Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
ApollonAthens

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από ApollonAthens »

Dinos_Liverpool έγραψε: Πάρα πολύ καλό που διαβάζουμε από φίλο άλλης ομάδας, της ελαφράς ταξιαρχίας, για το κλίμα και την κουλτούρα που αποπνέει ο ΠΑΟΚ μας, όπως και για το καλοπροαίρετο ενδιαφέρον, που είμαι βέβαιος ότι δείχνει.

Όμως, θέλω να τον παρακαλέσω, να μην επιμείνει στη φράση "μεταμόρφωση σε προπονητή", διότι ο προπονητής μας έχει δίπλωμα προπονητή. Η λέξη αυτή που κρύβει κάτι που έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη, ενδεχομένως και όχι με έντιμα μέσα και σίγουρα τον υποτιμά. Δεν μεταμορφώθηκε σε προπονητή, έγινε διπλωματούχος προπονητής! Και δεν είναι ο μόνος πρώην ποδοσφαιριστής που είναι πλέον προπονητής.

Κατανοητή η ουσία αυτού που θέλεις να πεις και όντως είναι μία άποψη που λέγεται από πολλούς ανεξαιρέτως ομαδικής προτίμησης.
Ναι σαφως δεν εχω σκοπο να προσβαλω ή να θιξω τον Τουντορ.
Απλα το point ειναι οτι ο Τουντορ δεν εχει πολυετη εμπειρια στο συγκεκριμενο ποστο. Για ποιο λογο ο ΠΑΟΚ να γινει ο εθελοντης ;
(χωρις επισης να νομιζω οτι η εικονα της ομαδας οφειλεται στον Τουντορ κατα μεγαλυτερο ποσοστο αλλα στο ροστερ).
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Πολύ χαίρομαι που συμμετέχεις στην κουβέντα μας.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Βασικά το χθεσινο ματς το καθαρίζουν μόνοι τους οι παίχτες. Τι προπονητές και πράσινα άλογα. Σαν την εθνική με τα Φερόε είναι η φάση.
Αυτοι όλοι παίζει να παίρνουν όσα ο ο Κλάους κι ο Μάκ μαζί. Μπαίνεις, τους ρίχνεις 4, γειά σας.
ApollonAthens

Δημοσίευση από ApollonAthens »

Dinos_Liverpool έγραψε:Πολύ χαίρομαι που συμμετέχεις στην κουβέντα μας.
Η χαρα ειναι δικια μου οπως και το γεγονος οτι με αποδεχτηκατε ολοι και μαλιστα τοσο φιλικα. :D

Ο Απολλωνας ειναι η ομαδα μου και παντα θα ειναι. Αλλα παντα θελω να κερδιζει ο ΠΑΟΚ εκτος απο οταν παιζει μαζι μας.
Εχω πανηγυρισει για πολλα γκολ του ΠΑΟΚ και εχω χαρει με πολλες επιτυχιες του.
Μακαρι καποτε να ειμαι ο συνδετικος κρικος που θα πετυχει Απολλωνας και ΠΑΟΚ να εχουν πολυ φιλικες και καλες σχεσεις (ιδιαιτερα οπαδικες !!).
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

nothu έγραψε:Βασικά το χθεσινο ματς το καθαρίζουν μόνοι τους οι παίχτες. Τι προπονητές και πράσινα άλογα. Σαν την εθνική με τα Φερόε είναι η φάση.
Αυτοι όλοι παίζει να παίρνουν όσα ο ο Κλάους κι ο Μάκ μαζί. Μπαίνεις, τους ρίχνεις 4, γειά σας.
πολυ καλο παραδειγμα αυτο που ανεφερες με την εθνικη και τα φεροε
για ποιο λογο αμυντικοι παγκοσμιου βεληνεκους εγιναν πουτ@ν@κι@ απο καποιους ερασιτεχνες ποδοσφαιριστες?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Μαλιστα.....Μολις μαθαμε απο τον καραφλοκορακα πως ο Τουντορ με τον Αρνεσεν δεν μιλανε καν και πως δεν χωνευει ο ενας τον αλλο.Μη μασατε που βγηκε εχθες ο Αρνεσεν και στηριξε τον Τουντορ.Για τα ματια του κοσμου εγινε.Να τον φαει θελει
Μα αφού το είπε αυτό το ζώο είναι αλήθεια

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

desperando έγραψε:
nothu έγραψε:Βασικά το χθεσινο ματς το καθαρίζουν μόνοι τους οι παίχτες. Τι προπονητές και πράσινα άλογα. Σαν την εθνική με τα Φερόε είναι η φάση.
πολυ καλο παραδειγμα αυτο που ανεφερες με την εθνικη και τα φεροε
για ποιο λογο αμυντικοι παγκοσμιου βεληνεκους εγιναν πουτ@ν@κι@ απο καποιους ερασιτεχνες ποδοσφαιριστες?
Τι θες να πεις; Υποψιαζομαι κάτι αλλά ουτε που θέλω να το σκέφτομαι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Λυσσάνε μαζί σου ΟΛΟΙ οι αρδ σήμερα...Κι όσο αυτοί θα λυσσάνε μαζί σου εγώ θα λυσσάω εναντίον τους!!!

Ίγκορ γερά...Κι άλλη δουλειά με πείσμα κι όχι ξεροκεφαλιά!!! Κλείσε τους τα στόματα ΟΛΟΥΣ!!!

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΙΚΕΣ!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!

:pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Γρηγοριαδης σήμερα. ...να επέμβει ο Ιβάν και να επιβάλλει να παίζει ο Κλάους βασικός. ....ο ίδιος εκραζε τον ιβαν όταν έμπαινε στα αποδυτήρια. ....τι σκατοφαρα είναι τα καθηκια αυτοί είναι ο πραγματικός εχθρός της ανάπτυξης του ΠΑΟΚ

Άβαταρ μέλους
goran 64

eorptol έγραψε:Γρηγοριαδης σήμερα. ...να επέμβει ο Ιβάν και να επιβάλλει να παίζει ο Κλάους βασικός. ....ο ίδιος εκραζε τον ιβαν όταν έμπαινε στα αποδυτήρια. ....τι σκατοφαρα είναι τα καθηκια αυτοί είναι ο πραγματικός εχθρός της ανάπτυξης του ΠΑΟΚ

Πες τα Χρυσόστομε!!! Αν και πιστεύω ότι όλοι οι παλιοί τουλάχιστον το ξέρουμε αλλά έχουμε πολύ επιλεκτικά κοντή μνήμη και το ξεχνάμε συχνότατα!!! Ας το μάθουν τουλάχιστον οι νεότεροι που ίσως δεν το έχουν πάρει χαμπάρι!!!

:pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Αυτος ακομα με ΠΑΟΚ ασχολείται; Γιατι δεν ασχολείται με την ομαδα του που ανακοίνωσε και νέο προπονητη σημερα :D :D :D :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Λυσσαλέα στήριξη στον Τούντορ από εμένα. Αδιαφορώ ακόμα και για το αν μπούμε πλ.οφφ φέτος. Αντέχω πολύ φάπα ακόμα. Που πιστεύω πως η συνέχεια θα'ναι πολύ πιο αποδοτική σε συγκομιδή αλλά κι αν ακόμα δεν είναι! Θα έχει κι αυτός άσχημες μέρες, είναι ανθρώπινο. Άσχετα που θεωρώ πως όταν παίρνεις κεφάλι με ανατροπή απέναντι στον Πανθρακικό μέσα στην Τούμπα απαγορεύεται να απειληθείς με ισοφάριση καν, πολλώ δε μάλλον με ήττα. Τέλος πάντων, η δουλειά συνεχίζεται και σε όσο πιο ... γαλήνια νερά γίνει αυτό, τόσο πιο γρήγορα θα έχουμε και ανάκαμψη.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

chrisg4 έγραψε:Αυτος ακομα με ΠΑΟΚ ασχολείται; Γιατι δεν ασχολείται με την ομαδα του που ανακοίνωσε και νέο προπονητη σημερα :D :D :D :D

Α σε παρακαλώ διευθυντής στο μετροσπορ και μετροπολις είναι έχει υπό τις οδηγίες του ραπτοπουλο καμορα πετρωτο

Άβαταρ μέλους
goran 64

eorptol έγραψε:
chrisg4 έγραψε:Αυτος ακομα με ΠΑΟΚ ασχολείται; Γιατι δεν ασχολείται με την ομαδα του που ανακοίνωσε και νέο προπονητη σημερα :D :D :D :D

Α σε παρακαλώ διευθυντής στο μετροσπορ και μετροπολις είναι έχει υπό τις οδηγίες του ραπτοπουλο καμορα πετρωτο

ΑΡΔ, ΑΡΔ, ΑΡΔ, ΑΡΔ, ΑΡΔ, ΑΡΔ, ΑΡΔ, ΑΡΔ, ΑΡΔ, ΑΡΔ...ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΛΕΟΙ...ΞΕΡΟΓΛΥΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!!!

theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Δημοσίευση από navigator11 » Δευτ Νοέμ 09, 2015 5:15 pm

Λυσσαλέα στήριξη στον Τούντορ από εμένα. Αδιαφορώ ακόμα και για το αν μπούμε πλ.οφφ φέτος. Αντέχω πολύ φάπα ακόμα. Που πιστεύω πως η συνέχεια θα'ναι πολύ πιο αποδοτική σε συγκομιδή αλλά κι αν ακόμα δεν είναι! Θα έχει κι αυτός άσχημες μέρες, είναι ανθρώπινο. Άσχετα που θεωρώ πως όταν παίρνεις κεφάλι με ανατροπή απέναντι στον Πανθρακικό μέσα στην Τούμπα απαγορεύεται να απειληθείς με ισοφάριση καν, πολλώ δε μάλλον με ήττα. Τέλος πάντων, η δουλειά συνεχίζεται και σε όσο πιο ... γαλήνια νερά γίνει αυτό, τόσο πιο γρήγορα θα έχουμε και ανάκαμψη. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++1926,και απο μενα. Η προετοιμασια με τθυς καινουργιους παικτες τωρα ξεκιναει,ΥΠΟΜΟΝΗ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”