα καταλάβεις ποιό λέω.
DC έγραψε: Γιατί Odi, ερχόμενος στον ΠΑΟΚ του έδωσαν κάποια εργαλεία για να εργαστεί και μέσα σε αυτά είναι δύο τοπ σκόρερς (Μπέρμπα και Κλάους) αλλά ο Τούντορ ή αρνείται ή δεν δύναται να τους αξιοποιήσει.
Ο Μπέρμπα ήρθε, αν θυμάσαι, μετά την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Και τραυματίστηκε ενδιάμεσα. Και ο Κλάους τραυματίστηκε από την αρχή και δεν είναι ο περσινός, πέραν του ότι προσπαθεί να βρει ρόλο στην ομάδα.

*ΥΓ: Τον οποίον Κόντε, μήν φανταστείς, τσουρέκια του τα είχαν κάνει «γιατί δεν παίζει 4-3-3» (με ένα εξτρέμ και εκείνος τραυματίας...). Οπότε μια μέρα είπε στους ΑΡΔ «παίζουμε 3-5-2 γιατί δεν έχουμε τους παίκτες για κάτι άλλο» και το βούλωσαν. Οι δικοί μας ΑΡΔ είναι περισσότερο επίμονοι σ' αυτό το θέμα. :lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

οταν καποιοι ξεκαθαρισουν μεσα τους την διαφορα συστηματος και σχηματισμου τοτε θα μπορουμε να μιλαμε σε πολυ διαφορετικη βαση απ οτι σημερα
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Ινσάιντ ινφορμέισο, με φώτο και απ' όλα. Αποκλειστικά για τον φίλο K_geo:

Εικόνα

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:mrgreen: :lol: :lol: :lol: