Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Σε πληροφορώ ότι δεν ξέρουμε την ηλικία, παρά μόνο αν την έχει δηλώσει στο προφίλ του.
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση ARMY...Κρίμα όμως...Δεν θα ήταν σωστότερο να είναι υποχρεωτική η "δήλωση" κάποιων "προσωπικών δεδομένων" στο προφίλ του κάθε υποψήφιου μέλους; Δεν θα προφύλασσε κατά κάποιον τρόπο περισσότερο ολόκληρο το φόρουμ μία τέτοια πρoϋπόθεση;ARMY έγραψε:Σε πληροφορώ ότι δεν ξέρουμε την ηλικία, παρά μόνο αν την έχει δηλώσει στο προφίλ του.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 18 Νοέμ 2015, 10:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολύ απλά, δεν υπάρχει τρόπος διασταύρωσης των στοιχείων που λες και θα πρέπει να εμπιστευόμαστε την ειλικρίνεια των μελών. Χέσε ψηλά κι αγνάντευε δηλαδή.
Εγώ σε προτείνω να συμπεριφέρεσαι σαν να έχεις πάντα ένα 15χρονο απέναντί σου. Θα γλυτώσεις πολλά.
Εγώ σε προτείνω να συμπεριφέρεσαι σαν να έχεις πάντα ένα 15χρονο απέναντί σου. Θα γλυτώσεις πολλά.
Αφηστε τα αυτα εχουμε αγωνα σημερα
Θελω ξεμπουκωμα παιχτων και πανηγυρια στο φορουμ να δεις για ποτε λυνονται τα προβληματα του φορουμ με ενα 7-0 με χατ τρικ κλαους 4 ασιστ πελκα και 3 στα 3 τετ α τετ γκολ ο μακ
Θελω ξεμπουκωμα παιχτων και πανηγυρια στο φορουμ να δεις για ποτε λυνονται τα προβληματα του φορουμ με ενα 7-0 με χατ τρικ κλαους 4 ασιστ πελκα και 3 στα 3 τετ α τετ γκολ ο μακ

Διαφωνω
Πρεπει να σκοράρουν οι μετεγγραφες και ο κλαους
Να μαλώσουμε και για αυτο λεω

- The_Stalker
Ντίνο τρολάρεις με τον τρόπο σου ένα έγκριτο (γκουχ γκουχ) μέλος, αφού το μεγαλειώδες και τρομακτικό nickname μεταλάσσεται σε κάτι που περιλαμβάνει άρμεγμα (!) και δώνη (!!). Ντροπή και γρήγορα στον prist για εξομολόγηση.Dinos_Liverpool έγραψε:
Έστω ότι μπαίνει κανείς πρώτη φορά στο site. Όλοι θα πουν: "Πω πω, τι τράβηξε ο καημένος ο Αρμεγαδδωνούλης από τον κακό φασίστα mod αυτού του απαράδεκτου site!!!".
εγω θελω να σκοραρει ο μακ δε γουσταρω να βαλει γκολ ο ζαιρο και ο γκαρυ ουτε ο σαμπο κανα ξερο σουτ ... ξεκιναμε μανουρα μανιακ τι λεςMANIAKOS έγραψε:Διαφωνω![]()
Πρεπει να σκοράρουν οι μετεγγραφες και ο κλαους
Κάτι άσχετο, κυρίως για λόγους αισθητικής
Eorptol και λοιποί με tapatalk, σας πειράζει να πάτε στις ρυθμίσεις του και να κλείσετε την υπογραφή;
Eorptol και λοιποί με tapatalk, σας πειράζει να πάτε στις ρυθμίσεις του και να κλείσετε την υπογραφή;

goran64 το τοπικ που έκανες για τη Μεσημβρία διαγράφηκε.
μπορείς οτιδήποτε θέλεις να το πείς εδω:
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 86#p773086
μπορείς οτιδήποτε θέλεις να το πείς εδω:
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 86#p773086
- PAOK_NORTH_ARMY
1) Μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο τόπικ το οποίο να μη μπορούν να το δούνε απλοί επισκέπτες?
Υπάρχουν στιγμές που πρέπει πάνω στη συζήτηση να γραφτούν πράματα που δε πρέπει να γνωρίζει ο κάθε αλλόθρησκος και ο κάθε μυρωδιάς.
2) Το τσατ για ποιο λόγο έχει σταματήσει?
3) Τα p.m γιατί δεν είναι πλέον διαθέσιμα?
Υπάρχουν στιγμές που πρέπει πάνω στη συζήτηση να γραφτούν πράματα που δε πρέπει να γνωρίζει ο κάθε αλλόθρησκος και ο κάθε μυρωδιάς.
2) Το τσατ για ποιο λόγο έχει σταματήσει?
3) Τα p.m γιατί δεν είναι πλέον διαθέσιμα?
3) Τα pm έχουν σταματήσει χρόνια τώρα
1) Η εγγραφή είναι διαδικασία μισού λεπτού, δε νομίζω ότι έχει τόσο νόημα
1) Η εγγραφή είναι διαδικασία μισού λεπτού, δε νομίζω ότι έχει τόσο νόημα
- PAOK_NORTH_ARMY
1)Έχεις δίκιο για την εγγραφή. Αναδιατυπώνω λοιπόν. Υπάρχει δυνατότητα να μπαίνει κάποιος κωδικός και να μπορούν να μπούνε συγκεκριμένα μέλη, υπό την επίβλεψη φυσικά κάποιου συντονιστή?
2)Γνωρίζεις αν θα υπάρξουν τα p.m και το chat στο μέλλον?
pgetsos ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
2)Γνωρίζεις αν θα υπάρξουν τα p.m και το chat στο μέλλον?
pgetsos ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Αμφιβάλλω αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα, αλλά δεν είμαι κατάλληλος για να σου απαντήσω με σιγουριά
Όσο για τα pm από ότι θυμάμαι να λέγεται παλιότερα, δύσκολα να γυρίσουν σύντομα. Για το τσατ δεν έχω ιδέα αν και δε θυμάμαι πολύ κόσμο να το χρησιμοποιεί
Όσο για τα pm από ότι θυμάμαι να λέγεται παλιότερα, δύσκολα να γυρίσουν σύντομα. Για το τσατ δεν έχω ιδέα αν και δε θυμάμαι πολύ κόσμο να το χρησιμοποιεί
- PAOK_NORTH_ARMY
Ναι ποτε δεν ειχε κοσμο το τσατ, αλλά ίσως εκεί θα μπορούσαμε να μιλήσουμε λίγο πιο "μεταξύ μας". Τέσπα ευχαριστώ ρε ΠΑΟΚτσάκι.