DC έγραψε:
Σορι μαν, αλλά και από την άλλη, ΕΓΩ, δεν μπορώ να παραβλέψω τα λάθη (κατά την δική μου άποψη πάντα) του Τούντορ.
Και έχουμε βέβαια πάντα στο μυαλό μας ότι αυτός προπόνησε και μία ομάδα στην Κροατία, ενώ (σχεδόν) ΟΛΟΙ εμείς οι έχοντες άποψη δεν έχουμε προπονήσει ούτε ομάδα από δωδεκάχρονα.
DC έγραψε:
Όταν αποφάσισε τον Ιούλιο να παίξει 352 ή 343, έκατσε να σκεφτεί α) αν η ομάδα το έχει ξαναδοκιμάσει στο παρελθόν
Το πιο άκυρο σχόλιο.
1) Ήρθε ο προπονητής τον Ιούλιο και έπρεπε να κάνει γκάλοπ ανάμεσα στους παίκτες, ποιό «σύστημα» χρησιμοποιούσαν παλιότερα και ποιό τους βολεύει πιο πολύ.
2) Αν ο προπονητής θέλει να μάθει στους παίκτες του ένα σύστημα,
πότε θα το κάνει, αν όχι τον Ιούλιο; «Να είμαστε και λογικοί, μήν είμαστε και πλεονέκτες». Ή απαγορεύεται στον προπονητή να χρησιμοποιεί το σύστημα που πιστεύει ότι ταιριάζει στην ομάδα και στο πρωτάθλημα;
DC έγραψε:
και β) με ποια φουλ μπακ θα το παίξει; Γιατί εγώ στην ομάδα αναγνωρίζω μόνο δύο φουλ μπακ (Κίτσιου-Τζαβέλα), έναν που το παλεύει (Κωνσταντινίδη) και έναν που ακόμα δεν τον έχω δει για να τον "ζυγίσω", τον Λέοβατς. Ο Γκάρι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΜΠΑΚ.
Εγώ πάλι βλέπω δύο γεννημένους φουλ μπακ (Κίτσιου και Κωνσταντινίδη), έναν που το παίζει καλά (Λέοβατς) και έναν που το παίζει ανέλπιστα καλά (Γκάρι). Και έναν που έπαιξε εκεί και στην χώρα του (Σάμπο), έναν που παλιότερα έπαιζε είτε μπακ, είτε χαφ, αλλά μάλλον τώρα δεν μπορεί (Τζαβέλλας), έναν που παίζει τώρα είτε μπακ, είτε χαφ, αλλά όχι σταθερό (Κοροβέσης), έναν που τον είδα εκεί στα φιλικά και το πάλευε καλά (Μυστακίδης) και έναν που τον είδα εκεί στα φιλικά και δεν την πάλευε (Μακ).
Άν ήξερες πόσοι (και ποιοί) έπαιξαν σε ρόλο φουλ μπακ στην (χιλιοτραγουδισμένη) Γιούβε του Κόντε, θα καταλάβαινες.
*
DC έγραψε:Έχεις τραυματισμούς Λέοβατς, Κωνσταντινίδη και Κίτσιου; ΟΚ. Άλαξε σύστημα βρε αδερφέ. Τι βάζεις φουλ μπακ τον Σκόνδρα; Και μάλιστα αριστερά. Η απορία μου δηλαδή, είναι το αν δουλεύει στις προπονήσεις κάτι άλλο από το "τρεις στην άμυνα".
Χθες ο Σκόνδρας έπαιζε αριστερό στόπερ. Ή αυτός θα ήταν εκεί ή ο Μαλεζάς. Δεξιοπόδαροι και οι δύο, αλλά ακόμη και αυτός ο Σκόνδρας μάλλον στρίβει πιο γρήγορα.
Αν εννοείς «μια άλλη φορά», αριστερό φουλ μπακ έχουν δοκιμάσει καμιά 5-6 παίκτες.
Έχει αλλάξει και σύστημα, αν βλέπεις τα ματς του ΠΑΟΚ, θα καταλάβεις ποιό λέω.
DC έγραψε:
Γιατί Odi, ερχόμενος στον ΠΑΟΚ του έδωσαν κάποια εργαλεία για να εργαστεί και μέσα σε αυτά είναι δύο τοπ σκόρερς (Μπέρμπα και Κλάους) αλλά ο Τούντορ ή αρνείται ή δεν δύναται να τους αξιοποιήσει.
Ο Μπέρμπα ήρθε, αν θυμάσαι, μετά την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Και τραυματίστηκε ενδιάμεσα. Και ο Κλάους τραυματίστηκε από την αρχή και δεν είναι ο περσινός, πέραν του ότι προσπαθεί να βρει ρόλο στην ομάδα.
*ΥΓ: Τον οποίον Κόντε, μήν φανταστείς, τσουρέκια του τα είχαν κάνει «γιατί δεν παίζει 4-3-3» (με ένα εξτρέμ και εκείνος τραυματίας...). Οπότε μια μέρα είπε στους ΑΡΔ «παίζουμε 3-5-2 γιατί δεν έχουμε τους παίκτες για κάτι άλλο» και το βούλωσαν. Οι δικοί μας ΑΡΔ είναι περισσότερο επίμονοι σ' αυτό το θέμα.