Ναι σαφως δεν εχω σκοπο να προσβαλω ή να θιξω τον Τουντορ.Dinos_Liverpool έγραψε: Πάρα πολύ καλό που διαβάζουμε από φίλο άλλης ομάδας, της ελαφράς ταξιαρχίας, για το κλίμα και την κουλτούρα που αποπνέει ο ΠΑΟΚ μας, όπως και για το καλοπροαίρετο ενδιαφέρον, που είμαι βέβαιος ότι δείχνει.
Όμως, θέλω να τον παρακαλέσω, να μην επιμείνει στη φράση "μεταμόρφωση σε προπονητή", διότι ο προπονητής μας έχει δίπλωμα προπονητή. Η λέξη αυτή που κρύβει κάτι που έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη, ενδεχομένως και όχι με έντιμα μέσα και σίγουρα τον υποτιμά. Δεν μεταμορφώθηκε σε προπονητή, έγινε διπλωματούχος προπονητής! Και δεν είναι ο μόνος πρώην ποδοσφαιριστής που είναι πλέον προπονητής.
Κατανοητή η ουσία αυτού που θέλεις να πεις και όντως είναι μία άποψη που λέγεται από πολλούς ανεξαιρέτως ομαδικής προτίμησης.
Απλα το point ειναι οτι ο Τουντορ δεν εχει πολυετη εμπειρια στο συγκεκριμενο ποστο. Για ποιο λογο ο ΠΑΟΚ να γινει ο εθελοντης ;
(χωρις επισης να νομιζω οτι η εικονα της ομαδας οφειλεται στον Τουντορ κατα μεγαλυτερο ποσοστο αλλα στο ροστερ).